Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

user posted image

Na ka dabar manote? Truputi pakeiciau, stalciai apacioje po 90cm virsuje spinteles po 90,60,90 ir vel 60.
kazkaip man atrodo, kad graziau kai virsus su pacia dera ar nebutinai?
Virsuje 90 cm spinteles planuoju dalinti per puse isilgai,neradau kaip ALNO ta padaryt ax.gif galvoju ir tas siauras but
graziau dalint, gal kokia imitacija padalinimo padarytu g.gif
Na zodziu jei kas turite pastabu ar pasiulymu- laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freewind: 19 sausio 2009 - 21:05
vat sis variantas man visai nieko smile.gif o tas pirmas tai dalinciau pusiau ax.gif
Atsakyti
nu ka, siandien turi buti ir mano virtuve surinkta... laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Nauja cia viskas..
Norejau paklausti, kadangi tai aktualiausias klausimas pas mus dabar.. Jus kai renkates virtuves baldus, kaip su virtuves projektu? Patys darosi zmones daugiausia ar daugiau tai jau baldininku paciu darbas? Reikes baldu labai greit ir.. Gal patartumet i kur kreiptis? kas kam kokie pliusai islike gal smile.gif
Atsakyti
na as tai sumasciau ko kaip man reikia tuomet atvaziavo baldininkai pabraize kelis projektus tuomet juos imeciau cia gavau daug patarimu ir galima sakyt pirminis variantas i dabartini nelabai panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
Forumuose pasikalbėti tikrai gerai, nes jau "pasikaustai" garantuotai. kai projektavome virtuvę, tai baldinikai ir akis išvertė, sako gal Jūs su baldais dirbate doh.gif kad viską ir apie lankstus ir apie paviršius žinote. sakau ne - čia supermamos tokios protingos...galvoju, kad nesuprato ką pasakiau biggrin.gif
na dabar virtuve jau naudojuosi pusę metų viskas ok, didelių klaidų nepadariau, naudotis patogu niekas dar nesugedo... gaminu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2009 01 18, 21:56)
gal kas zinot Taurageje virtuves baldu gamintojus, kad nebrangiai ir gerai gamintu??

galeciau parekomenduoti Alanta, www.alantas.lt, tik nezinau, ar jie turi ekspozicija Taurageje, bet ju gamyba tikrai Taurageje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 01 20, 12:08)
galeciau parekomenduoti Alanta, www.alantas.lt, tik nezinau, ar jie turi ekspozicija Taurageje, bet ju gamyba tikrai Taurageje smile.gif

is ju preliminarios kainos kiek kainuos projektelis laukiu nuo ketvirtadienio g.gif jei kaina tiks galvojau kviestis matavimui ir galutiniam projekto sudeliojimui i namus, bet jei jie tokiais tempais dirbs... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2009 01 16, 23:48)
Na kam butina opuonuoti vien tik todel, kad norisi oponuoti, gal suraskit visgi tam normaliu argumentu, jei jau taip norisi kritikuoti. as gi net matydamas jusu parasyta visika nesamone nepuolu imt ir kritikuot ir tai darau todel, kad dauguma jusu patarimu geri. sutikciau tik su vienu, jog yra patogesne karusele, kuriai reikia 450 dureliu, tiesiog rasydamas ne taip issireiskiau.
o daugiau rasote visikas nesamones, nesuprantu, ar jums as cia "konkurentas" koks ar ka, kad taip butina bandyt sudirbt.

p.s. cia buvo pokalbis tarp baldininku smile.gif

oho.. tikrai kazkam pataikiau i jautria vieta smile.gif nei as bandau Jusu sudirbt, nei ka, nereikia taip baisiai reaguoti, atsakau, kaip ir kitiems, ir nereikia isizeisti (ir neaisku del ko).. idomu, kokias "visiskas nesamones" as esu parasiusi?? blink.gif pasakykit, gal pasimokysiu is klaidu smile.gif ir, jeigu Jums atrodo, kad mano zinios tik is kalbu - na, tebunie smile.gif jei Jus kazkuo izeidziau - labai atsiprasau, ir jei Jus nervina mano pasisakymai, tai pasistengsiu ateityje i Jusu postus nebeatsakineti..
nepykite, ir sekmes Jums!
Atsakyti
sveiki,perziurejau cia sudetas nnuotraukeles,bet nelabai randu vieno varianto pasiziureti-pas mus bus pereinama virtuve(baldai turi buti isdestyti pagal dvi viena priesais kita sienas) ,dabar suku galva kaip cia patogiau padarius ir noreciau jusu patarimo,ar gal kas kokia foto esat mate ax.gif
ar bandyt daryti tuos pagrindinius tris dalykus pagal viena siena(saldytuvas,virykle,kriaukle),o kitoj pusel tik dideli darbastali,ar kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ag143: 20 sausio 2009 - 11:26
Labai smagu kad mamos tokios protingos:) Gal patirties igausiu siektiek smile.gif

O tai.. del tos pacios virtuves projekto.. vilniuj zinau kad milijonai tu baldininku yra bet va.. gal ka rekomenduot galit?.. Nabukas koks, vokeIII, dalia ir visi kiti itariu kainos truputi nezaves.. smile.gif ir eiles bus virs menesio.. visi aisku nori greitai pigiai labai kul kokybe kad butu.. is cia esanciu gal koki bendra patikima ir saunu gamintoja rekomenduotumet?.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal patartumete kas klaipedoje nebrangiai, bet kokybiskai daro baldus?
Atsakyti