Viskas vestuvių šventės šurmulys aprimo, galiu "rekomenduot" vieną vestuvių planuotoją,
ŠEIMOS ŠVENTĖS Ingą Klimienę. Labai nemaloni moteris, tokio charakterio nereiktų rodyt planuojant žmogaus gyvenime gražiausią šventę... Turėt reikalų su ja, tai užmint ant uodegos velniui. Aš nekerštingas žmogus, bet kai man akis drasko dienos šviesoj, susimąstau, gal užteks to lietuviško kuklumo... Paskaityki šitą komentarą prieš kreipdamosis į
ŠEIMOS ŠVENTĖS Ingą Klimienę. Jinai neverta vestuvių organizatorės vardo. Kadangi aš jau nudegiau pasimokinkit iš mano klaidos.
ŠEIMOS ŠVENTĖS Inga Klimienė sugadins jums nervus iki vestuvių (aišku, tik tuo atveju jeigu esate smalsi ir jeigu apie vestuvių planavimo eigą klausinėsit ir teirausitės, norėsit kaip sakoma prisiliest bent kažkuo prie tos šventės), nuolatos lieps pasitikėt ja (nors nei karto nepateisino to pasitikėjimo realiais veiksmais) ir galų gale, kai neteksit kantrybės ir noro dar kartą su ja pyktis telefonu - neatiduos avanso (kuris buvo pareikalautas per pirmąjį susitikimą 2 000 Lt...?!?) ji neatiduos net 50 Lt
, nes gi ji jau viską atidirbo. Jinai jokių paslaugų sutarčių nepasirašo (nes tada bus juodai ant balto surašyta ko jaunieji nori ir ką jinai kaip planuotoja įsipareigoja..), nuolatos kai paskambini kalba daug ir greitakalbe praleisdama esminius momentus, tokius kaip kiek papildomai kainuos
Papasakosiu apie jos planavimo procesą plačiau.. viskas smulkmenas laiko didžiausia verslo paslaptimi nesuprantu kodėl, nes mokėt teks tai jaunavedžiams, bet šioje vietoje jiani ir vėl liepia PASITIKĖT... Tada jos taip labai išgirtas vedėjas, su kuriuo vėl gi negalima susitikt iki vestuvių, bet mes kažkaip išsireikalavom tą nelemtą susitikimą. Jis paprastas vaikinas su plačia amerikoniška šypsena, prašantis už vakarą 500 Lt!!!! kai ji tuo metu į sąmatą įpiešia 2000 Lt. Kam taip apgaudinėt??? Planuojant vestuves jos paslaugos mums pakilo, dėl to, kad kažkaip pamiršo įskaičiuot tel skambučius, keliones automobiliu, už benziną, nakvynės ir t.t. Nors jau pirmo susitikimo metu ne vieną kartą akcentavau noriu organizatorės, kuri rūpinsis viskuo nuo.. iki... vadinasi jinai turės rūpintis ne TIK pakvietimų sumaketavimu, bet ir atspausdinimu, svečiams viešbučio kambarių rezervavimu, maisto meniu ne tik pasiūlymu, bet ir iki galo parinkimu. Bet tame turėjau dalyvauti ir aš, domėjausi kainomis, geriausiu variantu, kartais norėjausi pigesnio ir .t.t, nebuvau visisškai nuošalyje.. BET.. planuotojai būtent tai ir nepatiko. Pagal ją jaunavedžiai turi tik pritarti jos siūlymams ir nuolankiai mokėt pinigėlius
galėčiau rašyt ir rašyt, bet esmę supratot, kuo norėjau su jumis pasidalinti