sveikos mamytes
ir naujai prisijungusios po
DANGE tik db pastebejau kad musu vaikuciu skirtumas tik viena dienike
O jau nakti kiek daznai jus keliates
, jau taip vaikutis neramiai miega. Mano mazoji pora ar 3 kartus maximum keliasi, bet pavalgo ir iskart uzmiega labai retai sugalvoja ji pazaisti, pakalbeti.
Mes jau vartomes gal savaitike, kaip ismoko tai ir duodasi
. O vaikstuko neturime, tai daug laiko praleidzia ant grindu, ir gal del to ropinet paskatino ja.
Aciu uz palaikymus del naktinio maitinimo
. Tikrai keista kodel vieni vaikai ismiega visa nakti, o kiti ne. Mano grupiokes mergaite nuo 23 iki ryto 8 ar 9 ismiega, ir jokio maisto nereikia. Bet manau toms kurios dar maitiname MP nera taip blogai, juk musu pienukas greiciau virskinamas nei misinukai
. Sianakt bandziau duoti vandenuko 3 val kur tau ji jo negeria, isvis issibudino nori zaisti, bet kai tik priglaudziau prie krutines pavalge ir uzmigo iskart
Papildyta:
Sveikinam jus su pirmuoju dantuku
mes taip pat labai laukiame, patarsiu mamytems kuriu vaikuciai neramus ir verkia, patepkit dantenas medumi tik aisku geriau naturaliu. mums padeda iskart ir saldus vaikuciams patiks. nezinau tiksliai koks ten poveikis jo, bet mama man patare ir pabandem. SUVEIKE
Na nezinau kiek cia tos tiesos,bet skaiciau kad medaus vaikui kazkodel nepatariama duoti.Ta prasme tepti smegeneles.