Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(ruta2010 @ 2010 09 16, 14:33)
sveika,

musu vestuves planavo vestuviu organizatore. likome labai patenkinti, jos pagalba sjutaupem nemazai pinigu ir kainavo nebrangiai. Jei dar domina galesiu atsiusti kontakta smile.gif

linksmos sventes smile.gif

Sveika, taip, domintu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta2010 @ 2010 09 16, 13:33)
sveika,

musu vestuves planavo vestuviu organizatore. likome labai patenkinti, jos pagalba sjutaupem nemazai pinigu ir kainavo nebrangiai. Jei dar domina galesiu atsiusti kontakta smile.gif

linksmos sventes smile.gif

Aga man irgi labai idomu biggrin.gif Jei gali dar parasyk kiek kainavo. Siaip as jau daug maz viska susiziurejau, bet noreciau, kad gal ka naujo pasiulytu, norisi kazko ypatingo rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaiciau sita foruma jau du kartus ir pati lygiai taip pat,kaip daugelis busimu nuotaku, neapsisprendziu.Man labai patiko anksciau paminetas patarimas, kad rinktis reikia is 10 planuotoju, po pirmu emailu ar skambuciu keletas atkris, tada su likusiom susitikti ir ziureti ka siulo,zinoma,prasysiu rekomendaciju.
As irgi bandziau planuoti viska pati, nors vieta, muzikantus,vakaro vedeja jau tiksliai zinau kuriu noriu(beliko susitikti),tad lapkricio gale kai grisiu i Lt pulsiu i susitikimus.
Vistik po interneta landzioju jau beveik 2 menesius-galva pilna visko ir...nieko smile.gif, o kadangi dar gyvename ne Lt, tai isvis sunkoka viska susiorganizuoti, nebent drugams ir giminems uzkrauti savo rupescius,tad ir mes nusprendem rinktis planuotoja.Einu rasyti emailu ir laukti ju atsakymu.
Atsakyti
Dar dalis planuotoju atkris po to,kai pasakysi, kad turi "savo" vieta, vedeja ir muzikantus smile.gif ir liks patys aukso grynuoliai smile.gif
Atsakyti
pilnai tikiu, nes kiek parasiau emailu, tai vieni pasake,kad jie imasi tai nuo A iki Z viska padaro ir is savo saraso(mano issirinktu muzikantu ar vedejo nebegaliu rinktis).Man tas labai nepatiko, vadinasi si planuotoja jau atkrenta...
Atsakyti
Manau, kad dauguma taip dirba, kad nuo....iki viska pacios organizuoja.
Atsakyti
zinai, viena planuotoja man tarse,jog kadangi as turiu kaip ir issirinkusi muzikantus, sodyba ir vakaro vedeja, tai man kaina numete 300Lt.Vadinasi yra tokiu, kurios isileidzia jaunuju norus i juos pildo smile.gif
Atsakyti
Saunu, kad pavyko tokius rasti smile.gif
Atsakyti
Visos vestuviu planuotojos gauna „atkatus“ is savo siulomu fotografu,saliu,sodybu nuomuotoju ar kitu paslaugu tiekeju.Kas netingi ir nebijo deretis sutaupys 10-20 procentu nuo siu paslaugu.
Atsakyti
QUOTE(ari_ja @ 2010 09 18, 16:58)
Sveikutes,

Pradejau rinktis vestuviu planuotoja ir pasimeciau tarp ju gausos. Norejau pasiteirauti gal kas zino ka nors blogo ar gero apie vestuviu planavimo firma Prestige Idea isikurusia klaipedoja? Buciau dekinga jei sulaukciau komentaru apie ja

Ziuriu, labai cia visi uzsidiskutavo apie nuolaidas be ir su planuotojomis. Manau protingai pasirinkus zmogu planuoti savo svente gali daugiau islosti nei pralosti.
Mes samdemes planuotoja savo vestuvems pries pora metu. Butent si minima imone, o tiksliau joje dirbanti Kristina ir planavo musu vestuves.
Mes tikrai likome patenktinti jos darbu, cia kaip merginos rase, kad sake, kad nenori pasitikimo su duona ir druska, bet visteik buvo, tai tokiu ar panasiu kuriozu nebuvo ne vieno, viskas buvo igyvendinta praktiskai iki smulkmenu. Pradzioje, kai kurie pasiulymai tikrai kele itarimu, taciau vestuviu diena tikrai isitikinau 100 procentu, kodel buvo siulytas vienoks, o ne kitoks sprendimas. Kazkaip artejant link vestuviu datos labai stipriai susibendravome. Kristina ir visa prestige idea personala rekomendavau ir savo draugei, jos vestuves buvo si rudeni rugsejo men., tai irgi liko patenktini. Tik va kaina jau jiems buvo krizine, nes mes tada pries du metus mokejome gerookai daugiau smile.gif. Na bet cia gal ir susitarimo reikalas, mes tada mazai derejomes... Zodziu, sekmes visoms paieskose!
Atsakyti
Sveikos mums vestuves planavo Inga ir Ramune is "seimos sventes". Vestuves galutiniam variante buvo geros, bet antra karta ju nesirinkciau. Viskas buvo saunu kol nepradejau aiskintis samatos kainu ir kodel cia taip gaunas. kai pradejau viskuom dometis, jos nebetapo tokios malonios kaip is pradziu.

*ju pasirinkti tiekejai ar vedejai, visaziste ir pan buvo saunus, bet pacioms dar gerokai reiketu pasimokyti bendravimo manieru su zmonemis
* neleido susipazinti su programa, net pasirasius sutarti, cia atseit ju komercine paslaptis, tikrai buciau kai ka pakoregavusi
*LABAI ATIDZIAI ZIUREKITE SAMATA, is to planuotojai ir uzsidirba
Jauciuosi joms permokejus, viska pristate graziau negu buvo is tikruju

ISVADA: dirbti galima, bet reikia LABAI kontroliuoti, jeigu nenorite permoketi

jeigu ka rasykite smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos,
atklydau ir as cia su savo rupesciais. Si rugpjuti isteku, bet jau dabar matau, kad pakankamai laiko vestuvems pasiruosti neturesiu, kad tikrai reikes pagalbos. Nemazai informacijos apie vedybu planuotojas radau jusu pokalbiuose, bet kolkas tarp minimu organizatoriu nematau man tinkanciu. Norime nestandartiniu, jaukiu vestuviu, turime ir savo keleta ideju, kurias noresime igyvendinti ir man tikrai netinka toks variantas kad iki vestuviu nezinosiu scenarijaus ar jei pasakysiu, kad nereikia duonos ir druskos, o kazkodel jos atsiras mus pasitinkant. Noriu surast planuotoja, kuri turetu nematytu ideju, gera skoni, kuri girdetu, ko norime mes, o ne kistu savo nuomone. Gal merginos galite kazka pasiulyti. Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti