Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas Panevėžyje

QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 12, 00:06)
Mes dukryte krikstijom raudonoj baznycioj(Sv Petro ir Povilo parapija),tai likau patenkinta biggrin.gif  kunigo pavardes nepamenu...o  mokejo kriksto tevai ,po apeigu i vokeli idejo 50 lt.

Mes ir raudonoj krikštyjom, kiek žinau, krikštotėtis irgi 50 lt padavė .
Fujimoj nebegavom vietos fotografuotis, tai fotografavomės Žaroj, nuotraukom patenkinta esu, tik tiek, kad pats fotografavimois procesas malonesnis ir žaismingesnis Fujimoj pas bagoną ar Lindą, nei pas tą moteriškę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 04 18, 19:52)
Mes ir raudonoj krikštyjom, kiek žinau, krikštotėtis irgi 50 lt padavė .
Fujimoj nebegavom vietos fotografuotis, tai fotografavomės Žaroj, nuotraukom patenkinta esu, tik tiek, kad pats fotografavimois procesas malonesnis ir žaismingesnis Fujimoj pas bagoną ar Lindą, nei pas tą moteriškę ax.gif

zaroj lygtais dirba ne vien moteriske, o dar ir du vyrai, tik priklauso, pas ka pakliuni mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkyt kokia Panevezyje foto atelje geriausi?Ir gal galima butu adresiuka?
Atsakyti
QUOTE(jurgiene1 @ 2008 05 01, 22:42)
Patarkyt kokia Panevezyje foto atelje geriausi?Ir gal galima butu adresiuka?

Nu man patinka pas Bagona ir Linda adresiuko tiksliai nezinau, bet prie zaros turgelio iejimas salia Eurokos, tik reikia is anksciau tenais uzsirasyti, nes patoviai nera vietu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 03 01, 18:15)
ta savaite kaip man reikia deja Bagdonas nedirba  schmoll.gif gal dar kas zino kur gerai fotografuoja  g.gif  man reiktu geguzes gale, atrodo turiu dar laiko, bet norisi zinot  mirksiukas.gif

Zinau viena fotografa, kuris namie turi fotostudija mirksiukas.gif Lb grazios nuotraukytes pas ji thumbup.gif Paprasius daro ir fotomontazus thumbup.gif Jei kuri nores, galesiu astiust nuotraukyte paziuret, kur mes su dukriuku pasidarem ax.gif Einam pas ji kas 3 men smile.gif

Kaina berods 3 Lt jei i kompakta ir 4 Lt jei padaro nuotr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiene1 @ 2008 05 04, 19:04)

Man pas Bagona labiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelės @ 2007 01 11, 18:51)
Dauknys skonio reikalas, būna kas spjaudosi, kad užsinorėjo vestuvių pas jį, čia jau kaip kam pasiseka.
O šiaip koks skirtumas - krikštija ir Katedroj ir Raudonoj (Petro Povilo ?) bažnyčioj - abiejose tekę but ir abiejose viskas gerai. Su ta kur parodų rūmai anksčiau buvo (centre) neteko susidurt.  schmoll.gif Tartis gal prieš kokias dvi savaites  g.gif

Negalima apkalbineti kunigu, bet mes tuokemes pas Daukni.. Vaik tirai nebekrikstyciau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiene1 @ 2008 06 04, 20:45)
Kur dingo Panevėžietės mamytės? mirksiukas.gif

Ruosiasi krikstynom biggrin.gif O as galvoju Naujamiesty krikstyt blush2.gif Dar nesusitariau, tik tokia minti rezgu ax.gif
Atsakyti
Mes susitarem Paistryje krikstyti vaikus, birzelio vidury pas kuniga Tamulioni (atrodo tokia jo pavarde). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ide: 06 birželio 2008 - 15:25
QUOTE(ide @ 2008 06 06, 15:24)
Mes susitarem Paistryje krikstyti vaikus, birzelio vidury pas kuniga Tamulioni (atrodo tokia jo pavarde).  smile.gif

Kaip praėjo krikštynos? Aš irgi galvoju arba Paįstry, arba Ramygaloj tartis dėl savo kleckų krikšto.
Atsakyti
mes kt savaitgali kirkstysim maziu Berciunuose ax.gif dabar pats visu darbeliu baigimo ikarstis pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2008 07 03, 22:54)
mes kt savaitgali kirkstysim maziu Berciunuose ax.gif dabar pats visu darbeliu baigimo ikarstis pas mane biggrin.gif

Lauksiu šventės įspūdžių, prieš kiek laiko jūs tarėtės ir kt., nes mes t. p. savo mažę krikštysim Berčiūnuose pas Dauknį, tik rudenį.
Ir dar įdomu kodėl jis kai kuriems nepatinka, mes ir tuokėmės pas jį, tai viskas super buvo g.gif
Atsakyti
Sveikutės,gegužės pabaigoje krikštysim dukrytę.Bažnyčią jau išsirinkom,reikėtų dar kokios kavinukės,kad tilptų apie 20 žmonių,bus ir keli vaikai.Gal galit patart ax.gif Ačiū.
Atsakyti