QUOTE(Lina_25_KLP @ 2009 02 13, 11:54)
sveiki,
noriu pasigirti sianakt mano dukra atsibudo gal kokius 3 kart, bet tik tutuka paduodavau ir toliau miega. valgyti norejo tik 7, ismiegojo iki 9.
galvojau bus baisiau valgyti neduoti, bet viska ji gerai pernesa
.
Zinot guliu lovoj ryte ir galvoju, kas paskatina tuos vaikus taip atsibudineti?
tai isvadu priejau tokiu: kai kurie vaikai miega kietai, gali bet ka daryti ir jie neatsibus, o kiti miega jautriai gali nuo bet kokio garso atsibusti, taip kaip ir as girdziu kiekviena jos atodusi, tutes iskritima. Ji miega kartu su mumis kambaryje, gal priezastis ir yra cia
. O jei pabandzius perkelti atskirai i kambari, gal ir vaikas ramiau miegotu ir mes. Mergaites parasykite, ar jus kartu miegate vienam kambari? ar yra tokiu kur atskirai ir kokia jusu nuomone?
Mes sultis skiedziame vandenuku virintu, puse ant puse
mes irgi miegam vienam kambari, ir as girdziu kiekviena jo krustelejima, bet kad jam uztektu tik tute nakti idet ir viskas, tai pas mus tikrai taip neimanoma
, jei as ilgiau piena jam darau tai tokia isterija uzkelia
, net neisivaizduoju, kaip reiks atpratint nuo valgymo nakti, bet tikrai dar iki kokiu 1,5 tai nenesiu vaiko i kita kambari, man kazkaip nejauku, jei as jo pakelus galva nematau, arba negirdziu
o sultis tai mes vakar pabandem is hippo obuoliu-apelsinu(neskiestu), tai jam tikrai patiko, nes jau labai laizesi, bet daviau labai nedaug, ir gerem ne is buteliuko o is puodelio, jis skirtas jau nuo 4men, nu bet man ten tos skylutes tai per dideles, labai greitai jau ten bega.