Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(Bellina @ 2012 04 02, 14:22)
o čia www.sventesguru.lt visas vestuvių planavimas (bet ne organizavimas) kolkas nemokamas  4u.gif

Nejau galvojate, kad zmones dirba nemokamai? smile.gif
Nieko nemokamo siame pasaulyje nebuna! 4u.gif
Nebukite naivi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2012 04 16, 08:42)
Nejau galvojate, kad zmones dirba nemokamai? smile.gif
Nieko nemokamo siame pasaulyje nebuna!  4u.gif
Nebukite naivi  smile.gif

Kalbate tuo įsitikinusi? biggrin.gif Ne visi pirmiausia daro biznį... Bet Jūs kaip suprantu sprendžiate pagal save mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2012 04 17, 09:58)
Kalbate tuo įsitikinusi?  biggrin.gif Ne visi pirmiausia daro biznį... Bet Jūs kaip suprantu sprendžiate pagal save  mirksiukas.gif  4u.gif

pritariu , gal tiesiog nori pasisemti patirties , arba kol mokosi dirba nemokamai , kaip ir pradedantieji fotografai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, busimos nuotakos! smile.gif

Pries kuri laika atsventusi savo vestuves, supratau, jog mano gyvenime truksta butent siu planavimo rupesciu. Turiu ideju ir tikiu, jog galeciau pagelbeti sukuriant Jusu didziaja svente 4u.gif
Zinau, jog iskyla milijonai klausimu.. Jeigu Jums truksta ideju, patarimu, galbut nezinote, kaip dekoruoti patalpas, kokius kvietimus pasirinkti, ar tiesiog neturite pernelyg daug laiko ieskojimams, rasykite! Stengsiuosi Jums pagelbeti smile.gif

Padesiu is idejos, o ne siekiant uzsidirbti!
Laukiu Jusu laisku su milijonais klausimu: vanilines.akimirkos@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanilines.akimirkos: 07 gegužės 2012 - 19:29
QUOTE(Vanilines.akimirkos @ 2012 05 07, 20:28)
Sveikos, busimos nuotakos!  smile.gif

Pries kuri laika atsventusi savo vestuves, supratau, jog mano gyvenime truksta butent siu planavimo rupesciu. Turiu ideju ir tikiu, jog galeciau pagelbeti sukuriant Jusu didziaja svente  4u.gif
Zinau, jog iskyla milijonai klausimu.. Jeigu Jums truksta ideju, patarimu, galbut nezinote, kaip dekoruoti patalpas, kokius kvietimus pasirinkti, ar tiesiog neturite pernelyg daug laiko ieskojimams, rasykite! Stengsiuosi Jums pagelbeti smile.gif 

Padesiu is idejos, o ne siekiant uzsidirbti!
Laukiu Jusu laisku su milijonais klausimu: vanilines.akimirkos@gmail.com

Kolkas man paciai labai dideli malonuma teikia tas planavimas... =) net nesitikejua kad taip gali buti ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 05 14, 10:43)
Kolkas man paciai labai dideli malonuma teikia tas planavimas... =) net nesitikejua kad taip gali buti  ax.gif  wub.gif

O as jau baigiu nusibaigt su tuo planavimu, nors liko tik smulkmenos, bet jos labiausiai ir uzknisa doh.gif Mielai pasisamdyciau kazka,jei tureciau tam lesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 14, 20:46)
O as jau baigiu nusibaigt su tuo planavimu, nors liko tik smulkmenos, bet jos labiausiai ir uzknisa  doh.gif Mielai pasisamdyciau kazka,jei tureciau tam lesu  biggrin.gif

Miela, užsispyrusi ožka, smile.gif

ar matėte, kad yra dirbančių tiesiog už ačiū? smile.gif
Ne visi nori atimti iš Jūsų pinigėlius smile.gif))
Atsakyti
Jeigu žinote, ko tiksliai norite, apseisite ir be vedybų planuotojų. Ne su joms su Jumis vis vien reiks derinti, ko norite, kokių patiekalų pageidaujate, muzikos. Bet supraskite, kad už sš malonumą paklosite apie 3000 Lt. Nusprendžiau ir pati galiu, esu organizuota, su vyru suderinome viziją ir "pirmyn". Man pagailo tokios sumos (aš pati mažiau uždirbu), nors iš pradžių vyrui kaliau galvon, kad nieko nenoriu rūpintis, eisiu kaip svečias į šventę. Bte pati suvokiau, jog negaliu taip elgtis. Nusipirkom gerą fotiką vietoj vestuvių planuotojos ir nesigailim. Kas nederino smulkmenų el. paštais -su tuom nedirbau, nesamdžiau. Net su floriste derinau viską el. paštu. Vestuves susiorganizavu per atstumą. Buvo super norėčiau pakartoti.
Atsakyti
Sveikos, busimos nuotakos. Labai nuosirdziai rekomenduoju savo vestuviu planuotoja Valentina. Mes jau jas atsokome. Rupestis kaip mamos, nieko nelaiko paslaptyje, viska isaiskina, iesko nuolaidu, pataria kur galima ir kaip geriau pataupyti, ir t.t.t.t Kadangi pati begau nuo vienos alia superines vestuviu planuitojos (kuri cia buvo anskciau isgirta internete), tai sakyciau man pasiseke ta Valentina surasti kaip gruda aklai vistai. Sumokejai jai 2000 Lt. Pritariu tai ne 1000 Lt, bet jinai to verta. Jinai turi patirti ne tik Lietuvoje. Taip pat uzsiima ivairiu renginiu organizavimu. Kas man dar patiko, jinai nesiafisuoja ir nededa jaunuju nuotrauku i interneta, as tai laikau privalumu. Jei ka rasykit, duosiu telefona.
Atsakyti
Gal kas zino degarutos ir lapes vestuves ikainius? Bent mazdaug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 07 05, 20:05)
Gal kas zino degarutos ir lapes vestuves ikainius? Bent mazdaug  blush2.gif

Idomu ir man. Parasiau degarutos laiska, bet jau trys dienos praejo ir jokio atsako...
Atsakyti
As bendrauju su Egle Simoliuniene is Kauno, kol kas viskas super thumbup.gif Po vestuviu parasysiu daugiau 4u.gif
Atsakyti