Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanda @ 2009 02 04, 18:29)
Reikės vyrui išaiškinti situaciją ateičiai 

aš jau vakar išaiškinau hihihi.gif

QUOTE(ikuška @ 2009 02 04, 19:30)
O šiaip tai dabar sprendžiu kalusimą dėl pašvietimo tarp viršutinių ir apatinių spintelių  g.gif . Nežinau ar išvis jo reikia  g.gif  - nuo gartarukio bus šviesa, tik va jis pas mus tas ištraukiamas, tai šviesa šviečia tik ištraukus
Ar jūs darot tokį pašvietimą, kokias lempas dedat?

bent jau pas mus tai man labai naudingas pašvietimas. turim nuo lubų halogenus, bet dažniau degu tą tarp spintelių. prikabinau sienines lemputes, tokias atsikušusias nuo sienos hozizontaliu strypeliu... na nežinau, ar aiškiai surašiau biggrin.gif

QUOTE(gita. @ 2009 02 05, 00:19)
nu labai sudominot su ta garine orkaite biggrin.gif tik kaina dar domina, kiek taupyt reikes , jei galima i az blush2.gif

tai įvesk modelio numerį googlėj ir išmes tau kainas wink.gif

QUOTE(Talalita27 @ 2009 02 05, 08:27)
as pats meistras "paaiskino", kad dabar tendencija daryt virtuvines spinteles iki lubu. Ta prasme nepadarant tarp spinteliu ir lubu jokio tarpo. Nezinau ar as taip noriu  g.gif Kaip atrodo jums?

man labai naudinga. žemiau sudėti indai, o aukščiau - retai naudojami indai, kitos smulkmenos. o dizainas gražiai žiūrisi smile.gif

QUOTE(*re* @ 2009 02 05, 15:13)
svekos,
čia kelios mano virtuvės foto. Naudojamės jau daugiau nei metus, labai patenkinti smile.gif
user posted image

graži smile.gif

mūsų virtuvė tokia labai minimalistinė, bet atsidarus vaikui, atsidaro ir tūkstančiai daiktų, vietos slalčiuose nebepakanka. tai viskas visur apkrauta doh.gif vat ir po grožio...
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 02 05, 19:15)
labai grazu bigsmile.gif atrodo nei vieno nereikalingo daiktelio smile.gif
o koks plotis jusu virtuves ,kiek plotis salos ?nes matos nuo jos iki spinteliu dar nemazas tarpas  smile.gif

ta dalis, kur prie sienos kartu su šaldytuvu 2,7 m. Sala - 2,3 m. Tarp šių dviejų dalių maždaug 1,1 m
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 02 05, 14:13)
svekos,
čia kelios mano virtuvės foto. Naudojamės jau daugiau nei metus, labai patenkinti smile.gif
ši sala - ir mūsų stalas. Sėdimos vietos numatytos ten, kur stalviršis tamsus. Tačiau jeigu reikia, galima ir kitur sėdėti, tik kojom nepatogu

nu man plokstes spalva nerealiai patiko wub.gif
Atsakyti
Dar dėl kainos smile.gif man labai juokinga, kai pasako apytikslę kainą, neaptarę kas turi būti viduj sudėta. Tendencijoms aš irgi pasakiau ne schmoll.gif dariau virtuvę, kad man būtų patogu ir viskas po ranka smile.gif labai norėjau salos, bet irgi vietos per mažai gavos doh.gif

aš kai planavau dar virtuvę, tai nubraižiau planą, apsisprendžiau, kad bus su Blumais, išsirinkau spalvą ir išsiuntinėjau į baldų įmones užklausimus, būtent tokio vienodo varianto. Tokiu atveju buvo įmanoma palyginti kainas. O ta apytikslė kaina, gali po to išaugti iki tokių aukštumų doh.gif

jei pavyks savaitgalį apsitvarkyti virtuvei blush2.gif tai gal irgi įkelsiu jūsų teismui mirksiukas.gif ten ne kaži kas bet man patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2009 02 03, 16:02)
superinė virtuvytė, man patiko labai. O kur pirkai tą kabyklę rankšluosčiui, prieskoniamsir įrankiams sukabinti? Ar ten atskirai? Labai norėčiau ir aš tokios, tik niekur kažko panašaus nerandu  g.gif

Viskas pirkta atskirai ir susikomplektavau pati, pagal tai kiek buvo vietos ir kokiu lentyneliu man reikejo biggrin.gif Pirkta senukuose (ten ju reikia visko paprasyt, kad paduotu pvz. tvirtinimo detales, uzbaigimus, nes ten nera taip, kad pats gali pasiimt), o pati vamzdi siek tiek patrumpinti reikejo, nes seniuose ismatavimai standartiniai, kiek pamenu, tai 60 cm., po to jau metriniai ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 05, 15:54)
Man gal btu tamsoka,bet cia grazu wub.gif Ar uztenka tiek mazai spinteliu?Ir dar esu nuziurejus tokias rankeneles ar patogios? bigsmile.gif

o dėl rankenų visai pamiršau atsakyti doh.gif Šiaip tai nerealiai patogios, nes purvas nesikaupia taip, kaip standartinėse. Be to vaikas labai ilgai nemokėjo stalčių atidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 02 06, 18:28)
vaikas labai ilgai nemokėjo stalčių atidaryti  lotuliukas.gif

Joooo,tai cia pliusas tikrai didelis biggrin.gif
Aciu uz atsakyma,zadejau perklaust cool.gif
Atsakyti
GAL KAS REKOMENDUOTU KOKIA BADU FIRMA SIAULIUOSE.
Atsakyti
Įkeliu savo virtuvę jūsų teismui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 02 07, 13:59)
Įkeliu savo virtuvę jūsų teismui  4u.gif

man patiko thumbup.gif
viskas atrodo savose vietose... thumbup.gif graziai langas papuostas wub.gif ir stalas super thumbup.gif
ir kuo toliau tuo labiau man patinka tamsi plokste ir baldai be rankeneliu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 02 07, 17:24)
graziai langas papuostas  wub.gif

ten tokia širma slankiojanti, lyg užuolaida mirksiukas.gif vakarop užtraukiam langą smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 02 07, 13:59)
Įkeliu savo virtuvę jūsų teismui  4u.gif

man tamsios virtuvės labai patinka smile.gif Labai fainai viskas suplanuota. Jeigu būtų daugiau vietos - kriauklę būtų galima daryti priešais langą
Atsakyti