QUOTE(JuliaK @ 2009 02 04, 22:27)
Pas mane vartosi ten ir atgal , bet tik per vieną pusę....tai pasakė, kad kitos puses raumenų tonusas pamažėjęs, tai ir davė siuntimą masažiukus daryti
nu va kaip jums gerai, skaičiau kad ir jau buvote masažiukuose ir
? tai gal ir man gydytojos reikalauti siuntimo?
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2009 02 05, 09:19)
A, tai turit šokliuką
Ir kaip, patinka? Ar verta turėti?
Papildyta:
O maniškiam kiek duosi, atrodo, tiek suvalgys, tad tenka riboti MP.
Papildyta:
Mums neurologė nustatė padidėjusį dirglumą
Bet jau senokai ėjom, dabar vaikas geras
Nors aktyvus labai, jau tikrai nebus iš jo flegmatiko
joa turiu, bet kažkaip dar nededu
bijau kažko, tik nž ko.. mes turim tą prie staktos kabinamą dėl to ir bijau iš disney lyg ir
norėjau mamyčių paklausti, nuo kada galima į tą šokliuką, nes instrukcijoj neparašyta
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 02 05, 10:51)
"tavo vaike" sausio m4nesio rašo, kad kruopas pirma reiktų sumalti kavamale ir išvirti skystą košelę. Virt tik sulaukus šešių mėn. pirma ryžius, po to grikiai, avižos, kukurūzų kruopos. perlines siūlomos tik nuo aštuonių mėn., o manų kaip ir nerekomenduoja iš viso duoti
Papildyta:
Mums dabar moliūgo ir bulvės savaitė, tai laabai mielai valgo. Pabandykit, gal ir jusiškiui patiks.
mus taip pat moliūgas ir bulvė lb žavi
bet lb morka su bulve
Papildyta:
QUOTE(Karina20 @ 2009 02 05, 12:35)
As kol kas is kosyciu tik avizinius dribsnius daviau, pirkau tuos kur minute tik virti rejkia, tai isviriau ir net nemaliau, paziurejau, kad ir taip kruopelytes lb smulkios, puikiai suvalge.
jej turit kavamale, galima kruopas pries verdant sumalti, o jej ne, tai isvirus su blenderiu susimala jos
mane domina gal kas patys arbatyte plikot vaikam? Ar perkat visos? As perku Hipp'o arbatytes, bet plikyciau pati, jej sveikiau butu... Kazkaip bandziau silpnas ramuneles duoti, ismauke iskart, taciau pilvuka po to skaudejo...
aš dažniausiai perku.. db turim iš hipp žolelių arbatą, tai geria
bet jinai man viską geria
kartais pati ramunėlių plikau ir duodu jai atsigerti arba vandenuko, razinų kompotą, bet sulčių dar neduodu
Papildyta:
QUOTE(kur-rita @ 2009 02 05, 13:34)
o kokios maz daug kainos?
Papildyta:
mes tai dazniausiai perkam,ir dar mums mano mociute viena daro arbatike ten i sudeti ieina sukatzoles,ramuneles,kminai,melisa,meta...ja pries miega duodam,kad ramiau miegotu...
iš tikrųjų brangu.. tas pastatomas 300-450lt padėvėtas kainuoja, o kiek naujas tai net nž...
http://www.supermama...howtopic=397608
va man šitas pačių pačiausias
Papildyta:
QUOTE(sostine_ @ 2009 02 05, 14:51)
o dedat cukraus i arbateles?
ir ka valget jo pagalba?
nededu cukraus, nemanau kad tokiam mažam jo reikia
Papildyta:
dėl to maitintuvo, kur jį galima įsigyti ir kokia kainytė, prisipažinsiu neb žn kaip jis atrodo, kažkur lyg ir mačiau, bet nelb užfiksavau.. sakot jis lb naudingas?