QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 21:20)
Apie garinę orkaitę - tai yra įprasta orkaitė turinti visas įprastas kaitinimo funkcijas (kaitinimas iš viršaus apačios, ventiliatorius, grilis ir t.t.) plius funkcijas su garais - ruošimas vien tik garais, derinimas garai plius karštas oras ir t.t. Mūsų orkaitėje dar yra toks modernumas, tai visoki pridėti receptai, kur pagal pridėtą receptą tarkim paruoši "antį su apelsinais", orkaitės meniu pasapaudi "antis su apelsinais", mygtuką OK ir po tam tikro laiko, kaip nusprendžia orkaitė išsitraukį garuojantį patiekalą
na ten kepimo eigoje keičia kepimo programas, po pusės valandos kepimo atsiranda įspėjimas "apverskite mėsą", na žodžiu navarotų navarotai
Tarkim kepant mielinius kepinius, dėl orkaitės sandarumo, jie gaunasi pakankamai drėgni, nes drėgmė neišgaruoja. Kalėdoms kepiau itališką kalėdinį mielinį pyragą "Panetone", gavosi be galo skanus
Garinės orkaitės dar tik populiarėja, mūsų orkaitė Electrolux. Reklama
O jei rimtai, tai tikrai be galo patenkinta orkaite. Maisto gaminimas tapo dar malonesniu
nooooooriuuuuu
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 02 04, 10:15)
Turiu ir as identiska orkaite, tik pas mane ne Elektrolux, o AEG elektrolux, funkcijos tos pacios tik dizainas siek tiek skiriasi. Dar nedaug su ja teko naudotis, nes kol kas nera virtuves baldu, tik kelis kartus isbandziau pasildyti maista garais. Tai tikrai likau super patenkinta
Palyginus greitai ir svarbiausia sveikai pasildytas maistas (be riebalu ir mikrobangu). Gerai, kad yra kas dar ja naudojasi tai bus kas mane, kaip pradedancia, pakonsultuos
Ar ne Pupeliukas?
Beje, klausimelis, ar Jus i vandens rezervuara pilate paprasta vandeni ar filtruota? Baisu, kad neuzkalketu
parašyk please modelio numerį, nes mes AEG ruošiamės statyt.
ir jei kas žinote, tai dar ir Siemens modeliuką parašykit, nes renkamės tarp to ir to...
QUOTE(rrasulyte @ 2009 02 04, 11:32)
labas, mergytes,mamytes,
matau cia diskutuojat apie buitine technika.
Galiu patarti ir parekomenduoti jusu virtuvei (nes pati esu susijusi su buitine).
Klauskit - i az - atsakysiu daugiau.
kam į až, visoms tie patys klausimai kyla...
aš pirma užduosiu: ar AEG ar Siemens geriau, turiu omeny orkaitę, kaitlentę (paprastą, ne indukcinę) ir gartraukį. nes jei imti, tai komplektu. dairėmės į tuos čiut brangesnius produktus šių brandų linijose...
Papildyta:
oi, dar klausimas dėl garinės orkaitės - ar galimą ją imontuoti viršuje, kur nėra gartraukio (ne po kaitlente?)
nedrėgsta baldai?