QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 16, 17:57)
Jolcik-grazu
Ar svetaine kartu,o grindys cia parketas?
Aciukas
Svetaine kartu, o grindys optine apgaule
Riesutmedzio laminatas - pradzioj norejom naturaliu bambuko grindu, bet visa laime atkalbejo mus, labai jau "minkstos" ir reikalaujancios prieziuros, o sitos - gerokai storesnes uz standartini laminata (10mm) ir kategorija ta kur su kablukais sokti galima!
QUOTE(Lillita @ 2009 01 16, 18:20)
Jolcik - simpatiska virtuvyte
Dekui
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 16, 21:18)
jolcik speju pas mane tokios pat spalvos bus ta prasme spintutes ir net stalvirsis tokios pat spalvos na baldai tai is lenkiskos plokstes ane nes is arti matau kad tokie net pavyzdi atsinesiau palyginau tai dabar net abejoniu neturiu kad spalvos atrodys bent jau man tai
tik mes kaip tai nusprendem plytutem klijuot, ta prasme mes su MB pagalvojom o as nusprendziau nes jis iki siol nori det plokste, bet as jam aiskinu kad virtuve darau SAU o ne jam
dekui kad nufotkinai is arti
kazi ar ne pas toki Raimunda darei
tik ar lenkiskos ar ne tai 100proc nesigincyciau, nors labai abejoju
nors velnias zin, ilgai rinkomes tai visko gali but...nors jei gerai pamenu buvo kazkokios labai panasios spalvu lentutes, nes gal is pirmo zvilgsnio labiau patinkancios - taciau kaip teige baldu gamintojas - labai jau nepatvarios, tai gal anos lenkiskos buvo
na bet neesme, svarbu laikytu
o del sieneles, tai as plyteliu kaip tik ir nenorejau, kad nebutu dar didesnes misraines, nors pradzioj labai norejau dazyto stiklo, bet del tos pacios priezasties atsisakiau, na aisku cia jau irgi skonio ir noru reikalas
ir ne pas Raimunda, pas Tomus
QUOTE(mazutemonikute @ 2009 01 17, 01:21)
http://s372.photobuc...kogSiauliai.jpg
patarkit kas netaip
Papildyta:
Buciau labai dekinga
Na man asmeniskai tu lentynu lentyneliu biski daugokai
ir siaip virsus kazkaip issimetes
Apacia kaip ir ok - o ta sona, tai tikrai esu macius, kaip uzapvalintos dureles buna...tik nezinau ar is visu medziagu galima tai padaryt