Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai: kur ir kiek?

QUOTE(Krococo @ 2010 08 28, 12:23)
Atsiprašau, o kuo maitinate vaikus, kad maitinimas dienai 25 litus atsieina?  doh.gif

Prašau, prašau ax.gif Tinkamu, kokybišku maistu. Jei smalsu, prašom, į svečius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 28 rugpjūčio 2010 - 15:54
Sveikos, gal zinot koki namudini darza centre, apie centra, antakalni, nerandu susistemintos info apie tuos naminius darzelius smile.gif busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(Kinky @ 2010 08 30, 07:38)
Sveikos, gal zinot koki namudini darza centre, apie centra, antakalni, nerandu susistemintos info apie tuos naminius darzelius smile.gif busiu dekinga

radau jau, nebereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 25, 10:08)
na,galiu trumpai pakomentuoti apie Liubertienes darzeli,bus viena grupe kur priima vaikus nuo 1.5 metu,ju viso bus 6,vaikucius pasiimti reikes 15h,bet ,deja,nesu as ten laukiama,niekas kaip zadejo neskambino ir,kadangi,vesciau savo mazyle tik puse men,tai paimtu tik tuo atveju,jei neatsirastu vaiku pilnam men i ta grupe,sako 5 jau turi,jau is kalbos supratau,jog finansiskai esu nenaudinga,todel teko graziai pasakyti viso gero,daugiau ten tikrai niekada neisiu

Na, ko gero sutiksite ne viena, kam teko su ja susidurti, kad ir pati Liubartiene nelabai maloni asmenybe...
Neuzsilaiko ir geri darbuotojai pas ja sad.gif Siaip gi viskas nuo daruotoju priklauso. Kartais dzin kokia ta direktore (nors mustruoja visus kaip prasta policininke), jei geros aukletojos (musu atveju - mokytojos), tai ir puiku butu.. bet kai tos aukletojos ir mokytojos po metu vis pabega, tai vaikams gero klimato sios permainos nekuria.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 08 26, 22:41)
Tai cia ir yra tokia istaigu niuansai..kai moki uz atostogu menesius, nors vaikas nelanko, arba per atostogas darzelis nedirba ir ner kur deti vaiko..zodziu, bet manau, akd tai tiesiog numato istaigos sutartis, ir jei nenori - nepasirasineji ir neini.
Atrodo, akd Mockaus prieziuros grupe sutartyje turi toki sakini, kad jie neatsako uz vaika, jei jam kas nutiktu grupeje, uz tai lieka atsakingi tevai blink.gif tiesiog viena pazistama nepasirase ir nepaliko ten vaiko perskaiciusi tokia sutarties salyga

Cia geras sakinys sutartyje biggrin.gif Anksciau, kai dar lankeme "Draugu Sodeli" Justiniskese, atejo toks mielas berniukas ~2 metuku berods. Tai jo mama papasakojo, kad perejo i Sodeli is Mockaus.
Priezastis: vaikas kazkaip zaisdamas lauke susilauze rankyte, bet iki pat vakaro niekas to nepastebejo(!!!!!!!!!!!!!!) ir neiskviete jokiu mediku, net nepranese tevams ir is vis vakare nepasake nei zodzio!!! Tevai vakare pasieme vaika pamate, kad tas nusiverkes ir nevaldo rankos, tada nuveze tiesiai i ligonine.. doh.gif

Na po tokiu istoriju nesistebiu, kad pas juos tokie punktai sutartyje! lotuliukas.gif
Visur visko gali atsitikti, bet na cia jau truputi nenormalu...
O kai per zinias Mockaus asociacija parode kad jie dar ir duomenis tevu vagia ir sau 2 proc. paramos perveda neatsiklause, tai - ka cia apie tokia istaiga ir kalbeti. blink.gif

Siaip mums is privaciu mokyklu viena patraukliausiu prancuzu mokyklele, dar geru atsiliepimu girdejome apie Ziniuka..

O darzelius pripazystu tik namudinius. Vienas ju jau mano minetas, kitas fainas - "Vasarele" Rinktines g., ir daugelis kitu, kurie daugiau dirba del vaiku, o ne del savo vardo populiarinimo. 4u.gif
Gal kuklesni uz privacius, bet tikrai nuosirdesni ir dedantys daugiau pastangu!
Sekmes visiems namu darziukam!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jūs man neišmanėlei paaiškinkit, kuo skiriasi namudinis nuo privataus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 31 rugpjūčio 2010 - 16:15
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 08 31, 16:14)
Jūs man neišmanėlei paaiškinkit, kuo skiriasi namudinis nuo privataus? blush2.gif

Na, mano nuomone, privatus - pagal reikalavimus, registruotas, toks kaip tavo. O namudinis, kai namie kartu su savo vaikais imami prižiūrėti dar keli vaikai. Toks kaip mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievavil @ 2010 08 31, 17:20)
Na, mano nuomone, privatus - pagal reikalavimus, registruotas, toks kaip tavo. O namudinis, kai namie kartu su savo vaikais imami prižiūrėti dar keli vaikai. Toks kaip mano  smile.gif

Tai reikalavimai galioja visiems. Bet mūsų darželis mažas, ne toks kaip valdiškas, aplinka ir visa kita tas pats - kame dar skirtumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievavil @ 2010 08 31, 17:20)
Na, mano nuomone, privatus - pagal reikalavimus, registruotas, toks kaip tavo. O namudinis, kai namie kartu su savo vaikais imami prižiūrėti dar keli vaikai. Toks kaip mano  smile.gif

Tai Jus turite omeny, namudinis kai kartu su savo vaikais, nelegaliai priziurimi kiti vaikai smile.gif? Kai toks darzelis neregistruotas niekur ir atsitikus nelaimei toks namudinis darzelis neprisiima jokios atsakomybes? Ar as cia kazka ne taip supratau... ax.gif 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mariacka @ 2010 08 31, 17:14)
Tai Jus turite omeny, namudinis kai kartu su savo vaikais, nelegaliai priziurimi kiti vaikai smile.gif? Kai toks darzelis neregistruotas niekur ir atsitikus nelaimei toks namudinis darzelis neprisiima jokios atsakomybes? Ar as cia kazka ne taip supratau...  ax.gif  4u.gif ?

Kodėl būtinai nelegaliai? Jeigu turimas auklės verslo liudijimas? Kai samdai auklę, gi irgi tas pats, tik ji dažniausiai neturi verslo liudijimo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 31, 18:47)
Kodėl būtinai nelegaliai? Jeigu turimas auklės verslo liudijimas? Kai samdai auklę, gi irgi tas pats, tik ji dažniausiai neturi verslo liudijimo.  ax.gif

Bet darželis turi turėti visus reikiamus sertifikatus, leidimus, atitikti jam reikalavimus ir pan. Jei tai namudinis darželis, tai ir turi būti darželis, o ne auklių krūva su verslo liudijimais. Įdomu, su tom auklėm ar sutartis pasirašote, kur numatyta visa jų teisinė atsakomybė už Jūsų vaiką, kad neduok Dieve, kam atsitikus, paskui galėtumėt bent jau į teismą kreiptis ir kitas instancijas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krococo @ 2010 08 31, 20:23)
Bet darželis turi turėti visus reikiamus sertifikatus, leidimus, atitikti jam reikalavimus ir pan. Jei tai namudinis darželis, tai ir turi būti darželis, o ne auklių krūva su verslo liudijimais.    Įdomu, su tom auklėm ar sutartis pasirašote, kur numatyta visa jų teisinė atsakomybė už Jūsų vaiką, kad neduok Dieve, kam atsitikus, paskui galėtumėt bent jau į teismą kreiptis ir kitas instancijas? mirksiukas.gif

Esu turėjus 6-ias aukles, visos buvo be verslo liudijimų smile.gif Trys vaikai užaugo ir nieko neatsitiko.
Atsakyti