Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(--rita @ 2009 01 16, 13:07)
Papildyta:
jolcik, labai graži virtuvė. Aš ir norėjau dėti tokias spalvas, bet kadangi patalpa nėra didėlė, nors ir yra langas, bet nepasakyčiau, kad būtų daug šviesos, tai nariu atvirkščiai-tamsaus stalviršio-šviesaus fasado.

Aciu 4u.gif na pas mus su sviesa problemu nera, nes svisa sklinda is sono (kaip foto dar ir matos) ir priesais virtuve (virtuve su svetaine kartu) esancioje sienoje - du dideli dvigubi langai.
Grazu turetu but ir atvirkstinis variantas - tik kazkaip rodos tamsus stalvirsis gali dar labiau save akcentuoti g.gif siaip del sviesumo ir nedarem tamsaus saldytuvo, o kai tik spinteles apatines tamsios jos taip ir nekrenta i akis mirksiukas.gif

bet zinoma cia kaip kiekvienam graziau mirksiukas.gif

O del tavo stalciuku - man rods patogumo atzvilgiu turetu but patogu, tik galvoju jei kampines spinteles dureles daryt 50cm plocio, tada lieka 1.5m kas lygiai dalinasi i tris stalciu blokus, biski harmoningiau gal butu? ax.gif
Atsakyti
Rita, o kodel tu nori toki garintuva, gal geriau integruota i spinteles, istraukiama, taip atsirastu dar spinteliu virsutiniu kurias dar galetum kokia 70cm. uzsukti ir saldytuva daryciau integruota, taip atsirastu dar viena spintele virs saldytuvo ir is viso iseitu , kad butu daugiau spinteliu, estetiskiau, nei toks gremezda garintuvas. Bet cia tik mano nuomone, kaip as daryciau. O kas liecia spalvu tai nieko nekomentuosiu, nes tamsi foto, o ir renkant spalvas reiktu matyti visa virtuves interjera.
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(jolcik @ 2009 01 16, 13:22)
O del tavo stalciuku - man rods patogumo atzvilgiu turetu but patogu, tik galvoju jei kampines spinteles dureles daryt 50cm plocio, tada lieka 1.5m kas lygiai dalinasi i tris stalciu blokus, biski harmoningiau gal butu? ax.gif

4u.gif Čia gera idėja. Bet kažin ar tokio pločio stalčiai yra. Kad spintelę gali padaryti 37,8cm, tai sake - ne problema. O stalciai, buvo minimi tik 40, 60, 80, 100cm.
reikės pasiklausinėti.

QUOTE(nikita07 @ 2009 01 16, 13:22)
Rita, o kodel tu nori toki garintuva, gal geriau integruota i spinteles, istraukiama, taip atsirastu dar spinteliu virsutiniu kurias dar galetum kokia 70cm. uzsukti  ir saldytuva daryciau integruota, taip atsirastu dar viena spintele virs saldytuvo ir is viso iseitu , kad butu daugiau spinteliu, estetiskiau, nei toks gremezda garintuvas. Bet cia tik mano nuomone, kaip as daryciau. O kas liecia spalvu tai nieko nekomentuosiu, nes tamsi foto, o ir renkant spalvas reiktu matyti visa virtuves interjera.

Garintuvo dar net neturim. čia tik tokį įpaišiau, kol kas negalim nieko galvoti apie pakabinamas spinteles. Aš norėčiau iki lubų, nes patalpa 2,20m, o spintelės būtų 75cm. Bet galbūt reikės rinktis lengvesnes. Užsukimo daryti neišeina. Nes nuo garintuvo iki sienos lieka 45cm. Nebent užbaigti tiesiai? O šaldytuvą turim paprastą naują, tai nėr ko švaistytis, nors ir norėtusi.

Spalvos ten ne tikros. Projektuką tik tam rodau, kad išspręst stalčių dalybas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo --rita: 16 sausio 2009 - 13:53
QUOTE(jolcik @ 2009 01 16, 13:19)
Tai va, tikiuosi neisbrokysit blush2.gif zinoma skoniai skirias, nieko nuostabaus kazkam ji nepatiks, svarbu man su MB ji yra tokia kokios norejom 4u.gif

na tikrai faina virtuvele wub.gif as tai gal ir noreciau saldytuvo tamsaus bet tu argumentavai kodel darei toki smile.gif siiap cia mano virtuves spalvos busimos ax.gif gal galetai is arti stalvirsio spalva nufotkinti ir klausimuskas kas pas tave ant sienos tarp spintuciu gal ir gali nufotkint nes pas mane db stadija plyteliu ieskau ir kaip tai apsistojau ties tokiom siek tiek sviesiai ale medzios spalvos na geltonom ai nezinau tiksliai kaip paaiskinti rolleyes.gif na bet neesme smile.gif buciau dekinga

--rita na man gal ir noretusi integruoto saldytuvo bet jei sis naujas tai ka apadarysi mirksiukas.gif man tai kaip tai nesiziuri tie skirtingi slaciai noretusi gal visu vienodo plocio g.gif
ir dar toje puseje galima padaryti imitacijas stalciu kad koki tai ale vientisuma palaikyti g.gif praeitoje temoje viena forumiete tik db nepamenu kuri buvo imetusi savo virtuve tai ji taip buvo padarius ir is arti nufotkinus. gal atsiras prisipazins kieno ten buvo ax.gif ir mestels nuoroda dar kad paziuret arba netingek ir pulk ieskot visai fainei atrode ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijag: 16 sausio 2009 - 14:29
tai gal apatines spinteles daryk 400mm. spintele, po to eitu 600mm. stalciai, paskui vel 600mm. stalciai ir galiausiai 400mm. spintele. ir saldytuvas. o kas liecia virsutiniu spinteliu, tai tikrai gali sukti kampu, dabar juk padaromas, kad kampu atsidarynetu.Ir jei darysi tai daryk tik tai iki pat virsaus, praktiska ir dulkes nesirenka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas darėtės baldus Alytaus firmoje Alsotana? Domintų atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 16, 14:25)
na tikrai faina virtuvele  wub.gif as tai gal ir noreciau saldytuvo tamsaus bet tu argumentavai kodel darei toki  smile.gif  siiap cia mano virtuves spalvos busimos  ax.gif  gal galetai is arti stalvirsio spalva nufotkinti ir klausimuskas kas pas tave ant sienos tarp spintuciu gal ir gali nufotkint nes pas mane db stadija plyteliu ieskau ir kaip tai apsistojau ties tokiom siek tiek sviesiai ale medzios spalvos na geltonom ai nezinau tiksliai kaip paaiskinti  rolleyes.gif  na bet neesme  smile.gif  buciau dekinga

dekui 4u.gif
sienele ir stalvirsi mes darem tokius pacius - tai yra aplaminuota (ar kaip ten vadinama) buvo ta pacia tekstura, o kokios ten medziagos naudomos LMDP ar dar kokis DP iki siol ir neismokau doh.gif
Ir i tarpuka ta pati tekstura ejo - nors pradzioj jo nenorejau, nes siaip platokas, bet paskui kai paziurejau galimus variantus, man jis priimtiniausiais pasirode blush2.gif
user posted image

cia va dar nuotarukyte su spalvomis is arciau:
user posted image
ta tamsi ruda irgi tokia pastrizai grubleta kaip ir sviesi, tik aisku kadangi tamsi, tai nuotraukoj taip ir nesimato.
Atsakyti
Jolcik-grazu 4u.gif Ar svetaine kartu,o grindys cia parketas?
Atsakyti
QUOTE(Meida X @ 2009 01 16, 15:20)
Sveikos  4u.gif Gal kas darėtės baldus Alytaus firmoje Alsotana? Domintų atsiliepimai  g.gif

hmm, nenoriu skleist netiesos, bet ar jie nebankrutave?.. g.gif mano vieni pazistami is Alytaus minejo, kad jiems berods sita firma daug skolingi, ir per teismus nebeissireikalauja sad.gif nors, jei klystu, tai atsiprasau smile.gif bet pasiklausinek atidziau..
Papildyta:
QUOTE(--rita @ 2009 01 16, 13:07)
Perfotkinau savo gamybos projektuką
Gal kiek aiškiau bus, nors ir nekokybiškai.

user posted image

Ta dalis , kur kriauklė, indaplovė ir vyryklė - nediskutuotinos, nes ten yra tik taip, kitaip neįmanoma.
Pakabinama dalis irgi nediskutuotina, kol kas.
Kampinės spintelės durelėms skirta 40cm. Ir iki šaldytuvo lieka 1,6m.
Vienas iš variantų buvo, kad dalint per pusę stalčiams, bet po to pagalvojau, kad tvarką lengviau palaikyčiau mažesniuose , kaip rasiau 60-40-60cm. Nevardinsiu i6 eilės, ką ir kur dėčiau, bet turiu sąrašiuką, kur pašluostės, kur maišeliai, kruopos , miltai ,duona, puodai. Viskas gražžiai susideda, kadangi daiktų nekaupiu, jie greičiau susidėvi pas mane, tai dar liks pora laisvų vietų.

ta dalis, kur kriaukle - siulyciau pakeisti dureliu atidarymo krypti kriaukles spinteleje, nes bus patogiau sudeti inus i indaplove, galesi tiesiai i siuksliadeze maisto likucius sumest.. ir butu idealu, jei kazkiek vietos liktu is krasto prie kriaukles, nes taip nu dregmes kentes stalvirsio briauna ir vanduo gali pasitaskyt ant grindu.. o del stalciuku - tikrai gera ideja padaryti visus zingsnius po 500 - tikrai tai galima padaryti su bet kuriais stalciais, o ir standartiniu saukstiniu buna tokio plocio. jei tik tau patogu, tai tikrai nebus negrazu, tik.. siulyciau daryti su profilinemis rankenelemis (per daug man cia tu rankeneliu atrodo, kaip baldu parduotuvej smile.gif) juo labiau, kad sunkiausiai atidaromos spinteles - saldytuvas ir indaplove turi savo atidaryma, tai butu ir patogu, ir grazu.. o virsutines spinteles daryciau per visa siena iki lango sienos, neuzsukineciau, daryciau ko gero, kitos spalvos, labai sviesias, atrodytu vientisa grazi suskaidyta plokstuma.. ten pas tave iseitu pvz 2 spinteles po 1200 mm su Blum Aventus HF mechanizmais (apie juos rasiau pries kelis puslapius, kaip 2 spintelems, tai labai daug nekainuos).. pabandyk pasipiesti, pamatysi, kaip grazu bus smile.gif
Papildyta:
Jolcik - simpatiska virtuvyte 4u.gif
Atsakyti
jolcik speju pas mane tokios pat spalvos bus ta prasme spintutes ir net stalvirsis tokios pat spalvos lotuliukas.gif na baldai tai is lenkiskos plokstes g.gif ane biggrin.gif nes is arti matau kad tokie net pavyzdi atsinesiau lotuliukas.gif palyginau tai dabar net abejoniu neturiu kad spalvos atrodys bent jau man tai thumbup.gif wub.gif tik mes kaip tai nusprendem plytutem klijuot, ta prasme mes su MB pagalvojom o as nusprendziau nes jis iki siol nori det plokste, bet as jam aiskinu kad virtuve darau SAU o ne jam ax.gif
dekui kad nufotkinai is arti mirksiukas.gif kazi ar ne pas toki Raimunda darei
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 01 16, 11:49)
ABocius - na, cia gal papriestarauciau tau siek tiek smile.gif zinoma, jei kampines 1/2 spinteles dureles bus apie 300 mm, tai tikrai nepatogu ja naudotis, bet jei 450 mm - tai patogu, jei dedama 1/2 karusele (pvz.Lemance). ir joms nereikia dureliu 600 mm plocio, pilnai uztenka 450 mm. jei argumentas toks, kad tai labai brangu, tai galiu pasakyti, kad tokie kampiniai stalciai, kuriuos Jus siulote, tikrai nebus pigiau - su pilna komplektacija vien stalciu mechanizmai gautusi apie 1500 lt, be to , ne kiekvienas meistras gali kokybiskai sumontuoti tokiu stalciu fasadelius - ju briaunos turi buti nupjaunamos kampu, ne taip paprasta ir jas laminuoti (variantas su tiesiomis briaunomis labai nepraktiskas - pastoviai "atsokinejantys" atsiknoje fasadai yra tik priemone trupiniams surinkti o ir negraziai atrodo naudojantis smile.gif) ir dar - siame variante 3 kampai spinteleje vistiek yra visiskai neisnaudojami..

p.s. cia buvo pokalbis tarp baldininku smile.gif

Na kam butina opuonuoti vien tik todel, kad norisi oponuoti, gal suraskit visgi tam normaliu argumentu, jei jau taip norisi kritikuoti. as gi net matydamas jusu parasyta visika nesamone nepuolu imt ir kritikuot ir tai darau todel, kad dauguma jusu patarimu geri. sutikciau tik su vienu, jog yra patogesne karusele, kuriai reikia 450 dureliu, tiesiog rasydamas ne taip issireiskiau.
o daugiau rasote visikas nesamones, nesuprantu, ar jums as cia "konkurentas" koks ar ka, kad taip butina bandyt sudirbt. jus puikiai zinote siu stalciu kainas, tai kam cia jas spcialiai pus, pagal projekta aiskiai matosi, kad ten bus nedaugiaugiau 3 stalciu, tokio komplekto kaina jei imti pilkus stalcius net zmogui is gatves (jei nekalbant apie firma, kuri minimum 15% nuolaida turi) maximum kainuoja puse tos sumos kur jus pasakete, o jei imti pigesni varianta tai nekainuos net 700Lt, o jei montuotusi visgi 2 stalciai tai net 1/3 tos sumos kuria sakete gal nesiektu, tai kam cia dabar klaidinti zmones? del montavimo sudetingumo, nezinau is kur jus cia toki dalika istraukete, gal jusu firmoj kazkam nesiseka juos sumontuoti, ar bent jau zinote kas tai per darbas? speju zinote tik is kalbu, o as zinau ir patyriau savom rankom, tai kad nereikia pusti is to problemos. vienintele problema kartais gali pasitaikyti, gali nebuti laminavimo juostos 28mm plocio tam, kad laminuoti kampu nupjauta briauna. del synchromotion mechanizmo nematau prasmes gincytis, vien tik del to, kad as jo ir nesiuliau, tik pasakysiu, kad mano nuomone apie ji nera tokia bloga kaip jusu (gal ir jusu nera tokia bloga, bet oponuot tai kazkuom reikia). o del 3 kampu, tai nebera ka sakyt, jei nemokate iki DVIEJU skaiciuoti. be to tikrai nemanau, kad sie stalciai isnaudoja mazesni procenta vientos nei karusele.
o stalciai jau visu pirma, dizaino prasme daug pagerintu padeti tame projekte, kad tik finansai isnestu ir geresnio varianto nelabai reikia.

p.s. cia buvo pokalbis tarp baldininku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABocius: 16 sausio 2009 - 23:49
http://s372.photobuc...kogSiauliai.jpg

patarkit kas netaip 4u.gif
Papildyta:
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti