Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas Panevėžyje

Laba 4u.gif
Mes irgi planuojame krikstynas Panevezyje ax.gif gal kas galetu parekomenduoti kokia vieta kur butu galima atsvesti svente? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2012 05 09, 12:44)
Laba  4u.gif
Mes irgi planuojame krikstynas Panevezyje  ax.gif gal kas galetu parekomenduoti kokia vieta kur butu galima atsvesti svente? blush2.gif

Verslo klaseje rengia neblogus pobuvius smile.gif mes ten uzsisakeme
Atsakyti
nu ką, pasiskambinau aš į berčiūnus tai Danutei, tai sakė šį mėnesį Dauknys krikštyjo, tik šį savaitgalį jo nebus... suteikė man labai daug vilties, todėl užsirašiau Berčiūnuose krikštui. pažadėjo man savaitei likus iki apeigų pranešti koks kunigas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2012 05 10, 11:30)
nu ką, pasiskambinau aš į berčiūnus tai Danutei, tai sakė šį mėnesį Dauknys krikštyjo, tik šį savaitgalį jo nebus... suteikė man labai daug vilties, todėl  užsirašiau Berčiūnuose krikštui. pažadėjo man savaitei likus iki apeigų pranešti koks kunigas bus  ax.gif

idomu g.gif , mes uzsirasem pries menesi krikstui i berciunu baznycia, tai sake kunigas bus jaunas, nors klausem apie Daukni, sake serga ir nieko nezino kaip bus. Bet neminejo jei pasveiks tai ves jis...dabar galvoju,ar neliksim mes ant ledo, ves tom dienom Dauknys, o mum praves tas jaunas g.gif krikstas birzelio vid. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 05 10, 11:46)
idomu  g.gif , mes uzsirasem pries menesi krikstui i berciunu baznycia, tai sake kunigas bus jaunas, nors klausem apie Daukni, sake serga ir nieko nezino kaip bus. Bet neminejo jei pasveiks tai ves jis...dabar galvoju,ar neliksim mes ant ledo, ves tom dienom Dauknys, o mum praves tas jaunas  g.gif krikstas birzelio vid. 4u.gif

as savo dukryte krikstysiu per jonines, tai man nieko neprizadejo, bet vilties suteike. ir kuris kunigas bus pasakys pries savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2012 05 11, 08:28)
as savo dukryte krikstysiu per jonines, tai man nieko neprizadejo, bet vilties suteike. ir kuris kunigas bus pasakys pries savaite  ax.gif

mes 23 krikstysim ir beveik per jonines smile.gif visi klausia, ar jonas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 11, 10:32)
mes 23 krikstysim ir beveik per jonines  smile.gif visi klausia, ar jonas bus  lotuliukas.gif

mes irgi ta pacia diena ax.gif o su kuo kalbejai? nes vakar su ta danute kai kalbejau, tai ji labai maloniai, as dar kelis kartus pabreziau kaip smagu buvo prie dauknio ir kaip nepatiko tas kitas kunigas lotuliukas.gif
--
as tai dar niekaip nesugalvoju kur i gamta pasiduot tai valandziukei pasifotografuoti ir ka toj gamtoj idomesnio ir prasmingesnio nuveikus g.gif
Atsakyti
O tai paciuos berciunuos negalit pasifotografuot? Labai senai ten buvus,bet lyg ir stovykla veikia ten,ir upe teka salia, gal ir nebloga gamta bus? Mes tai kaip vaziuosim i Smiltynes sodyba,tai ten ir pasifotkinsim,ir kazka kieme nuveiksim. Jau siai dienai nusipirkau muilo burbulu "agregatus".Nezinau kaip Lietuvoje ar yra pasirinkimo,bet pas mus dabar ypac daug visko,visokiu dydziu ir formu lankai,elektriniai putyliai....tai vyresnelis isbande,labai idomu. o jei kieme lengvas vejukas bus tai is vis fainiai ,gales lauke lakstyt ir milziniskus muilo burbulus leist. bigsmile.gif
Atsakyti
berciunuose paprastai buna labai daug zmoniu sestadieniais, tai net nezinau g.gif nebent nuejus kur toliau, prie kokio gelezinkelio... g.gif sventiniai pietus bus gandralizdyje, tai kaip ir skaistakalnis pakeliui gaunasi... nezinau nezinau...
o apie muilo burbulus cia visai idomiai, dar kaip tik akcija maciau kazkur anadien, reik perverst puslapius, gal dar galios unsure.gif dar pagalvojau apie tuos popierinius zibintus, bet diena nebus to efekto tokio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2012 05 11, 11:13)
berciunuose paprastai buna labai daug zmoniu sestadieniais, tai net nezinau g.gif nebent nuejus kur toliau, prie kokio gelezinkelio...  g.gif sventiniai pietus bus gandralizdyje, tai kaip ir skaistakalnis pakeliui gaunasi... nezinau nezinau...
o apie muilo burbulus cia visai idomiai, dar kaip tik akcija maciau kazkur anadien, reik perverst puslapius, gal dar galios unsure.gif dar pagalvojau apie tuos popierinius zibintus, bet diena nebus to efekto tokio unsure.gif

as irgi apie muilo burbulus galvoju ax.gif jauciu, grazu turetu buti wub.gif
Atsakyti
idomu kiek laiko iki ceremonijos reikia atvykti i baznycia? krikstysim raudonoj baznycioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 06 15, 12:09)
idomu kiek laiko iki ceremonijos reikia atvykti i baznycia? krikstysim raudonoj baznycioj  g.gif

mes taip pat krikstysim raudonoj baznycioj,tai kunigas sake atvykt 15min anksciau iki ceremonijos nes surasys dokumentus. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti