Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

http://public.fotki....ve/virtuve.html

Mano projektukas. Gal kokiu komentaru turetumete 4u.gif
Jei yra mergaiciu, kurios moka ikelti tiesiai cia paveiksliuka, gal galite padeti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 26, 23:11)

Mano projektukas. Gal kokiu komentaru turetumete  4u.gif
Jei yra mergaiciu, kurios moka ikelti tiesiai cia paveiksliuka, gal galite padeti?  4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kriaukle kampe bus labai nepatogu as ja stumciau arciau baro g.gif
Papildyta:
Dabar as klausiu biggrin.gif Kaip su ALNO issaugojat spalvas g.gif Mano kompe turbut kazkokios programos truksta ar kas cia??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 26, 23:11)
Jei yra mergaiciu, kurios moka ikelti tiesiai cia paveiksliuka, gal galite padeti?  4u.gif

Teisingai - plautuvė labai nepatogioj vietoj. Daryk ant kairio stalviršio. Kampe jau belieka karuselė arba paprastos lentynos (kas labai nepatogu). Viršutinė kampinės spintelės irgi vargu ar nemaišys viena kitai atsidarant g.gif gal apsiribok spintelėm ant vienos sienos, o ant kitos lentynas daryk g.gif
Ir aš daryčiau dvi spintas aukštas, man gražiau orkaitė aukštoj spintoj, nei senas varinatas - po kaitlente ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 26, 23:29)
Dabar as klausiu  biggrin.gif  Kaip su ALNO issaugojat spalvas  g.gif  Mano kompe turbut kazkokios programos truksta ar kas cia??? 4u.gif

Nežinau, aš paspaudžiu ant 3D + colors, ir ten jau meta įvairias medžiagas ir spalvas... g.gif Pasirenku jas ir tada išsaugoju visą projektą su spalvom smile.gif
Atsakyti
Papildyta:
Dabar as klausiu  biggrin.gif  Kaip su ALNO issaugojat spalvas  g.gif  Mano kompe turbut kazkokios programos truksta ar kas cia??? 4u.gif

Cia tok projekto kampas gaunasi, realiai ta siena labai trumpa tik 1,3 m (kita 3m) gana maza virtuvyte. Tai gal ir netoli butu ta kriaukle g.gif Ziuresiu kaip ten su ivadu, ar bus galima vamzdzius nuvesti toliau. O del sieniniu spinteliu, tai Alno neradau didelio pasirinimo blush2.gif Bet ir as galvoju apie lentynas, tai gal kampe vietoj kampines spinteles g.gif O tada butu po viena kabancia ant sienu.
Dar vienos dideles spintos niekaip, nes nebeliks stalvirsio ploto schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas pastaruoju metu uzsakinejote virtuve is Alanto? Kaip ten pas juos su kokybe, terminais? Buciau dekinga uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sorriso @ 2009 02 26, 23:23)

O man patinka sitas projektelis, tik taip pat kriaukle stumciau i kaire dali. O del pakabinamu spinteliu, tai man visai graziai ziurisi (atviros lentynos man nepatinka - daugiau chaoso). D patogumo, tai viskas cia patogu (pas mane toks variantas ir tikrai nesiskundziu). Ten tas kampas nera gilus ir susidedu daiktus, kuriuos reciau naudoju tiriktai jokiu nepatogumu tongue.gif
Ir antros dideles spintos tikrai nedaryciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2009 02 27, 08:59)
O man patinka sitas projektelis, tik taip pat kriaukle stumciau i kaire dali. O del pakabinamu spinteliu, tai man visai graziai ziurisi (atviros lentynos man nepatinka -  daugiau chaoso). D patogumo, tai viskas cia patogu (pas mane toks variantas ir tikrai nesiskundziu). Ten tas kampas nera gilus ir susidedu daiktus, kuriuos reciau naudoju tiriktai jokiu nepatogumu tongue.gif
Ir antros dideles spintos tikrai nedaryciau cool.gif

O ka tu virs gartraukio darei? Nesugalvoju ar spintele su istraukiamu, ar ta dideli su kokiom lentynelem, gal? ax.gif
Atsakyti
Papildyta:

O kodel sakai, kad kriaukle kampe nepatogu? Kadangi bus indaplove, tai tik karts nuo karto ja naudosiuosi g.gif Ar pati turejai kampine?
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 09:33)
O kodel sakai, kad kriaukle kampe nepatogu? Kadangi bus indaplove, tai tik karts nuo karto ja naudosiuosi  g.gif Ar pati turejai kampine?

as turejau kampe kriaukle ir visai patogu..kazkaip nesuprantu kodel dauguma sako kad neptogu g.gif

o dabar zadu prie lango daryti ,bet irgi dauguma sako kad negerai... doh.gif
bet kiek beplaunam siais laikais rankom , dauguma naudojames inbdaplove... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 26, 22:11)

Kriauklę dėčiau vietoj viryklės, o viryklę prie kairiosios sienos, tik arčiau kampo tiek, kad patogu būtų tarkim dviese sukiotis prie darbastalio. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laimikė @ 2009 02 27, 09:36)
bet kiek beplaunam siais laikais rankom , dauguma naudojames inbdaplove... mirksiukas.gif

Indų beveik neplaunam, tiesa, bet plaunam daržoves, vaisius ir t.t., gaminant maistą.
Pati neturėjus kriauklės kampe, bet kiek pas draugę tenka prieiti, tai man kažkaip nelabai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 02 27, 10:33)
O kodel sakai, kad kriaukle kampe nepatogu? Kadangi bus indaplove, tai tik karts nuo karto ja naudosiuosi  g.gif Ar pati turejai kampine?

Taip, teko naudotis kriaukle kampe,prie lango...tai dabar savam name to tikrai nenoriu mirksiukas.gif tiesiog nepatogu 4u.gif Bet cia man nepatogu,gal tau tai ir nemaisys smile.gif
Atsakyti