Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

Po savo vestuviu jauciu galeciau dirbti vestuviu planuotoja biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir. Prieš tai buvau žalia, dabar kai reik viską ruošt-viską sužinai smile.gif
nebuvo mincčių apie planuotoja, nei finansai leistų
Atsakyti
Sveikos! Pati kolkas tik svajoju apie vestuves, bet labai domiuosi, patarineju ir pan. besituokiancioms draugems. Pastaraji karta isgirdau saunia istorija:
drauge nuejo i vestuviniu sukneliu nuomos salona Basanaviciaus gatvej (berods Cymbeline vadinasi). Ja pasitiko labai sauni savininke, parinko suknele ir pan. Salone ji gavo zymiai daugiau demesio negu tikejosi - su nuomotoja susidraugavo, pasipasakojo apie vestuviu planavima, kylancius rupescius. Zodziu, is pradziu ji padejo uzsisakyti kita torta, nes tas nepatiko, paskui kitus muzikantus ir t.t. Galiausiai, isejo taip, kad geroji feja, padejusi issirinkti isties be galo grazia prancuzisko stiliaus suknele, surenge nuostabias to paties stiliaus vestuves! smile.gif) Nors ju komanda, kaip organizatoriai turejo tik suderinti viska ir atvezti i vieta reikalingus daiktus, visi liko iki isnaktu! Pluso saunuoliai is peties, o draugei neteko sukt galvos net del maziausios smulkmenos. Kiek mokejo nesake, bet sake, jog zada susitikt su organizatore, kad atsidekotu kaip nors ypatingiau.. Tik turi dabar galvos skausma kaip, nes tiek pati, tiek sveciai neapsakomai patenkinti liko smile.gif
Matyt, vestuviu planuotojai visgi geras dalykas.. O kad visom taip sklandziai viskas vyktu.. Tad to ir linkiu visoms busimoms jaunosioms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobonia @ 2010 08 13, 13:00)
drauge nuejo i vestuviniu sukneliu nuomos salona Basanaviciaus gatvej (berods Cymbeline vadinasi). Ja pasitiko labai sauni savininke,

Perskaiciau kaip pasaka... Ir kazkaip nepatikejau biggrin.gif Ir prie ko cia vestuviu planuotoju tema? g.gif
Atsakyti
O kame cia pasaka? smile.gif apie planuotoja prie to, kad visos sioje temoje dalinasi mintim apie ju samdyma.. Atsiprasau, jei nesamoniskai isikisau.. maniau, kad kuo daugiau nuomoniu is skirtingu zmoniu, tuo geriau.. unsure.gif
Atsakyti
Na, atsokom jau ir mes savo vestuves smile.gif grazi buvo svente. nuo siol visoms didesnems sventems samdysiuos organizatorius, nes nepalyginamas rezultatas. ir ne del to, kad patys zmones negali susirasti vakaro vedejo, fotografo ar pan., bet del to, kad sukoordinuoti tinkamai viso vakaro patiems neimanoma. o butent geras koordinavimas padaro svente tikra svente, o ne beformiu balaganu.
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 06 24, 18:13)
Na mes irgi nesisamdom planuotojos, nes neturim tam pinigu, ir as siaip megeja viska daryti pati, kad po to nebutu kokiu staigmenu nemaloniu, aisku ju kartais buna  blush2.gif Galu gale planuodama ir darydama pati pasidarysi taip kaip nori ir isivaizduoji, o kitam zm. gana sunku tixliai paaiskinti ko tu nori, dazniausia kiti supranta tavo vizija arba truputi arba labai kitaip.

drinks_cheers.gif mes savo taip pat organizuojames patys rolleyes.gif ir man tai labai patinka, nors ir buna kad kas nors sunervina, taciau taip pat ir buna dziugiu akimirju, kai kas nors pajuda is vietos vien del tavo pastangu ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Mielos merginos, busimos zmonos ir mamos,

Skaitau, skaitau, pasijuokiu, paliudziu ir nutariau parasyti:
Nuo kada vestuviu planuotojos tapo nuotakomis??? ar ne laikas pradeti daiktus vadinti savo vardais. is kur Lietuvoje toks masinis nesusipratimas?
Visais laikais visam pasaulyje planuotoja buvo yra ir bus pati nuotaka, o visi tie kurie padeda suorganizuoti Jusu svente, pagal Jusu paciu suplanuota vizija ar ideja tera: koordinatoriai, rezisieriai, vedejai, patarejai, asistentai ir pan. kas geriau negu Jus pati suplanuosite savo diena. o jei reikia pagalbos - tada taip.
o del permoku ar nepermoku - 21amzius viskas kainuoja, taigi kiekviena teta uz savo ieskojimu, siulymu ir pardavimu darbus ima pinigus - tik jie skiriasi nuo to kaip ji tai daro.
P.S. beja, muzikantai ir kitu paslaugu tiekejai visiems preinami ir pries svente paprasykite savo koordinatoriu kontaktu, kad galetumet dar karta viska sutikrinti. nepamirskite logikos ir fantazijos.

Geru, siltu ir jaukiu vestuviu
aktore G. Cepukonyte
Atsakyti
Kas organizavo su planuotoja, gal galite i az parasyti kontaktu? Ieska kaune aciu:)
Atsakyti
Organizuojam patys ir kitaip ne neisivaizduoju ax.gif Siaip galima sakyt as viena viska planuoju,ieskau,organizuoju,MB tik nuvaziuoja su manim kur reikia,pvz.apziuret patalpu ir avanso palikt biggrin.gif o siaip viskas kaip ir mano rankose, bet man sie rupesciai malonus ir nekelia jokiu problemu 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms, mano vestuves buvo Rugpjucio 6, super viskas praejo, svente buvo sklandi be jokiu nesusipratimu. Viskas buvo taip kaip norejau ir net daugiau.
Planuotojas susiradau per sita foruma ir tikrai labai dziaugiuosi nes pati tikrai nebuciau taip visko suorgavizavusi. Planuotoju darbas dar labai matosi ta pacia dien kai jos begioja ir regulioja viska. Pvz as suzinojau tik po vestuviu kad kai mes gryzome i sodyba mums buvo atveztas ne tas tortas. Mano tortas buvo Tujenu dvare or nuotakos is Tujenu dvaro pas mane Medziotoju sostineje.....tai planuotaos greitai viska isprende ir tortai buvo sukeisti smile.gif
Mano planuotojos buvo Odeta ir Irina is Jusu Svente tikrai likau patenkinta ju paslaugomis ir kaina.
Atsakyti
QUOTE(apocaliptic @ 2009 10 18, 19:02)
sveikos,gal kuri nors zino klaipedoj kokia vestuviu planuotoja?

yra Klaipėdoje labai šaunios merginos "Menu gatve", jos ir planuoja ir veda vestuves, esu vertėjavusi vienose vestuvėse (tuokėsi airė ir lietuvis) kur jos organizavo, tai man patiko ir jaunieji liko labai pateninti. tik kainų jų neklausiau smile.gif www.menugatve.lt
Atsakyti