Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 27, 13:17)
Taip, teko naudotis kriaukle kampe,prie  lango...tai dabar savam name to tikrai nenoriu  mirksiukas.gif  tiesiog nepatogu  4u.gif  Bet cia man nepatogu,gal tau tai ir nemaisys  smile.gif

Nepatogu, jeigu kriaukles spintele padaryta staciu kampu. Be to prie lango irgi butu nekokia mintis,nes mano,nuomone,jis nusitasko. Savo virtuves projekte bandziau isvengti siu dalyku. Praktikoje bus isbandyta po menesio thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir cia paklausiu ax.gif
gal kas turi stiklini valgomaji stala virtuveje? Ar patartumet? g.gif Ar labai nepraktiska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sorriso @ 2009 02 26, 23:23)

Aciu mergaites uz komentarus. Virykles jau niekur nebestumsiu, nes ventiliacija toje vietoje yra (nenoriu paskui kad vamzdziai eitu per visa siena unsure.gif O kriaukle jei ne staciu kampu bus, tai priejimas manau patogus bus.
Dabar galvoju apie pakabinamas spinteles - gal jas daryti dvigubas, tik apatines su stiklu, kad sunkiai neatrodytu g.gif Visgi butukas nera didelis, reikes vietos daiktams doh.gif Gal is praktikos kas pasakytu ar nenusivylet vaizdu pasidare tiek daug spinteliu ant sienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 13:52)
Dabar galvoju apie pakabinamas spinteles - gal jas daryti dvigubas, tik apatines su stiklu, kad sunkiai neatrodytu  g.gif  Visgi butukas nera didelis, reikes vietos daiktams  doh.gif  Gal is praktikos kas pasakytu ar nenusivylet vaizdu pasidare tiek daug spinteliu ant sienu  4u.gif

Aš vėlgi ne iš praktikos blush2.gif bet mano projekte padarytos dvigubos spintelės, bet su vienom durelėm - atidarant jos skyla per pusę (susilenkia ties varčiom) smile.gif Manau tai superinis variantas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 02 27, 14:09)
Aš vėlgi ne iš praktikos  blush2.gif  bet mano projekte padarytos dvigubos spintelės, bet su vienom durelėm - atidarant jos skyla per pusę (susilenkia ties varčiom)  smile.gif  Manau tai superinis variantas
user posted image

Tikrai geras variantas, o ant tokiu dureliu galima deti skirtingas medziagas? Nes visgi galvoju kad apatine juosta daryti is stiklo ax.gif
Papildyta:
O tu ki lubu darysi spinteles?
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 14:14)
Tikrai geras variantas, o ant tokiu dureliu galima deti skirtingas medziagas? Nes visgi galvoju kad apatine juosta daryti is stiklo  ax.gif

O čia jau reikėtų su baldų gamintojais kalbėt, nes mes išsirinkom vieną medžiagą, tai ir nesidomėjau šituo klausimu... ax.gif
Atsakyti
O jei kazka tokio daryti virsuje? Kaip jums atrodo ar ne per daug apkrauta?
http://www.rimasirjo...ai_DSC_0020.JPG
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 14:20)

Man tai patinka... ax.gif o ten prie gartraukio tai kaip supratau tik plokštė uždėta? Geras varinatas, bet turi užtekt vienos sienos spintelių susidėt daiktams g.gif
Atsakyti
Mes tai darysim kriauklę kampe ir prie lango.Man tai bute buvo patogu ir name taip pat darysim biggrin.gif Jau esam užsisakę virtuvinį tai kai padarys būtinai pasirodysiu ax.gif
Papildyta:
mirksiukas.gif
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 14:20)

Man tai spalva jau tokia fui.....O tas apšvietimas jau seniena.Na čia tik mano nuomonė.Ir pats virtuvinis jau praeitų laikų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 02 27, 13:46)
Sveikos 4u.gif
Ir cia paklausiu ax.gif
gal kas turi stiklini valgomaji stala virtuveje? Ar patartumet?  g.gif Ar labai nepraktiska? g.gif

Na man tai nelabbai patiko stiklinis,nes visas apsibraiž,o gal kokybė nekokia buvo g.gif Šiaip nebepirksim naujam namui stiklinio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 14:16)
O tu ki lubu darysi spinteles?

ne, ne iki lubų.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 02 27, 14:43)
ne, ne iki lubų.
Man iki lubū labai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 13:52)
Aciu mergaites uz komentarus. Virykles jau niekur nebestumsiu, nes ventiliacija toje vietoje yra (nenoriu paskui kad vamzdziai eitu per visa siena  unsure.gif  O kriaukle jei ne staciu kampu bus, tai priejimas manau patogus bus.
Dabar galvoju apie pakabinamas spinteles - gal jas daryti dvigubas, tik apatines su stiklu, kad sunkiai neatrodytu  g.gif  Visgi butukas nera didelis, reikes vietos daiktams  doh.gif  Gal is praktikos kas pasakytu ar nenusivylet vaizdu pasidare tiek daug spinteliu ant sienu  4u.gif

Kriaukle 45 laipsiu kampu patogus variantas mirksiukas.gif Stiklinis stalas.....nusibos valyt doh.gif turim kavos stalely,vajeeeee.............
Pries pora dienu su meistru pasibraizem virtuves projekta.Tai ,va musu virtuvinis turetu buti iki pat lubu.Virsutines spinteles darysim per puse darinejamas,bet atskirais varsciais.Puse spinteliu bus vienokia,o kita kitokia spalva.Stiklo nelabai noriu,nors brezinuke pasidarem pora spinteliu,bet manau,kad atsakysiu. Musu bendra erdve gausis 36m2.
Tavo idetos virtuves pavyzdys labai grazus,nors spalvos man sviesios arciau dusios,bet cia grazu wub.gif
Papildyta:
Ir vis tik ka bedarytum ziurek,kad praktiska ir grazu butu tau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti