Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas Panevėžyje

QUOTE(Rado @ 2012 02 20, 14:21)
4u.gif sveikos panevezietes, zadu krikstyti savo suneli ir labai reik informacijos kur svesti krikstynas. Pati gyvenu uzsieni,tad zadu viska bandyt derint internetu,bet taip mazai diskusiju ir patarimu mamu  doh.gif .Ieskau kavinukes su kiemu, vaikuciam iseit palakstyt kad butu,gal kas Romantike sventet? gal atsirado kokiu fainu sodybu Panevezio pakrasti.. gal zinot kokia saunia vedeja,kad uzimtu vaikucius... nes dabar snekat tik apie bazniteles...o ka po ju veikiat? ax.gif

Teko ne karta svesti ir dirbti sioje sodyboje. thumbup.gif
http://www.miskooaze.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 21 vasario 2012 - 17:26
Sveikos,kur panevezyje ieskojot kriksto rubeliu?
Atsakyti
ir as turiu tokia problema kur rasti graziu rubu? As tai jau apsiziurejau internetinese parduotuvese, jauciu reiks siustis is kitur arba tiesiog vaziuoti i sostine smile.gif ten maciau tikrai yra parduotuviu daug
Atsakyti
as btai susiradau kriksto rubelio modeli uzsienio internetinej pardiotuvej, taciau pirkt brangoka, tai nesiu pas pazistamasiuveja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute1987 @ 2012 03 08, 12:12)

turetu buti prie turgaus kur yra parduotuve - prekes mazyliams smile.gif
Atsakyti
As krikstysiu pavasary, tai va ieskau kailinuku ar paltuko kokio balto. parduotuvese tai vienodos panevezy tos sukneles,nieko ispudingo:(buvau nuomoj bet irgi pasirinkimo nera.
Atsakyti
Na as nusiziurejau sodyba Smiltynes,Berciunuos. Internete gan graziai atrodo viskas, bet komentaru radau tikrai ne dziuginanciu..(prastas aptarnavimas,blogi seimininkai,maistas senas,kainos dideles...) g.gif . Gal kas sventet ten,prasau pasidalinkit ispudziais.. 4u.gif
Dar labai domina berzelis ir gandralizdis...ar ten vaikam ir kur padugt? vacation1.gif
Ruzava tai man kazkaip jau pavargus pasirode,tamsu ten,salta ir tie suolai.. drinks_cheers.gif zejau ja vestuvem,pries 4 metus.
Dar labai patiko Zarija vaziuojant link Siauliu, ten svenciau vestuves,tai labai patiko,vaikam aikstele didele,tik kazkam maisto buvo per mazai,bet kaip man ta diena jis nerupejo,tai nepastebejau to... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1987 @ 2012 03 08, 13:12)

QUOTE(ssimmsi @ 2012 03 08, 16:49)
ir as turiu tokia  problema kur rasti graziu rubu? As tai jau apsiziurejau internetinese parduotuvese, jauciu reiks siustis is kitur arba tiesiog vaziuoti i sostine  smile.gif ten maciau tikrai yra parduotuviu daug

mazyli kainos geros mirksiukas.gif
QUOTE(Rado @ 2012 03 09, 17:44)
Na as nusiziurejau sodyba Smiltynes,Berciunuos. Internete gan graziai atrodo viskas, bet komentaru radau tikrai ne dziuginanciu..(prastas aptarnavimas,blogi seimininkai,maistas senas,kainos dideles...) g.gif . Gal kas sventet ten,prasau pasidalinkit ispudziais.. 4u.gif
Dar labai domina berzelis ir gandralizdis...ar ten vaikam ir kur padugt? vacation1.gif
Ruzava tai man kazkaip jau pavargus pasirode,tamsu ten,salta ir tie suolai..  drinks_cheers.gif zejau ja vestuvem,pries 4 metus.
Dar labai patiko Zarija vaziuojant link Siauliu, ten svenciau vestuves,tai labai patiko,vaikam aikstele didele,tik kazkam maisto buvo per mazai,bet kaip man ta diena jis nerupejo,tai nepastebejau to... biggrin.gif
girdejau kad gandralizdi vaikam yra vietos, pati tai nebuvau, nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 03 09, 17:44)
Ruzava tai man kazkaip jau pavargus pasirode,tamsu ten,salta ir tie suolai..  drinks_cheers.gif zejau ja vestuvem,pries 4 metus.

Na apie smiltyne tai ir as girdejau, kad ten kainos uzkeltos ir maistas schmoll.gif
gandralizdis thumbup.gif vaikam kieme yra visokiu pristatyta zaidimu, maistas thumbup.gif thumbup.gif pati ten galvoju vaziuoti po krikstynu papietauti, jei bus laisvas, ten yra atskira salyte uzsidaro durys ir niekas tau netrukdo
dar yra paliuniskio dvaro sodyba, sventem naujametini firmos baliu, mazojoj salei kur pirtis, tai man patiko, maistas ir gi geras, aplinka grazi.
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie planuojanciu mazyliu krikstynas 4u.gif
Praeitais metais norejome pakrikstyti maziuke, bet nepavyko, tai tikiuosi sie metai bus sekmingi sventei ax.gif
Mes irgi ziurinejam kur cia geriau ta vieta sventei susirasti g.gif zmoniu nebus daug, bet norisi kazkaip pazymeti ta diena, ir kad vaikams veiklos butu g.gif Galvojom kokia sodybele issinuomoti, kad zaidimus galima butu pazaisti, taip, gamtoje pasibuti ax.gif Cia minejo Paliuniskio dvaro sodyba, tai ji gal ir nieko, bet kai maziuku yra, tai tose dvejose nedidelese salese svesti nelabai iseitu, nes ten salia ta upe, baisu, kad kuris neikristu doh.gif Berzelis gal ir nieko butu, ten zaidimu aikstele kiek pamenu nemaza buvo, bet su maistu nezinau kaip ten kas g.gif jei dar dirba ten viena tokia sena moteryte vireja, tai maistas skanus butu, bet jei ji nedirba, tai bijau su jo kokybe, mat savininkai tokie prie skregu, ziuri kaip pigiau, tai dar kokio pagedusio uzduos doh.gif Apie Gandralizdi esu girdejusi ir buvusi, atsiliepimai tik geri thumbup.gif Jei nerasciau sodybos, gal reikes i ten nuvykti g.gif
O ka zinot apie kavine Pas Velta? Gal kokiu zinote apie Panevezi sodybu nedideliu, jaukiu?
Atsakyti
QUOTE(ssimmsi @ 2012 03 08, 17:49)
ir as turiu tokia  problema kur rasti graziu rubu? As tai jau apsiziurejau internetinese parduotuvese, jauciu reiks siustis is kitur arba tiesiog vaziuoti i sostine  smile.gif ten maciau tikrai yra parduotuviu daug

as manau rubelius tikrai gali internete rasti,kazkas perpardavineja netikusius nusipirkusios,kazkas perkasi susimete uzsienio e-parduotuves,o dabar radau geriausiai,siuva is lino arba mezga..super,labai patiko man, tad zadu tokius ir savo maziui nupirkt. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 03 12, 15:45)
as manau rubelius tikrai gali internete rasti,kazkas perpardavineja netikusius nusipirkusios,kazkas perkasi susimete uzsienio e-parduotuves,o dabar radau geriausiai,siuva is lino arba mezga..super,labai patiko man, tad zadu tokius ir savo maziui nupirkt. wub.gif

Nu zinok ir as taip galvoju, beje radau viena nebloga puslapiu kur pardavineja rubeliums toms progoms, o kokio grazumu smile.gif planuojam krikstyta geguzes pradzioje tai galvoju gal megztas nelabai, o va del lininio tai noreciau thumbup.gif . Gal gali izduoti paslaptele kur siusiesi? Gal iseis pigiau siutis g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1987 @ 2012 03 08, 19:09)
As krikstysiu pavasary, tai va ieskau kailinuku ar paltuko kokio balto. parduotuvese tai vienodos panevezy tos sukneles,nieko ispudingo:(buvau nuomoj bet irgi pasirinkimo nera.

gal siukit g.gif as tai susiradau modeli ir eisiu pas siuveja
Papildyta:
QUOTE(ssimmsi @ 2012 03 12, 11:04)
gandralizdis  thumbup.gif  vaikam kieme yra visokiu pristatyta zaidimu, maistas  thumbup.gif  thumbup.gif pati ten galvoju vaziuoti po krikstynu papietauti, jei bus laisvas, ten yra atskira salyte uzsidaro durys ir niekas tau netrukdo

gandralizdi esu buvus uzsakytam baliui, tai zinokit maisto neperdaugausiai schmoll.gif kainos nezmoniskos, o lekstes apytustes schmoll.gif

mes planuojam krikstynas svesti Verslo klasej, nes jie rengia pobuvius rolleyes.gif teko buti, tai patiko ir maistas ir aplinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 15 kovo 2012 - 18:33