Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(JANYTE25 @ 2009 01 30, 22:21)
kaip faina,kartu gimtadieni svesim,o is kur jus? drinks_cheers.gif  thumbup.gif

vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olik @ 2009 01 31, 00:03)

mes is lentvario,bet musu maciute vilniui gyvena daznai ten bunam biggrin.gif kaip jus augat?mes tai jau 10kg sveriam,valgom viska.......... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olik @ 2009 01 29, 18:31)
o manot vaisiu tyreleje neideda cukraus biggrin.gif , o pirktinese kosese irgi cukraus nera? P tai idomi kodel tokios saldzios jos tongue.gif .As niekam nesakau valgyti taip kaip mes valgom, tiesiog pasidalinau tuo kaip as gaminu tas koses.O vaikas mano jauciasi gerai ir tai svarbiausias rodiklis. Burokeli valgo nuo 5 menesio ir sultis geria burokelio nuo 5 menesio.Taigi matau, kad organizmas gerai toleruoja. Be to man taip juokinga kai mamos mano, kad pienas yra baisiai vaikui nesveikas, ar burokelis nesveikas, o jus ka manot kad mesyte, labai lengvas produktas vaiko skrandziui, deja jis yra dar sunkiau virskinamas.

Pritariu thumbup.gif As irgi idedu cukraus, bet tik jei jauciu, kad rugstoka, nes negali valgyt nieko rugstesnio meno maziukas.. doh.gif O del burokelio, tai valgom nuo 4.5 men kazkur ir viskas OK, vaikuciui tinka ir patinka thumbup.gif o ir gydytoju (ne vieno) pritarima gavom drinks_cheers.gif tik, kadangi cia sunkiau virskinamas produktas, tai patare vartot ne kasdien mirksiukas.gif
O del pieno, tai irgi nesuprantu, kam kist misinius i koses, jei vaikutis toleruoja piena, o be to dar taip ir zymiai skaniau.. g.gif P.S. Gydytoja mums pritaria, zino, kad jau seniai dedam i koses mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2009 01 31, 00:19)
Pritariu thumbup.gif  As irgi idedu cukraus, bet tik jei jauciu, kad rugstoka, nes negali valgyt nieko rugstesnio meno maziukas.. doh.gif O del burokelio, tai valgom nuo 4.5 men kazkur ir viskas OK, vaikuciui tinka ir patinka thumbup.gif  o ir gydytoju (ne vieno) pritarima gavom  drinks_cheers.gif tik, kadangi cia sunkiau virskinamas produktas, tai patare vartot ne kasdien mirksiukas.gif
O del pieno, tai irgi nesuprantu, kam kist misinius i koses, jei vaikutis toleruoja piena, o be to dar taip ir zymiai skaniau.. g.gif P.S. Gydytoja mums pritaria, zino, kad jau seniai dedam i koses mirksiukas.gif

reiks ir man tada pabandyt burokėlio į daržoves įdėti ax.gif Mamytės,o jūs sviestuko truputį,nededat į košytę,į daržovienes. Galvoju gal pabandyti..o tai, gal aš tikrai per daug visko bijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2009 01 31, 13:44)
reiks ir man tada pabandyt burokėlio į daržoves įdėti ax.gif Mamytės,o jūs sviestuko truputį,nededat į košytę,į daržovienes. Galvoju gal pabandyti..o tai, gal aš tikrai per daug visko bijau g.gif

Geriau gero alyvuogių aliejaus
Atsakyti
labutis visoms mamytėms 4u.gif atkeliavom ir mes pas jus mirksiukas.gif ar priimsit į savo šaunų būrį, pasidalinti plepaliukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2009 01 31, 10:44)

na galima ir sviestuko truputi ideti ax.gif tik reiktu rinktis, ka deti i kosele ar darzoviene: ar aliejaus, ar pienuko (misinuko), ar sviestuko, kadangi idejus pvz., pieno (misinio) ir sviesto - gali buti per riebu ir sunkiau virskinama 4u.gif As pvz., kartais i darzoviene ipilu sauksteli gietineles blush2.gif Kadangi ir hipp darzoves su grietinele yra, tai, manau, nieko cia blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 31, 14:26)
labutis visoms mamytėms 4u.gif  atkeliavom ir mes pas jus mirksiukas.gif  ar priimsit į savo šaunų būrį, pasidalinti plepaliukais lotuliukas.gif

labas bigsmile.gif
sveikinu su 5menesiukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 31, 13:26)
labutis visoms mamytėms 4u.gif  atkeliavom ir mes pas jus mirksiukas.gif  ar priimsit į savo šaunų būrį, pasidalinti plepaliukais lotuliukas.gif

Sveikos prisijungusios!!!
Su 5- menesiadieniu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 31, 13:26)

sveiki!!!malonu kad prisijunget,o mes jau po 2 dienu iskeliaujam verysad.gif sekmes
Atsakyti
As i darzovienes ir kosytes dedu truputi sviestuko, bandziau ir aliejaus, bet mano maziukui sviestukas labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juta25 @ 2009 01 14, 12:43)
Na mes  siandien kazkaip negalim atsisesti prie pc tik atsisedu ir asaru kalnai, nori kad visa demesi jam rodyciua smile.gif Nieko dabar pavalgem uzmigom siek tiek tai galiu ir su jumis pasikalbeti smile.gif

Robertuk siaip as nuo Utenos, bet likimas nubloske i Klaipeda smile.gif

Atsakyti