Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybų planuotojų paslaugos

QUOTE(NinaAtina @ 2010 05 11, 18:53)
Sveikos merginos,

Noriu jusu paklausti. Mes sugalvojome, kad per vestuves noretume siokios tokios pramogos sveciams ir sau, pasakeme ta planuotojai. ji is karto sako tikrai nereikia ir taip bus kuom uzsiimti, kazkaip numuse visa upa... Bet sakau mes sumastem ir mum atrodo kad tikrai butu smagu, ir dar paparaseme, kad gal gali pasiulyti kazkokiu alternatyvu, nebutinai, ka mes sugalvojom, tai mum vos ne tai kad atkirto kad mes tokiu dalyku neorganizuojam...  doh.gif  Ir paskui bande taisyti padeti, kad ir taip buna linksma. Tai toks vaizdas susidare, kad jos turi sablona, pagal kuri organizuoja visas vestuves... o ar neturetu buti taip kad joms pirmiausia rupi jaunieji ir ju norai? As suprantu kad jos turi patirties ir zino kaip kas geriau, bet nemanau kad musu noras yra kazkoks nezemiskas....

Taip, jos turi sablona ir pagal ji dirba.. Bet gi pramogos butinos per vestuves, tam jos ir yra, kad padarytu su jaunaisiais suderinta programa jauniesiems ir sveciams!! Kaip suprast, bus ir taip ka veikti ir buna linksma? blink.gif Tikrai siulau nenusileisti ir reikalauti, kad butu atsizvelgta i jusu pageidavimus - kas gi daugiau nei jus geriau pazista savo svecius ir zino, kas jiems geriausia 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(NinaAtina @ 2010 05 12, 19:23)
Agne1983, nu mes taip ir pasakem, kad vis tiek norim, tai paklause musu o patys uzsisakysit? as sakau, ne cia sakau yra kontaktai jus ir susitarkit !!! as net kontaktus jai daviau... Nu zodziu bet tikiuos viskas dabar bus jau gerai smile.gif
As ir manau kad sveciams daug smagiau kai turi paskui kazka prisiminti, ir pasakyti kas buvo netiketa ir kitaip, negu kitose vestuvese smile.gif

na, tai saunuoliai, kad pareikalavot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Agne1983 @ 2010 05 12, 18:56)
NinaAtina, nu nesuprantu tokiu planuotoju!!! Tai gi jus joms mokat pinigus kad suorganizuotu svente tokia kokios jus norit, o ne tokia kokia jos galvoja kad turi buti svente  g.gif  Gal ir buna linksma seip be extra atrakciju bet jei jus norit tai jos ir turi tai itraukti ir padeti jums tai suplanuoti.
As buvau drauges vestuvese tai jie buvo prisigalvoje atrakciju mums ir buvo super. Jaunoji dainavo daina, dar buvo mazytes mergytes kurios soko ir dainavo gelytem apsirengusios. O mes poros taip pat uzsakem kad su smuiku pagrotu ir sokeja su smaugliu. nemanau kad gali buti per daug pramogu  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  drinks_cheers.gif
Taigi pasakyk savo planuotojom kad nori ir viskas !!!!!!!!!

Tai kad butent, kad jos galvoja, kad geriausiai zino, kokia turi buti TAVO svente ir kokie zaidimai ir kokia muzika ir pan. lotuliukas.gif Nesakau, kad buna blogai, bet kai kurie dalykai tikrai yra skonio reikalas ir kai kuriems net nepriimtini, todel reikia derinti pagal SAVE, o ne pagal jas 4u.gif Nes joms tai eilinis uzsakymas, o JUMS svarbiausia svente - todel ji turi atitikti JUSU norus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2009 03 12, 15:30)
O kiek maždaug kainuoja vedybų planuotojų paslaugos?  g.gif
didžiausia suma tai maždaug galiu įsivaizduoti, bet minimali kokia būtų?  4u.gif

Maziausiai kiek teko matyti tai ima 6% nuo biudzeto. Dazniausiai ima 10%. Bet ta suma gaunasi kad atsiperka, nes sutaupo bent 10% sumos, del visu tur partneriu ir ju teikiamu nuolaidu. O apie sutaupyta laika ir nervus tai ner ka net sakyt. Kai drauges papasakojo kad prie altoriaus stovedama galvoja ar saldainiai bus padalinti, ar nepamirso sompano namie. tai jau ne. mano svente, turi buti mano svente.

gal kas galit parekomenduoti gera planuotoja, arba ka nors pakomentuoti apie 'netradicines vestuves' arba 'viktorijos vestuves'. arba ka nors netiketo pasiulyti, bet ikandamo vidutiniam lietuvos pilieciui. g.gif
Atsakyti
Na, begti taip jau is karto nuo planuotoju nereiketu, paprasciausiai reikia tureti ryzto ir zmoniskai paaiskinti, ko jus norit ir kad tikrai to norit. Mes su savo planuotojom irgi del daug dalyku nesutariam ir jos netgi megejos pasigincyti, bet kadangi as zinau, ko as noriu, tai vistiek pasiekiu savo. Gal kartais jos tiesiog is patirties pasako, kaip joms atrodo geriau, bet visada paskutinis zodis bus jusu, jeigu jus patys to tikrai noresit. Juk cia bendradarbiavimas, tai vadinasi ir nesutarimu gali kilti.
Papildyta:
ARIELE, dar labai idomu del tu apkalbu pasidare. Siaip truputi esu sokiruota. O kaip jusu sveciai nugirdo tas apkalbas?
Atsakyti
Na as apie savo planuotojas galesiu parasyti nepilnai uz dvieju menesiuku. Bet kol kas viskas OK, viskas uzsakyta, dienotvarke suplanuota like tik kelios malonios smulkmeneles. Grystam i LT dvi savaites pris vestuves tai primatavimai sukneles ir saves grazinimo proceduros like smile.gif smile.gif smile.gif Nezinau bet iki siol jokios panikos, nerimavimu nebuvo tai tikiuosi taip ir toliau smile.gif na visi sako kad paskutinemis dienomis jauduliuko daugiau....
Atsakyti
O geras smile.gif Ar jus einat i CMB? Musu vestuves planuoja Odeta ir jos kolege is Jusu Svente. Kaip ir sakiau iki siol patenkinta nes jau viskas kaip ir padaryta liko tik paskutines smulkmenytes i vieta sustatyti. Maniskis su seima nori prie ezeru vaziuoti keliom dienom kai grysim is UK as bijojau kad negalesim nes daug reikalu bet Odeta mane nuramino kad nieko man nereikia daryti iskyrus paciai grazintis ir ilsetis. Ji viska sutvarkys, suvezios, suziures. Nu ziuresim kas gausis, butinai parasysiu jau po visko ar gerai viska suorganizavo smile.gif
Atsakyti
Geras, tikrai biggrin.gif i CMB einam, 13val smile.gif na, o del planavimo, tai zinoma, jauniesiems tikrai nereikia niekuo rupintis. Na, nebent to patys zmones nori smile.gif
Atsakyti
Mes i CMB 14.40 val nes i Baznycia neinam tai norejom biski veliau. O kaip pas jus ar jau viskas link galo einasi su planavimu? Ar patenkinta savo planuotoja?
Atsakyti
Taip, pas mus jau viskas padaryta, galima sakyti smile.gif liko tik man suknele pasisiuti ir puokste issirinkti smile.gif kol kas esu kaip ir patenkinta viskuo, bet tikrasis zezultatas pasimatys tik per vestuves. Gal tada jau busiu nepatenkinta, sunku pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 06 13, 17:33)
Taip, pas mus jau viskas padaryta, galima sakyti smile.gif liko tik man suknele pasisiuti ir puokste issirinkti smile.gif kol kas esu kaip ir patenkinta viskuo, bet tikrasis zezultatas pasimatys tik per vestuves. Gal tada jau busiu nepatenkinta, sunku pasakyt biggrin.gif

As ir buvau patenkinta viskuo iki vestuviu, o vestuviu diena.........

Nutylesiu kas planavo, nes dar iki ju daeis, o pas jas dar musu daiktu liko. Bet kas zadeta buvo tai gal puse teturejom.. pvz sales papuosimai kedziu uzvalkalai, kaspinu spalva buvo suderinta, aisku buvo tie uzvalkalai su kaspinais, bet kaspinu spalva netokia ir vaizdo nebuvo, cia smulkmena, bet pykciausia kad juos dave dvaras, o uz tuos "papuosimus" sumokejom planuotojom.. Baznycioje ir nebuvo papuosta kaip planuota, galima sakyti isvis nepapuosta, zaidimu zadetu po vidurnakcio nebuvo ir sventes eigoj net netokie (nesklandus) zaidimai, buvo su musu atvaizdais rekvizitai, tai buvo ir tokiu kad net ne mes.. Na zodziu visokiu ir gan dideliu nesklandumu buvo..
As kai samdziau galvojau kad niekuo nereiks rupintis ir sventes vyks kaip buvo suplanuota, bet deja..
Atsakyti
Sutinku su NinaAtina kad gali nedamoketi jei kas buvo ne taip. Ar jus pasiraset sutart? Jei taip tai paskaityk ka gali daryti tokiu atveju. Na o kai viskas nurims manu galetum parasyti kas planavo kad kitos merginos ant tu paciu neuzsoktu, nes daug paneliu renkasi informacija is SM.
As tikrai pazadu parasyti viska apie savo planuotoja po vestuviu gerai ar blogai kad ir kitos zinotu!
Na bet tikiuosi kad vestuves tavo buvo vistek fantastiskos! Daug daug laimes jums 4u.gif
Atsakyti
Nu tikrai, pasakykit kas planavo... Juk cia ne kazkokiu pletku portalas, o zmoniu nuomoniu... Gal dar kazkam itakosit pasirinkima i geraja puse. O kad daeis iki paciu planuotoju, tai labai galimas varjantas, bet nematau tame jokios tragedijos, juk is klaidu mokomasi, galu gale.
Atsakyti
Na merginos ar planuojat vestuves dar kas? Vertejxxx kaip tu dirbi su savo planuotojom? Na ar jos tau siulo ir tu renkiesi ar pati sakai ko nori ir jos siulo tau. Na pvz man buvo su muzikantais ka siule buvo arba per brangu arba nepatiko, o kas patiko jau buvo uzimta. Tai as ir pati ieskojau ir SM ir is giminiu rinkausi info. Cia buvo sunkiausia kol kas issirinkti!!! Visa kita man siunte emailu ir as rinkausi ir po to kai paziurejau tarkim operatoriu tai tikrai labai profesionalu pasiule.
Ka jus planuojat 24val daryti? Kas kaip nesugalvoju nieko!
Atsakyti