As pasirinkau Linksmadieniai.lt Nors vestuves tik kitamet, bet realiai vos ne viskas jau vietoje,uzsakyta,sutarta. Merginos padeda labai,galvos visai nereikia sukt. Pasakau ko norim,o jos duoda ivairiu variantu,siulo kas geriau Kam reikia pagalbos,tikrai patarciau kreiptis i Linksmadienius O ir kaina labai prieinama
tai pasipasakokit mergaites kiek mokat uz planuotojas
Mielosios nuotakos ir jaunamartes, mano vestuves jau atsoktos, tad noreciau pasidalinti savo pastebejimais ir patarimais. Kadangi vestuves pradejome planupti jau pries metus, atrode kad su tokiu pasiruosimu nereikes jokiu planuotoju. Daug ka susiorganizavau pati, bet tiesa ta, kad vestuviu diena reikia zmogaus, kuris koordinuotu visa eiga, butu susidirbes su vedeju, DJ, muzikantais, etc. Tad
jeigu pinigine leidzia, as 100% pasisakau UZ planuotojas.
Kaip ir keletas ir jusu, mes i pagalba pasitelkeme seimos sventes. Nuo pat pradziu jos sudare labai gera ispudi ir jauciau, kad galiu pasitiketi ju darbu. Dekui dievui neklydau. Manau ju uzimtumas jau pasako apie ju lygi - kiekviena savaitgali po vestuves. Zinoma, kaip nuotakai tai gali siek tiek ikyreti, nes realiai maksimalus demesys yra skiriamas tik pora savaiciu pries svente. Bet nera ko panikuoti - jos puikiai ismano savo darba, visi sventes elementai buvo savo vietoje. Nors jos ir turi tvirta nuomone, kuria kartais noretu ipirsti, vistiek islieka lankscios ir ispildo jaunuju norus. Man patiko kad seimos sventes turi partnerius, su kuriais visada dirba, todel gali garantuoti uz kokybe. Makiaziste Aira labai graziai padaze, sutvarke, likau labai patenkinta. Vedejas Paulius mums ir sveciams labai patiko - guvus, smaikstus ir samojingas. Muzikantu mes atsisakem ir labai gerai - DJ puikiai ispilde muzikini fona, grojo iki ryto, nors buvo suplanouta trumpiau. Scenarijus buvo tikrai labai linksmas, programoje dalyvavom tiek mes (jaunieji), tiek sveciai.
Kad negalvotumet kad sitas komentaras falshyvas, pazersiu ir siek tiek kritikos
Pasirode kad ne iki galo sukomunikuota su transporto kompanija. Autobusas lauke ne visai sutartoj vietoj, griztant is sventes vietos nezinojo adreso. Gerai kad atsirado atsakingu sveciu kurie viska sureguliavo. Vakaro metu buvo siokiu tokiu liapsusu su uzduotim, ivyko netaip kaip mes planavom, taciau galu gale vistiek linksmai isejo. Svarbu gera nuotaika!
Daug komentaru del samatos - musu atveju ji irgi kito, i didesne puse, zinoma. Kai kurios kainos mane labai nustebino, bet planuotojos vis sugebedavo rasti tam paaiskinima. Labai teisingai kazkas pasake, ju honoraras nera labai aukstas, taciau tai kompensuojama per kitas samatos eilutes. Kaip bebutu, vestuviu planuotoja yra prabangos dalykas, tad jeigu pasuki tuo keliu, neverta draskytis del keliu simtu litu viena ar kita linkme.
Tarp kitko, jos mums labai tiksliai paskaiciavo maisto kieki, o tai sutaupe nemazai pinigu.
Summa summarum, vestuves buvo pati laimingiausia diena mano gyvenime. Netiesa kad vestuves keliamos giminems ir sveciams. As buvau visiskai atsipalaidavus, buvo super linksma, ir sveciai liko be galo patenkinti. Seimos sventes prie to prisidejo su kaupu, tad ramia sazine rekomenduoju jas ir jums.
jeigu pinigine leidzia, as 100% pasisakau UZ planuotojas.
Kaip ir keletas ir jusu, mes i pagalba pasitelkeme seimos sventes. Nuo pat pradziu jos sudare labai gera ispudi ir jauciau, kad galiu pasitiketi ju darbu. Dekui dievui neklydau. Manau ju uzimtumas jau pasako apie ju lygi - kiekviena savaitgali po vestuves. Zinoma, kaip nuotakai tai gali siek tiek ikyreti, nes realiai maksimalus demesys yra skiriamas tik pora savaiciu pries svente. Bet nera ko panikuoti - jos puikiai ismano savo darba, visi sventes elementai buvo savo vietoje. Nors jos ir turi tvirta nuomone, kuria kartais noretu ipirsti, vistiek islieka lankscios ir ispildo jaunuju norus. Man patiko kad seimos sventes turi partnerius, su kuriais visada dirba, todel gali garantuoti uz kokybe. Makiaziste Aira labai graziai padaze, sutvarke, likau labai patenkinta. Vedejas Paulius mums ir sveciams labai patiko - guvus, smaikstus ir samojingas. Muzikantu mes atsisakem ir labai gerai - DJ puikiai ispilde muzikini fona, grojo iki ryto, nors buvo suplanouta trumpiau. Scenarijus buvo tikrai labai linksmas, programoje dalyvavom tiek mes (jaunieji), tiek sveciai.
Kad negalvotumet kad sitas komentaras falshyvas, pazersiu ir siek tiek kritikos
Pasirode kad ne iki galo sukomunikuota su transporto kompanija. Autobusas lauke ne visai sutartoj vietoj, griztant is sventes vietos nezinojo adreso. Gerai kad atsirado atsakingu sveciu kurie viska sureguliavo. Vakaro metu buvo siokiu tokiu liapsusu su uzduotim, ivyko netaip kaip mes planavom, taciau galu gale vistiek linksmai isejo. Svarbu gera nuotaika!
Daug komentaru del samatos - musu atveju ji irgi kito, i didesne puse, zinoma. Kai kurios kainos mane labai nustebino, bet planuotojos vis sugebedavo rasti tam paaiskinima. Labai teisingai kazkas pasake, ju honoraras nera labai aukstas, taciau tai kompensuojama per kitas samatos eilutes. Kaip bebutu, vestuviu planuotoja yra prabangos dalykas, tad jeigu pasuki tuo keliu, neverta draskytis del keliu simtu litu viena ar kita linkme.
Tarp kitko, jos mums labai tiksliai paskaiciavo maisto kieki, o tai sutaupe nemazai pinigu.
Summa summarum, vestuves buvo pati laimingiausia diena mano gyvenime. Netiesa kad vestuves keliamos giminems ir sveciams. As buvau visiskai atsipalaidavus, buvo super linksma, ir sveciai liko be galo patenkinti. Seimos sventes prie to prisidejo su kaupu, tad ramia sazine rekomenduoju jas ir jums.
ooooo! pasirodo situ mergaiciu apetitas auga bevalgant! nuo zadetuju 1800lt mums jau pakele iki 2000, o cia dar pora simtu prisimete! Respects mergaiciukem, kaip moka pinigus i kisene deti!
Tikrai nenoriu smulkintis, bet drasiai galite mintyse anuliuoti mano visus pries tai buvusius pasisakymus apie Seimos sventes. Visgi, kaip kazkas sake, viskas grazu tik iki sventes, kai vyksta smegenu plovimas liezuviu o jau po to - kaip dievas duos - jeigu bus laiminga jums diena, pavyks gerai, jeigu ne, tada ka jau padarysi, cia juk ne planuotoju kalte, zinoma
Aciu dievui ir sekmei, musu svente buvo grazi ir mums didziaja dalimi patiko. Bet kaip iki tos sventes priejome, tai.... Zodziu, merginos, manau tikrai rasite geresniu. Sitoms mergaiciukems reiketu pasimokyti neapsimestinio nuosirdumo ir teigiamo poziurio i klienta savo darbe. To joms ir linkiu!
Papildyta:
O prisides prie tu 2200lt, patikekit, daug daugiau nei 40 ar 50%.
Sveikos praejo ir mano grazioji svente ir ji tikrai nebutu buvusi tokia puiki be mano vestuviu planuotojos. Man padejo http://musuvestuves.wordpress.com/ Rekomenduoju visoms toms, kurios nori stilingu, siuolaikisku ir originaliu vestuviu. Tai tikrai zmogus, kuris gali pasiulyti ir idomiu ideju, ir netingi dirbti. Savo vestuviu diena nesirupinau niekuo ir megavausi kiekviena akimirka
Beje, as ja radau per rekomendacija siame forume
Beje, as ja radau per rekomendacija siame forume
Smagiausia, kai žmonės patenkinti, kai ne... manau tai kaip deguto šaukštas medaus statinėj- tiek užsakovams, tiek organizatoriams...
Ir tai nuo daug dalykų priklauso.
Visoms, kurios ieško- gal geriau kažkiek laiko skirti paieškoms, vadovautis savo asmenine nuomone apie žmogų ir tvirtai apsispręsti- ar tikrai reikalingas žmogus iš pašalies. O gal tereikia, kad kas padėtų sudėlioti išsibarsčiusias mintis galvoje ir to užtektų
Manyčiau, jog vertėtų susitikti tikrai ne su vienu žmogumi, įmone, planuojančia šventes. Bendraujant turi atsirasti ryšys arba ne. Ir nesvarbu, kad planuotojai gražiai save pateikia, čia reikėtų pasikliauti užsakovo vidine nuojauta Ar tinka ir ar patinka. Arba rekomandacijomis. Geriausia- draugų ir pažįstamų.
Sėkmės visoms planuojančioms, kad kuo daugiau gerų, gražių emocijų ir kuo mažiau nusivylimų
Oi, kartais planuotojai turi toki sugebejima stebuklingai malti liezuviu ir plauti smegenis, kad ohoho! nuojauta cia, zinoma, svarbi, bet jeigu jos neturi, manyciau svarbu atsizvelgti i komentarus. Taciau yra tokiu planuotoju, kurios komentaru issipraso aisku, nebutina ju rasyti, bet jeigu 5 kartus vis primena "kada parasysite koki zodeli", tai tada gali neapsikesti ar parasyti koki atsainu "Aciu uz grazia svente" per daug nesismulkindamas. O paskui is tu visu "aciu" zmones susidaro klaidinga nuomone ir jau galvoja, kad cia super firma sunku issirinkti tinkamus. Tikrai linkiu visoms nepaslysti! O kad planuotoju reikia - tai FAKTAS!
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 09 16, 14:22)
Oi, kartais planuotojai turi toki sugebejima stebuklingai malti liezuviu ir plauti smegenis, kad ohoho! nuojauta cia, zinoma, svarbi, bet jeigu jos neturi, manyciau svarbu atsizvelgti i komentarus.
Labai sutinku kad atsiliepimai yra labai svarbu. Beskaitant komentarus susidaro ivaizdis kad kai kurios planuotojos savo darba atlieka gerai tik kas antrose vestuvese.
Kai susiradau savo planuotojas, apart atsiliepimu ju internetiniame puslapyje, jokiu komentaru neradau, tad buvo labai neramu. Nors mano vestuvese ir buvo nemaloniu smulkmenu, dekui dievui viskas praejo sklandziai. Taciau tikrai gaila nuotaku, kurioms planuotojos svente tiesiog sugadina.
Sveikos visos,
Musu svente jau irgi praejo, todel galiu pasisakyti sia tema Musu planuotojos buvo irgi seimos sventes... Galiu sutikti su merginomis kurios pasisake anksciau, tikrai buvo daug nesklandumu, bet aciu Dievui iki vestuviu. Vestuviu diena mes buvome tokie laimingi, kad keletas nesklandumu praejo tikrai neukliunant uz akiu. Aciu Ramunei kuri asistavo musu sventeje (ir dziaugiuos kad tai buvo ne Inga). Ir aiku isgirtam PAuliui kuris tikrai nuostabus
Bet iki vestuviu tikrai buvo dideliu nesklandumu, ir kai as zinau kad as milijona kartu klausiau ar tikrai bus taip, ir man uztikrintai sake kad viskas gerai, o paskui likus 2 dienom iki vestuviu man paskambina ir sako oi zinokit bet nesigauna, bet gal jus pasiskambinkit ten ir ten gal susitarsit. Tai buvom persiute, po velniais uz ka mokam jum pinigus, kai turim paskui patys lakstyt, aisku mes pasakem kad cia jau ju problema kaip nori tegul sprendzia ta problema, ir pasakem kad daugiau pinigu tam neskirsim, nors jau jos kreipe link to... Super kad viskas issisprende, bet nervu kainavo. Ir aisku kas liecia kainas tai tiesa kad uz masinos papuosimus sumokejom po 50 Lt cia ant vienos masinos, ir kai juos pamaciau neturejau ka pasakyti, vyras mano pasake kad jie verti 5 lt. ir tai buvo faktas. Pati daug graziau buciau pasidarius, bet laiko jau nebuvo. Ir siaip vyras pyko kam jas samdom, nes pati labai daug ka pasidariau, net gi daviau numerius su kuriais zmonemis reiktu susisiekti ko norime savo sventeje, nes jos mat to nedaro...
Zodziu manau kad kiekviena jaunoji savo svente gali suorganizuoti pati, tik reikalingas vienos dienos koordinatorius, kuris ta diena nuimtu nuo jaunuju galvos visa varga, lakstyma, sampano pilstyma ir t.t.
Taip pat dziaugiuos kad pasiimem savo fotografus, nors ju buvo toks geras, bet savo vestuvem pacios jo kazkodel nesisamde.
p.s. Siaip del kainu tai del stambiu dalyku skambinausi ir tikrinau ar tikrai tokios kainos... tik va kur jau liko smulkmenos del kuriu nesigilinau, tai tikrai permokejom, nors kai pagalvoju tai tikrai daugeli pasidariau pati...
Daug cia prirasiau, gal ir padrikai, bet tikiuos vis tiek kam reikes vaizda susidarys
Sekmes merginos
Papildyta:
Tiesa dar atsiminiau, kad kazkada Ingai pasakiau tai uz ka mes mokam pinigus, tai ji man isdriso pasakyti, kad ne tiek jau ir mokat, nes kurie moka daugiau tai jiems uz maziausia smulkmena yra atsakingi, tai ir zandikauli buvau pametus, o mokejom 2000 Lt
Musu svente jau irgi praejo, todel galiu pasisakyti sia tema Musu planuotojos buvo irgi seimos sventes... Galiu sutikti su merginomis kurios pasisake anksciau, tikrai buvo daug nesklandumu, bet aciu Dievui iki vestuviu. Vestuviu diena mes buvome tokie laimingi, kad keletas nesklandumu praejo tikrai neukliunant uz akiu. Aciu Ramunei kuri asistavo musu sventeje (ir dziaugiuos kad tai buvo ne Inga). Ir aiku isgirtam PAuliui kuris tikrai nuostabus
Bet iki vestuviu tikrai buvo dideliu nesklandumu, ir kai as zinau kad as milijona kartu klausiau ar tikrai bus taip, ir man uztikrintai sake kad viskas gerai, o paskui likus 2 dienom iki vestuviu man paskambina ir sako oi zinokit bet nesigauna, bet gal jus pasiskambinkit ten ir ten gal susitarsit. Tai buvom persiute, po velniais uz ka mokam jum pinigus, kai turim paskui patys lakstyt, aisku mes pasakem kad cia jau ju problema kaip nori tegul sprendzia ta problema, ir pasakem kad daugiau pinigu tam neskirsim, nors jau jos kreipe link to... Super kad viskas issisprende, bet nervu kainavo. Ir aisku kas liecia kainas tai tiesa kad uz masinos papuosimus sumokejom po 50 Lt cia ant vienos masinos, ir kai juos pamaciau neturejau ka pasakyti, vyras mano pasake kad jie verti 5 lt. ir tai buvo faktas. Pati daug graziau buciau pasidarius, bet laiko jau nebuvo. Ir siaip vyras pyko kam jas samdom, nes pati labai daug ka pasidariau, net gi daviau numerius su kuriais zmonemis reiktu susisiekti ko norime savo sventeje, nes jos mat to nedaro...
Zodziu manau kad kiekviena jaunoji savo svente gali suorganizuoti pati, tik reikalingas vienos dienos koordinatorius, kuris ta diena nuimtu nuo jaunuju galvos visa varga, lakstyma, sampano pilstyma ir t.t.
Taip pat dziaugiuos kad pasiimem savo fotografus, nors ju buvo toks geras, bet savo vestuvem pacios jo kazkodel nesisamde.
p.s. Siaip del kainu tai del stambiu dalyku skambinausi ir tikrinau ar tikrai tokios kainos... tik va kur jau liko smulkmenos del kuriu nesigilinau, tai tikrai permokejom, nors kai pagalvoju tai tikrai daugeli pasidariau pati...
Daug cia prirasiau, gal ir padrikai, bet tikiuos vis tiek kam reikes vaizda susidarys
Sekmes merginos
Papildyta:
Tiesa dar atsiminiau, kad kazkada Ingai pasakiau tai uz ka mes mokam pinigus, tai ji man isdriso pasakyti, kad ne tiek jau ir mokat, nes kurie moka daugiau tai jiems uz maziausia smulkmena yra atsakingi, tai ir zandikauli buvau pametus, o mokejom 2000 Lt
Oi, dievuleliau, tik tingiu as cia kiekviena smuklmena rasyti apie tas "profesionales" Ingute su Ramune, bet musu situacija buvo tokia pati. Metus laiko kalbejau, kad duonos ir druskos NEBUS, nes man tai yra debiliska tradicija. 100 kartu pakartojo, kad pasizymejo. Atvarom i restorana - stovi tevai su duona ir druska. Paskui klausiu tevu - kas cia jums taip liepe, gal restoranas "standartini" sutikima padare? Nea, sako, planuotojos. Nu virsune! Ir dar daug daug kitu, daug svarbesniu dalyku, kurie buvo daromi paskutine diena, "bele kaip".
Papildyta:
Pvz, "profesionali" floriste, kuriai paskambinus pries pora savaiciu, jinai dar net nezinojo is kokiu geliu bus daroma puokste ir t.t. O apie tokius kaip papuosalus is gyvu geliu is viso nebuvo girdejusi, nors planuotoju teigimu, floriste daro "viska", nes yra profe auksto lygio. Tai galu gale likus savaitei iki vestuviu susiradau savo floriste, kuri tikrai daro viska. Ir dar liko nepatenkintos, kad ju zmogaus atsisaliau, kai kelis menesius aiskinau,kad man lb svarbu, kad floriste gamintu papuosalus. Ai, zodziu, nebenoriu nervintis prisimindama. Bet tikrai, ieskokites, merginos, ko nors geresnio.
Papildyta:
Pvz, "profesionali" floriste, kuriai paskambinus pries pora savaiciu, jinai dar net nezinojo is kokiu geliu bus daroma puokste ir t.t. O apie tokius kaip papuosalus is gyvu geliu is viso nebuvo girdejusi, nors planuotoju teigimu, floriste daro "viska", nes yra profe auksto lygio. Tai galu gale likus savaitei iki vestuviu susiradau savo floriste, kuri tikrai daro viska. Ir dar liko nepatenkintos, kad ju zmogaus atsisaliau, kai kelis menesius aiskinau,kad man lb svarbu, kad floriste gamintu papuosalus. Ai, zodziu, nebenoriu nervintis prisimindama. Bet tikrai, ieskokites, merginos, ko nors geresnio.