Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 22:46)
skaitau as foruma ir mastau - kad pusei is jusu merginos padeciau turtbut is idejos - pati zeninausi pernai, turejau tris vestuves per vasara ir ketvirtos buvo mano. patarimu tureciau milijona, vestuviu planuotoja nsua, bet jei jau nebus kam padet svarbia diena "asistente" pabut galeciau - nes man is esmes patinka vestuves, ir suprantu kad reikia zmogaus - kuris viska pareguliuoja kada reik smile.gif

taigi merginos jei noresit Latte kavos mieste ir pasikalbejimo kas kaip ir kada - rasykit i AZ ir susitarsim smile.gif

p.s. nemegstu pricackintu vestuviu su tortinem suknelem ir varnu lizdu ant galvos, kai islydi is namu ir pasitinka kaimo sodyboj su druska ir degtine. Tai jei planuojat stilingas vestuves - padeti galeciau is geros sirdies. Zodziu - tikiuosi nesmerksit uz pasisakymus, bet tikrai - jei bus noro, susisiekit smile.gif

nu ir aš panašiai mąstau.. kažkaip nedrįsdavau pasisakyt, maniau kad aš viena tokia keistuolė.. biggrin.gif
ir man žiauriai patinka vestuvės, galėčiau ten dalyvauti ir dalyvauti... biggrin.gif
ir beproto patinka tie niekučiai vestuvėms, gaminti ir džiuginti... ech... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2011 03 22, 22:37)
nu ir aš panašiai mąstau.. kažkaip nedrįsdavau pasisakyt, maniau kad aš viena tokia keistuolė..  biggrin.gif
ir man žiauriai patinka vestuvės, galėčiau ten dalyvauti ir dalyvauti...  biggrin.gif
ir beproto patinka tie niekučiai vestuvėms, gaminti ir džiuginti... ech... wub.gif

Ir aš tokia lotuliukas.gif Todėl niekaip nesuprantu kitų, kai sako "o ne, ir vėl tų ir tų vestuvės.." Aš sakau "jėga, vestuvės!" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2011 03 23, 15:34)
Ir aš tokia  lotuliukas.gif Todėl niekaip nesuprantu kitų, kai sako "o ne, ir vėl tų ir tų vestuvės.." Aš sakau "jėga, vestuvės!"  biggrin.gif

bendraminčių daugėja... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As ieskau planuotojos Siauliuose. Gal galit ka pasiulyt?
Atsakyti
Sveikos,merginos smile.gif

Arteja ir maniske svente..na, dar metai liko, bet kai darbai maisosi su norais viska planuoti, tai tas laikas, manau, nepastebimai praeis..
Ieskau planuotojos Panevezyje rengiamom vestuvems. Daug perverciau visko, persiskambinau, taciau kazkaip nerandu optimalaus varianto..

Jei cia lankosi kokios planuotojos arba mergaites, jei turit ka rekomenduot , prasau, drasiai rekomenduokit 4u.gif
Noriu graziu, linksmu, savu crazy vestuviu smile.gif mirksiukas.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(drugqueen @ 2011 06 21, 21:13)
Sveikos,merginos smile.gif

Arteja ir maniske svente..na, dar metai liko, bet kai darbai maisosi su norais viska planuoti, tai tas laikas, manau, nepastebimai praeis..
Ieskau planuotojos Panevezyje rengiamom vestuvems. Daug perverciau visko, persiskambinau, taciau kazkaip nerandu optimalaus varianto..

Jei cia lankosi kokios planuotojos arba mergaites, jei turit ka rekomenduot , prasau, drasiai rekomenduokit  4u.gif
Noriu graziu, linksmu, savu crazy vestuviu smile.gif  mirksiukas.gif  bis.gif

Ar ziurejai sias planuotojas?Kokios kainos vestuviu palnuotoju jei ne paslaptis?
http://baciostudija.lt/paslaugos.html
Atsakyti
o vat siu dar neteko matyt.. pasiskambinsim ir jiems. Ar teko naudotis ju paslaugomis? kokie atsiliepimai? kokios kainos?

Siaip kainos pagrinde standartiskai - nuo 9-15proc. bet kiekviena kaina individualiai derinama, ko tau reikia, kokios pagalbos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(drugqueen @ 2011 06 21, 22:32)
o vat siu dar neteko matyt.. pasiskambinsim ir jiems. Ar teko naudotis ju paslaugomis? kokie atsiliepimai? kokios kainos?

Siaip kainos pagrinde standartiskai - nuo 9-15proc. bet kiekviena kaina individualiai derinama, ko tau reikia, kokios pagalbos ir pan.

Pazistu as sias moteris ax.gif Siuolaikiskos,smagios, organizuotos smile.gif Dalyvavau su jomis ne vienam rengini.. smile.gif pabandyk paskambinsi, ziuresi ka pasiulys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zincum @ 2011 03 14, 00:19)
Mūsų vestuvėse gelbėjo tuomet dar pradedančioji planuotoja. Iš esmės idėjas generavau pati, bet ji gelbėjo patarimais, kontaktais, savo rankų darbu ir kas svarbiausia- viską reguliavo, prižiūrėjo vestuvių dieną, o tai yra neįkainojama!!! Tikrai visoms nuotakoms patariu jei ne planuotoją, tai bent jau asistentę, tai dienai turėti. Na, o aš kalbėjau apie Paukštukus

Jei ne paslaptis, kiek kainavo Jums "Paukstuku" paslaugos ? Ji buvo kaip planuotoja ar tik asistente?

Is anksto dekoju uz atsakyma.

Tiesa, gal kas nors naudojosi Dega Rutos paslaugomis?? 4u.gif
Atsakyti
Gal as ziopla, na patirties dalyvaujant vestuvese turiu minimaliai, bet realiai ka ta planuotoja daro??? Uz ka jai mokami pinigai???

Is esmes, as pati noriu susirasti vieta sventimui, vedeja, muzikantus, baznycia...Na viska, del to, kad tai MANO vestuves, ir pries tai savo akimis nepamacius negaleciau ramiai miegot...Tai kas tada belieka planuotojai?

O gal jinai samdoma visai ne del to....? doh.gif

Siaip juk visa vakaro programa "valdo" vedejas...?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2011 08 23, 10:52)
Gal as ziopla, na patirties dalyvaujant vestuvese turiu minimaliai, bet realiai ka ta planuotoja daro??? Uz ka jai mokami pinigai???

Is esmes, as pati noriu susirasti vieta sventimui, vedeja, muzikantus, baznycia...Na viska, del to, kad tai MANO vestuves, ir pries tai savo akimis nepamacius negaleciau ramiai miegot...Tai kas tada belieka planuotojai?

O gal jinai samdoma visai ne del to....? doh.gif

Siaip juk visa vakaro programa "valdo" vedejas...?

pati darydama vestuves rinkausi vestuviu planuotoja ir jei tektu daryt jas dar karta, vel rinkciausi taip pat. Be jos, nemanau kad vestuves butu buve tokios kokias turejom, sustyguotas iki smulkmenu, originalias, diena buvo sudeliota nuo a iki z, ir mums nereikejo ne pirsto pajudint kad viskas butu ta diena suziureta, padaryta, visis zino kas ir kada vysta ir t.t.

Zmogiukai vis dar isitikine, kad vestuviu planuotoja tau tas vestuves planuoja kaip savas, pagal savo norus. Jokiu budu. Vedejus, vieta, baznycia ir t.t. renkiesi pati, o jei nezinai ko nori - vestuviu planuotoja siulo ka is savo patirties. Gal pasirinkai ka tokio, kas tau atrodo super, bet planuotoja is patirties zino kad tas bus negerai, netinkama ar panasiai, tai ji tau patars. Nusprendei kad nori tos ar anos vietos, pasakai planuotojai - ji tuoj jiems suskambina, patikrina uzimtuma jusu dienai, kainas suzino, musu atveju, jas dar kai reikalas ir numuse. Planuotoja visiems paslaugu tiekiejams suskabina, sutikrina, kad visi zinotu dienos eiga, patikrina, kad niekam nesikeistu planai. Vestuviu diena jus dziaugiates savo nuostabia diena, o ne lakstot ir ziurit ar cia jau visi susirinko, ar visi zino kas vyksta, ar kam kokio kepsnio netruksta, nes visa tai daro planuotoja smile.gif Zodziu, realiai tu savo vestuviu planus, vizijas isdestai, o vestuviu planuotoja visa tai igivendina, kad jums beliktu dziaugtis nuostabia diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, musu vestuves buvo pries menesi. Apie planuotojas negalvojau, nes man paciai tas procesas teike daug malonumo plius tikrai zinojau, kad isnagrinejau visus priimtinus variantus ir is ju issirinkau mano akim geriausia. Svente pavyko puikiai.

Taciau mes samdem vestuviu koordinatore, be kurios, tiesa sakant, as tos dienos neisivaizuoju visiskai. Radau ja likus dviem savaitem iki vestuviu, susitikom, papasakojau, kaip esu viska sudeliojusi, gavau nemazai patarimu, pakoregavau savo plana biggrin.gif . Likus porai dienu iki vestuviu nusiunciau galutini dienos plana su surasytais laikais ir sarasa darbu, kur reikalinga jos pagalba (paimti geles is salono, vadovauti veiksmui prie zagso, papuosti masinas, pasitikti stoty svecius is uzsienio, nuvezti geles sales papuosimui i restorana etc). Taigi svesti be rupesciu galejome ir mes, ir tevai, ir draugai. Nuosirdziai rekomenduoju - Juste, www.karalaite.lt.
Atsakyti