Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 14:12)
Lieka lieka tie pirštų antspaudai doh.gif ir ant orkaitės, ir ant šaldytuvo puikiausiai matosi saulei paspiginus doh.gif

g.gif maniškis Liebher, nesimato tikrai. Na aišku, kai vaikas košiuotom rankom pereina tai jau kita kalba, bet šiaip atsitiktinių prisilietimų nesimato, nes metalikas yra matinis, o ne "veidrodinis"
Atsakyti
Apie garinę orkaitę - tai yra įprasta orkaitė turinti visas įprastas kaitinimo funkcijas (kaitinimas iš viršaus apačios, ventiliatorius, grilis ir t.t.) plius funkcijas su garais - ruošimas vien tik garais, derinimas garai plius karštas oras ir t.t. Mūsų orkaitėje dar yra toks modernumas, tai visoki pridėti receptai, kur pagal pridėtą receptą tarkim paruoši "antį su apelsinais", orkaitės meniu pasapaudi "antis su apelsinais", mygtuką OK ir po tam tikro laiko, kaip nusprendžia orkaitė išsitraukį garuojantį patiekalą biggrin.gif na ten kepimo eigoje keičia kepimo programas, po pusės valandos kepimo atsiranda įspėjimas "apverskite mėsą", na žodžiu navarotų navarotai thumbup.gif biggrin.gif
Tarkim kepant mielinius kepinius, dėl orkaitės sandarumo, jie gaunasi pakankamai drėgni, nes drėgmė neišgaruoja. Kalėdoms kepiau itališką kalėdinį mielinį pyragą "Panetone", gavosi be galo skanus thumbup.gif
Garinės orkaitės dar tik populiarėja, mūsų orkaitė Electrolux. Reklama tongue.gif lotuliukas.gif O jei rimtai, tai tikrai be galo patenkinta orkaite. Maisto gaminimas tapo dar malonesniu smile.gif nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 22:20)
orkaitė Electrolux. Reklama tongue.gif

biggrin.gif gera reklama, jau taip sugundei,tai graziai papasakojai.........kad nu noriu ir as tokios.Bet jauciu,kad palikti reiks paskutiniu pirkiniu,nes kaina jos turetu but nebloga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 03, 22:36)
biggrin.gif  gera reklama, jau taip sugundei,tai graziai papasakojai.........kad nu noriu ir as tokios.Bet jauciu,kad palikti reiks paskutiniu pirkiniu,nes kaina jos turetu but nebloga bigsmile.gif

Na jo kaina irgi nieko sau biggrin.gif bet kažkaip va orkaitei tai visai negaila, tikrai atitarnauja tuos pinigus. Aišku, kas ją jungia kartą į mėnesį, tai neapsimoka, bet kai aš vos ne kasdien, tai man svarbu kad daiktas būtų tikrai geras.
Atsakyti
Na,su maisto gaminimu,tai draugaujam gana glaudziai,tai kad orkaite darbo turi pakankamai biggrin.gif O dar kaip su tuo pasildymu garais,kaip pasyla greitai ir gerai? 4u.gif Nes reikia pasikaustyt visapusiskai,kad itikint savo vyruka lotuliukas.gif o tai sakys tokie pinigai uz orkaite ar isprotejai cool.gif
Atsakyti
Pupeliuk, kaip tik renku info apie tokią orkaitę bigsmile.gif sakyk, prašau, per kiek laiko pašyla maistas garais? Nes mikrobanginės atsisakyt planuojam įsigiję garinę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 22:20)
Apie garinę orkaitę - tai yra įprasta orkaitė turinti visas įprastas kaitinimo funkcijas (kaitinimas iš viršaus apačios, ventiliatorius, grilis ir t.t.) plius funkcijas su garais - ruošimas vien tik garais, derinimas garai plius karštas oras ir t.t. Mūsų orkaitėje dar yra toks modernumas, tai visoki pridėti receptai, kur pagal pridėtą receptą tarkim paruoši "antį su apelsinais", orkaitės meniu pasapaudi "antis su apelsinais", mygtuką OK ir po tam tikro laiko, kaip nusprendžia orkaitė išsitraukį garuojantį patiekalą biggrin.gif na ten kepimo eigoje keičia kepimo programas, po pusės valandos kepimo atsiranda įspėjimas "apverskite mėsą", na žodžiu navarotų navarotai thumbup.gif biggrin.gif
Tarkim kepant mielinius kepinius, dėl orkaitės sandarumo, jie gaunasi pakankamai drėgni, nes drėgmė neišgaruoja. Kalėdoms kepiau itališką kalėdinį mielinį pyragą "Panetone", gavosi be galo skanus thumbup.gif
Garinės orkaitės dar tik populiarėja, mūsų orkaitė Electrolux. Reklama tongue.gif  lotuliukas.gif O jei rimtai, tai tikrai be galo patenkinta orkaite. Maisto gaminimas tapo dar malonesniu smile.gif nestuke.gif  biggrin.gif

Turiu ir as identiska orkaite, tik pas mane ne Elektrolux, o AEG elektrolux, funkcijos tos pacios tik dizainas siek tiek skiriasi. Dar nedaug su ja teko naudotis, nes kol kas nera virtuves baldu, tik kelis kartus isbandziau pasildyti maista garais. Tai tikrai likau super patenkinta thumbup.gif Palyginus greitai ir svarbiausia sveikai pasildytas maistas (be riebalu ir mikrobangu). Gerai, kad yra kas dar ja naudojasi tai bus kas mane, kaip pradedancia, pakonsultuos blush2.gif Ar ne Pupeliukas? mirksiukas.gif Beje, klausimelis, ar Jus i vandens rezervuara pilate paprasta vandeni ar filtruota? Baisu, kad neuzkalketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 02 04, 11:15)
Turiu ir as identiska orkaite, tik pas mane ne Elektrolux, o AEG elektrolux, funkcijos tos pacios tik dizainas siek tiek skiriasi. Dar nedaug su ja teko naudotis, nes kol kas nera virtuves baldu, tik kelis kartus isbandziau pasildyti maista garais. Tai tikrai likau super patenkinta  thumbup.gif  Palyginus greitai ir svarbiausia sveikai pasildytas maistas (be riebalu ir mikrobangu). Gerai, kad yra kas dar ja naudojasi tai bus kas mane, kaip pradedancia, pakonsultuos  blush2.gif  Ar ne Pupeliukas?  mirksiukas.gif  Beje, klausimelis, ar Jus i vandens rezervuara pilate paprasta vandeni ar filtruota? Baisu, kad neuzkalketu  ax.gif

Va jau ir atsakė, kad maistas tikrai pakankamai greit sušyla, aišku lėčiau nei mikrobangė, o ir energijos sąnaudos didesnės, bet aš niekad nemėgau mikrobangės ir jos neturėjau, tai man garinė labai puikiai vykdo šią funkciją, tuo labiau kad maistą stengiuosi gaminti vienam kartui.
Į rezervuarą pilu paprastą vandenį, kai reikia daryti orkaitės plovimą, tai į rezervuarą įpilu vandens su actu ir jei būna kalkių, jos labai puikiai išsivalo mirksiukas.gif Konsultuotis mielai prašom 4u.gif dar ir aš neilgai ją naudoju, bet kai dažnai ją naudoju, tai jau turbūt išbandžiau visas funkcijas su visokiausiais patiekalais lotuliukas.gif
Atsakyti
labas, mergytes,mamytes,
matau cia diskutuojat apie buitine technika.
Galiu patarti ir parekomenduoti jusu virtuvei (nes pati esu susijusi su buitine).
Klauskit - i az - atsakysiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 21:20)
Garinės orkaitės dar tik populiarėja, mūsų orkaitė Electrolux. Reklama tongue.gif  lotuliukas.gif O jei rimtai, tai tikrai be galo patenkinta orkaite. Maisto gaminimas tapo dar malonesniu smile.gif nestuke.gif  biggrin.gif

nooooooriuuuuu lotuliukas.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 02 04, 10:15)
Turiu ir as identiska orkaite, tik pas mane ne Elektrolux, o AEG elektrolux, funkcijos tos pacios tik dizainas siek tiek skiriasi. Dar nedaug su ja teko naudotis, nes kol kas nera virtuves baldu, tik kelis kartus isbandziau pasildyti maista garais. Tai tikrai likau super patenkinta  thumbup.gif  Palyginus greitai ir svarbiausia sveikai pasildytas maistas (be riebalu ir mikrobangu). Gerai, kad yra kas dar ja naudojasi tai bus kas mane, kaip pradedancia, pakonsultuos  blush2.gif  Ar ne Pupeliukas?  mirksiukas.gif  Beje, klausimelis, ar Jus i vandens rezervuara pilate paprasta vandeni ar filtruota? Baisu, kad neuzkalketu  ax.gif

parašyk please modelio numerį, nes mes AEG ruošiamės statyt.
ir jei kas žinote, tai dar ir Siemens modeliuką parašykit, nes renkamės tarp to ir to...

QUOTE(rrasulyte @ 2009 02 04, 11:32)
labas, mergytes,mamytes,
matau cia diskutuojat apie buitine technika.
Galiu patarti ir parekomenduoti jusu virtuvei (nes pati esu susijusi su buitine).
Klauskit - i az - atsakysiu daugiau.

kam į až, visoms tie patys klausimai kyla...
aš pirma užduosiu: ar AEG ar Siemens geriau, turiu omeny orkaitę, kaitlentę (paprastą, ne indukcinę) ir gartraukį. nes jei imti, tai komplektu. dairėmės į tuos čiut brangesnius produktus šių brandų linijose...
Papildyta:
oi, dar klausimas dėl garinės orkaitės - ar galimą ją imontuoti viršuje, kur nėra gartraukio (ne po kaitlente?) g.gif nedrėgsta baldai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 04, 12:28)
nooooooriuuuuu  lotuliukas.gif
parašyk please modelio numerį, nes mes AEG ruošiamės statyt.
ir jei kas žinote, tai dar ir Siemens modeliuką parašykit, nes renkamės tarp to ir to...
kam į až, visoms tie patys klausimai kyla...
aš pirma užduosiu: ar AEG ar Siemens geriau, turiu omeny orkaitę, kaitlentę (paprastą, ne indukcinę) ir gartraukį. nes jei imti, tai komplektu. dairėmės į tuos čiut brangesnius produktus šių brandų linijose...

AEG visos orkaites, isskyrus garine - ji gaminama Sveicarijoje - gaminamos Vokietijoje. Jei pasirinksite AEG su greitu pasildymu (B5701-5M) ar tokia pacia plius pirolize(savaiminiu issivalymu) B5741-5M ar B9971-5m - joje sudeta viskas - automatiniai receptai, garu-kvapu filtrai, pirolize teleskopiniai begeliai, uzraktai, neprideg. skardos ir t.t., be to, labai svarbu, jau naujosios AEG orkaites metalas - nelieka jokiu pirstu anspaudu, tai jei rinksites panasaus lygio Siemens orkaite - mokesite brangiau. Be to Siemens tokio lygio kaip Aeg B 9971-5M , kaina bus "ziuri":)) Nezinau, bet as rinkciausi AEG. O kaitlentes - vel pasirinkimas - su pakrasteliu ( didesne apsauga, jei kristu dangtis, apsaugotu), be pakrastelio - grazu, butini bent dvi kaitvietes su prapletimais.
Vel viskas priklauso nuo to, ar jus rinksites orkaite ir kaitlente su atskirais valdymais, ar kaitlentes valdymas nuo orkaites.
Galiu pasiulyti ir issirinktu modeliu kainas.
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 02 04, 12:45)
AEG visos orkaites, isskyrus garine - ji gaminama Sveicarijoje - gaminamos Vokietijoje. Jei pasirinksite AEG su greitu pasildymu (B5701-5M) ar tokia pacia plius pirolize(savaiminiu issivalymu) B5741-5M ar B9971-5m - joje sudeta viskas - automatiniai receptai, garu-kvapu filtrai, pirolize teleskopiniai begeliai, uzraktai, neprideg. skardos ir t.t., be to, labai svarbu, jau naujosios AEG orkaites metalas - nelieka jokiu pirstu anspaudu, tai jei rinksites panasaus lygio Siemens orkaite - mokesite brangiau. Be to Siemens tokio lygio kaip Aeg B 9971-5M , kaina bus "ziuri":)) Nezinau, bet as rinkciausi AEG. O kaitlentes - vel pasirinkimas - su pakrasteliu ( didesne apsauga, jei kristu dangtis, apsaugotu), be pakrastelio - grazu, butini bent dvi kaitvietes su prapletimais.
Vel viskas priklauso nuo to, ar jus rinksites orkaite ir kaitlente su atskirais valdymais, ar kaitlentes valdymas nuo orkaites.
Galiu pasiulyti ir issirinktu modeliu kainas.

mes pradžioje buvom išsirinkę 9971-5m, bet dabar žiūriu, kad noriu su garais, tos B 9820-5M. koks skirtumas tarp jų, be garų ir gamybos vietos (nors man tai nėra skirtumo tarp šveicarų ir vokiečių, manau abi šalys gamina kokybiškai)...

kainą man į až 4u.gif
Atsakyti