Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas Panevėžyje

QUOTE(peciuliene29 @ 2012 06 15, 17:22)
mes taip pat krikstysim raudonoj baznycioj,tai kunigas sake atvykt 15min anksciau iki ceremonijos nes surasys dokumentus. mirksiukas.gif  4u.gif

aciu 4u.gif o del dokumentu surasymu reikia eiti i pacia baznycia ar kur? blush2.gif
Atsakyti
pries kiek laiko uzsiraset pas kuniga? mes mastome apie rugpjucio pab. kazin kada eiti uzsirasyti? 4u.gif
Atsakyti
mes krikstysim birzelio 23 diena, o uzsirasem gal sausi g.gif
Atsakyti
as pries pora menesiu uzsirasinejau berciunuose ax.gif
Atsakyti
Laba mamytes,
gal zinote kokiu fotografu Panevezyje?.. planuojame krikstynas 08.11. Idomu ar dar gausime kur kokia nors sale kur svesti.. g.gif Gal ka parekomenduoti galite? smile.gif
Atsakyti
Floweeer, manau tokiai datai reikejo gerokai anksciau uzsakineti. bet gal dar gautumete, zinoma, priklausomai nuo zmoniu kiekio. mes uzsisakem gandralizdyje, tai paruos mums atskira patalpa ax.gif "kristinoje" skanus maistas, jei nedaug zmoniu, ten daug nesutilps, uzdaro visa kavine wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2012 06 19, 10:46)
Floweeer, manau tokiai datai reikejo gerokai anksciau uzsakineti. bet gal dar gautumete, zinoma, priklausomai nuo zmoniu kiekio. mes uzsisakem gandralizdyje, tai paruos mums atskira patalpa ax.gif "kristinoje" skanus maistas, jei nedaug zmoniu, ten daug nesutilps, uzdaro visa kavine wink.gif

Na kadangi pati esu ne LT tai vat taip ir gavosi kol internetu viska suderinau kad tik dabar data gavom doh.gif zinau kad velai mes cia labai.. bet kitaip jau neisejo unsure.gif aciu, badysim ten kreiptis rolleyes.gif rolleyes.gif o kada jusu krikstynos? nes kazkada skaiciau cia kad gandralizdyje maisto mazokai, tai vat idomu labai g.gif ir jei ne paslaptis kokios ten kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2012 06 19, 11:24)
Na kadangi pati esu ne LT tai vat taip ir gavosi kol internetu viska suderinau kad tik dabar data gavom  doh.gif  zinau kad velai mes cia labai.. bet kitaip jau neisejo  unsure.gif  aciu, badysim ten kreiptis  rolleyes.gif  rolleyes.gif  o kada jusu krikstynos? nes kazkada skaiciau cia kad gandralizdyje maisto mazokai, tai vat idomu labai  g.gif  ir jei ne paslaptis kokios ten kainos?  ax.gif

kadangi mes darom si karta labai kukliai, tai uzsakem tik staliuka ir sveciai rinksis kas ka nores, sventiniai pietus valandziukei ir viskas. savo nuomone galesiu parasyti jau po visko. krikstysim si savaitgali ax.gif siaip, jei del maisto, tai man kristinoje labai patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2012 06 19, 15:46)
kadangi mes darom si karta labai kukliai, tai uzsakem tik staliuka ir sveciai rinksis kas ka nores, sventiniai pietus valandziukei ir viskas. savo nuomone galesiu parasyti jau po visko. krikstysim si savaitgali ax.gif siaip, jei del maisto, tai man kristinoje labai patiko wink.gif

Aciu drinks_cheers.gif Lauksim ispudziu ir is gandralizdzio mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi, galiu pasidalinti patirtimi is gandralizdzio. jei reiketu, net nesuabejodama vel ten daryciau. maistas super. kaip jau anksciau minejau, mes uzsakinejom kiekvienas ka norejo, jokiu uzkandziu pries tai, tiesiog pietus ir viskas. tai visiems labai patiko, aptarnavimas irgi super. niekas nepasigedo salotu bliudu ir pripjaustytu mesu, kuriu paskui aisku, lieka. musu buvo isviso 17 zmoniu su vaikais, vietos pakako visiems. ispudziai kuo geriausi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2012 05 10, 09:30)
nu ką, pasiskambinau aš į berčiūnus tai Danutei, tai sakė šį mėnesį Dauknys krikštyjo, tik šį savaitgalį jo nebus... suteikė man labai daug vilties, todėl  užsirašiau Berčiūnuose krikštui. pažadėjo man savaitei likus iki apeigų pranešti koks kunigas bus  ax.gif

gal pasidalitumete kontaktais?

as taip pat pradejau ieskoti fotografo, nu taip noriu ka naujo atrast rolleyes.gif
Atsakyti
Danute, labai maloni moteriske, as jai su savo norais tikrai isgrysau, alia pasiseke, dukryte pakrikstyjo Dauknys wub.gif fotografavo mus savifoto, kol kas nesu radus nieko geriau panevezy uz juos wub.gif
Atsakyti