QUOTE(Meida X @ 2009 01 16, 15:20)
Sveikos
Gal kas darėtės baldus Alytaus firmoje Alsotana? Domintų atsiliepimai
hmm, nenoriu skleist netiesos, bet ar jie nebankrutave?..
mano vieni pazistami is Alytaus minejo, kad jiems berods sita firma daug skolingi, ir per teismus nebeissireikalauja
nors, jei klystu, tai atsiprasau
bet pasiklausinek atidziau..
Papildyta:
QUOTE(--rita @ 2009 01 16, 13:07)
Perfotkinau savo gamybos projektuką
Gal kiek aiškiau bus, nors ir nekokybiškai.
Ta dalis , kur kriauklė, indaplovė ir vyryklė - nediskutuotinos, nes ten yra tik taip, kitaip neįmanoma.
Pakabinama dalis irgi nediskutuotina, kol kas.
Kampinės spintelės durelėms skirta 40cm. Ir iki šaldytuvo lieka 1,6m.
Vienas iš variantų buvo, kad dalint per pusę stalčiams, bet po to pagalvojau, kad tvarką lengviau palaikyčiau mažesniuose , kaip rasiau 60-40-60cm. Nevardinsiu i6 eilės, ką ir kur dėčiau, bet turiu sąrašiuką, kur pašluostės, kur maišeliai, kruopos , miltai ,duona, puodai. Viskas gražžiai susideda, kadangi daiktų nekaupiu, jie greičiau susidėvi pas mane, tai dar liks pora laisvų vietų.
ta dalis, kur kriaukle - siulyciau pakeisti dureliu atidarymo krypti kriaukles spinteleje, nes bus patogiau sudeti inus i indaplove, galesi tiesiai i siuksliadeze maisto likucius sumest.. ir butu idealu, jei kazkiek vietos liktu is krasto prie kriaukles, nes taip nu dregmes kentes stalvirsio briauna ir vanduo gali pasitaskyt ant grindu.. o del stalciuku - tikrai gera ideja padaryti visus zingsnius po 500 - tikrai tai galima padaryti su bet kuriais stalciais, o ir standartiniu saukstiniu buna tokio plocio. jei tik tau patogu, tai tikrai nebus negrazu, tik.. siulyciau daryti su profilinemis rankenelemis (per daug man cia tu rankeneliu atrodo, kaip baldu parduotuvej
) juo labiau, kad sunkiausiai atidaromos spinteles - saldytuvas ir indaplove turi savo atidaryma, tai butu ir patogu, ir grazu.. o virsutines spinteles daryciau per visa siena iki lango sienos, neuzsukineciau, daryciau ko gero, kitos spalvos, labai sviesias, atrodytu vientisa grazi suskaidyta plokstuma.. ten pas tave iseitu pvz 2 spinteles po 1200 mm su Blum Aventus HF mechanizmais (apie juos rasiau pries kelis puslapius, kaip 2 spintelems, tai labai daug nekainuos).. pabandyk pasipiesti, pamatysi, kaip grazu bus
Papildyta:
Jolcik - simpatiska virtuvyte