Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(Audronė24 @ 2012 02 15, 16:03)
http://www.degarutos.com/ puikiai dirba merginos, idėjos skoningos, nuostabios, kaina irgi nesikandžioja. Neseniai užtikau, būčiau drąsiai ėmusi savo vestuvėm smile.gif

Dalyvavau vestuvese kurias organizavo degarutos. Na ka galiu pasakyt, viskas skoninga, estetiska iki sventes pradzios. O ten jau pereme visa ju darba vakaro vedejas ir muzikantai. Tai nezinau, man pasirode kad dekoras, fotosesijos idejos-skoninga ir estetiska, cia tikrai merginos "visa dusia" idejo, tas labai jautesi...o jau pati svente-na kaip svente. Vistiek visa atmosfera kure muzikantai ir vedejas. Tai gal as jas samdyciau tik sventes idejai ir dekoravimui, Viskas. Visur kitur matesi, kad dar truksta patirties. Nebuvo vientisumo. Bet siap buvo grazu. Geros mergaites "ruteles" thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
www.vestuviuplanuotoja.eu

vestuviu planavimas ir koordinavimas Mazeikiuose ir aplink.

gaila, kad kai as tuokiausi, tokiu paslaugu niekas neteike, man ypac reikejo koordinatoros butent tai dienai, kad viskas vyktu pagal mano plana.
Atsakyti
Viskas vestuvių šventės šurmulys aprimo, galiu "rekomenduot" vieną vestuvių planuotoją, ŠEIMOS ŠVENTĖS Ingą Klimienę. Labai nemaloni moteris, tokio charakterio nereiktų rodyt planuojant žmogaus gyvenime gražiausią šventę... Turėt reikalų su ja, tai užmint ant uodegos velniui. Aš nekerštingas žmogus, bet kai man akis drasko dienos šviesoj, susimąstau, gal užteks to lietuviško kuklumo... Paskaityki šitą komentarą prieš kreipdamosis į ŠEIMOS ŠVENTĖS Ingą Klimienę. Jinai neverta vestuvių organizatorės vardo. Kadangi aš jau „nudegiau“ – pasimokinkit iš mano klaidos.
ŠEIMOS ŠVENTĖS Inga Klimienė sugadins jums nervus iki vestuvių (aišku, tik tuo atveju jeigu esate smalsi ir jeigu apie vestuvių planavimo eigą klausinėsit ir teirausitės, norėsit kaip sakoma prisiliest bent kažkuo prie tos šventės), nuolatos lieps pasitikėt ja (nors nei karto nepateisino to pasitikėjimo realiais veiksmais) ir galų gale, kai neteksit kantrybės ir noro dar kartą su ja pyktis telefonu - neatiduos avanso (kuris buvo pareikalautas per pirmąjį susitikimą 2 000 Lt...?!?) ji neatiduos net 50 Lt smile.gif, nes gi ji jau viską „atidirbo“. Jinai jokių paslaugų sutarčių nepasirašo (nes tada bus juodai ant balto surašyta ko jaunieji nori ir ką jinai kaip planuotoja įsipareigoja..), nuolatos kai paskambini kalba daug ir greitakalbe praleisdama esminius momentus, tokius kaip kiek papildomai kainuos smile.gif
Papasakosiu apie jos planavimo procesą plačiau.. viskas smulkmenas laiko didžiausia verslo paslaptimi – nesuprantu kodėl, nes mokėt teks tai jaunavedžiams, bet šioje vietoje jiani ir vėl liepia PASITIKĖT... Tada jos taip labai išgirtas vedėjas, su kuriuo vėl gi negalima susitikt iki vestuvių, bet mes kažkaip išsireikalavom tą nelemtą susitikimą. Jis – paprastas vaikinas su plačia amerikoniška šypsena, prašantis už vakarą 500 Lt!!!! kai ji tuo metu į sąmatą įpiešia 2000 Lt. Kam taip apgaudinėt??? Planuojant vestuves jos paslaugos mums pakilo, dėl to, kad kažkaip pamiršo įskaičiuot tel skambučius, keliones automobiliu, už benziną, nakvynės ir t.t. Nors jau pirmo susitikimo metu ne vieną kartą akcentavau noriu organizatorės, kuri rūpinsis viskuo nuo.. iki... vadinasi jinai turės rūpintis ne TIK pakvietimų sumaketavimu, bet ir atspausdinimu, svečiams viešbučio kambarių rezervavimu, maisto meniu ne tik pasiūlymu, bet ir iki galo parinkimu. Bet tame turėjau dalyvauti ir aš, domėjausi kainomis, geriausiu variantu, kartais norėjausi pigesnio ir .t.t, nebuvau visisškai nuošalyje.. BET.. planuotojai būtent tai ir nepatiko. Pagal ją jaunavedžiai turi tik pritarti jos siūlymams ir nuolankiai mokėt pinigėlius smile.gif galėčiau rašyt ir rašyt, bet esmę supratot, kuo norėjau su jumis pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L&M @ 2009 05 27, 22:34)
Sveikos merginos,

Kokia planuotoja naudojote?
Atsakyti
Mes sia vasarele taip pat atsventeme savo vestuves wub.gif cool.gif smile.gif viskas buvo super smile.gif

kadangi gyvenam uzsienyje, tai vedybu planuotoja mums laaabai buvo reikalinga smile.gif draugai mums pasiule kreiptis i jiems jau rengusia svente vedybu planuotoja Ruta Seikiene (www.sventesplanavimas.lt), susitikom, patiko, nes labai miela ir silta smile.gif ir tikrai nesigailim smile.gif viska padare uz mus, ne tik kad neeiskojome sodybos, masinu ar pan, bet net ir dovanos teveliams buvo nuostabiai ipakuotos wub.gif wub.gif wub.gif
jeigu ka domintu detales, parasysiu i Az.

Aciu Rutai!
Atsakyti
Gal kas tureite atsiliepimu apie lapes vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Pirmoji @ 2012 07 01, 14:30)
Sveikos, busimos nuotakos. Labai nuosirdziai rekomenduoju savo vestuviu planuotoja Valentina. Mes jau jas atsokome.

QUOTE(Pirmoji @ 2012 08 14, 08:01)
Viskas vestuvių šventės šurmulys aprimo, galiu "rekomenduot" vieną vestuvių planuotoją, ŠEIMOS ŠVENTĖS Ingą Klimienę.

Tai kas jusu vestuves organizavo, taip ir neaisku pasidare g.gif Tai Inga ar Valentina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 rugpjūčio 2012 - 15:48
Purpurine,
man Valentina organizavo. Su Inga prasidet nerekomenduoju.

QUOTE(Purpurine @ 2012 08 27, 12:08)
Tai kas jusu vestuves organizavo, taip ir neaisku pasidare g.gif  Tai Inga ar Valentina?

Atsakyti
QUOTE(Pirmoji @ 2012 08 28, 14:37)
Purpurine,
man Valentina organizavo. Su Inga prasidet nerekomenduoju.

Tai avanso taip ir neatgavot is Ingos? na, jei sutarti pasiraset tai dazniausiai, avansas ir buna negrazinamas jei po to atsisakot paslaugu (cia siaip pamasciau net ne apie sia situacija o apskritai, tam avansas ir duodamas kaip garantas, tik zinoma jei avansas nesudaro visos sumos iskarto)
beje, dar kazkaip idomu pasidare kaip suzinojt to vedejo, kur Inga siule, kaina? negi jis pats pasisake prie jos kai buvot susitike.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif , mes savo vestuves atsokom birzeli. Turejom planuotoja, bet mes norejome patys viska daryti, tai ji tik dekoravo ir koordinavo pacia vestuviu diena. visur lakste, viska derino. Zodziu atsiliepimai tokie: sventem kaimo turizmo sodyboj, nes zmoniu daug, juos reikia kazkur suguldyt, o biudzetas nemilkijoninis, bet seip norejosi kazko grazesnio, rafinuotesnio. Nieko nezinojom, ka ta planuotoja mums padary, bet nesukom galvos, tik aptarem visa diena, daviau jai sveciu sarasa, ju telefino numerius, scenariju ir dienotvarke. Limuzinas, baznycia ir sodyba buvo papuosta taip, kad neatpazinom tos sodybos. as tokiu vaizdu dar nemacius lietuvoj niekur jeigu rimtai. viskas buvo tobulai suderinta, papuosta, skoninga, tokiu ideju pas ja, kad man ji ne is sios zemes atrode. visi negalejo atsiziuret. man norejosi bekt pas ja ir apkabinus isbuciuot. beje jaunoka panele, o tokia sustra, taip jau ji mokejo ir muzikantus itikint pigiau ir ilgiau padainuot, ir svecius liudnus pakalbint ir visur buvo kur jos reikejo. beje pasirupino mano neapgalvotom smulkmenom, net nieko nesakydama. toks jausmas kad ji kiaurai permato tokias"organizatores" kaip ir uz jas pagalvoja. Ai dar labai patiko, kad ji visad laksto padedineja, organizuoja, patvarko, pranesa kas po ko, bet visa laik leidzia jaustis lyg cia viska pati butum padarius biggrin.gif kainavo mums visas sitas malonumas 300Lt. o uz dekoravima ir ziedlapius davem 200Lt. Nei kiek nesigailiu. Buvo milziniska pagalba.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif noriu pasidziaugti puikiu sventesplanavimas.lt komandos darbu. thumbup.gif Vedybu planuotoja padejo man surengti svente pries kelis metus, o siemet dalyvavau vestuvese, kurias planavo ir koordinavo ta pati planuotoja! bigsmile.gif Buvau maloniai nustebina, kaip tobulai buvo suplanuota svente ir kaip kiekvienas svecias nebuvo pamirstas. Dziaugiuosi, kad pasitaike proga viska stebeti svecio akimis, nes kai pati tekejau, tai buvau euforijoj, tai savaime suprantama, kad viskas atrode tobula, o dabar viska pamaciau svecio akimis, tai galiu pasakyt, kad dar labiau patobulejo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisinguole @ 2012 09 06, 15:51)
Sveikos mamytes 4u.gif , mes savo vestuves atsokom birzeli. Turejom planuotoja, bet mes norejome patys viska daryti, tai ji tik dekoravo ir koordinavo pacia vestuviu diena. visur lakste, viska derino. Zodziu atsiliepimai tokie: sventem kaimo turizmo sodyboj, nes zmoniu daug, juos reikia kazkur suguldyt, o biudzetas nemilkijoninis, bet seip norejosi kazko grazesnio, rafinuotesnio. Nieko nezinojom, ka ta planuotoja mums padary, bet nesukom galvos, tik aptarem visa diena, daviau jai sveciu sarasa, ju telefino numerius, scenariju ir dienotvarke. Limuzinas, baznycia ir sodyba buvo papuosta taip, kad neatpazinom tos sodybos. as tokiu vaizdu dar nemacius lietuvoj niekur jeigu rimtai. viskas buvo tobulai suderinta, papuosta, skoninga, tokiu ideju pas ja, kad man ji ne is sios zemes atrode. visi negalejo atsiziuret. man norejosi bekt pas ja ir apkabinus isbuciuot. beje jaunoka panele, o tokia sustra, taip jau ji mokejo ir muzikantus itikint pigiau ir ilgiau padainuot, ir svecius liudnus pakalbint ir visur buvo kur jos reikejo. beje pasirupino mano neapgalvotom smulkmenom, net nieko nesakydama. toks jausmas kad ji kiaurai permato tokias"organizatores" kaip ir uz jas pagalvoja. Ai dar labai patiko, kad ji visad laksto padedineja, organizuoja, patvarko, pranesa kas po ko, bet visa laik leidzia jaustis lyg cia viska pati butum padarius  biggrin.gif kainavo mums visas sitas malonumas 300Lt. o uz dekoravima ir ziedlapius davem 200Lt. Nei kiek nesigailiu. Buvo milziniska pagalba.

Labas, gal gali plačiau papasakoti iš kokio miesto yra planuotoja? smile.gif Jos kontaktus ar internete kur kokią info galima rasti? Ačiū smile.gif
Atsakyti