Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 13:20)
O jei kazka tokio daryti virsuje? Kaip jums atrodo ar ne per daug apkrauta?
http://www.rimasirjo...ai_DSC_0020.JPG

Man asmeniškai iki lubų spintelės negražu, labai apsunkina vaizdą. Bet šitam variante gal ir nieko atrodo. Vistiek daryčiau tik tokiu atveju, jei nebūtų kito pasirinkimo dėl vietos reikmenims susidėti. Dėl grožio nedaryčiau 4u.gif Ta spalva jau taip atsibodus doh.gif tik pastebėjimas, dėl jos neklausėt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 02 27, 15:08)
Man asmeniškai iki lubų spintelės negražu, labai apsunkina vaizdą. Bet šitam variante gal ir nieko atrodo. Vistiek daryčiau tik tokiu atveju, jei nebūtų kito pasirinkimo dėl vietos reikmenims susidėti. Dėl grožio nedaryčiau 4u.gif  Ta spalva jau taip atsibodus  doh.gif  tik pastebėjimas, dėl jos neklausėt  biggrin.gif  4u.gif

thumbup.gif Pritariu tau visom keturiom.Nebent viršutinė dalis būtų veidrodinė,va tada padidintų erdvę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 13:16)
Tikrai geras variantas, o ant tokiu dureliu galima deti skirtingas medziagas? Nes visgi galvoju kad apatine juosta daryti is stiklo  ax.gif

Galima

QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 13:20)
O jei kazka tokio daryti virsuje? Kaip jums atrodo ar ne per daug apkrauta?

Kam patinka tvarkingas paprastumas ir kam reikia daug vietos susidėjimui - manau tai išeitis. O medžiagas juk galima parinkti visokias toms viršutinėms spintelėms, nebūtinai plokštę.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 02 27, 12:46)
Sveikos 4u.gif
Ir cia paklausiu ax.gif
gal kas turi stiklini valgomaji stala virtuveje? Ar patartumet?  g.gif Ar labai nepraktiska? g.gif

sveika, aš turiu jau antrą stiklinį stalą virtuvėje ir neturiu jokių problemų - visada naudojame staltiesę ar servetėles, kad indai ir įrankiai nebarškėtų, o valyti tai vienas malonumas - su paprasčiausiu stiklo valikliu.
Atsakyti
Diamond, del spinteliu iki lubu, tai vaizdas dar labai priklauso nuo to ar lygios lubos. As irgi norejau beveik iki lubu daryt, bet baldininkai atvaziave pasimatavo, kad lubos nelygios (su nuolydziu - vienam ir kitam gale aukstis skiriasi apie 1,5 cm, nors siaip atrodo viskas tvarkoj cool.gif ). Todel jie nepatare daryt spinteliu iki lubu, nes sake labai isryskes tas nevienodas aukstis. Todel atsisakiau pradinio varianto ir palikau viena spinteliu eile. Ir visai nesigailiu, kad neusgriozdinau erdves (tiesa, nezinau kaip butu atrode dvi eiles spinteliu, gal irgi gerai biggrin.gif ) Zodziu dar reikia pasimatuot lubu auksti mirksiukas.gif
O del gartraukio, tai as dariau neimontuojama (nors svetaine kartu su virtuve). Ir jokiu lentyneliu nedariau. Dabar ant jo kartais pastatau kokia maza vazele su pamerkta gelyte ar kita smulkmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 02 27, 15:30)
sveika, aš turiu jau antrą stiklinį stalą virtuvėje ir neturiu jokių problemų - visada naudojame staltiesę ar servetėles, kad indai ir įrankiai nebarškėtų, o valyti tai vienas malonumas - su paprasčiausiu stiklo valikliu.

Tai kam stiklinis jei jį uždengi???Nors čia kiekvieno reikalas ir skonis rolleyes.gif
Užsispyrusi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 27, 15:07)
  Pries pora dienu su meistru pasibraizem virtuves projekta.Tai ,va musu virtuvinis turetu buti iki pat lubu.Virsutines spinteles darysim per puse darinejamas,bet atskirais varsciais.Puse spinteliu bus vienokia,o kita kitokia spalva.Stiklo nelabai noriu,nors brezinuke pasidarem pora spinteliu,bet manau,kad atsakysiu. Musu bendra erdve gausis 36m2.

Gal galima būtų pamatyt tą projektą? blush2.gif

Ir merginos, kurios jau turit virtuves baldus, ar dar tik jų projektukus, pasidalinkit nuotraukom blush2.gif taip būtų faina apžiūrėt jūsų kūrinius, o gal būt ir minčių pasisemt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 13:16)
Tikrai geras variantas, o ant tokiu dureliu galima deti skirtingas medziagas? Nes visgi galvoju kad apatine juosta daryti is stiklo  ax.gif

Galima, kaip tik nori daryti thumbup.gif Tik stiklas dedamas dar į aliumininį rėmą (ar kito metalo... pamiršau jau... blush2.gif ).
Su stiklu atrodo gražiau nei vientisas, suteikia šiokio tokio lengvumo smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus thumbup.gif Vel minciu kilo, o tai buvau jau sustojus vietoj notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 27, 14:07)
Kriaukle 45 laipsiu kampu patogus variantas  mirksiukas.gif  Stiklinis stalas.....nusibos valyt  doh.gif  turim kavos stalely,vajeeeee.............
  Pries pora dienu su meistru pasibraizem virtuves projekta.Tai ,va musu virtuvinis turetu buti iki pat lubu.Virsutines spinteles darysim per puse darinejamas,bet atskirais varsciais.Puse spinteliu bus vienokia,o kita kitokia spalva.Stiklo nelabai noriu,nors brezinuke pasidarem pora spinteliu,bet manau,kad atsakysiu. Musu bendra erdve gausis 36m2.
  Tavo idetos virtuves pavyzdys labai grazus,nors spalvos man sviesios arciau dusios,bet cia grazu  wub.gif
Papildyta:
Ir vis tik ka bedarytum ziurek,kad praktiska ir grazu butu tau  mirksiukas.gif  wub.gif

MAN IRGI GRAZU AUKSTOS PAKABINAMO SPINTELES.... thumbup.gif
QUOTE(Lillita @ 2009 02 27, 14:30)

ne jau stiklinis stalas ,nebenoriu...istisai nuciupinetas ...aiku jei namie nera vaiku ,ir patys tik vakariene tevalgot namei ,tai tada thumbup.gif nes man grazu stiklinis stalas..bet labai jau nepraktiska su vaikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 12:52)
Aciu mergaites uz komentarus. Virykles jau niekur nebestumsiu, nes ventiliacija toje vietoje yra (nenoriu paskui kad vamzdziai eitu per visa siena  unsure.gif  O kriaukle jei ne staciu kampu bus, tai priejimas manau patogus bus.
Dabar galvoju apie pakabinamas spinteles - gal jas daryti dvigubas, tik apatines su stiklu, kad sunkiai neatrodytu  g.gif  Visgi butukas nera didelis, reikes vietos daiktams  doh.gif  Gal is praktikos kas pasakytu ar nenusivylet vaizdu pasidare tiek daug spinteliu ant sienu  4u.gif

aš niekam nepatarčiau šitaip montuoti plautuvės - tai yra ne tik kad nepatogu, bet ir pavojinga sveikatai - stovint prie plautuvės, prieš jus turi būti tiesi stalviršio briauna, o ne kampas, kuomet klubai remiasi į skirtingas plokštumas, taip stovint labai netaisyklingoje padėtyje yra nugara, ir laikui bėgant tikrai pajusite pasekmes. patarčiau plautuvę montuoti šalia viryklės, jei nėra kitos išeities (nors geriausia būtų ją montuoti arčiau šaldytuvo, ir truputį patraukti viryklę, jei darytumėt spinteles iki viršaus, ortakį galėtumėt ir paslėpt).
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 02 27, 14:37)
Gal galima būtų pamatyt tą projektą?  blush2.gif

Ir merginos, kurios jau turit virtuves baldus, ar dar tik jų projektukus, pasidalinkit nuotraukom  blush2.gif  taip būtų faina apžiūrėt jūsų kūrinius, o gal būt ir minčių pasisemt...  blush2.gif

cia mano virtuvė, daryta prieš 4 metus, gal kokios idėjos patiks? blush2.gif

http://www.arras.lt/.....erjeras 2.jpg
Atsakyti