Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(Fler @ 2011 02 08, 14:38)
As tikrai niekam nieko nemokejau susitikimo metu. Net nustebinai. Manau, kad tai buvo budas atbaidyti netinkamus klientus smile.gif Galvociau, kad niekas nenori gaisti laiko, jei klientai neatrodo 100%. Todel siulyciau nesakyti kad renkates is keliu variantu kol nepraejo pirmas susitikimas, o taip pat ir anksciau laiko nuolaidu neprasyti. Motyvacija turi buti abiems pusems dirbti, kol dar nematete vieni kitu smile.gif, o kai susipazistate ir pabendraujate jau galima spresti ir deretis del salygu toliau.
Papildyta:
Ar zinote apie vestuviu paroda savaitgali Revali? ten bus ne vieni vestuviu planuotojai, taip kad turesit galimybe pabendrauti ir palyginti kas ir kaip.

Nu idomu, jei taip atbaidomi "netinkami klientai" smile.gif Ir dar idomiau pagal ka renkamasi, kuris tinkamas, kuris ne:) Sakyciau isskirtinis poziuris i klienta...
Parodoj planuoju apsilankyt, manau ten pavyks pasikalbet su daugeliu ir apsisprest smile.gif
Atsakyti
nu as dar ieskojime planuotojos ... nu bet pasimeciau ,rasineju emeilus,ir ryte gavau atsakyma is firmos Prestige Idea,na visai issamiai paaiskinta ir sakyciau sudomino,vakare vel tikrinu emeila,atrase firma Seimos sventes,ir ka jus manot ,skaitau ir galvoju ,sita laiska jau kakur skaiciau ,galvoju lyg toks pats ryte buvo ,puse sakiniu tokie patys ,pradzios identiskos ,vidurys irgi ,vienas kitas sakinys pakeistas,na tik gale prirasyta daugiau nei Prestige Idea... tai kaip suprast ? kas nuo ko nusikopijavo...db nezinau kurie cia geri ,o kurie papugos ? nu netikiu ,kad taip firmu mintys sutampa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dr.: 08 vasario 2011 - 20:35
O gal cia tie patys zmones tik du pavadinimai smile.gif
Atsakyti
Apziurejau Prestige puslapi. Kazkoks beskonybes kratinys. Nekelia pasitikejimo visiskai. Mirga marga, o ir kainos kelia itarima, nes profesionalai tikrai kainuoja ne 500 Lt ir tokiu akciju neskelbia.
Atsakyti
QUOTE(zyle2 @ 2011 02 09, 12:05)
O gal cia tie patys zmones tik du pavadinimai smile.gif

nu tai kad lyg ne tas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fler @ 2011 02 09, 12:42)
Apziurejau Prestige puslapi. Kazkoks beskonybes kratinys. Nekelia pasitikejimo visiskai. Mirga marga, o ir kainos kelia itarima, nes profesionalai tikrai kainuoja ne 500 Lt ir tokiu akciju neskelbia.

Na del skonio nesigincyjama, bet tavuoju kazkaip esu linkusi suabejoti smile.gif Man ju svetaine viena originaliausiu, beto nemanau, kad svetaines turi kelti pasitikejima. Tai turi daryti zmones!
O kur tu radai, kad kaina 500lt? As kazkaip tokio dalyko neradau. O jei ir yra, tai gal prirasyta salygu, kurias ispildzius tokia nuolaida duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fler @ 2011 02 08, 12:20)
Taip jau išėjo, kad draugei gyvenančiai užsienyje padedu planuotis vestuves.  Na o kad tai atlikčiau bent jau gerai turėjau susidaryti įspūdį apie vestuvių planuotojų profesiją. Todel atlikau siokia tokia analize susitikimu su jais deka smile.gif Man buvo naudinga, tai gal ir jums pagelbes smile.gif

Viktorija Prokofjeva - dekoras valdo. Kad ir kaip ten butu, bet jei neturite 50000, nezinau ar pavyks bendradarbiauti. Su ja jusu vestuves bus tikrai grazios, bet ar bus suderinta kiekviena minute ir suziuretas kiekvienas zmogus, negaliu garantuot. Kaip zmogus man pasirode priimtina, todel sakau taip.

Kristina Kaikariene - izymybiu koncertas. Jos planuojamose vestuvese privalo dalyvauti visi prodiusuojami atlikejai, todel ar tilpsit i 100000 pazadet negaliu smile.gif Bet dirbant su ja ji tampa geriausia nuotakos drauge smile.gif, aisku jei atitinkat jos standartus smile.gif. Sakau ne.

Seimos sventes - na visai jokio isskirtinumo. Merginos orientuotos i didziaja dauguma, pageidautina norinciu netradiciniu vestuviu, bet kas is to?  Pabendravus su jomis nepajutau jokio ju pranasumo ir jausmo, kad jos tos srities profesionales. Nezinau kaip jos dirba, bet pasitikejimo didelio po pokalbio neatsirado. Sakau ne.

Jurate, Linksmadieniai - demesys iki smulkmenu. Po 2 val. pokalbio galva nebeprieme visos gautos informacijos. Siaip naudingiausias pokalbis is visu buvusiu. Kalba ji tikrai labai daug, negaili patarimu ir gilinasi i tokias smulkmenas apie kurias net nepagalvociau. Uzskaitau ir sakau taip.

Lietuvis - esu susidurus su jais imoniu renginiu organizavime, tad galiu pasakyti logistika valdo. Viskas bus numatytu laiku ir  vietoje, kas del demesio klientui, cia jau tikrai negaliu komentuot, todel is esmes sakau taip.

Taigi apibendrinus mano gauta  patirti, priejau tokia isvada: sudejus Viktorijos poziuri i dekora, Jurates smulkmeniskuma ir demesi klientui bei Lietuvio logistinius sugebejimus gautume tobula vestuviu planuotoja smile.gif

Sekmes visoms ieskancioms jums tinkamiausio varianto.  4u.gif

Nu zinai, Fler, jei susitikai su keliom planuotojom ir galvoji, kad tapai eksperte, per daug geros nuomones apie save esi, iki normalaus suvokimo tau dar tikrai toli, tie zmones dirba metu metus ir tai kiek klaidu pridaro. Linkiu nesugadinti drauges sventes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fler @ 2011 02 09, 11:42)

Beje, apziurejau ir as ta prestige idea puslapi is smalsumo, net itartina pasirode, kodel sitaip sukritikavai, ji man tarp tu visu vienodu bespalvybiu ir to pacio braizo internetiniu, yra kaip tik kitokia, issiskirianti, vientisas stilius, suderintos spalvos, tai klausimas kam cia su skoniu negerai. Pritariu everditei, man paliko ispudi smile.gif del ikainiu, keista, as ir neradau, atskiroje grafoje, kur ikainiai, net panasiais skaiciais nekvepia...
Atsakyti
LOL1 ir Eventide, galeciau lazintis, kad esate su ta firma kazkaip susijusios smile.gif Ta kaina facebooke buvo, dabar paziurejau isimta, visgi pamastet kad ivaizdziui kenkia smile.gif Na bet dar vienoj vietoj liko smile.gif Ijungus Blogo skilti 2010 10 14 zinutej paskelbta.
O kas del skonio tai nesigincijama, bet palyginkit Viktorijos puslapi ir sita. Dirbu marketingo srityje, todel situos dalykus tikrai ismanau. Dalis zodziu angliskai, dalis lietuviskai jums tvarkingai atrodo? Telefono didziausia nuotrauka su baltu neiskirptu fonu, pas jas ir vestuvese tokia tvarka?
Esu macius, dalyvavus ir derinus daugybe verslo renginiu, vestuvese teko apsilankyti irgi ne karta, todel svarbiausia zinau ko noriu ir kaip viskas man turi buti renginiuose.
Atsakyti
QUOTE(Fler @ 2011 02 11, 08:09)
LOL1 ir Eventide, galeciau lazintis, kad esate su ta firma kazkaip susijusios smile.gif Ta kaina  facebooke buvo, dabar paziurejau isimta, visgi pamastet kad ivaizdziui kenkia smile.gif Na bet dar vienoj  vietoj liko smile.gif Ijungus Blogo skilti 2010 10 14 zinutej paskelbta.
O kas del skonio tai nesigincijama, bet palyginkit Viktorijos puslapi ir sita. Dirbu marketingo srityje, todel situos dalykus tikrai ismanau. Dalis zodziu angliskai, dalis lietuviskai jums tvarkingai atrodo? Telefono didziausia nuotrauka su baltu neiskirptu fonu, pas jas ir vestuvese tokia tvarka?
Esu macius, dalyvavus ir derinus daugybe verslo renginiu, vestuvese teko apsilankyti irgi ne karta, todel svarbiausia zinau ko noriu ir kaip viskas man turi buti renginiuose.

Mieloji, jokio salycio su ta imone neturiu, tiesiog slykstu skaityti tavo tekstus, kai metomasi frazemis i desine ir i kaire, beje visu tu organizatoriu atzvilgiu , tai ir pasijungiau i pokalbi. Pati dirbu su personalu, tenka organizuoti musu imones verslo renginius, seminarus ir kitus svarbius priemimus, tad tikrai zinau, apie ka eina kalba. Tikslas- pasidalinti patirtimi,o kokia misija atlieki tu, kai nesi samdziusi nei vieno is tavo sudirbtu planuotoju?! As net nesigilinu i tokias smulkmes, ir nenarstau dalelemis, paziurejau ju puslapi bendrai- man patiko- taskas, stilius yra jame- to nepaneigsi. Beje, del viktorijos puslapio nesiginciju- padare ispudi, palyginus- taip, jis pranesnis, bet anas tirkai nera toks blogas, kaip tu megini pateikti. Beje, pas viktorija visos foto irgi "vogtos" smile.gif Idomu, ka tuomet pakomentuotum apie linksmadienio psl, nes va jis tikrai lekstas ir savo vestuviu jiems tikrai nepatikeciau, nes jos turbut virstu vienu dideliu muilo burbulu :)apskrirai buciau linkusi pasidaryti tokius dalykus pati, nebent imciau koordinatoriu tai paciai dienai. Kazkodel itariu tavo darbo moto- lipu per galvas smile.gif net is tolo kvepia naftalinu...
Atsakyti
Nu ir kara panos cia pradejote! Manau pamirsote, kokia sio puslapio esme: dalintis patirtimi ir nuomonemis smile.gif.
Kas juokingiausia, kad diskusija vyksta tarp forumo naujoku: fler, buvusioji nuotaka, eventide ir visos kitos - jusu patikimumas is esmes nulinis, taip kad dar ne viena naktele teks pradiskutuoti, kad jumis kas pradetu tiketi.

Baisiausia turbut teko Seimos Sventei, kuriu antireklamos priezasciu taip ir likau nesupratusi, nors perskaiciau visus jusu pasisakymus. Vaizdas toks, kad visos skirtingos supermamos kalba apie viena incidenta, kazkokia mistika biggrin.gif .

QUOTE(Fler @ 2011 02 08, 12:20)
Taip jau išėjo, kad draugei gyvenančiai užsienyje padedu planuotis vestuves.  Na o kad tai atlikčiau bent jau gerai turėjau susidaryti įspūdį apie vestuvių planuotojų profesiją. Todel atlikau siokia tokia analize susitikimu su jais deka smile.gif Man buvo naudinga, tai gal ir jums pagelbes smile.gif

Viktorija Prokofjeva - dekoras valdo. Kaip zmogus man pasirode priimtina, todel sakau taip.

Kristina Kaikariene - izymybiu koncertas. Sakau ne.

Seimos sventes - na visai jokio isskirtinumo. Nezinau kaip jos dirba, bet pasitikejimo didelio po pokalbio neatsirado. Sakau ne.

Jurate, Linksmadieniai - demesys iki smulkmenu. Uzskaitau ir sakau taip.

Lietuvis - is esmes sakau taip.

Jooo... Kaikariene ir Prokofjeva zinome is zurnalo Zmones tongue.gif , Linksmadienius atsidarius www, tai nebent vaikui klouna uzsakyti, Seimos svente www - panasi i viktorijos, bet ispudis neblogas, Lietuvis - nezinau, kas ten dirba, nes neveikia ju www, bet niekada savo vestuviu nepatikeciau vyriskai lyciai (kaip suvokiu ten dirba komanda). Kas cia dar... Prestige, na ju www man patraukli, ispudis neblogas, fotkes grazios.

Is esmes manau, Fler pasisakymai ne adekvatus. Bet, kaip jus ten sakete, del skonio nesigincyjama... biggrin.gif

QUOTE(buvusioji nuotaka @ 2011 02 08, 13:08)
Labukas,

as jau rasiau apie savo vestuviu (jau buvusiu) patirti, bet pasisakymai kazkodel isimti buvo verysad.gif
musu vestuves Seimos Sventes planavo. Kaip ir daugelio situacija buvo tad, kad reikejo planuotoju, nes mes uzsienyje- vestuves LT.
yra ir labai sauniu atsiliepimu apie jas, bet as neprisidesiu..kaip jau mineta ankstesniuose pasisakymuose: ATYDZIAI ZIUREKIT SAMATA! Ipatyngai jeigu jau jas pasirinkote. Patarimas taip pat butu rasytis viska ka aptarete ir jeigu tiksliai zinote kaip ir ko norit, aptarti detales netgi iki juokyngu smulkmenu, nes deja, kai kalbama apie pacios vestuves, kai kam smulkmenos, o jaunajai asaros  g.gif

supermama labai pades, as atydziai sekiau pries vestuves ir daug geru ir naudingu patarimu galima gauti! (Labai sauni Fler pateikta info!!)
sauniu vestuves (tokios ir bus thumbup.gif ) ir sekmes planavime!

Taip taip, tokiu naujoku pasisakymus jau skaiteme ir Fler labai sauni lotuliukas.gif

Sekmes visoms tikroms nuotakoms ir ju draugems biggrin.gif !

Atsakyti
QUOTE(Fler @ 2011 02 11, 08:09)
LOL1 ir Eventide, galeciau lazintis, kad esate su ta firma kazkaip susijusios smile.gif Ta kaina  facebooke buvo, dabar paziurejau isimta, visgi pamastet kad ivaizdziui kenkia smile.gif Na bet dar vienoj  vietoj liko smile.gif Ijungus Blogo skilti 2010 10 14 zinutej paskelbta.

Na, Fler ir "kieta" tu lotuliukas.gif Ir planavimo, ir marketingo eksperte pasirodo esi - geras! lotuliukas.gif Tai gal dirbdama reklamos srityje pati esi Viktorijos vestuviu ar ten to, kur paminejai vyruko-organizatoriaus atstove ir reklama jiems cia darai? smile.gif Nes visi kiti - tai lochai (atsiprasau uz issireiskima) lotuliukas.gif
Isvis panos, nebukite turgines bobos ir nejuokinkit normaliu zmoniu su tokiais savo pasisakymais. Drasiai sau ir visoms cia pasisakykite: ar tikrai savo darbe ne vieno karto nepadarete klaidu, nesedejote darbo metu forumuose, vietoje to, kad darbus dirbtumete (nors sefas jums ir mokejo pilnus atlyginimus kaip uz gera darba)?? lotuliukas.gif Tai kuo tada planuotojo darbas skiriasi nuo jusu, pvz? Manote, kad jiems ten viskas PRIVALO gautis TIK tobulai? Juk mes gyvename zemeje, o ne pasakoje! Nebukite naivios smile.gif
Man isvis kyla klausimas, nes ziurint i jus is sono, atrodo, kad jus turbut pacios esate sudetingos asmenybes ir sunkios klientes tiems planuotojams lotuliukas.gif
Pardon, uz pasisakyma, tik, kad labai jau man cia viskas juokingai pasirode lotuliukas.gif Sekmes visoms vestuvese thumbup.gif
Atsakyti
Na bet ir juokinga mergaites, labai jautriu asmenybiu cia daug susirinko smile.gif Atrodo galetumet susimustumet tongue.gif
Gal griztam prie kalbu apie planuotoju paslaugas? Tai kas su kokiais planuotojais dirbat ar planuojat dirbt ir kodel? Kas patinka, kas nepatinka? Kol kas daugiausia forume linksniuojamos Seimos sventes, ar kitu planuotoju klientes cia nesilanko?
Atsakyti