Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikutes 4u.gif
noriu ir as patarimo blush2.gif pradziai vieno,paskui galvojimo stadijoj ir daugiau ju bus biggrin.gif del baro unsure.gif galvoju ar po juo daryt spinteles? g.gif jauciu gali but nepatogu sedet, bet gal tik taip atrodo,nes dar keletas spinteliu mum nepamaisytu rolleyes.gif
Atsakyti
Man atrodo 1500 daugoka, mazam miestelu turetu butu pigiau. Nors ziurint kas ieina i ta metra,pvz. stalciai tai buna brangiau.Siulau dar pasideret, kad butu apie 1200. O del aukstu spinteliu tai visai gerai, tik gal pasiimt ne taip patogu, bet galima laikyt ne tokius naudojamus daiktus
Atsakyti
QUOTE(Talalita27 @ 2009 02 05, 10:27)
Labas rytas,
kazkaip pasimeciau ir nebezinau kaip cia yra is tiesu... Darausi virtuvinius baldus.. Vakar buvo atvykes meistras ismatavo viska ir pasake kad kaina bus nuo 1500 panasiai uz metra.. Tai cia daug? Mazai? Reikia pridurti, kad gyvenu ne Vilniuje ar Kaune, o paprastam nedideliam mieste.. Kitas dalykas. Tas pats meistras "paaiskino", kad dabar tendencija daryt virtuvines spinteles iki lubu. Ta prasme nepadarant tarp spinteliu ir lubu jokio tarpo. Nezinau ar as taip noriu  g.gif Kaip atrodo jums?
Busiu labai dekinga uz nuomones ir atsakymus smile.gif

Tikrai butu galima rasti ir pigiau smile.gif Tik neaisku ar i ta metra ieina ir furnitura? Nes kaina zenkliai keiciasi nuo pasirinktos furnituros. Bet kazkaip is parasytos zinutes man atrodo apie furnitura kalbos nebuvo.
As pvz.pasirinkau su tais isgirtais Blum'ais,nes apziurinejusi tuos mechanizmus ir realiai pastumdziusi stalcius,padarinejusi spinteles labai jauciasi skirtumas lyginant su kinietiskais,kuriuos gali tekti ir reguliuoti,nes issikraipo.
Man asmeniskai spinteles iki lubu tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nepykit,bet man tokios virtuves primena tarybines sekcijas doh.gif doh.gif doh.gif Tikrai nematau dideles tragedijos vis praeiti per spinteles su mazgote smile.gif Bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Talalita27 @ 2009 02 05, 09:27)
Tas pats meistras "paaiskino", kad dabar tendencija daryt virtuvines spinteles iki lubu. Ta prasme nepadarant tarp spinteliu ir lubu jokio tarpo. Nezinau ar as taip noriu  g.gif Kaip atrodo jums?

Siuolaikine kaina, manau, normali 4u.gif
Del spinteliu iki lubu-asmeniskai man giliai dzin, kas ir kaip bei ka daro, kokios tendencijos ir panasiai. Man geris yra-patogumas, kai nereikia laipioti ant kedziu, kad issiimti ka nors. Tam as ir uzsakineju pas meistra, kad patogu butu MAN, o ne todel, kad tokios tendencijos schmoll.gif
Mano uzsakytos spinteles is viso neatitinka jokiu standartu, net kabinamos jos zemiau, nei visi standartai-ir vis per del savo patogumo. Kartojuosi, man laipioti ant kedziu-nepriimta.
Del dulkiu nuvalymo-tas tai taip, galima karta per dvi savaites ir palipeti ant tu kedziu smile.gif
Atsakyti
Kam aktualu...Kaune, dujų skaitiklio perkėlimas apie 300 lt, sutvarko per 2-3 sav., reikia užpildyti prašymą ten vietoje. Ką tik skambinau į LT dujas mirksiukas.gif
Atsakyti
svekos,
čia kelios mano virtuvės foto. Naudojamės jau daugiau nei metus, labai patenkinti smile.gif
user posted image

user posted image

ši sala - ir mūsų stalas. Sėdimos vietos numatytos ten, kur stalviršis tamsus. Tačiau jeigu reikia, galima ir kitur sėdėti, tik kojom nepatogu
user posted image
Atsakyti
Man gal btu tamsoka,bet cia grazu wub.gif Ar uztenka tiek mazai spinteliu?Ir dar esu nuziurejus tokias rankeneles ar patogios? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujakurė: 05 vasario 2009 - 15:55
QUOTE(*re* @ 2009 02 05, 16:13)
svekos,
čia kelios mano virtuvės foto. Naudojamės jau daugiau nei metus, labai patenkinti smile.gif
[

Man tai labai patiko sala thumbup.gif . Klausimėlis - o ten stalviršis derintas su plokšte ar dar kažkaip kitaip padaryta?
Iš anksto dėkui už atsakymą.
Atsakyti
Viskas labai grazu, net pavydas sueme blush2.gif doh.gif
Ir sala tokios kaip as labai noreciau. Bet deja musu virtuveje nera tiek vietos visiems mano norams igyvendinti.
Atsakyti
QUOTE(Talalita27 @ 2009 02 05, 09:27)
Labas rytas,
kazkaip pasimeciau ir nebezinau kaip cia yra is tiesu... Darausi virtuvinius baldus.. Vakar buvo atvykes meistras ismatavo viska ir pasake kad kaina bus nuo 1500 panasiai uz metra.. Tai cia daug? Mazai? Reikia pridurti, kad gyvenu ne Vilniuje ar Kaune, o paprastam nedideliam mieste.. Kitas dalykas. Tas pats meistras "paaiskino", kad dabar tendencija daryt virtuvines spinteles iki lubu. Ta prasme nepadarant tarp spinteliu ir lubu jokio tarpo. Nezinau ar as taip noriu  g.gif Kaip atrodo jums?

Jeigu jūs darysitės baldus su paprasta furnitūra,be blumų ir pan,tai čia labai didelė kaina.Mano vyras daro už 1000-1100 lt/m.
Ir negali būti jokios kalbos apie kažkokių "tendencijų" primetimą. Kiekvienas žmogus užsisako pagal savo skonį ir norus.Baldžius tik gali patart,paaiškint.
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 05, 15:54)
Man gal btu tamsoka,bet cia grazu wub.gif Ar uztenka tiek mazai spinteliu?Ir dar esu nuziurejus tokias rankeneles ar patogios? bigsmile.gif

šiaip tai užtenka, nes saloje tie stalčiai labai dideli. Aišku, jeigu atsiranda daugiau visokios papildomos technikos, tai kiek problematiška.

QUOTE(korcula @ 2009 02 05, 16:17)
Man tai labai patiko sala  thumbup.gif . Klausimėlis - o ten stalviršis derintas su plokšte ar dar kažkaip kitaip padaryta?
Iš anksto dėkui už atsakymą.

Šiaip stalviršis yra pilkas laminatas. Salos stalviršis tas, kur rudas - ta pati riešuto faneruotė kaip ir fasadų. O aplinkui aliuminio juosta.
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 02 05, 15:13)
svekos,
user posted image

labai grazu bigsmile.gif atrodo nei vieno nereikalingo daiktelio smile.gif
o koks plotis jusu virtuves ,kiek plotis salos ?nes matos nuo jos iki spinteliu dar nemazas tarpas smile.gif
Atsakyti