Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mazutemonikute @ 2009 01 17, 01:21)
http://s372.photobuc...kogSiauliai.jpg

patarkit kas netaip  4u.gif
Papildyta:
Buciau labai dekinga  4u.gif

man kažkodėl iš karto užkliuvo vandens čiaupas. Ar jis ir bus iš tos pusės? Nu kaip rakštis kokia - neišeina statyti dešinėje kriauklės pusėje?
Ir dar, bet čia jau skonio reikalas - nedėčiau skaidrių stiklų....
Atsakyti

Papildyta:

Labiausiai užkliuvo kriauklės maišytuvo vieta, kažin ar bus taip patogu jums g.gif Ir dar.. spintelė virš kaitlentės - man, asmeniškai, su tais visais mažyčiais stalčiukais ir lentynėlėmis vaizdas nekoks 4u.gif Bet čia jau skonio reikalas, kaip ir tos lentynėlės ant pačios galinės pastatomos spintelės galo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 01 17, 10:20)
man kažkodėl iš karto užkliuvo vandens čiaupas. Ar jis ir bus iš tos pusės? Nu kaip rakštis kokia - neišeina statyti dešinėje kriauklės pusėje?
Ir dar, bet čia jau skonio reikalas - nedėčiau skaidrių stiklų....

QUOTE(Nanda @ 2009 01 17, 12:02)
Labiausiai užkliuvo kriauklės maišytuvo vieta, kažin ar bus taip patogu jums  g.gif  Ir dar.. spintelė virš kaitlentės - man, asmeniškai, su tais visais mažyčiais stalčiukais ir lentynėlėmis vaizdas nekoks  4u.gif  Bet čia jau skonio reikalas, kaip ir tos lentynėlės ant pačios galinės pastatomos spintelės galo...  4u.gif

tai kranas ir bus desineje 4u.gif nes cia pirminis proejktukas mirksiukas.gif Del spinteles virs kaitlentes tai norejau kuo daugiau spinteliu nes virtuve yra standartine 9 kvadratu ir todel nieko ypatingo nesumastysi blush2.gif apatines galines spinteles uzbaigimas manes netenkina,bet projektuotojas sake,kad tai vienintelis budas,kad vaiksciojant nenusidauzytum koju... doh.gif
Atsakyti
aciu jolcik 4u.gif uz nuomone.
As perskaiciau liliitos ir Abociaus diskusija, jusu visu komentarus ir dar kart viska permasciau,
pateiksiu kita varianta netrukus jusu teismui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutemonikute @ 2009 01 17, 13:25)
bet projektuotojas sake,kad tai vienintelis budas,kad vaiksciojant nenusidauzytum  koju... doh.gif

nesąmonė schmoll.gif
anksčiau šioje temoje mačiau užapvalintų spintelių, berods, kaip kargai išsitraukiančių - taigi tikrai ne vinintelis. Galbūt tau pavyks rasti arba gal kas prisimins ir įkels nuorodą kokią 4u.gif
o dėl to daužymosi - tai irgi pievos, nu juk įsisąmoninsit, kad ten yra virtuvės dalis ir neisit stačia galva, kad apsidaužytumėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

sakykit merginos, kokiom programelem projektuojate virtuves? Pirmam psl nurodyta alno programa arba man neveikia, arba as nemoku jos isijungti g.gif
Gal yra dar kokia nors programele tam reikalui?
Aciu.
Atsakyti
http://www.bustovizija.lt/modeliavimas a cia labai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinot Taurageje virtuves baldu gamintojus, kad nebrangiai ir gerai gamintu??
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 16, 17:57)
Jolcik-grazu 4u.gif  Ar svetaine kartu,o grindys cia parketas?

Aciukas 4u.gif
Svetaine kartu, o grindys optine apgaule smile.gif Riesutmedzio laminatas - pradzioj norejom naturaliu bambuko grindu, bet visa laime atkalbejo mus, labai jau "minkstos" ir reikalaujancios prieziuros, o sitos - gerokai storesnes uz standartini laminata (10mm) ir kategorija ta kur su kablukais sokti galima!

QUOTE(Lillita @ 2009 01 16, 18:20)
Jolcik - simpatiska virtuvyte  4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 16, 21:18)
jolcik speju pas mane  tokios pat spalvos  bus ta prasme spintutes ir net stalvirsis tokios pat spalvos  na baldai tai is lenkiskos plokstes   ane   nes is arti matau kad tokie net pavyzdi atsinesiau   palyginau tai dabar net abejoniu neturiu kad spalvos atrodys bent jau man tai  thumbup.gif  wub.gif tik mes kaip tai nusprendem plytutem klijuot, ta prasme mes su MB pagalvojom o as nusprendziau nes jis iki siol nori det plokste, bet as jam aiskinu kad virtuve darau SAU o ne jam  ax.gif
dekui kad nufotkinai is arti  mirksiukas.gif  kazi ar ne pas toki Raimunda darei

4u.gif tik ar lenkiskos ar ne tai 100proc nesigincyciau, nors labai abejoju g.gif nors velnias zin, ilgai rinkomes tai visko gali but...nors jei gerai pamenu buvo kazkokios labai panasios spalvu lentutes, nes gal is pirmo zvilgsnio labiau patinkancios - taciau kaip teige baldu gamintojas - labai jau nepatvarios, tai gal anos lenkiskos buvo g.gif na bet neesme, svarbu laikytu bigsmile.gif
o del sieneles, tai as plyteliu kaip tik ir nenorejau, kad nebutu dar didesnes misraines, nors pradzioj labai norejau dazyto stiklo, bet del tos pacios priezasties atsisakiau, na aisku cia jau irgi skonio ir noru reikalas ax.gif
ir ne pas Raimunda, pas Tomus blush2.gif

Papildyta:

Na man asmeniskai tu lentynu lentyneliu biski daugokai g.gif ir siaip virsus kazkaip issimetes blush2.gif
Apacia kaip ir ok - o ta sona, tai tikrai esu macius, kaip uzapvalintos dureles buna...tik nezinau ar is visu medziagu galima tai padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolcik: 19 sausio 2009 - 12:53

Papildyta:

man tai visai nieko mirksiukas.gif, ir aš planuoju virtuvę, irgi galvoju plautuvę dėti kampe, bet kad patogiau būtų, tai rinksiuosi, kad kampinė spintelė būtų ne 90 laipsnių, o ta kitokia,na nemoku pasakyt doh.gif ,bet tas kampas užpildytas, tai gaunasi ir plautuvė arčiau ir patogiau būna. o aš dar noriu kad pakabinamos spintelės būtų iki lubų, tai nelieka nereikalingų erdvių dulkėms rinktis ir daugiau lentynų atsiranda, nes ir jūsų atveju vietos neperdaugiausiai drinks_cheers.gif . bet tokioms svajonėms ir pinigėlių daugiau reikia blush2.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif atkeliavo baldai thumbup.gif tikiuosi ryt prades montuoti jei MB pabaiks snd razetes ir kanalizacija lotuliukas.gif tai stovesiu virs galvos ir zysiu kad darytu nors ir per nakti ax.gif ale dar kriaukles neturiu ax.gif leksiu snd ar ryt is ankstyvo ryto kur pirkt mirksiukas.gif
gal kas ermitaze ziurejo tuos kranus su 55proc nuolaida ar yra demesio vertu man mandro nereikia jokiu slangeliu ir t.t ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 19, 16:47)
clap.gif  clap.gif  clap.gif atkeliavo baldai  thumbup.gif  tikiuosi ryt prades montuoti jei MB pabaiks snd razetes ir kanalizacija  lotuliukas.gif  tai stovesiu virs galvos ir zysiu kad darytu nors ir per nakti  ax.gif  ale dar kriaukles neturiu  ax.gif  leksiu snd ar ryt is ankstyvo ryto kur pirkt  mirksiukas.gif 
gal kas ermitaze ziurejo tuos kranus su 55proc nuolaida ar yra demesio vertu man mandro nereikia jokiu slangeliu ir t.t  ax.gif

oj lauksim paskui nuotraukyciu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti