Dar tik ruošiamės krikštyti savo mažių. Krikštysim Panevėžyje. Gal patartumėte bažnyčią, kunigą. Kiek mokėjot, prieš kiek laiko susitarėt?
dėl kunigo... šiaip man labai patinka Berčiūnuose bažnytėlė, kadangi ten labai šviesu, tai nuotraukos labai gražios gaunasi (čia aš iš savo profesinės pusės žiūriu ) ir kunigas ten labai
o šiaip savo mazgės dar nekrykštijom, tai daugiau kaip ir negaliu nieko patart :ax
o šiaip savo mazgės dar nekrykštijom, tai daugiau kaip ir negaliu nieko patart :ax
Aaa, žinau, kun.Dauknys, berods. Buvau ten, kai draugai tuokėsi. Jauki bažnytėlė, bet, turbūt, reikia su juo tartis prieš mėn., ne anksčiau-labai populiarus jis, kiek žinau. O aš norėčiau jau už kokių 2-jų sav., jei įmanoma
QUOTE(sigitulka @ 2005 07 26, 10:59)
O aš norėčiau jau už kokių 2-jų sav., jei įmanoma
na pabandyk, gal ir susitarsi bet kiek žinau, tai kažkada jis tūrėtų išvažiuoti kažkur tolėliau, tik nežinau kada tiksliai
sigitulka, mes savo berniūką turėjome krikštyti birželio 18 d. pas Tėvą Stanislovą, bet priešpaskutinę dieną sužinojome, jog jau visai blogai jaučiasi ir apeigų neatlikinėja. Teko skubiai tartis su Dauknių, kad jis mus priimtu, ir susitarėme Tai va, išvada tokia, kad gali su juo susitarti ir prieš dieną - geranoriškai visada sutinka padėti. Bažnyčiai mano sūnaus krikštatievis paaukojo 20 Lt. ir kunigas kreivai nežiūrėjo, kad davėme per mažai.
O jeigu nebutinai pas kun.Dauknį, kas kitur krikštijo, būtu labai įdomu išgirsti
Dauknys skonio reikalas, būna kas spjaudosi, kad užsinorėjo vestuvių pas jį, čia jau kaip kam pasiseka.
O šiaip koks skirtumas - krikštija ir Katedroj ir Raudonoj (Petro Povilo ?) bažnyčioj - abiejose tekę but ir abiejose viskas gerai. Su ta kur parodų rūmai anksčiau buvo (centre) neteko susidurt. Tartis gal prieš kokias dvi savaites
O šiaip koks skirtumas - krikštija ir Katedroj ir Raudonoj (Petro Povilo ?) bažnyčioj - abiejose tekę but ir abiejose viskas gerai. Su ta kur parodų rūmai anksčiau buvo (centre) neteko susidurt. Tartis gal prieš kokias dvi savaites