QUOTE(Žanė @ 2009 02 04, 12:52)
mes pradžioje buvom išsirinkę 9971-5m, bet dabar žiūriu, kad noriu su garais, tos B 9820-5M. koks skirtumas tarp jų, be garų ir gamybos vietos (nors man tai nėra skirtumo tarp šveicarų ir vokiečių, manau abi šalys gamina kokybiškai)...
kainą man į až
kainą man į až
B9971-5M - 51 l., pirolizė, LCD ekranas, sensorinis valdymas, 23 kalbų meniu (lietuvių k.), autom.mėsos termometro, svorio progr.,10 maisto gam.rež.; kepimas žemoje temp., receptai, "Booster", šilumos palaikymo f-ja, kvapų ir riebalų filtras "Odour control", durelių aušinimas, saugos funkcijos: orkaitės įjungimo ir veikiančios orkaitės mygtukų užraktas, apsauginis išsijungimas, likusios šilumos parodymai, serviso kodai, riebalų filtras, 4 stiklai, durų užraktas, teleskopiniai skardų laikikliai (TR3LS), komplekte - nepridegančia danga padengta skarda ir grotelės, nulenkiamas grilis, pirštų antspaudų nepaliekantis metalo paviršius, A energijos klasė.
B 9820-5M Garinė orkaitė AVANGARDE (X-metalo, A-alutec), 51 l., LCD ekranas, sensorinis valdymas, 23 kalbų meniu (t.t. lietuvių k.), autom.mėsos termometro, svorio progr., garų generatorius, receptai, 11 maisto gam. režimų (3 iš jų- kepimo garuose programos), durelių aušinimas, riebalų filtras, 3 stiklai, durų užraktas, apsauginės funkcijos: orkaitės įjungimo užraktas, apsauginis automatinis išsijungimas; nulenkiamas grilis, 2 apšvietimo lemputės, pirštų antspaudų nepaliekantis metalo paviršius, A energijos klasė.
Kaina!!! skirtumas kainoje - pagalvokite ar megstate daug gaminti garuose ir tai jums atsipirks.