Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas Panevėžyje

Na mum dar iki krikstynu yra laiko nemazai,tad konkreciai neissirinkau is kur pirksiu drabuzelius, bet internete uzdavus uzklausa per google (lininiai drabuzeliai..) radau daug tikrai pasiulos.Bet kaip pazejau kas kaip,tai manau pati tokius pasiuciau,tikrai ne sunku,o ir parduotuvese tiek visko yra,lino begales, metras po 20-30lt.,visokiu nertu karbatkeliu,saguciu,sniureliu,oi jau isvaizduoju koki grozi kursiu ax.gif ir manau savikaina bus max.50lt., nors jei neturesiu laiko tai pirkt teks. va cia maciau ir groziu: http://www.supermama...howtopic=622346
Atsakyti
nusprendeme, kad krikstysim savo bernuzeli pavasario pabaigoj... kazkaip neplanuojam kelti didelio baliaus, tiesiog artimuju rate pabusim, pasidziaugsim nuostabia diena ir viskas ax.gif pasimetusi esu del zuikio rubeliu... norejau megztu arba nertu, bet prisiziurejau lininiu groziu, tai nebezinai, ka cia ir bedaryti doh.gif
Atsakyti
Na as jauciu kad pirksiu rubelius lininius, nes maciau graziu.
Papildyta:
QUOTE(KistinaR @ 2012 03 17, 15:11)
nusprendeme, kad krikstysim savo bernuzeli pavasario pabaigoj... kazkaip neplanuojam kelti didelio baliaus, tiesiog artimuju rate pabusim, pasidziaugsim nuostabia diena ir viskas ax.gif pasimetusi esu del zuikio rubeliu... norejau megztu arba nertu, bet prisiziurejau lininiu groziu, tai nebezinai, ka cia ir bedaryti doh.gif

Mes ir planuojam pavasario pabaigoj. Tobulas planas thumbup.gif , toks kaip musu. Jei nepaslaptis kokia data pasirinkote?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 11, 22:02)
mazyli kainos geros  mirksiukas.gif
girdejau kad gandralizdi vaikam yra vietos, pati tai nebuvau, nezinau  blush2.gif

Kur tas mazylis?smile.gif perejau turgu tai suknytes kokio baisumo visos... kazkada buvo city bume tokia parduotuvyte vaikam bet nebera.
Atsakyti
QUOTE(eglute1987 @ 2012 03 21, 11:17)
Kur tas mazylis?smile.gif perejau turgu tai suknytes kokio baisumo visos... kazkada buvo city bume tokia parduotuvyte vaikam bet nebera.

mazylis yra prie pat centriniau turgaus, galima sakyti priesais city buma- ruzavame pastate.
Papildyta:
Sveikos mamytes smile.gif

Jungiuosi ir as prie Jusu 4u.gif

Dukrytes krikstynas planuoju birzelio viduryje. Labai noreciau berciunu baznyteleje.
O svente svesti noreciau smiltyneje, tik deja labai ne kokiu atsiliepimu girdejau, tai tikriausiai tek sieskoti kitos vietos.

Susiduriau su didziuliu klausimu, kokia suknyte rengti dukryte: ar pirkta is parduotuves ar ranku darbo (nerta). Gal Jus mamytes galite ka patarti, kas patogiau vaikiukui butu, na ir graziau:-)?
Atsakyti
Matau labai panasiai planuojam drinks_cheers.gif .Mes jau uzsisakem vietas smiltynes sodyboj, ai kaip bus taip, nors visi peikia,bet mum geriausias variantas, prie Panevezio,su nakvyne, kiemas vaikams...
Nezinau pasiskambinau labai maloniai pasnekejau,nors ir komentavo kazkas kad direktorius "hamas"... kainos kaip supratau truputeli didesnes nei visur, zmogui 100lt., bet kaip mum nelabai svarbi ji, tai ir uzsisakem.. tiesa jei birzelio vid.planuojat, tai sunku su vietom, viskas jau rezervuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 03 21, 16:24)
Matau labai panasiai planuojam  drinks_cheers.gif .Mes jau uzsisakem vietas smiltynes sodyboj, ai kaip bus taip, nors visi peikia,bet mum geriausias variantas, prie Panevezio,su nakvyne, kiemas vaikams...
Nezinau pasiskambinau labai maloniai pasnekejau,nors ir komentavo kazkas kad direktorius "hamas"... kainos kaip supratau truputeli didesnes nei visur, zmogui 100lt., bet kaip mum nelabai svarbi ji, tai ir uzsisakem.. tiesa jei birzelio vid.planuojat, tai sunku su vietom, viskas jau rezervuota  g.gif

Na reikes bandyti ir man ten pasiskambinti.
Cia 100 lt zmogui uz maista ar cia su nakvyne?
Atsakyti
QUOTE(erita @ 2012 03 21, 16:12)

Susiduriau su didziuliu klausimu, kokia suknyte rengti dukryte: ar pirkta is parduotuves ar ranku darbo (nerta). Gal Jus mamytes galite ka patarti, kas patogiau vaikiukui butu, na ir graziau:-)?

mergaitem labai grazu nertos wub.gif gaila pas mane berniukas... unsure.gif istikro dar ziurint kur pirksi.. tos sukenles - tortai tai man atrodo, jau seniai iseje is mados , ir abejoju del ju patogumo schmoll.gif su nertais rubeliais mergyte atrodys tikra damute, elegantiskai wub.gif
Papildyta:
mes uzsirezervavom birzelio men pabaigoj, istikro uzsirezervavom seniai, nes vsara juk vestuviu metas, tai baisu buvo be nieko likti unsure.gif
Atsakyti
Ne ne kur gi su nakvyne schmoll.gif , zmogui maistas+gaivus gerimai 100lt. o nakvyne vienam nuo 50lt. tai dar +gerimai,+tortas,+sales ar kedziu papuosimas, jei sale po 23 ar 24 val. vel moket teks,+pusryciai nakvotojams. Nu sudejus nemazos islaidos sakyciau, bet ka nepadarysi del savo aukseliu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 03 21, 17:54)
mergaitem labai grazu nertos  wub.gif gaila pas mane berniukas...  unsure.gif istikro dar ziurint kur pirksi.. tos sukenles - tortai tai man atrodo, jau seniai iseje is mados , ir abejoju del ju patogumo schmoll.gif su nertais rubeliais mergyte atrodys tikra damute, elegantiskai  wub.gif
Papildyta:
mes uzsirezervavom birzelio men pabaigoj, istikro uzsirezervavom seniai, nes vsara juk vestuviu metas, tai baisu buvo be nieko likti  unsure.gif

drinks_cheers.gif Pradedu galvoti kad graziausia mano damutei bus nerta suknute wub.gif

O kur jus krikstysite savo angeleli (kokioj baznycioj) ir kur vietas uzsirezervavote?
Papildyta:
QUOTE(Rado @ 2012 03 21, 22:05)
Ne ne kur gi su nakvyne  schmoll.gif , zmogui maistas+gaivus gerimai 100lt. o nakvyne vienam nuo 50lt. tai dar +gerimai,+tortas,+sales ar kedziu papuosimas, jei sale po 23 ar 24 val. vel moket teks,+pusryciai nakvotojams. Nu sudejus nemazos islaidos sakyciau, bet ka nepadarysi del savo aukseliu.. wub.gif

g.gif brangoka tikrai, nes mes su bendradarbiais kai norejome uzsisakyti kaledoms tai buvo zmogui 70 lt (bet vienos bendradarbes drauge dirbo, tai gal cia su nuolaida mums butu buve), be to ir kainos kyla doh.gif

Papildyta:
QUOTE(erita @ 2012 03 22, 11:09)
drinks_cheers.gif Pradedu galvoti kad graziausia mano damutei bus nerta suknute wub.gif

O kur jus krikstysite savo angeleli (kokioj baznycioj) ir kur vietas uzsirezervavote?
Papildyta:
g.gif brangoka tikrai, nes mes su bendradarbiais kai norejome uzsisakyti kaledoms tai buvo zmogui 70 lt (bet vienos bendradarbes drauge dirbo, tai gal cia su nuolaida mums butu buve), be to ir kainos kyla doh.gif

O ar galvote apie kokias dovaneles kriksto teveliams ir seneliams, gal ir sveciams?

Pasidalinkite mamytes savo patirtime ar planais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erita @ 2012 03 22, 11:04)

uzsirasem raudonoj baznycioj, norejom berciunuose, bet neisejo man telefonu prisiskambint ir tik po laiko suzinojau, kad reikia i Naujamiesti vaziuot kunigo ieskot unsure.gif ir pagalvojau, kad raudnoj baznycioj patogiau su susisiekimu, nes i berciunus kaikam butu keblu nuvaziuoti g.gif o svente bus Verslo klasej blush2.gif ruosia jie pobuvius neblogus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Ziuriu kaip anksti visos uzsirasinejant baznycias g.gif , kazkuriam forume skaiciau, kad pries dvi savaites baznycia reikia uzsisakyti, gal siemet pasikeite? g.gif o as neapsisprendziu kurioj baznycioj ar raudonoj, ar katedroj? Mes is anksto rezervavom tik fotografa, kad butu grazios nuotraukos. Rubelius savo bernuzeliui tai pirksiu gatavus, parduotuveje.
Atsakyti