Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dovis @ 2009 02 25, 16:18)
Gal galit pakomentuoti sia plokste? Kazin ar praktiska spalva? nenoriu paskui vaikus su skuduru vaikscioti smile.gif
user posted image

Dureliu plokste jau anksciau buvau idejus, o stalvirsio pvz nerandu. Bus sviesus, su tokiais parudavimais. Virtuve tai didele biggrin.gif Ta visa erdve su valgomuoju apie 35kv. Vien stalvirsio apie 10m su sala iseina. O del kaitlentes saloje, as ja pirma ten susiplanavau ir el ten atvedem, o tik paskui gavau projektuka.
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 03 04, 14:32)
Po kriaukle tikrai rekomenduoju stalčių daryti - spintelė su durelėm tikrai nepatogus sprendimas...

o kodėl? šiukšliadėžė patogiau dideliame giliame stalčiuje, ar kaip?
aš numačiusi spinteles, todėl ir klausinėju...

ir dar paklausiu - o kaži kaip klasikinėje virtuvė žiūrėsis tie stalčiai tokie dideli? man moderne tai gražu, o štai klasikinėje/provansinėje virtuvėje - tikiesi spintelės, o bac - stalčius g.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 04, 15:20)
O aš pvz. nesuprantu žmonių poreikio/noro plautuvę įrenginėti priešais langus. Ar čia nuo vargingai gyvenančių amerikonų nusižiūrėję, ar kt. variantas? Kame tas patogumas, grožis ir t.t.? g.gif

na, kažkur skaitinėjau psichologų patarimus, kad taip mažiau depresiją varo indų plovimas - nesijauti uždarytas su tuo plovimu...
bet as visgi prieš langą daryčiau stalviršį. pjaustinėji sau dienos šviesoje, liuksiškai tada thumbup.gif

ir daaar svarbiausias klausias, ar kas gaminote pas Reval baldus? jie klaipėdiečiai, moka gaminti nestandartą.
Atsakyti
klausykit, kažkada Aistė pasakojo, kad kažkelintų ankstesnių metų vieno mėnesio vaikučių mamytės (oi sudėtingai prikilmininkavau), sukūrė alternatyviąją temą.
taigi spaliukai turi alternatyviąją tikrai, vagi
peržiūrėjau vaikiukų datas, nu točnai spaliukai. bet mes jų neišvarinėjom manau, ką biggrin.gif
Atsakyti
oi atsiprašau merginos, apsižioplinau ir visai ne tame lange parašiau, atsiprašau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 04 kovo 2009 - 18:55
QUOTE(Žanė @ 2009 03 04, 16:58)
turiu klausimą tokį keistą. kam reikalingas cargo krepšys? na kodėl jį visada įkiša gamintojai į projektus?  g.gif

Nu kad būtinai reikalingas tai tikrai ne schmoll.gif patogu susidėt aliejų, prieskonius ir pan. bet tikrai yra pakeičiamas 4u.gif
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 17:22)
Dureliu plokste jau anksciau buvau idejus, o stalvirsio pvz nerandu. Bus sviesus, su tokiais parudavimais. Virtuve tai didele  biggrin.gif Ta visa erdve su valgomuoju apie 35kv. Vien stalvirsio apie 10m su sala iseina. O del kaitlentes saloje, as ja pirma ten susiplanavau ir el ten atvedem, o tik paskui gavau projektuka.

Aaaa, pamenu tą plokštę, nes pati tokią išsirinkau biggrin.gif
Mūsų projekte namo irgi pavaizduota kaitlentė ant salos, bet aš kažkaip viską permasčiau ir nutariau, kad nepatogu man, ir viskas. Nors ir elektra jau buvo išvedžiota, bet ateis elektrikas ir pervedžios viską ax.gif Kažkaip manau per daug kvapo prieis į valgomąjį ... ax.gif Mūsų erdvė labai panašaus dydžio mirksiukas.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 03 04, 18:47)
ir dar paklausiu - o kaži kaip klasikinėje virtuvė žiūrėsis tie stalčiai tokie dideli? man moderne tai gražu, o štai klasikinėje/provansinėje virtuvėje - tikiesi spintelės, o bac - stalčius  g.gif

Manau klasikinėje visdelto geriau spintelės žiūrisi, o ne stalčiai g.gif

Nu jūs čia prikėlėt info biggrin.gif apie kontaceptikus virtuvės temoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 04, 18:41)
Nu jūs čia prikėlėt info  biggrin.gif  apie kontaceptikus virtuvės temoj  lotuliukas.gif

oi sory ne tame lange visai doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif dabar pačiai juokinga.

tą dar spėjau išrint, ale ankstesnio pasisakymo tai negaliu. oi blyn.

graaažus fonas man tas violetinis, tai ir rašinėju, nebesinori į snaiges žiūrėt ten vaikų temose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 03 04, 15:32)
aš asmeniškai kaitlentės saloje nedaryčiau. Tiesiog tikrai yra patogiau gaminti, kai darbastalis, kaitlentė bei kriauklė yra vienoje plokštėje. Pvz., mano virtuvės darbastalis atskirai, tai užknisa grindų valymas, kadangi vis vien prisitaško vaikštant tarp darbastalio-krauklės-kaitlentės.
Po kriaukle tikrai rekomenduoju stalčių daryti - spintelė su durelėm tikrai nepatogus sprendimas...

QUOTE(Diija @ 2009 03 04, 16:44)
Nu gražu  bigsmile.gif  tooookio dydžio virtuvė  bigsmile.gif  kiek čia kv?
Dėl kaitlentės mačiau kad jau pasisakei, bet aš kaip tik išborkavau projektą, kur padaryta buvo kaitlentė saloj, tai viską sugrūdau į vieną plokštumą...
Man salos su paaukštinimais/pažeminimais irgi nepatinka (visose naujose virtuvių mados tendencijose vyrauja lygaus pavišio salos), bet tada tinka tik pusbario kėdės.
Po plautuve būtinai stačių reik  4u.gif
Rankenėlės man irgi gražiausia per visą stalčiaus ilgį, įleistos  smile.gif
Beje, papasakok apie spalvas, apie durelių faktūrą, stalviršį ir t.t.  mirksiukas.gif

Nors man iki virtuvės baldų dar labai toli, bet jau seniai skaitau šitą temelę ir beskaitant vis randu pagyrų stalčiams po kriaukle ir man kažkaip iškyla toks klausimas, ar tikrai stalčiai po kriaukle patogiau? Aš kažkaip neįsivaizduoju kaip tokiu atveju šiukšliadėže naudotis plaunant indus g.gif Nes prireikus kažką išmest į šiukšlių dėžę, turėtum pasitraukt į šalį, atsidaryt stalčių, išmest šiukšles ir vėl jį uždaryt, kad galėtum patogiai prie kriauklės prieit. Arba jei stalčius atidarytas, tai plaut indus reiktų gerokai pasilenkus į priekį. Tai kur čia tas išgirtasis patogumas?
O gal mano fantazija klaidingai viską rodo?
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2009 03 04, 19:02)
Nors man iki virtuvės baldų dar labai toli, bet jau seniai skaitau šitą temelę ir beskaitant vis randu pagyrų stalčiams po kriaukle ir man kažkaip iškyla toks klausimas, ar tikrai stalčiai po kriaukle patogiau? Aš kažkaip neįsivaizduoju kaip tokiu atveju šiukšliadėže naudotis plaunant indus g.gif  Nes prireikus kažką išmest į šiukšlių dėžę, turėtum pasitraukt į šalį, atsidaryt stalčių, išmest šiukšles ir vėl jį uždaryt, kad galėtum patogiai prie kriauklės prieit. Arba jei stalčius atidarytas, tai plaut indus reiktų gerokai pasilenkus į priekį. Tai kur čia tas išgirtasis patogumas?
O gal mano fantazija klaidingai viską rodo?

spintelę atsidarant irgi reikia pasitraukt.
bet va, aš ir noriu išgirst kas ten tokio laaabai paogaus.
be to, ten, kur šiukšliadėže, aš dedu ir bulves bei svogūnus. tai nelabai patogu būtų juos iš stalčiaus trauktis.
ir dar, pvz kur jūs skutat bulves? tiesiai į šiukšliadežę? na jo, tada į stalčiu patogiau skusti...

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 04, 20:11)
spintelę atsidarant irgi reikia pasitraukt.
bet va, aš ir noriu išgirst kas ten tokio laaabai paogaus.
be to, ten, kur šiukšliadėže, aš dedu ir bulves bei svogūnus. tai nelabai patogu būtų juos iš stalčiaus trauktis.
ir dar, pvz kur jūs skutat bulves? tiesiai į šiukšliadežę? na jo, tada į stalčiu patogiau skusti...

g.gif

Bet spintelės durys atsidaro į šoną ir gali stovėt jas atsidarius, nesimaišo, ir visas šiukšles tiesiai į šiukšlinę mest nedarinėjant durelių, o stalčių reikia darinėt pastoviai
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 04, 17:47)
o kodėl? šiukšliadėžė patogiau dideliame giliame stalčiuje, ar kaip?
aš numačiusi spinteles, todėl ir klausinėju...

pas mus po kriaukle vienas didelis stalčius, kadangi dviejų nesigauna, nes visokie vamzdžiai ten išvedžioti. Tai šio stalčiaus apačioje įdėtos dvi stačiakampės šiukšliadėžės. Vienoje iš jų laikau bulves, svogūnus ir česnakus, kitoje - šiukšlės. Kodėl patogu? Todėl, kad nereikia lenktis, kišti rankų į stalčių ir kitaip bandyti pataikyti į šiukšliadėžę. Atidarai ir meti sau. O dėl to, kad kažkas minėjo kaip trūkumą plaunant indus, tai truputį juokinga. Pirmiausia, šiais laikais indaplove daug kas naudojasi. O be to, visada galima pirma viską iš lėkščių išmesti į šiukšliadėžę, o po to plauti indus. Juk nedėsi šiukšlių į kriauklę, kai ten jau pradėjai plauti indus.
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 03 04, 20:38)
pas mus po kriaukle vienas didelis stalčius, kadangi dviejų nesigauna, nes visokie vamzdžiai ten išvedžioti. Tai šio stalčiaus apačioje įdėtos dvi stačiakampės šiukšliadėžės. Vienoje iš jų laikau bulves, svogūnus ir česnakus, kitoje - šiukšlės. Kodėl patogu? Todėl, kad nereikia lenktis, kišti rankų į stalčių ir kitaip bandyti pataikyti į šiukšliadėžę. Atidarai ir meti sau. O dėl to, kad kažkas minėjo kaip trūkumą plaunant indus, tai truputį juokinga. Pirmiausia, šiais laikais indaplove daug kas naudojasi. O be to, visada galima pirma viską iš lėkščių išmesti į šiukšliadėžę, o po to plauti indus. Juk nedėsi šiukšlių į kriauklę, kai ten jau pradėjai plauti indus.

Nu, pagal tokį paaiškinimą tai nematau stalčiaus privalumo prieš spintelę schmoll.gif Sakykim, indam plaut naudosiu indaplovę, tada valio, gal ir patogu, bet kriauklę vistiek naudosiu plaut daržovėm, kitokiem produktam, tai pvz, nuskabius pomidorų kotelius, ar panašiai vėl turiu trauktis į šalį, atsidaryt stalčių, kad išmest šiukšles. Kažkodėl man vistiek atrodo spintelė patogiau g.gif Ar aš kažką ne taip suprantu? Gal ten stalčiai kiokie nors ypatingi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 03 03, 14:37)
visas pakabinamas spinteles darykite be rankeneliu - galima siek tiek i apacia uzleisti dureliu fasada - bus uz ko paimti smile.gif

man sita mintis jau senokai kirba galvoje, bet ka tokiu atveju daryt su spinteles virs imontuojamo gartraukio durelemis? tik viena iseitis - neimontuojamas gartraukis? g.gif
Atsakyti