Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

iliks skundai.lt tada apie darbdavius virs ju yra tokia rodiklyte, susides pagal abecele tai gal ten ir rasi aisku gali ne tik apie drabdavius bet kaip ir apie imone
Atsakyti
Na,visokiu lentyneliu,kampeliu as virtuviniame kuo maziau.Mano nuomone, tik dulkiu tupyklos doh.gif

Turiu kruva klausimu 4u.gif

Ar verta deti blum y stalcius,pakelejus y virsutines spinteles?

HPL- ant 3,60cm.sienos iseina 860lt.

Stiklas su panorama-550 uz m2.Kaip kaina atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 04, 13:24)
Ar verta deti blum y stalcius,pakelejus y virsutines spinteles?

HPL- ant 3,60cm.sienos iseina 860lt.

Stiklas su panorama-550 uz m2.Kaip kaina atrodo?

Aš visur dėsiu tik Blumą smile.gif
Tu čia apie ką? nelabai suprantu.... blush2.gif
Atsakyti
Ir as atiduodu jusu teismui savo busimos virtuves vizija ax.gif Bus dar siokiu tokiu pakeitimu. Sala galvoju daryt vientisa, be to laipto. Orkaite su mikrobange noreciau paleisti, per viena stalciuka. O virs mikrobanges daryt spintele,pvz vaistams susideti smile.gif Po kriaukle labiau noreciau stalciu nei spinteles.Ir rankeneles gal geriau daryt tas ileidziamas?user posted image

Ech, kokia maza nuotraukyte, bet gal galima suprast kas kur ir kaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 04 kovo 2009 - 14:18
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 14:17)
Ir as atiduodu jusu teismui savo busimos virtuves vizija ax.gif  Bus dar siokiu tokiu pakeitimu. Sala galvoju daryt vientisa, be to laipto. Orkaite su mikrobange noreciau paleisti, per viena stalciuka. O virs mikrobanges daryt spintele,pvz vaistams susideti  smile.gif  Po kriaukle labiau noreciau stalciu nei spinteles.Ir rankeneles gal geriau daryt tas ileidziamas?

aš asmeniškai kaitlentės saloje nedaryčiau. Tiesiog tikrai yra patogiau gaminti, kai darbastalis, kaitlentė bei kriauklė yra vienoje plokštėje. Pvz., mano virtuvės darbastalis atskirai, tai užknisa grindų valymas, kadangi vis vien prisitaško vaikštant tarp darbastalio-krauklės-kaitlentės.
Po kriaukle tikrai rekomenduoju stalčių daryti - spintelė su durelėm tikrai nepatogus sprendimas...
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 03 04, 12:37)
iliks skundai.lt tada apie darbdavius virs ju yra tokia rodiklyte, susides pagal abecele tai gal ten ir rasi aisku gali ne tik apie drabdavius bet kaip ir apie imone

Cia visai ne i tema,bet didesnes nesamones uz ten esamu komentaru skaityma nesu maciusi doh.gif
Juk nera pasaulyje nei vieno dalyko,kuriuo visi butu patenkinti ir kurio niekas nepeiktu schmoll.gif Be to,mano nuomone,ten raso vien is darbo atleisti ar iseje zmones...
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 03 04, 14:32)
aš asmeniškai kaitlentės saloje nedaryčiau.
Po kriaukle tikrai rekomenduoju stalčių daryti - spintelė su durelėm tikrai nepatogus sprendimas...

Del kaitlentes, tai nieko pakeist nebegaliu. Ir elektra , ir gartraukiui vamzdis jau atvestas. Grindys isbetonuotos ir lubos pakabintos. O kaitlentes saloj as pati norejau smile.gif O ar man patiks ar ne bus matyt smile.gif
Spinteles as ir nenoriu. Na as gavau toki pasiulima, dabar bandau pagal save pasikoreguot.
Atsakyti
O ar langas per maišytuvą atsidarys?
Atsakyti
O aš pvz. nesuprantu žmonių poreikio/noro plautuvę įrenginėti priešais langus. Ar čia nuo vargingai gyvenančių amerikonų nusižiūrėję, ar kt. variantas? Kame tas patogumas, grožis ir t.t.? g.gif
Atsakyti
Axa, pirksim krana kur nusilenkia. Tai jei reiks ji atidarinet, bus galima nulenkti. Siaip galejau daryt ivis nedarinejama, bet pasidariau kaip pasidariau.
Subjektyvi, prie ko cia vargingi amerikonai ir kriaukle prie lango? Jei kriaukle bus pries siena, tai jau nebevargingas. Nuo kada cia taip turtuoliu ir varguoliu sluoksniai nustatomi? O kodel as turiu ziuret i siena, kai galiu ziuret pro langa i pieva ar i savo zaidziancius vaikus?Nelabai supratau komentaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 15:17)
Ir as atiduodu jusu teismui savo busimos virtuves vizija ax.gif  Bus dar siokiu tokiu pakeitimu. Sala galvoju daryt vientisa, be to laipto. Orkaite su mikrobange noreciau paleisti, per viena stalciuka. O virs mikrobanges daryt spintele,pvz vaistams susideti  smile.gif  Po kriaukle labiau noreciau stalciu nei spinteles.Ir rankeneles gal geriau daryt tas ileidziamas?user posted image

Nu gražu bigsmile.gif tooookio dydžio virtuvė bigsmile.gif kiek čia kv?
Dėl kaitlentės mačiau kad jau pasisakei, bet aš kaip tik išborkavau projektą, kur padaryta buvo kaitlentė saloj, tai viską sugrūdau į vieną plokštumą...
Man salos su paaukštinimais/pažeminimais irgi nepatinka (visose naujose virtuvių mados tendencijose vyrauja lygaus pavišio salos), bet tada tinka tik pusbario kėdės.
Po plautuve būtinai stačių reik 4u.gif
Rankenėlės man irgi gražiausia per visą stalčiaus ilgį, įleistos smile.gif
Beje, papasakok apie spalvas, apie durelių faktūrą, stalviršį ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu klausimą tokį keistą. kam reikalingas cargo krepšys? na kodėl jį visada įkiša gamintojai į projektus? g.gif
Atsakyti