Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai: kur ir kiek?

QUOTE(ievavil @ 2010 08 31, 15:20)
Na, mano nuomone, privatus - pagal reikalavimus, registruotas, toks kaip tavo. O namudinis, kai namie kartu su savo vaikais imami prižiūrėti dar keli vaikai. Toks kaip mano  smile.gif

privaciu darzeliu yra vos keletas Vilniuje..turintis darzeliu statusa,visi kiti( ir pasutinieji naujieji ) iforminti kaip dienos centrai 4u.gif
Atsakyti
Va beskaitant šios dienos karštus pasisakymus, iškilo klausimas: Kaip garantuoja privatūs arba namudiniai daržiukai saugumą vaikui g.gif ? Žinau vieną privatų, kuris draudžia vaikus nuo nelaimingų atsitiktinumų.

Jei lyginame namudinį daržiuką ir auklytę, vėl gi klausimas... Manau, kad ir čia, ir čia reikalingas pasitikėjimas žmogumi smile.gif. P.S. Mamyčių stebėjimas video ar audio pagalba auklytės darbą, man tiesiog amoralu schmoll.gif!!!
Atsakyti
QUOTE(1cesna1 @ 2010 08 31, 21:59)
P.S. Mamyčių stebėjimas video ar audio pagalba  auklytės darbą, man tiesiog amoralu  schmoll.gif!!!

Jeigu pasigesi daiktų, pasidarys visai moralu. Turėjau auklę, teisės studentę, tėvas- žinomas teisininkas, ir apšvarino mus tvarkingai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 01 rugsėjo 2010 - 13:37
QUOTE(1cesna1 @ 2010 08 31, 22:59)
Va beskaitant šios dienos karštus pasisakymus, iškilo klausimas: Kaip garantuoja privatūs arba namudiniai daržiukai saugumą vaikui  g.gif ? Žinau vieną privatų, kuris draudžia vaikus nuo nelaimingų atsitiktinumų.

Jei lyginame namudinį daržiuką ir auklytę, vėl gi klausimas... Manau, kad ir čia, ir čia reikalingas pasitikėjimas žmogumi  smile.gif. P.S. Mamyčių stebėjimas video ar audio pagalba  auklytės darbą, man tiesiog amoralu  schmoll.gif!!!

Taip ir aš žinau vieną darželį, kuris draudžia savo vaikus. Aš pati planuoju apsidrausti nuo civilinės atsakomybės ax.gif Mąstau ir apie vaikų draudimą, bet pradžiai norisi "įsikabinti" tvirčiau blush2.gif
Ar namų darželiai ir auklėtojos su verslo liudijimais taip pat pasirašo bendradarbiavimo sutartis?

Cesna, o jei auklė žino, kad mama gali bet kada prisijungti ir pažiūrėti, jei toks susitarimas? Kaip tada?

p.s. Cesna, aš tavęs nesulaukiau per atidarymą, ar buvai pasislėpusi? g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje,

Visus su nors ir lietinga, bet gražia rudens švente!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 01 rugsėjo 2010 - 13:48
Vaizgante blink.gif gal ta studente kleptomane buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 09 01, 13:53)
Vaizgante blink.gif gal ta studente kleptomane buvo g.gif

Nežinau.
Kitą teko atleisti sužinojus laidinio telefono sąskaitą.
Taigi patirčių turiu visokių. Ir gerų, ir blogų.
Atsakyti
Mdaaaa...pas mus buvo studente aukle, neilgai, bet sunus dar dabar ja atsimena, nors buvo gal pusmeti ir pries kokius 7 metus doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Sveikinimai rugsėjo 1-osios proga 4u.gif .Ką galėtumėte rekomenduoti Šnipiškėse 4 metų berniukui.
Atsakyti
Vis gi vat dėl tokių "kleptomaniškų" ar ne išpuolių ir sakau, kad darželis yra geriau už auklę....
O kodėl auklę su kamera sekti amoralu? O parduotuvę stebėti kameromis nė amoralu?
Na tikrai nepakęsčiau, kad mano dilde kas nagus krapštytų ir vaikis be priežiūros būtų, o auklė tuo tarpu ant laido kabėtų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krococo @ 2010 09 01, 21:14)
Vis gi vat dėl tokių "kleptomaniškų" ar ne išpuolių ir sakau, kad darželis yra geriau už auklę....
\

Na tikrai nepakęsčiau, kad mano dilde kas nagus krapštytų ir vaikis be priežiūros būtų, o auklė tuo tarpu ant laido kabėtų... doh.gif

Ziurint nuo kokio amziaus.As i darzeli vaiku nesulaukusiu 3 metu neleidau.
Tai tada aukle pats tas.

Tai,dilde cia tik gelytes .Buna tokiu naglu,kad su seimininkes chalatu po namus vaiksto,galva plaunasi su jos sampunais ir eina pamiegot kartu su priziurimu vaiku pietu miego.Ir laiko tai norma cool.gif

Atsakyti
Na, ir baisybių čia prirašėt blink.gif Gerai, kad man neteko susidurt su tokiomis auklėmis. Kažkaip pavykdavo mums su jomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 09 01, 20:12)
Na, ir baisybių čia prirašėt blink.gif Gerai, kad man neteko susidurt su tokiomis auklėmis. Kažkaip pavykdavo mums su jomis ax.gif

tai cia dar nieko.Pas mane viena aukle net prasesi gyventi,nes sunkiai vaiksto,o mano pagrindinis reikalavimas buvo parvesti sunu is mokyklos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazin ar greitai as ja buciau isprasiusi poto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti