QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 22:46)
skaitau as foruma ir mastau - kad pusei is jusu merginos padeciau turtbut is idejos - pati zeninausi pernai, turejau tris vestuves per vasara ir ketvirtos buvo mano. patarimu tureciau milijona, vestuviu planuotoja nsua, bet jei jau nebus kam padet svarbia diena "asistente" pabut galeciau - nes man is esmes patinka vestuves, ir suprantu kad reikia zmogaus - kuris viska pareguliuoja kada reik
taigi merginos jei noresit Latte kavos mieste ir pasikalbejimo kas kaip ir kada - rasykit i AZ ir susitarsim
p.s. nemegstu pricackintu vestuviu su tortinem suknelem ir varnu lizdu ant galvos, kai islydi is namu ir pasitinka kaimo sodyboj su druska ir degtine. Tai jei planuojat stilingas vestuves - padeti galeciau is geros sirdies. Zodziu - tikiuosi nesmerksit uz pasisakymus, bet tikrai - jei bus noro, susisiekit
taigi merginos jei noresit Latte kavos mieste ir pasikalbejimo kas kaip ir kada - rasykit i AZ ir susitarsim
p.s. nemegstu pricackintu vestuviu su tortinem suknelem ir varnu lizdu ant galvos, kai islydi is namu ir pasitinka kaimo sodyboj su druska ir degtine. Tai jei planuojat stilingas vestuves - padeti galeciau is geros sirdies. Zodziu - tikiuosi nesmerksit uz pasisakymus, bet tikrai - jei bus noro, susisiekit
nu ir aš panašiai mąstau.. kažkaip nedrįsdavau pasisakyt, maniau kad aš viena tokia keistuolė..
ir man žiauriai patinka vestuvės, galėčiau ten dalyvauti ir dalyvauti...
ir beproto patinka tie niekučiai vestuvėms, gaminti ir džiuginti... ech...