QUOTE(Žanė @ 2009 03 04, 15:58)
turiu klausimą tokį keistą. kam reikalingas cargo krepšys? na kodėl jį visada įkiša gamintojai į projektus?
Nu nei vieno nesidejau . Viskas stalciuose
QUOTE(Žanė @ 2009 03 04, 17:47)
ir dar paklausiu - o kaži kaip klasikinėje virtuvė žiūrėsis tie stalčiai tokie dideli? man moderne tai gražu, o štai klasikinėje/provansinėje virtuvėje - tikiesi spintelės, o bac - stalčius
Nu nesuprantu kodel provansini( pas mus ji vidurzemio/mediteran vadina) stiliu vadina klasikiniu
Juk bendra visuma yra svarbu. O kas ten uz frontu slepiasi nera esminis dalykas. Plius kiek as daug tu provanso virtuviu su stalciais maciau . Juk nepalyginsi patogumo, kur i pinteles apatine lentyna "raitytis", o kur tik stalciu atidarai .
QUOTE(&joy @ 2009 03 04, 19:02)
Nors man iki virtuvės baldų dar labai toli, bet jau seniai skaitau šitą temelę ir beskaitant vis randu pagyrų stalčiams po kriaukle ir man kažkaip iškyla toks klausimas, ar tikrai stalčiai po kriaukle patogiau? Aš kažkaip neįsivaizduoju kaip tokiu atveju šiukšliadėže naudotis plaunant indus Nes prireikus kažką išmest į šiukšlių dėžę, turėtum pasitraukt į šalį, atsidaryt stalčių, išmest šiukšles ir vėl jį uždaryt, kad galėtum patogiai prie kriauklės prieit. Arba jei stalčius atidarytas, tai plaut indus reiktų gerokai pasilenkus į priekį. Tai kur čia tas išgirtasis patogumas?
O gal mano fantazija klaidingai viską rodo?
O gal mano fantazija klaidingai viską rodo?
QUOTE(Žanė @ 2009 03 04, 19:11)
spintelę atsidarant irgi reikia pasitraukt.
bet va, aš ir noriu išgirst kas ten tokio laaabai paogaus.
be to, ten, kur šiukšliadėže, aš dedu ir bulves bei svogūnus. tai nelabai patogu būtų juos iš stalčiaus trauktis.
ir dar, pvz kur jūs skutat bulves? tiesiai į šiukšliadežę? na jo, tada į stalčiu patogiau skusti...
bet va, aš ir noriu išgirst kas ten tokio laaabai paogaus.
be to, ten, kur šiukšliadėže, aš dedu ir bulves bei svogūnus. tai nelabai patogu būtų juos iš stalčiaus trauktis.
ir dar, pvz kur jūs skutat bulves? tiesiai į šiukšliadežę? na jo, tada į stalčiu patogiau skusti...
QUOTE(&joy @ 2009 03 04, 19:49)
Nu, pagal tokį paaiškinimą tai nematau stalčiaus privalumo prieš spintelę Sakykim, indam plaut naudosiu indaplovę, tada valio, gal ir patogu, bet kriauklę vistiek naudosiu plaut daržovėm, kitokiem produktam, tai pvz, nuskabius pomidorų kotelius, ar panašiai vėl turiu trauktis į šalį, atsidaryt stalčių, kad išmest šiukšles. Kažkodėl man vistiek atrodo spintelė patogiau Ar aš kažką ne taip suprantu? Gal ten stalčiai kiokie nors ypatingi?
Nu nematau jokio patogumo atsidarius dureles ir vel "raitytis" i spintele, kad pataikytum i siuksliu deze .
O kai jus tuos pomidorus plaunat, tai tuos kotelius taip pat reikia atsidarius spintele sugebeti suzaisti i siuksledeze .
Mano net vaikai, pradare stalciu nusiplauna ka reikia jokiu problemu. Patogumas siuksledeziu stalciuose didziulis . Ypac kai mes net 4 siuksliu kibirus turim, nes reikia siuksles skirsyti(nenorim, kad ateinancios kartos ant siuksliu kalnu gyventu). Nenoreciau kiekviena karta "raitytis" i spintele siuksledezes iekodama . O darzoves skutu tiesiai atsidaryta siuksliu stalciu. Patogiau ir buti negali .