Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas Panevėžyje

Pabandyk "Žaroje" (iš Klaipėdos gatvės pusės) susitarti pas Bagoną. thumbup.gif Bet jei teisingai pamenu, vestuvėms fotografuotis pas jį reikia susitarti prieš du mėnesius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 01 18, 00:17)
Pabandyk "Žaroje" (iš Klaipėdos gatvės pusės) susitarti pas Bagoną.  thumbup.gif  Bet jei teisingai pamenu, vestuvėms fotografuotis pas jį reikia susitarti prieš du mėnesius  doh.gif

Šis fotografas mūsų vestuves fotografavo.Nuotraukos superinės thumbup.gif
Atsakyti
Mano krikštaduktę ten kažkur fotkinom (antram aukšte). Bet moteris kažkokia fotografavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 15, 18:32)
Mano krikštaduktę ten kažkur fotkinom (antram aukšte). Bet moteris kažkokia fotografavo  g.gif

nepatiko ar nemoka elgtis su vaikais, nes nuo to irgi daug kas priklauso g.gif
Atsakyti
ta savaite kaip man reikia deja Bagdonas nedirba schmoll.gif gal dar kas zino kur gerai fotografuoja g.gif man reiktu geguzes gale, atrodo turiu dar laiko, bet norisi zinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 03 01, 17:15)
ta savaite kaip man reikia deja Bagdonas nedirba  schmoll.gif gal dar kas zino kur gerai fotografuoja  g.gif  man reiktu geguzes gale, atrodo turiu dar laiko, bet norisi zinot  mirksiukas.gif

Mes negavom vietos fujimoj, tai fotografavomes buitinyje jusu paslaugoms, jei atsiustum el. pasta, tai imesciau parodyt kaip gavosi,tada pati nusprestum mirksiukas.gif 4u.gif
Beje man labiau patinka kai vaikus fujimoje fotografuoja ne Bagdonas (tik nezinau kaip jis vadinasi), nes turim kelias mazes nuotraukas darytas Bagdono, tai man jos nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 08 kovo 2007 - 15:06
Gal telefonus galite paviesinti? g.gif
ir adresus? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės. gal žinote kur būtų galima pakrikštyti vaikelį Panevėžyje. koks kunigas geras ir malonus? gal žinot kur ne bažnyčioj galima? ax.gif
Atsakyti
gal yra koks vienuolynas?
negi niekas nieko nežino sad.gif
Atsakyti
kaip suprantu, nori kažko panašaus į Bernardinus Vilniuje? Panevėžyje to nėra.

Šiaip tai labai keistas klausimas - galima krikštyti bet kurioje iš bažnyčių ar koplyčių, rekomenduotina - savo parapijinėjė. bet iš posto suprantu, kad neturite parapijinės bažnyčios ar papročio joje lankytis smile.gif

prieš trejus metus krikšštijau mergaitė Berčiūnų bažnyčioje, ją aptarnavo labai jaunatviškas kunigas iš Naujamiesčio. Gračios apeigos būna Marijonų koplyčioje. Tik kai vyksta kunigų rotacija - gali būti, kad pasikeitė.
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mes prieš savitę pakrikštijome sūnelį Berčiūnų bažnyčioje.Mes šioje bažnyčioje ir tuokėmės.Man tai labai jauki maža bažnytėlė,bet svarbiausiai -malonus,šiltai bendraujantis kunigas Algirdas Dauknys thumbup.gif Jo dėka sūnelio krikštynos buvo labai jaukios.
Tik buvo sudėtinga jį pagauti,kad susitart dėl krikštynų,kadangi mes gyvename Vilniuje,o kunigas telefonu labai sunkiai pagaunamas.
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2007 03 08, 17:04)
Mes negavom vietos fujimoj, tai fotografavomes buitinyje jusu paslaugoms, jei atsiustum el. pasta, tai imesciau parodyt kaip gavosi,tada pati nusprestum  mirksiukas.gif  4u.gif
Beje man labiau patinka kai vaikus fujimoje fotografuoja ne Bagdonas (tik nezinau kaip jis vadinasi), nes turim kelias mazes nuotraukas darytas Bagdono, tai man jos nelabai  schmoll.gif

Tas kitas fotografas Linda, musu vestuves fotografavo, nuotraukos tikrai superines, siaip man ir tas ir tas patinka, bet visu nuomones skiriasi mirksiukas.gif

O del baznycios tai as tikriausiai rinksiuosi SV. Petro ir Povilo, ten vyko musu vestuves, sutuoke toks jaunas kinigelis garbanotais plaukais blush2.gif sorry nepamenu pavardes, tai labai patiko, noreciau , kad jis ir mano vaika pakrikstytu ax.gif
Atsakyti