Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

sakykit o kai jums montuoja virtuves arba kai jus montuojat pas ka nors ar darot/gaunat pietus g.gif as ir pyrago prie kavos pirkau ir plovo padariau rytdienai guliasa suplanavua bet kai as saviskiam pasakiau kad pietus bus 13.30 tai kaip tai ale lauzesi g.gif gal tipo galvoja kad is kainos isskaiciuosiu ale tokie faini tie mano meistriukai ax.gif ta prasme charakteriu lotuliukas.gif
bet jau dar iki galo nepadarytra bet jau bendras vaizdas man wub.gif wub.gif tai ko norejau ir net pranoko lukescius ax.gif tii gaila fotiko neturiu doh.gif bet kaip nors suorganizuosiu mirksiukas.gif tai tikiuosi kad iki kitos savaites nufotkinsiu nes plyteles dar nesuklijavom, ka ten nesuklijavom dar net neisirinkom lotuliukas.gif bet ciaq vienas du ir vsio MB [arodziau mazdauk kokios galetu buti tai turetu iki savaidgalio nupirkt ir iskart meistras suklijuos smile.gif tai jau tuomet bus fotosesija
ale net bijau pagalvot kaddar laukia valgomojo stalo paieska doh.gif kaziar yra atskira tema cia SM apie juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 20, 19:44)
sakykit o kai jums montuoja virtuves arba kai jus montuojat pas ka nors ar darot/gaunat pietus  g.gif  as ir pyrago prie kavos pirkau ir plovo padariau rytdienai guliasa suplanavua bet kai as saviskiam pasakiau kad pietus bus 13.30 tai kaip tai ale lauzesi  g.gif  gal tipo galvoja kad is kainos isskaiciuosiu ale tokie faini tie mano meistriukai  ax.gif ta prasme charakteriu  lotuliukas.gif
bet jau dar iki galo nepadarytra bet jau bendras vaizdas man  wub.gif  wub.gif  tai ko norejau ir net pranoko lukescius  ax.gif  tii gaila fotiko neturiu  doh.gif  bet kaip nors suorganizuosiu  mirksiukas.gif tai tikiuosi kad iki kitos savaites nufotkinsiu nes plyteles dar nesuklijavom, ka ten nesuklijavom dar net neisirinkom  lotuliukas.gif  bet ciaq vienas du ir vsio MB [arodziau mazdauk kokios galetu buti tai turetu iki savaidgalio nupirkt ir iskart meistras suklijuos  smile.gif  tai jau tuomet bus fotosesija
ale net bijau pagalvot kaddar laukia valgomojo stalo paieska  doh.gif  kaziar yra atskira tema cia SM apie juos  g.gif

oi, kokia tu nuostabi kliente!! blush2.gif meistriukai taip elgiasi, nes neprate prie tokio gerumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 20, 20:44)
sakykit o kai jums montuoja virtuves arba kai jus montuojat pas ka nors ar darot/gaunat pietus  g.gif  as ir pyrago prie kavos pirkau ir plovo padariau rytdienai guliasa suplanavua bet kai as saviskiam pasakiau kad pietus bus 13.30 tai kaip tai ale lauzesi  g.gif  gal tipo galvoja kad is kainos isskaiciuosiu ale tokie faini tie mano meistriukai  ax.gif ta prasme charakteriu  lotuliukas.gif
bet jau dar iki galo nepadarytra bet jau bendras vaizdas man  wub.gif  wub.gif  tai ko norejau ir net pranoko lukescius  ax.gif  tii gaila fotiko neturiu  doh.gif  bet kaip nors suorganizuosiu  mirksiukas.gif tai tikiuosi kad iki kitos savaites nufotkinsiu nes plyteles dar nesuklijavom, ka ten nesuklijavom dar net neisirinkom  lotuliukas.gif  bet ciaq vienas du ir vsio MB [arodziau mazdauk kokios galetu buti tai turetu iki savaidgalio nupirkt ir iskart meistras suklijuos  smile.gif  tai jau tuomet bus fotosesija
ale net bijau pagalvot kaddar laukia valgomojo stalo paieska  doh.gif  kaziar yra atskira tema cia SM apie juos  g.gif

Kokia firma gamino baldus?
Atsakyti
QUOTE(Meida X @ 2009 01 21, 10:41)
Kokia firma gamino baldus?

kad nelabai firma gal labiau garaziniais ar patentininkais pavadinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 20, 19:44)

Na as bent nedariau blush2.gif nes realiai jie atvaziuodavo ir palikdavom visai dienai - i darbeli isbegdavom, grizdavom tik vakare kai jau irankius rinkdavosi jie...aisku jei namie buciau buvus, net nzn kavos tai tikriausiai tikrai buciau pasiulius - na daugiau ka nelabai ir sugebejus buciau pagamint - virtuves gi nebuvo doh.gif biggrin.gif
o lauzos nes matyt tikrai neprate ax.gif
Bet jau kaip lauksiu fotosesijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ag143 @ 2009 01 20, 13:26)
sveiki,perziurejau cia sudetas nnuotraukeles,bet nelabai randu vieno varianto pasiziureti-pas mus bus pereinama virtuve(baldai turi buti isdestyti pagal dvi viena priesais kita sienas) ,dabar suku galva kaip cia patogiau padarius ir noreciau jusu patarimo,ar gal kas kokia foto esat mate ax.gif
ar bandyt daryti tuos pagrindinius tris dalykus pagal viena siena(saldytuvas,virykle,kriaukle),o kitoj pusel tik dideli darbastali,ar kaip  g.gif

pasikartosiu,gal kas turite ideju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2009 01 21, 13:59)
Na as bent nedariau blush2.gif nes realiai jie atvaziuodavo ir palikdavom visai dienai - i darbeli isbegdavom, grizdavom tik vakare kai jau irankius rinkdavosi jie...aisku jei namie buciau buvus, net nzn kavos tai tikriausiai tikrai buciau pasiulius - na daugiau ka nelabai ir sugebejus buciau pagamint - virtuves gi nebuvo  doh.gif  biggrin.gif
o lauzos nes matyt tikrai neprate ax.gif
Bet jau kaip lauksiu fotosesijos 4u.gif

na as tai namie su mazium tai pas tevus nuejau ir padariau smile.gif tai snd ir gerai pamaitinau tai jau paskutine lentyna ideda ir vsio liks MB tik dujas pajungt ir pirmyn smile.gif o kaip man jau wub.gif
tikrai jau kai tik gausiu fotika tai iskart nufotkinsiu ir idesiu Jusu visu teismui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ag143 @ 2009 01 21, 14:32)

labas as tai neturiu bet kad maciau cia SM ideta kieno tai foto tai tikrai bet cia jauciu kokias geras 4 tai tikras temas reiktu atgal atmest ir bandyt ziuret as dar ziurejau i ta ideta foto ir pamaniau kaip gerai prigalvota ir labai grazu buvo ax.gif bet palauk dar visi ilsisi gal kad niekas nieko nesiulo sulauksi kada nors ir bus tau ir nuorodu ir t.t gal semiasi ikvepimo kad cia padiskutuoti lotuliukas.gif
sita temele arba mirus buna arba nespeji skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ag143 @ 2009 01 21, 11:32)

Pas mus tokia virtuve turetu buti, bet realiu foto neturiu, nes projektas dar tik popieriui. Taigi vienoj pusej (ten bus langas), kaip ir sakei, suprojektuotas didelis darbastalis, kriaukle ir virykle. O priesingoje sienoje didele ukine spinta+ imontuojamas saldytuvas. 4u.gif
Atsakyti
kaip ir zadejau - tik vakar surinkta virtuve smile.gif

http://public.fotki....uzzzte/virtuve/

nesinaudojom jokiom projektuotoju paslaugom - ka norejom, ta ir pasidarem smile.gif
pati virtuve yra ant pakylos, tai is virtuves puses baras kaip stalas, o is kambario - kaip baras, tik kedziu dar nera...
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 01 21, 23:13)
kaip ir zadejau - tik vakar surinkta virtuve smile.gif

http://public.fotki....uzzzte/virtuve/

nesinaudojom jokiom projektuotoju paslaugom - ka norejom, ta ir pasidarem smile.gif
pati virtuve yra ant pakylos, tai is virtuves puses baras kaip stalas, o is kambario - kaip baras, tik kedziu dar nera...

As kai tokia kerepla tai turbut tarkuociau sedyne i ta stala kai reiketu susilenkti. lotuliukas.gif

O siaip tai matosi, kad vietos pas jus neperdaugiausiai, todel suprantu kodel atskyret virtuve tuo baru. Man tik jis ir uzstrigo.
Spalva man patinka. Ir tos baltos spinteles labai idomiai, net nesimato, kad yra. Visai liuks virtuvyte.
Atsakyti
QUOTE(ag143 @ 2009 01 21, 14:32)
sveiki,perziurejau cia sudetas nnuotraukeles,bet nelabai randu vieno varianto pasiziureti-pas mus bus pereinama virtuve(baldai turi buti isdestyti pagal dvi viena priesais kita sienas) ,dabar suku galva kaip cia patogiau padarius ir noreciau jusu patarimo,ar gal kas kokia foto esat mate 
ar bandyt daryti tuos pagrindinius tris dalykus pagal viena siena(saldytuvas,virykle,kriaukle),o kitoj pusel tik dideli darbastali,ar kaip

labai neaisku kokie matmenys , koks ilgis ir plotis tos patalpos, kur bus virtuve?. matote saldytuvas, virykle ir kriaukle uzims apie 2 metrus vietos ir jei tarpas tarp abiejų pusių bus didokas, tai tikrai nepatogu, nors ir siaip kriaukle patogiau tureti arti darbinės zonos. o tai labai jau nepatogu pvz. nuplautas daržoves dar kazkur nesti tam kad jas supjaustyti. ir siaip pjaustant, minkant ar maisant kriaukle tureti po ranka didziulis geris (bent jau man taip atrodo). jei del nuotrauku, tai pabandykite paziureti virtuves su sala ar pusiasaliu, bent isdestymo logika turetu buti labai panasi kaip reikia jums.
Atsakyti