Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(flesi @ 2009 02 03, 11:36)
turiu jau kokius 4 metus labai džiaugiuosi thumbup.gif  pvz petražolių prisiskyniau dar kokį rugsėjo-spalio mėnesį - vis dar žalios mirksiukas.gif ir apskritai jeigu kalbant apie brangesnius (vokiškus) yra ir daugiau privalumų: jokio kvapo, ant metaliko nelieka pirštų antspaudų... bet gi čia off topic blush2.gif

Lieka lieka tie pirštų antspaudai doh.gif ir ant orkaitės, ir ant šaldytuvo puikiausiai matosi saulei paspiginus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 14:12)
Lieka lieka tie pirštų antspaudai doh.gif ir ant orkaitės, ir ant šaldytuvo puikiausiai matosi saulei paspiginus doh.gif

yra specialūs valikliai, kurie uždeda tokia nematomą plėvelę ir tikrai nekimba tie antspaudai... schmoll.gif
Man ir Eres užtenka neržaveikinio, bet kiek žinau dar ir kitokių priemonių yra - geresnių... thumbup.gif
nuvalai ir super. Juk niekas specialiai taukuotais pirštais neantspauduoja, tai puikiausiai apsaugo nuo atsitiktinių thumbup.gif
Atsakyti
solerna labai jauki virtuve smile.gif kaitlente kaip pas mane ax.gif o mikrobange nekylo noras paslepti po durelem g.gif kaip tai neisipaiso i interjera ax.gif as tai jai spintuteje vieta palikau nors reik pasidometi orkaite gal tokia funkcija turi g.gif

ale kaip as su tais foto uzsikreciau jau kai pamaciau pupeliuko wub.gif tai iskart isimilejau tik as gal pigesni varianta rinksiuso pvz fototapeta dabar studijuoju ta psl kur kas tai imete aciu uz ji smile.gif buvo cia kurioje tai temeleje ideta virtuve tai ten fototapetas su kavos pupelem na man tada ir labai patiko bet jau pupeliuko tai tokia gyva drinks_cheers.gif

dar labai patiko sprendimas su stalu kur issisuka thumbup.gif
ir visos cia idetos virtuves labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 14:10)
Tai kad ne, čia skirtingos orkaitės. Kažkaip mano vyras labai skeptiškai atsiliepė apie tas orkaites kur su mikrobangų funkcija.

Nanda, o kodėl nenorite pagalvoti apie garinę orkaitę? Garais labai puikiai pašildo maistą ir tikrai pakankamai greitai. Aš garine orkaite be galo patenkinta rolleyes.gif Gaminu tikrai dažnai. Mėsa sultingesnė gaunasi, mieliniai pyragai iš viso  thumbup.gif

oho, papasakokit daugiau. nemaniau, kad joje kepami pyragai? maniau, tai ale tefal garų puodas, tik orkaitės pavidale...
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 02 03, 13:16)
yra specialūs valikliai, kurie uždeda tokia nematomą plėvelę ir tikrai nekimba tie antspaudai... schmoll.gif
Man ir Eres užtenka neržaveikinio, bet kiek žinau dar ir kitokių priemonių yra - geresnių... thumbup.gif
nuvalai ir super. Juk niekas specialiai taukuotais pirštais neantspauduoja, tai puikiausiai apsaugo nuo atsitiktinių  thumbup.gif

man rodos, kad ten kur vaikai - atsitiktiniu ar specialiu antspaudu neisvengsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 15:10)
Tai kad ne, čia skirtingos orkaitės. Kažkaip mano vyras labai skeptiškai atsiliepė apie tas orkaites kur su mikrobangų funkcija.

Nanda, o kodėl nenorite pagalvoti apie garinę orkaitę? Garais labai puikiai pašildo maistą ir tikrai pakankamai greitai. Aš garine orkaite be galo patenkinta rolleyes.gif Gaminu tikrai dažnai. Mėsa sultingesnė gaunasi, mieliniai pyragai iš viso  thumbup.gif

Pupeliuk 4u.gif -papasakok daugiau kokia jus garine orkaite turit?Ar gerai ji 4u.gif Nes mikrobandes ,tai labai nenoriu,bet va kaip pasisildyt be petelnes ir porcijos riebalu .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 02 03, 14:44)
man rodos, kad ten kur vaikai - atsitiktiniu ar specialiu antspaudu neisvengsi  biggrin.gif

apie tai galėsiu pakalbėti, kai turėsiu patirties.
Tik va esu mačius, kad kai kuriems jų nors ir ant galvos leidžiama vaikščioti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 02 03, 16:15)
apie tai galėsiu pakalbėti, kai turėsiu patirties.
Tik va esu mačius, kad kai kuriems jų nors ir ant galvos leidžiama vaikščioti...  mirksiukas.gif

nelabai supratau minties... nejau vaikams turi būti draudžiama liestis prie šaldytuvo ar virtuvės komplekto, kad nepaliktų pirštų antspaudų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 03, 16:37)
nelabai supratau minties... nejau vaikams turi būti draudžiama liestis prie šaldytuvo ar virtuvės komplekto, kad nepaliktų pirštų antspaudų?  g.gif

ne tai turėjau minty. Bet kadangi off topic, tai nediskutuosiu toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 02 03, 14:16)
nuvalai ir super. Juk niekas specialiai taukuotais pirštais neantspauduoja, tai puikiausiai apsaugo nuo atsitiktinių  thumbup.gif

Turim būtent vokišką šaldytuvą ir netgi gamintojų rekomenduotas šaldytuvui valyti priemones. mirksiukas.gif Ir tikrai būna pilna atspaudų wink.gif Daugiau tikrai nesirinkčiau nerūdijančio plieno schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 03 vasario 2009 - 17:45
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 03, 14:10)

Net nepasigalvojom apie tokią su garais g.gif Bet labai verta apmąstyti, ačius 4u.gif
Aš pati tai aplamai maisto mikrobangėj nešildau, bet vyras tai ištisai... vien dėl jo ir būsimų vaikų biggrin.gif pagalvojom. Aišku, vien dėl tos mikrobangų funkcijos smarkiai kyla tokios orkaitės kaina, bet nenorėjom atskirai mikrobangės dar į virtuvę montuoti.
Šiaip pati naudoju ištisai garų puodą, tai orkaite su garų funkcija turbūt irgi būčiau patenkinta. drinks_cheers.gif O vyrui tai svarbu pašildyti maistą greitai ir ne ant keptuvės, tai gal ir garinė tiks.
Atsakyti
Mes tokia orkaite(su mikrobangu funkcija)naudojames dar tik menuo,bet kolkas esu labai patenkinta.Zinoma dar tik mokinuos kaip su ja elgtis nes labai daug funkciju.Pas mane NEFF B6784NO
Atsakyti