QUOTE(Nanda @ 2009 02 04, 18:29)
Reikės vyrui išaiškinti situaciją ateičiai
aš jau vakar išaiškinau
QUOTE(ikuška @ 2009 02 04, 19:30)
O šiaip tai dabar sprendžiu kalusimą dėl pašvietimo tarp viršutinių ir apatinių spintelių . Nežinau ar išvis jo reikia - nuo gartarukio bus šviesa, tik va jis pas mus tas ištraukiamas, tai šviesa šviečia tik ištraukus
Ar jūs darot tokį pašvietimą, kokias lempas dedat?
Ar jūs darot tokį pašvietimą, kokias lempas dedat?
bent jau pas mus tai man labai naudingas pašvietimas. turim nuo lubų halogenus, bet dažniau degu tą tarp spintelių. prikabinau sienines lemputes, tokias atsikušusias nuo sienos hozizontaliu strypeliu... na nežinau, ar aiškiai surašiau
QUOTE(gita. @ 2009 02 05, 00:19)
nu labai sudominot su ta garine orkaite tik kaina dar domina, kiek taupyt reikes , jei galima i az
tai įvesk modelio numerį googlėj ir išmes tau kainas
QUOTE(Talalita27 @ 2009 02 05, 08:27)
as pats meistras "paaiskino", kad dabar tendencija daryt virtuvines spinteles iki lubu. Ta prasme nepadarant tarp spinteliu ir lubu jokio tarpo. Nezinau ar as taip noriu Kaip atrodo jums?
man labai naudinga. žemiau sudėti indai, o aukščiau - retai naudojami indai, kitos smulkmenos. o dizainas gražiai žiūrisi
QUOTE(*re* @ 2009 02 05, 15:13)
svekos,
čia kelios mano virtuvės foto. Naudojamės jau daugiau nei metus, labai patenkinti
čia kelios mano virtuvės foto. Naudojamės jau daugiau nei metus, labai patenkinti
graži
mūsų virtuvė tokia labai minimalistinė, bet atsidarus vaikui, atsidaro ir tūkstančiai daiktų, vietos slalčiuose nebepakanka. tai viskas visur apkrauta vat ir po grožio...