Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Gal galit pakomentuoti sia plokste? Kazin ar praktiska spalva? nenoriu paskui vaikus su skuduru vaikscioti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 25 vasario 2009 - 16:22
QUOTE(Dovis @ 2009 02 25, 17:18)
Gal galit pakomentuoti sia plokste? Kazin ar praktiska spalva? nenoriu paskui vaikus su skuduru vaikscioti smile.gif
user posted image

Pakomentuot negaliu, nes nesu naudojus virtuvės su ja, bet tokią išsirinkau, tik dar dengtą laku, ir ne laminatą, o medžio faneruotę smile.gif wub.gif
atrodys taip:
http://www.hanak-nab...va-kost-makasar
tik kombinuosiu su juoda, o ne balta spalva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 25 vasario 2009 - 16:32
O koks skirtumas tarp laminato ir medzio faneruotes? As tamsios del teplumo bijau. O dar lakuota g.gif Neisivaizduoju ar pakesciau toki derini. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 02 25, 17:35)
O koks skirtumas tarp laminato ir medzio faneruotes? As tamsios del teplumo bijau. O dar lakuota g.gif  Neisivaizduoju ar pakesciau toki derini.  smile.gif

medžio faneruotė yra natūralus medžio pluoštas, klijuotas ant drožlių, o laminatas tai tokia plevė, dengta ant drožlių plokštės, kuri gali būti medžio imitacijos, ar vienspalvė, ar kitokio rašto 4u.gif nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif kaina skiriasi dvigubai doh.gif Teplumo ir aš nenoriu, bet neįsivaizduoju šviesios virtuvės, tik tamsią smile.gif O lakas, aikšu, dar padidina teplumą, bet grožis irgi akivaizdus wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILIMA: 25 vasario 2009 - 18:02
QUOTE(Dovis @ 2009 02 25, 16:18)
user posted image

Jeigu pasirinksi blizgią tokios spalvos plokštę, tai tikrai teks pavargt, jei vaikučiai aplinkui lakstys smile.gif o šiaip spalva, man patinka, bet derinčiau su kuo nors, kad neatrodytų per daug jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 02 25, 16:10)
Šiaip kaitlentė planuojama 60cm pločio įdėta į 90cm pločio spintelę (deja neradau programoj tokio varianto),tai gausis tarpelis iki spintos  ax.gif
O kokie pastebėjimai dėl gartraukio? Ar daryt įmontuojamą spintelėj (aišku kaina iškyla, nes kainuoja ir gartraukis, ir spintelė) ar kabinti gražų stilingą pakabinamą gartraukį?  g.gif

Jei vis dėlto darysite taip, kaip suplanavę, tai prie kaitlentės esančios sienelės gal reiktų pridėti apsauginę stiklinę sienelę ar pan. Kaip besaugotumėt, vis tiek apsitaškys.

Tai kiek pamenu tie stilingi gartraukiai tiek kainuoja, kad šiame pasirinkime kaina nėra lemiamas dalykas... smile.gif Geriau reiktų atkreipti dėmesį į ištraukimo galią ir garsumo lygį. Nes jei gartraukis krioks garsiai, tai jo nenorėsit net naudoti.

Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 02 25, 11:54)

O as noreciau paklausti Diijos.
Ar mikrobange jums nebus per aukstai? Ar pasieksite? As nesu labai zema, bet jei mikrobange butu pastatyta tokiam aukstyje, tai lekste sriubos neislaiscius nenusiimciau blush2.gif Ir valyt ja labai nepatogu butu...gal net kedes reiketu, kad visa ja viduj isvalyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 25, 22:12)
O as noreciau paklausti Diijos.
Ar mikrobange jums nebus per aukstai? Ar pasieksite? As nesu labai zema, bet jei mikrobange butu pastatyta tokiam aukstyje, tai lekste sriubos neislaiscius nenusiimciau  blush2.gif Ir valyt ja labai nepatogu butu...gal net kedes reiketu, kad visa ja viduj isvalyciau  doh.gif

Realiam projekte, orkaitė (kartu ir mikrobangė) nusileidžia 14cm žemiau. Išskiraipo linijos truputį, bet pagal visus aukščio reikalavimus atsiduria tinkamam aukšty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 02 25, 19:52)
Jeigu pasirinksi blizgią tokios spalvos plokštę, tai tikrai teks pavargt, jei vaikučiai aplinkui lakstys  smile.gif o šiaip spalva, man patinka, bet derinčiau su kuo nors, kad neatrodytų per daug jos  mirksiukas.gif

Tai blizgios as net negalvoju. Labai grazu, bet nepraktiska. As visada svajojau apie sviesia virtuve, o man pasiule va tokia plokste. Vizija grazi, bet ar nesikeiksiu as pakui g.gif Sios spalvos bus tik apatines spinteles, stalvirsis sviesus, pakabinamu isvis nebus, tai ir neber su kuo derinti. Apatines eiles tikrai nenoreciau marginti smile.gif
Atsakyti
Merginos gal Jus zinote arba kuri nors turi savo namuose HPL sienute... koks yra pilnai sumontuotos ant sienos HPL sienutes storis? Zinau, kad pats hpl'as yra 0,8 mm, bet jis dar montuojasi ant plokstes kaip rase kazkada viena forumiete tai mane domina koks gaunasi bendras sienutes storis?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 02 25, 17:10)
O kokie pastebėjimai dėl gartraukio? Ar daryt įmontuojamą spintelėj (aišku kaina iškyla, nes kainuoja ir gartraukis, ir spintelė) ar kabinti gražų stilingą pakabinamą gartraukį?  g.gif

Aš dėčiau gartraukį neįmontuojamą, o jei dar tokį stilingą wub.gif Man ir gražiau ir turbūt praktiškiau (ta prasme spintelės visvine nelabai panaudosi, o kainuoja).
Atsakyti