Iki vestuviu beveik viska galit pasidaryti pacios, savaitgaliais ar siaip laisvu laiku. Planuotojai reikalingi butent vestuviu diena kad viska priziuretu, tokiu atveju geriau tureti kokia drauge ar siaip zmogu kuris kartu su jumis plauotu viska , o ta diena priziuretu ir nereikes jums jokiu planuotoju!
bet reikia skirti nemazai laiko info rinkimui, pakvietimai, geles, zaidimai ir pan. bet tikrai imanoma patiems
Sutinku, kad labai daug galima pasidaryti paciai, bet pagal artejancius planus darbe ( komandiruotes) tikrai neturesiu laiko pati viska padaryti. Ir be to, per svente noriu, kad drauges ir tevai linksmintusi, nenoriu jiems uzkrauti rupesciu. Gal mergaites pasidalintumet patirtimi, ieskau nesablonisko ir netradicinio poziurio. Noretume sventes miske, pievoje ar parke, gal kas turit tokios patirties, gal patartumete, su kokiais sunkumais susidurtete? Aciuuu uz pagalba!
QUOTE(sraigele123 @ 2011 02 04, 16:33)
Gal mergaites pasidalintumet patirtimi, ieskau nesablonisko ir netradicinio poziurio. Noretume sventes miske, pievoje ar parke, gal kas turit tokios patirties, gal patartumete, su kokiais sunkumais susidurtete? Aciuuu uz pagalba!
Man tai va CIA LABAI GRAZIU IDEJU yra
Sveikos,na ka ,nusprendziau kad ir man reikia vestuviu planuotojos ,nes budama uzsieny nespesiu grizus visko suplanuot ,ir pacia paciausia diena bus maziau nervu manau ...tik ka issirinkt,sunkoka... kaip matau seimos sventes jau atkrenta,nes daro ir gaiausiai nedadaro ,arba pakeicia nuomones..
man klausimas..o joms moket iskart?ar kazkaip dalim ?kaip daret jus,kurios jau tuoketes?
man klausimas..o joms moket iskart?ar kazkaip dalim ?kaip daret jus,kurios jau tuoketes?
parasiau keliom planuotojom ir imu galvot ar 20 000 yra mazai dvieju dienu vestuvems sodyboj su 40-5o zmoniu ... ?
nuo kokios sumos jus emet planuotojas ?
nuo kokios sumos jus emet planuotojas ?
QUOTE(zyle2 @ 2011 02 06, 00:42)
Aciu labai tau uz nuoroda. man sitos nuotraukos jau buvo uzkliuvusios, bet Viktorijos paslaugos pasirode per brangios.... ieskau kazko panasaus stiliaus ir skonio atzvilgiu, bet uz prieinamesne kaina. jei galetumete, merginos, ka nors rekomenduoti, buciau labai dekinga jums, nes jau baigiu akis praziureti, o reikalai nejuda is vietos
QUOTE(sraigele123 @ 2011 02 07, 22:54)
Aciu labai tau uz nuoroda. man sitos nuotraukos jau buvo uzkliuvusios, bet Viktorijos paslaugos pasirode per brangios.... ieskau kazko panasaus stiliaus ir skonio atzvilgiu, bet uz prieinamesne kaina. jei galetumete, merginos, ka nors rekomenduoti, buciau labai dekinga jums, nes jau baigiu akis praziureti, o reikalai nejuda is vietos
o kiek planuojat isleist vestuvems ?
as irgi siandien rasiau viktorijai ,ten ne maziau 5000lt uz paslaugas nori ..netinka man ...rasiau vestuviu planuotojai Agnieszkai tai pas ja 15% nuo sumos visos moket jai reik ,nu irgi brangoka sakyciau ,linksmadienis atrase ,kad 2000 kaina pas juos ,bet turim susitikt ,kad pasidaryt samata ir tada ziures ar tilpsim i musu norima suma ... nu mes norim skirti 20 000lt bet su nakvyne sodyboj ... ir 40-50 zmoniu ,as gal lb aukstai soku ... ?
Sveikos,
Užgulė visai netikėtai ir mane vestuvių rūpestėliai Perskaičiau jūsų diskusijas nuo iki ir labai susisuko galvelė. Planuotojos tikrai noriu, nes pradėjau lauktis savo pirmojo mažiuko, tad reikalas skubokas, o ir pati gali būti, kad neturėsiu sveikatelės suktis kaip bitelė. Vestuves norime kelti jau gegužę, tad laiko labai mažai...
Tai va, parašiau ir aš toms planuotojoms, kurias čia vis minit, tai atmuša arba kaina, arba jų stilius, tai kažkokia neįveikiama užduotis atrodo suderinti šiuos du dalykus
Labai norėtume įtilptį į 15 tukst. na daugių daugiausiai 18 tukst........Labai tikuosi, kad tai realu. Juolab, kaip minėjot, su planuota gal net sutaupyti išeina....Aišku, jei pataikai ant tokių, kurios moka ne tik pinigus paimti, bet ir savo darbą gerai padaryt
Papildyta:
oho! negi tokių sukčių gali būti?! Turėsim omeny.....
Užgulė visai netikėtai ir mane vestuvių rūpestėliai Perskaičiau jūsų diskusijas nuo iki ir labai susisuko galvelė. Planuotojos tikrai noriu, nes pradėjau lauktis savo pirmojo mažiuko, tad reikalas skubokas, o ir pati gali būti, kad neturėsiu sveikatelės suktis kaip bitelė. Vestuves norime kelti jau gegužę, tad laiko labai mažai...
Tai va, parašiau ir aš toms planuotojoms, kurias čia vis minit, tai atmuša arba kaina, arba jų stilius, tai kažkokia neįveikiama užduotis atrodo suderinti šiuos du dalykus
Labai norėtume įtilptį į 15 tukst. na daugių daugiausiai 18 tukst........Labai tikuosi, kad tai realu. Juolab, kaip minėjot, su planuota gal net sutaupyti išeina....Aišku, jei pataikai ant tokių, kurios moka ne tik pinigus paimti, bet ir savo darbą gerai padaryt
Papildyta:
QUOTE(SisBeiTas @ 2011 02 07, 23:59)
Sveikos, mamos. Noriu informuoti, jog grupė Fresh iš Kalipėdos šių metų pradžioje nutraukė savo veiklą, tad jei šiemet išvysit kažkur grojančius "Freshus", vadinasi, kažkas tiesiog pasinaudojo jų vardu. Gražaus vakaro
oho! negi tokių sukčių gali būti?! Turėsim omeny.....
Taip jau išėjo, kad draugei gyvenančiai užsienyje padedu planuotis vestuves. Na o kad tai atlikčiau bent jau gerai turėjau susidaryti įspūdį apie vestuvių planuotojų profesiją. Todel atlikau siokia tokia analize susitikimu su jais deka Man buvo naudinga, tai gal ir jums pagelbes
Viktorija Prokofjeva - dekoras valdo. Kad ir kaip ten butu, bet jei neturite 50000, nezinau ar pavyks bendradarbiauti. Su ja jusu vestuves bus tikrai grazios, bet ar bus suderinta kiekviena minute ir suziuretas kiekvienas zmogus, negaliu garantuot. Kaip zmogus man pasirode priimtina, todel sakau taip.
Kristina Kaikariene - izymybiu koncertas. Jos planuojamose vestuvese privalo dalyvauti visi prodiusuojami atlikejai, todel ar tilpsit i 100000 pazadet negaliu Bet dirbant su ja ji tampa geriausia nuotakos drauge , aisku jei atitinkat jos standartus . Sakau ne.
Seimos sventes - na visai jokio isskirtinumo. Merginos orientuotos i didziaja dauguma, pageidautina norinciu netradiciniu vestuviu, bet kas is to? Pabendravus su jomis nepajutau jokio ju pranasumo ir jausmo, kad jos tos srities profesionales. Nezinau kaip jos dirba, bet pasitikejimo didelio po pokalbio neatsirado. Sakau ne.
Jurate, Linksmadieniai - demesys iki smulkmenu. Po 2 val. pokalbio galva nebeprieme visos gautos informacijos. Siaip naudingiausias pokalbis is visu buvusiu. Kalba ji tikrai labai daug, negaili patarimu ir gilinasi i tokias smulkmenas apie kurias net nepagalvociau. Uzskaitau ir sakau taip.
Lietuvis - esu susidurus su jais imoniu renginiu organizavime, tad galiu pasakyti logistika valdo. Viskas bus numatytu laiku ir vietoje, kas del demesio klientui, cia jau tikrai negaliu komentuot, todel is esmes sakau taip.
Taigi apibendrinus mano gauta patirti, priejau tokia isvada: sudejus Viktorijos poziuri i dekora, Jurates smulkmeniskuma ir demesi klientui bei Lietuvio logistinius sugebejimus gautume tobula vestuviu planuotoja
Sekmes visoms ieskancioms jums tinkamiausio varianto.
Viktorija Prokofjeva - dekoras valdo. Kad ir kaip ten butu, bet jei neturite 50000, nezinau ar pavyks bendradarbiauti. Su ja jusu vestuves bus tikrai grazios, bet ar bus suderinta kiekviena minute ir suziuretas kiekvienas zmogus, negaliu garantuot. Kaip zmogus man pasirode priimtina, todel sakau taip.
Kristina Kaikariene - izymybiu koncertas. Jos planuojamose vestuvese privalo dalyvauti visi prodiusuojami atlikejai, todel ar tilpsit i 100000 pazadet negaliu Bet dirbant su ja ji tampa geriausia nuotakos drauge , aisku jei atitinkat jos standartus . Sakau ne.
Seimos sventes - na visai jokio isskirtinumo. Merginos orientuotos i didziaja dauguma, pageidautina norinciu netradiciniu vestuviu, bet kas is to? Pabendravus su jomis nepajutau jokio ju pranasumo ir jausmo, kad jos tos srities profesionales. Nezinau kaip jos dirba, bet pasitikejimo didelio po pokalbio neatsirado. Sakau ne.
Jurate, Linksmadieniai - demesys iki smulkmenu. Po 2 val. pokalbio galva nebeprieme visos gautos informacijos. Siaip naudingiausias pokalbis is visu buvusiu. Kalba ji tikrai labai daug, negaili patarimu ir gilinasi i tokias smulkmenas apie kurias net nepagalvociau. Uzskaitau ir sakau taip.
Lietuvis - esu susidurus su jais imoniu renginiu organizavime, tad galiu pasakyti logistika valdo. Viskas bus numatytu laiku ir vietoje, kas del demesio klientui, cia jau tikrai negaliu komentuot, todel is esmes sakau taip.
Taigi apibendrinus mano gauta patirti, priejau tokia isvada: sudejus Viktorijos poziuri i dekora, Jurates smulkmeniskuma ir demesi klientui bei Lietuvio logistinius sugebejimus gautume tobula vestuviu planuotoja
Labukas,
as jau rasiau apie savo vestuviu (jau buvusiu) patirti, bet pasisakymai kazkodel isimti buvo
musu vestuves Seimos Sventes planavo. Kaip ir daugelio situacija buvo tad, kad reikejo planuotoju, nes mes uzsienyje- vestuves LT.
yra ir labai sauniu atsiliepimu apie jas, bet as neprisidesiu..kaip jau mineta ankstesniuose pasisakymuose: ATYDZIAI ZIUREKIT SAMATA! Ipatyngai jeigu jau jas pasirinkote. Patarimas taip pat butu rasytis viska ka aptarete ir jeigu tiksliai zinote kaip ir ko norit, aptarti detales netgi iki juokyngu smulkmenu, nes deja, kai kalbama apie pacios vestuves, kai kam smulkmenos, o jaunajai asaros
supermama labai pades, as atydziai sekiau pries vestuves ir daug geru ir naudingu patarimu galima gauti! (Labai sauni Fler pateikta info!!)
sauniu vestuves (tokios ir bus ) ir sekmes planavime!
as jau rasiau apie savo vestuviu (jau buvusiu) patirti, bet pasisakymai kazkodel isimti buvo
musu vestuves Seimos Sventes planavo. Kaip ir daugelio situacija buvo tad, kad reikejo planuotoju, nes mes uzsienyje- vestuves LT.
yra ir labai sauniu atsiliepimu apie jas, bet as neprisidesiu..kaip jau mineta ankstesniuose pasisakymuose: ATYDZIAI ZIUREKIT SAMATA! Ipatyngai jeigu jau jas pasirinkote. Patarimas taip pat butu rasytis viska ka aptarete ir jeigu tiksliai zinote kaip ir ko norit, aptarti detales netgi iki juokyngu smulkmenu, nes deja, kai kalbama apie pacios vestuves, kai kam smulkmenos, o jaunajai asaros
supermama labai pades, as atydziai sekiau pries vestuves ir daug geru ir naudingu patarimu galima gauti! (Labai sauni Fler pateikta info!!)
sauniu vestuves (tokios ir bus ) ir sekmes planavime!
QUOTE(Fler @ 2011 02 08, 12:20)
Labai super informacija, viskas taip gerai aptarta- tiesiai i desimtuka As irgi bandziau su linksmadieniais bendrauti, bet jie labai atsainiai ir grieztai atrase, kad viska daro tik pagal savo sablona, jei as kazka esu sugalvojusi jiems netinka, nes jie daro tik tada, kai viskas paliekama jiems nuo a iki z. Ir kai parase, kad pirmo susitikimo( tik susipazinimo ir bendro pakalbejimo) pokalbio valandos kaina 100 litu, padejau linksmadienius i tolima kertele...
Su situo sutinku simtu procentu!!!! Ir turbut kiekvienam reikia atrast savo, su kuo eitu susisneket is puses zodzio.
As tikrai niekam nieko nemokejau susitikimo metu. Net nustebinai. Manau, kad tai buvo budas atbaidyti netinkamus klientus Galvociau, kad niekas nenori gaisti laiko, jei klientai neatrodo 100%. Todel siulyciau nesakyti kad renkates is keliu variantu kol nepraejo pirmas susitikimas, o taip pat ir anksciau laiko nuolaidu neprasyti. Motyvacija turi buti abiems pusems dirbti, kol dar nematete vieni kitu , o kai susipazistate ir pabendraujate jau galima spresti ir deretis del salygu toliau.
Papildyta:
Ar zinote apie vestuviu paroda savaitgali Revali? ten bus ne vieni vestuviu planuotojai, taip kad turesit galimybe pabendrauti ir palyginti kas ir kaip.
Papildyta:
Ar zinote apie vestuviu paroda savaitgali Revali? ten bus ne vieni vestuviu planuotojai, taip kad turesit galimybe pabendrauti ir palyginti kas ir kaip.