Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(linuse @ 2009 01 15, 11:08)
ko gero šitie  g.gif  po metų naudojimo kažkaip nestabilūs tie mano stalčiai... (plotis jų 60, gylis tik 30 ar 35 cm, nes radiatorius už jų pakavotas doh.gif)  tai vat ir susimąsčiau ar nereiktų jų pakeisti...

o spintelės durelės iš plokštės, plotis 60, aukštis apie 40 berods, gylis 35. patys kankstai tai man atrodo gan pigūs sudėti, o ir tas stūmokliukas tik 1 pusėj...  doh.gif

kažkaip neužkliuvo iki kol nepradėjau domėtis, kaip ir kas turi būti... tai dabar kažkaip susimąsčiau ar ne perdaug susimokėjom už 6 spintutes g.gif 
Dėkui už atsakymą, reikia geresnių, manau, kad ne taip turėtų jie slankiotis  schmoll.gif

na, jei stalciuku gylis toks nedidelis, geriausia butu pasirinkti tandem tipo begelius,
http://www.furnitana.../pdf/tandem.pdf ,
paprastai juos naudoja, kai yra nedidelis gylis, taciau, aisku, butu geriau, kad visi virtuveje esantys stalciu mechanizmai butu vienodi, todel galima pasirinkti ir tandembox begelius, tik reikia ziureti kuriuos, nes ne visus gamina mazesnio gylio, bet galima rasti:
http://www.furnitana...df/stalciai.pdf zinoma, galima pasiziureti analogiskus ir Hettich ir Grass firmu (nezinau, man tai Blum kazkaip labiausiai, gal kad 80% Europos gamintoju renkasi juos), jie irgi kokybiski.

o del tavo spinteliu - siulau pasidometi siais ar analogiskais mechanizmais
http://www.furnitana...ogas/index.html (Blum "Aventos" patys geriausi, bet, deja, ir patys brangiausi, bet - turesi tai visam gyvenimui smile.gif) arba - pigesni
http://www.furnitana...ogas/index.html (siems reikia zinoti dureliu svori, o jis skiriasi, priklausomai nuo medziagos (stiklas, medis, lukstas ir t.t.))

ir siaip - VISADA pasidomekite, kokia furnitura bus montuojama i jusu baldus. baldininkai privalo issamiai jums isaiskinti skirtumus. kitu atveju gausite tai, ka jums parinks savo nuoziura, pataupydami ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2009 01 15, 11:32)
sveikutės

čia nuskambėjo klausimas - kodėl ir kam naudojamos trys ir daugiau kriauklių virtuvėje.
na ok, aš suprantu, kad dvi kriauklės naudojamos tarkim taip: į vieną dedi muilinuotus indus, kitoje skalauji. bet kad viena mažesnė, tai tie muilinuoti nelabai telpa...
papasakokit, kam dar naudojamos dvi ir daugiau (o kam daugiau?) kriauklių

dėkui!

buna ivairiu kombinaciju - 2 dideles, 1 didele ir 1 mazyte ir t.t. paprastai renkantis plautuve reikia atkreipti demesi i pagrindini dubeni - jis turi pakankamai didelis, kad tilptu didelis puodas, ar skarda, nebent visa tai plausite indaploveje (bet pripilti vandens bus sunkoka, reiks dushelio). mazesnis bet pakankamai didelis dubuo yra skirtas skalavimui, nors velgi, jei yra indaplove.. g.gif maziukas dubuo paprastai skirtas irankiams perskalauti, uogoms nuplauti, daznai ten laikomos mazos kempineles ar kt.
siaip, tai kiekvienas panaudoja kaip jam patogiau smile.gif as, tarkim, turiu tik viena dubeni ir man uztenka (tiesa, pakankamai didelis)..
Atsakyti
Gal kas galit pasidalinti patirtimi, kaip bendravot su virtuvių projektuotojais.
Ką tik išlydėjom dizainerę, buvau 100% įsitikinus, kad pas ją ir darysimės virtuvę, bet taip nusivyliau.
Atrodo viską stropiai išmatavo, išklausė, o tada jau pradėjo pasakoti, kad iš savo patirties ji žino, kas man geriausia. Įpaišė rankšluostinę ir kargo krepšį, kurių aš visiškai nenoriu, kurie man net nepatinka. Sakė, kad visiems patarianti juos dėti - na tiesiog pasaulio pabaiga, jei jų nebus. o per juos aš prarandu apie 50cm, kuriuos geriau skirčiau stalčiukams, ir kurie tikrai būtų naudojami.
Nupaišė projektėlį, niekam nebesipriešinau, pagalvojau, kad imu visko maximum, sužinosiu kainą, o tada...nežinau, ar vėl eiti pas ją ir griežtai sakyti, kad noriu taip ir be tų krepšių, o ne kitaip(bet aš jau bandžiau jai taip sakyti). Ar iškart ieškotis kitų projektuotojų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo --rita: 15 sausio 2009 - 13:04
QUOTE(Lillita @ 2009 01 14, 15:01)
tai ar kas nors rusiuojate virtuveje siuksles?  ax.gif

as kai jau turesiu naujaja virtuve tai tikrai rusiuosiu pioneer.gif
--rita na kai pas amne buvo baldininkai ir mes pradejom deliotis virtuve jie isklause ko as noriu atsiunte padaryra projekta kuri po to koius n kartu dar keiciau su SM pagalba ir be baldininkai tik subtiliai pasiulydavo ka tai savo as turejau laiko apmastymama ir galu gale pradejom gamyba ji jau padaryta tik reikia namie viska pabaigti kad ja sumontuoti. palauk projekto idesi cia mes tau pasiulysim, pakritikuosim, patarsim ir t.t. ir viena grazia diena turesi savo virtuve 4u.gif ax.gif
Atsakyti
dėl projiektuotojų, tai jie viska daro pagal šablonus-taip jiem lengviau, paprasciau, mažiau laiko sugaišta ir taip toliau.
Bet reikalauk savo ir pavyks viskas gerai, juk tu gyvensi smile.gif
ir nėra kuo čia nusivilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 15, 13:08)

4u.gif

QUOTE(coffe @ 2009 01 15, 13:12)

4u.gif

Man kažkaip nedrąsu su profesionalu derėtis, bet reikės nes tikrau žinau, kad nepamėgsiu aš to kargo. o visi jie padaro erdvinį projektą? nepamenu, kad būtų ką sakius. O paklausti pamiršau. rytoj važiuojam pas ją pažiūrėti spalvų paletę(mano spalvas ji irgi atmetė, sakė, kad jai labai gaila manęs bus su rudai-baltu variantu, tai parinks spalvas pagal save). Vyras ką tik pajuokavo, tai gerai, kad lango neliepė ant kitos sienos pernešti, nes rudenį mes jį patys pastūmėm, kad soda matytume ir dėl to dabar nebetelpa spintelė, kokios norėtų dizainerė. . Tai gal man iš vis kraustytis iš namų.
Na va, pažliumbiau truputį, išsiliejau, dabar susiimsiu, einu savo visų indukų matuoti. Kad rytoj turėčiau argumentų, kodėl taip , o ne kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo --rita: 15 sausio 2009 - 13:28
QUOTE(--rita @ 2009 01 15, 14:28)
4u.gif
4u.gif

Man kažkaip nedrąsu su profesionalu derėtis, bet reikės nes tikrau žinau, kad nepamėgsiu aš to kargo. o visi jie padaro erdvinį projektą? nepamenu, kad būtų ką sakius. O paklausti pamiršau. rytoj važiuojam pas ją pažiūrėti spalvų paletę(mano spalvas ji irgi atmetė, sakė, kad jai labai gaila manęs bus su rudai-baltu variantu, tai parinks spalvas pagal save). Vyras ką tik pajuokavo, tai gerai, kad lango neliepė ant kitos sienos pernešti, nes rudenį mes jį patys pastūmėm, kad soda matytume ir dėl to dabar nebetelpa spintelė, kokios norėtų dizainerė. . Tai gal man iš vis kraustytis iš namų.
Na va, pažliumbiau truputį, išsiliejau, dabar susiimsiu, einu savo visų indukų matuoti. Kad rytoj turėčiau argumentų, kodėl taip , o ne kitaip.

Tai jeigu Tave ji taip sunervino, gal griežtai pasakyk, kad jeigu ji neklausys Tavo norų, eisit pas kitą. Kas čia per nesąmonė, jog žmogaus nuomonės visai nesiklauso - ne ji gi turės su Tavo virtuve gyventi.
Aišku, profesionalai kartais pataria iš patirties savo ir verta įsiklausyti, bet visada turėk omenyje, kad Tau reikės gyventi, taip kad gink drąsiai savo nuomonę ir norus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2009 01 15, 14:28)
4u.gif
4u.gif

kokia nesamone del spalvu doh.gif as jau kai tik zinojau kad kraustysimes maciau vizija ruda su sviesia ruda spalvas ir niekas manes del sito negaletu pertikinti. buvo tokiu kur sake dabar nemadinag schmoll.gif bet kas dabar nemadinga tas juk kaskada vel bus madinaga lotuliukas.gif ir atvirksciai jei tau grazios tokios o ne kitokios spalvos tai tikrai gali jai sita pasakyti visu pirma tau ten gaminti ir praleisti didziaja dali savo laiko ax.gif na as manau kad pavyks susitarti tik reikia ramiai viska apsvarstyti smile.gif as ir to kargo nenorejau db net nezinau ar jis pas mane bus ar ne g.gif ir projektuka kur tai nukisua bet jau kaip bus taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2009 01 15, 15:28)
4u.gif
4u.gif

Nu sakes,nesuprantu kas cia per dizainere doh.gif Tu nepasiduok schmoll.gif Liepk daryti tai,ka nori tu pati mirksiukas.gif As pries kelias dienas irgi panasia situacija apturejau,kiso man ir ne tas spalvas,kokiu norejau,spardesi ir del ranksluosciu spintukes ,nenorejo ir mano norimos spinteles tam tikroje vietoje prikabinti,bet as pasakiau,kad nuomones tikrai nekeisiu schmoll.gif Pasakiau,kad zinau ko noriu ir nesileisiu perkalbama,tada siek tiek nurimo su savo kisimais. Dabar aukiu brieziniu,ziuresim kas bus smile.gif
Neleisk lipt sau ant galvos! Moki juk pinigus ne uz jos skoni! Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 15, 14:45)
kokia nesamone del spalvu  doh.gif  as jau kai tik zinojau kad kraustysimes maciau vizija ruda su sviesia ruda spalvas ir niekas manes del sito negaletu pertikinti. buvo tokiu kur sake dabar nemadinag  schmoll.gif  bet kas dabar nemadinga tas juk kaskada vel bus madinaga  lotuliukas.gif  ir atvirksciai jei tau grazios tokios o ne kitokios spalvos tai tikrai gali jai sita pasakyti visu pirma tau ten gaminti ir praleisti didziaja dali savo laiko  ax.gif na as manau kad pavyks susitarti tik reikia ramiai viska apsvarstyti  smile.gif  as ir to kargo nenorejau db net nezinau ar jis pas mane bus ar ne  g.gif  ir projektuka kur tai nukisua bet jau kaip bus taip  rolleyes.gif

ir dar, kas čia per jos argumentas, kad spalvos nemadingos. Tarp kokių spalvų geriausia jautiesi, tokias ir renkiesi, o ne madingos nemadingos. Tai jeigu bus juoda spalva madinga, tai visi sienas turėsim juodai dažyti ir baldus tik juodus daryti.
Tokia keistoka dizainerė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2009 01 15, 13:45)
Gal kas galit pasidalinti patirtimi, kaip bendravot su virtuvių projektuotojais.
Ką tik išlydėjom dizainerę, buvau 100% įsitikinus, kad pas ją ir darysimės virtuvę, bet taip nusivyliau.
...

rita,
siūlau atsisveikinti su savo projektuotoja tuoj pat. Rimtai.
Bus ilgas ir nuobodus įtikinėjimas aiškinant jai savo norus, kai kuriose vietose ji suraukusi nosį tau nusileis, kai kur tu nenorėdama aštrinti situacijos nusileisi, ir galiausiai turėsi rezultatą kuris tikrai tavęs nedžiugins .

Klausyk savo širdies ir tegul virtuvė bus 'neprofesionali', bet tai bus TAVO virtuvė, tau miela ir patogi.

Su projektuotoju turit nusireguliuoti tas pačias 'bangas'. Jei jis nesupranta tavęs ir tavo poreikių iš pirmo karto - nieko gero iš to nebus.
Papildyta:
man pabandytų įkišti cargo , rankšluostinę , ir pareikštų kad balta-ruda blogai, o ji žino 'madingesnes' spalvas - tuoj pat parodyčiau duris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunija @ 2009 01 14, 18:24)
As jau pradejau rusiuot ir savimi didziuojuosi.  rolleyes.gif 

Mes ir be konteiniarių rūšiuojam ax.gif Tik aila, kad kieme jų nėra, o jei pastato, tai labai ilgai neišveža doh.gif

QUOTE(--rita @ 2009 01 15, 13:28)
Man kažkaip nedrąsu su profesionalu derėtis, bet

...bet ta virtuve tu naudosies mirksiukas.gif , one ją projektavęs žmogus. Dizainerė gali duoti patarimus, kaip galbūt būtų geriau ar patogiau, bet ne griežtai brukti savo nuomonę mirksiukas.gif Jei antro susitikimo metu ji ir toliau nepaisys tavo nuomonės, atsisveikinčiau su ja.
Atsakyti
aciu visiems uz patarimus 4u.gif
Gal kas zino kiek kainuoja stalciai blumo 90 cm, kataloge nerandu internete g.gif
ar ir blumo buna pilno ir dalinio istraukimo ir kaip kaina ju skiriasi? blush2.gif
Atsakyti