Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Diija @ 2009 02 27, 15:37)
Gal galima būtų pamatyt tą projektą?  blush2.gif

Ir merginos, kurios jau turit virtuves baldus, ar dar tik jų projektukus, pasidalinkit nuotraukom  blush2.gif  taip būtų faina apžiūrėt jūsų kūrinius, o gal būt ir minčių pasisemt...  blush2.gif

Planelio dabar neturiu,zadejo atsiust y e-maila.Kai turesiu butinai ydesiu jusu teismui mirksiukas.gif

Papildyta:

http://s64.photobuck...ute_a/virtuves/

cia ziurejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 02 27, 15:30)
sveika, aš turiu jau antrą stiklinį stalą virtuvėje ir neturiu jokių problemų - visada naudojame staltiesę ar servetėles, kad indai ir įrankiai nebarškėtų, o valyti tai vienas malonumas - su paprasčiausiu stiklo valikliu.

Aciu 4u.gif Labai grazi Jusu virtuve ir stiklinis staliukas ten super atrodo wub.gif
Atsakyti
Ai,dar del spinteliu iki virsaus. As ju noriu iki virsaus vien del to,kad nepakanka pasidejimo indams.Indauju jokiu kitokiu nenumatyta,dezese rusyje laikyt reciau naudojamus daiktus kazkaip,nei seip nei teip.O ir dulkiu nereiks kas savaite lipt ir valyt,o ir atviras virsus per laika manau,nori nenori apsides visokiom vazelemis,daikteliais ir t.t.
Kur jus talpinat visa turtely? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 27, 22:30)
Ai,dar del spinteliu iki virsaus. As ju noriu iki virsaus vien del to,kad nepakanka pasidejimo indams.Indauju jokiu kitokiu nenumatyta,dezese rusyje laikyt reciau naudojamus daiktus kazkaip,nei seip nei teip.O ir dulkiu nereiks kas savaite lipt ir valyt,o ir atviras virsus per laika manau,nori nenori apsides visokiom vazelemis,daikteliais ir t.t.
Kur jus talpinat visa turtely?  bigsmile.gif

Ir as taip galvoju, tik gal apatine eile reiketu daryti sviesesne arba su stiklu ax.gif Na kad taip sunkiai neatrodytu...
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 02 27, 14:30)
sveika, aš turiu jau antrą stiklinį stalą virtuvėje ir neturiu jokių problemų - visada naudojame staltiesę ar servetėles, kad indai ir įrankiai nebarškėtų, o valyti tai vienas malonumas - su paprasčiausiu stiklo valikliu.

As tai daug problemu su juo turiu. Pastoviai reik saugoti, nes jei nepaklosi staltieses ar serveteles, truktels kas lekste ir stiklas jau susibraize doh.gif . O su nuciupinejimais nereik nei vaiku. Ateina pas mane kaimyne(sena vokytka) pasedeti. Nu tai ji taip nuciupineja. Ir dar komentaru(nepiktybiniu biggrin.gif ) susilaukiu, kad stalo nenusivalau doh.gif . O jau vaikai kaip ji "pagrazina" doh.gif .

QUOTE(laimikė @ 2009 02 27, 16:04)
MAN IRGI GRAZU  AUKSTOS PAKABINAMO SPINTELES.... thumbup.gif
ne jau stiklinis stalas ,nebenoriu...istisai nuciupinetas ...aiku jei namie nera vaiku ,ir patys    tik vakariene tevalgot namei ,tai tada  thumbup.gif nes man grazu stiklinis stalas..bet labai jau nepraktiska su vaikais doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl stiklinio staliuko... man labai gražu ir labai nepraktiška.
Jei norit stiklinio, būna skaldyto stiklo... su jais daug lengviau, nesimato taip nupirštuoti krašteliai.. Ten tarp dviejų stiklų dedasi suskaldytas. Storas gaunasi, bet patvarus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 02 27, 17:30)
cia mano virtuvė, daryta prieš 4 metus, gal kokios idėjos patiks?  blush2.gif

http://www.arras.lt/.....erjeras 2.jpg

thumbup.gif Gražu ir subtilu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 02 27, 10:46)
Indų beveik neplaunam, tiesa, bet plaunam daržoves, vaisius ir t.t., gaminant maistą.
Pati neturėjus kriauklės kampe, bet kiek pas draugę tenka prieiti, tai man kažkaip nelabai patinka  4u.gif

drinks_cheers.gif Siekiant maksimalaus patogumo virtuveje, po saldytuvo turetu eiti kriaukle, kadangi iseme produktus is saldytuvo, pirmiausia juos plauname, o tik paskui dedame i puoda. Ir lakstyti nuo saldytuvo prie kriaukles , o po to puodo... man asmeniskai butu nepatogu. Pagalvokite apie tai. smile.gif
Atsakyti
Aušriuke labai geras patarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 02 27, 17:30)
cia mano virtuvė, daryta prieš 4 metus, gal kokios idėjos patiks?  blush2.gif

http://www.arras.lt/.....erjeras 2.jpg

Labai gražu 4u.gif
Kiek įmatau tai komintuota medžio faneruotė ir dažyta (blizgi) plokštė? Iš ko darytas stalviršis? Ir kas ten uždėta virs viršutinių pakabinamų spintelių (panašu į plokštę)? ax.gif

QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 27, 18:26)
Planelio  dabar neturiu,zadejo atsiust y e-maila.Kai turesiu butinai ydesiu jusu teismui  mirksiukas.gif
Papildyta:
http://s64.photobuck...ute_a/virtuves/
cia ziurejot? 4u.gif

Ačiū už nuorodą ir lauksim projektuko ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
gal praskaiciau kazkur, bet kokia programa projektavimo lengva naudotis? turiu alno, bet nesuprantu nieko.... nesigauna ten man niekas blush2.gif
Atsakyti
Gaiala,bet nežinau jokios....
Atsakyti