Sveikos
Nebesuprantu jau kur cia ir galima bendraut, o kur ne...
Nebesuprantu jau kur cia ir galima bendraut, o kur ne...
as ir sutinku kad reik tebn eiti niekas tada nesiuntines musu zinuciu, nes dabar jau neina suprasti kas kur
Tik kai sukursit kokia temike ten patalpinkit cia nuoroda.
Sukurciau temike ir as bet... dej dar neismokau
Tik kai sukursit kokia temike ten patalpinkit cia nuoroda.
Sukurciau temike ir as bet... dej dar neismokau
Gerai butu pabendraut dazniau, taciau labai jau mazai laiko princas mano leidzia skirti kitiems dalykams, o ne tik jam kaskart prisijungus vis kazka naujo randu.. bijau, kad vakare jau visai neberasiu jusu
Kaip lauke sekasi but? Mes tai siaip kokiam pusvalandziui iseinam, panesioju ant ranku ir namo, kai pavargstu, kadangi vezime niekaip nebuna, nors tu ka.. rekt pradeda ir tenka imt, kad nepersaltu gerklytes nepatogu jam ir nepatinka but su kombinezonu storu zieminiu
Kaip lauke sekasi but? Mes tai siaip kokiam pusvalandziui iseinam, panesioju ant ranku ir namo, kai pavargstu, kadangi vezime niekaip nebuna, nors tu ka.. rekt pradeda ir tenka imt, kad nepersaltu gerklytes nepatogu jam ir nepatinka but su kombinezonu storu zieminiu
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 14, 13:48)
Su pirmu dantuku!
Oi mergaitės, niekas nevaro, gi tik šiaip parašiau, kad čia daugiau info įdėtumėte
Bet tikrai, gal geriau plepeti ten, kur galima. O cia rasysime apie savo zuikiu pasiekimus. Ir problemos kaip nebuve
ir taip aisku buvo kad cia nelabai galima ,bet jau kaip isijuzinom tai
Sveikos mamytes,
Siandiena dukrytes idomiausias zaidimas, tai valgomoje keduteje metytis zaislus i visas puses, o numetus ziureti kur nukrito..... Jai juoko, o man simtas pritupimu juos surankioti.....
Priestai sededavo blogiau, dabar pati siekia rankytemis ir sedasi...
Siandiena dukrytes idomiausias zaidimas, tai valgomoje keduteje metytis zaislus i visas puses, o numetus ziureti kur nukrito..... Jai juoko, o man simtas pritupimu juos surankioti.....
Priestai sededavo blogiau, dabar pati siekia rankytemis ir sedasi...