Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Žanė @ 2009 02 04, 12:52)
mes pradžioje buvom išsirinkę 9971-5m, bet dabar žiūriu, kad noriu su garais, tos B 9820-5M. koks skirtumas tarp jų, be garų ir gamybos vietos (nors man tai nėra skirtumo tarp šveicarų ir vokiečių, manau abi šalys gamina kokybiškai)...

kainą man į až  4u.gif

B9971-5M - 51 l., pirolizė, LCD ekranas, sensorinis valdymas, 23 kalbų meniu (lietuvių k.), autom.mėsos termometro, svorio progr.,10 maisto gam.rež.; kepimas žemoje temp., receptai, "Booster", šilumos palaikymo f-ja, kvapų ir riebalų filtras "Odour control", durelių aušinimas, saugos funkcijos: orkaitės įjungimo ir veikiančios orkaitės mygtukų užraktas, apsauginis išsijungimas, likusios šilumos parodymai, serviso kodai, riebalų filtras, 4 stiklai, durų užraktas, teleskopiniai skardų laikikliai (TR3LS), komplekte - nepridegančia danga padengta skarda ir grotelės, nulenkiamas grilis, pirštų antspaudų nepaliekantis metalo paviršius, A energijos klasė.
B 9820-5M Garinė orkaitė AVANGARDE (X-metalo, A-alutec), 51 l., LCD ekranas, sensorinis valdymas, 23 kalbų meniu (t.t. lietuvių k.), autom.mėsos termometro, svorio progr., garų generatorius, receptai, 11 maisto gam. režimų (3 iš jų- kepimo garuose programos), durelių aušinimas, riebalų filtras, 3 stiklai, durų užraktas, apsauginės funkcijos: orkaitės įjungimo užraktas, apsauginis automatinis išsijungimas; nulenkiamas grilis, 2 apšvietimo lemputės, pirštų antspaudų nepaliekantis metalo paviršius, A energijos klasė.

Kaina!!! skirtumas kainoje - pagalvokite ar megstate daug gaminti garuose ir tai jums atsipirks.
Atsakyti
atsiprašau merginų, jaučiu įsiplėtėm... matyt teks kraustytis į prekes ir paslaugas, nors ten amžiais nieko nebūna, balsas tyruose ko nors užklausus lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir sudominot g.gif gal galit kainą tokios orkaitės parašyt?

turiu omeny, garinę B 9820-5M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 04 vasario 2009 - 13:41
QUOTE(Žanė @ 2009 02 04, 13:58)
atsiprašau merginų, jaučiu įsiplėtėm... matyt teks kraustytis į prekes ir paslaugas, nors ten amžiais nieko nebūna, balsas tyruose ko nors užklausus  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Manau,kad nesupyks 4u.gif O tai prekiu skyriuje,sauksmas tyruose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 04, 13:43)
nooooooriuuuuu  lotuliukas.gif
parašyk please modelio numerį, nes mes AEG ruošiamės statyt.

Papildyta:
oi, dar klausimas dėl garinės orkaitės - ar galimą ją imontuoti viršuje, kur nėra gartraukio (ne po kaitlente?)  g.gif  nedrėgsta baldai?  g.gif

na modelio kaip matau jau nebereikia rasyti smile.gif
As savaja montuosiu atskirai nuo kaitlentes, gartraukis bus siek tiek toliau, bet kaip bus del baldu dregnumo kol kas negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 22:04)
Na jo kaina irgi nieko sau biggrin.gif bet kažkaip va orkaitei tai visai negaila, tikrai atitarnauja tuos pinigus. Aišku, kas ją jungia kartą į mėnesį, tai neapsimoka, bet kai aš vos ne kasdien, tai man svarbu kad daiktas būtų tikrai geras.

Man tai ji būtų pats tas, nes keptuvėj kepto maisto aš asmeniškai išvis nevalgau, tik vyras kepasi sau. Viską kepu orkaitėje arba garų puode. Reikės vyrui išaiškinti situaciją ateičiai biggrin.gif , nes dabar dar ne tas etapas statybose biggrin.gif
Atsakyti
Oi kokios diskusijos apie orkaites smile.gif
Mes jau pasirinkoms - AEG "Komplektas TRENDSET: orkaitė E43012-4M + kaitlentė 6132M-MN", rytoj jau turėtų atvežti. Rinkomės pagal kainą - jokių "pribumbasų" biggrin.gif
Bet kadangi matau čia yra žinovė rrasulyte ax.gif , tai gal (kol dar nesumokėjom) pasakysi savo nuomone apie mūsų pasirinkimą 4u.gif

O šiaip tai dabar sprendžiu kalusimą dėl pašvietimo tarp viršutinių ir apatinių spintelių g.gif . Nežinau ar išvis jo reikia g.gif - nuo gartarukio bus šviesa, tik va jis pas mus tas ištraukiamas, tai šviesa šviečia tik ištraukus sad.gif.
Ar jūs darot tokį pašvietimą, kokias lempas dedat?
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 02 04, 13:57)

Kaina!!! skirtumas kainoje - pagalvokite ar megstate daug gaminti garuose ir tai jums atsipirks.

Skirtumas tikrai kainoje, tačiau nesutinku dėl to, kad ši orkaitė skirta daugiau tiems, kurie mėgsta gaminti garuose.. aš garuose ITIN retai ką gaminu, bet šita orkaitė tai gėris! biggrin.gif nes gaminimas tik garuose yra tik viena iš daugelio funkcijų. Garai naudojami ir kepant mėsą (kaitaliojamas karštas oras plius garinimas) ko pasekoje mėsa gaunasi sultingesnė, plius ji labai sandari ir turi funkciją "kepimas didesnėje drėgmėje", kur garai nenaudojami, bet drėgmė esanti patiekale neišgaruoja (čia ypatingas gėris mieliniams patiekalams). Na žodžiu aš čia reklamą stumiu lotuliukas.gif Atvirai tai su jumis dalinuosi savo maisto gaminimo džiaugsmu biggrin.gif

QUOTE(ikuška @ 2009 02 04, 20:30)
O šiaip tai dabar sprendžiu kalusimą dėl pašvietimo tarp viršutinių ir apatinių spintelių  g.gif . Nežinau ar išvis jo reikia  g.gif  - nuo gartarukio bus šviesa, tik va jis pas mus tas ištraukiamas, tai šviesa šviečia tik ištraukus  sad.gif.
Ar jūs darot tokį pašvietimą, kokias lempas dedat?

Mes standartiškai dėjome, man malonu, kai darbastalis gerai apšviestas, gartraukio lempelės man nepakanka..
Atsakyti
nu labai sudominot su ta garine orkaite biggrin.gif tik kaina dar domina, kiek taupyt reikes , jei galima i az blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kazkaip pasimeciau ir nebezinau kaip cia yra is tiesu... Darausi virtuvinius baldus.. Vakar buvo atvykes meistras ismatavo viska ir pasake kad kaina bus nuo 1500 panasiai uz metra.. Tai cia daug? Mazai? Reikia pridurti, kad gyvenu ne Vilniuje ar Kaune, o paprastam nedideliam mieste.. Kitas dalykas. Tas pats meistras "paaiskino", kad dabar tendencija daryt virtuvines spinteles iki lubu. Ta prasme nepadarant tarp spinteliu ir lubu jokio tarpo. Nezinau ar as taip noriu g.gif Kaip atrodo jums?
Busiu labai dekinga uz nuomones ir atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Talalita27 @ 2009 02 05, 09:27)
Labas rytas,
kazkaip pasimeciau ir nebezinau kaip cia yra is tiesu... Darausi virtuvinius baldus.. Vakar buvo atvykes meistras ismatavo viska ir pasake kad kaina bus nuo 1500 panasiai uz metra.. Tai cia daug? Mazai? Reikia pridurti, kad gyvenu ne Vilniuje ar Kaune, o paprastam nedideliam mieste.. Kitas dalykas. Tas pats meistras "paaiskino", kad dabar tendencija daryt virtuvines spinteles iki lubu. Ta prasme nepadarant tarp spinteliu ir lubu jokio tarpo. Nezinau ar as taip noriu  g.gif Kaip atrodo jums?
Busiu labai dekinga uz nuomones ir atsakymus smile.gif

Na,as ne zinove,bet manau,kad 1.500lt.cia gali buti tik labai apytiksle kaina,nes neaisku kaip skaiciuoja stalcius ir tarkim anga orkaitei kur yra tik anga ir stalvirsis.O dizaina renkiesi pati, kas tau grazu to ir prasai mirksiukas.gif Tarp kitko, man spinteles iki virsaus atrodo geris,nera vietos dulkems bigsmile.gif Jei tik iseis tai butnai pas mane jos bus iki virsaus.O jei tureciau pakankamai vietos,tai is vis pakabinamu nedaryciau....bet cia jau skonio reikalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 05, 09:38)
Na,as ne zinove,bet manau,kad 1.500lt.cia gali buti tik labai apytiksle kaina,nes neaisku kaip skaiciuoja stalcius ir tarkim anga orkaitei kur yra tik anga ir stalvirsis.O dizaina renkiesi pati, kas tau grazu to ir prasai  mirksiukas.gif  Tarp kitko, man spinteles iki virsaus atrodo geris,nera vietos dulkems  bigsmile.gif Jei tik iseis tai butnai pas mane jos bus iki virsaus.O jei tureciau pakankamai vietos,tai is vis pakabinamu nedaryciau....bet cia jau skonio reikalas cool.gif

Sutinku thumbup.gif pas mane jei ir bus tai tik kelios pakabinamos spintelės, ir būtinai iki viršaus blush2.gif kad nereiktų dulkių valyti, o ir viršuje alima sudėti retai naudojamus daiktus smile.gif
Atsakyti