Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 03, 07:54)
Labas rytelis 4u.gif

Solerna-grazu ir kas megsta toky stiliu,tai tikrai liuks. Spalytes labai grazios,baro kedes labai gerai atrodo thumbup.gif Halogenai neyprastoje vietoje bigsmile.gif
  Tai kaip ten su tuo stiklu ar gali pakeist vaizdely kada sugalvojes ar sudetingas reikalas norint atsukt g.gif

Galima pakeisti, kada panorėjus, jei stiklą padaro tokio dydžio, kad lengvai nusiima, mum šį kartą kažkaip padarė tokį, kad gan sunkiai įsispraudžia. Tiesiog padarė keliais mm didesnį, nei prašėme, tai tie keli mm padarė, kad stiklas nusiimtų sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 02, 23:03)
Ačiū smile.gif
O gal gali pasakyti gamintoją ir modeliuką šios orkaitės?

radau dvi
elektroliux EOK 86030x ir wirpool AMW 595IX

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 17:22)
kas turite šaldytuvuose nulinę zoną, arba "bio fresh" fukciją? ar jums patinka, ar naudojatės, ar verta mokėti daugiau???

turiu jau kokius 4 metus labai džiaugiuosi thumbup.gif pvz petražolių prisiskyniau dar kokį rugsėjo-spalio mėnesį - vis dar žalios mirksiukas.gif ir apskritai jeigu kalbant apie brangesnius (vokiškus) yra ir daugiau privalumų: jokio kvapo, ant metaliko nelieka pirštų antspaudų... bet gi čia off topic blush2.gif
Atsakyti
Solerna, paprastai nekomentuoju, nes kiekvieno namai ir ivairus sprendimai juose yra kiekvieno asmeninis reikalas ir visiem grazu nebus, ne doleris gi smile.gif Bet tikrai nuosirdizia pasakysiu, kad labai grazu. Nors stilius ne mano. Tikrai skoninga, apgalvota. SUPER
Atsakyti
Nu man tai nerealu tokius pasisakymus apie savo "kurini" skaityti, aciu aciu aciu... O gamino tai man toks jaunas baldininkas, kuri internete radau ir surizikavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2009 02 03, 11:36)
turiu jau kokius 4 metus labai džiaugiuosi thumbup.gif  pvz petražolių prisiskyniau dar kokį rugsėjo-spalio mėnesį - vis dar žalios mirksiukas.gif ir apskritai jeigu kalbant apie brangesnius (vokiškus) yra ir daugiau privalumų: jokio kvapo, ant metaliko nelieka pirštų antspaudų... bet gi čia off topic blush2.gif

nors ir out of totic, kaip sakai, bet visgi konkreciai apie koki modeliuka kalbame g.gif na, koki jus turite? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 02, 23:03)
Ačiū smile.gif
O gal gali pasakyti gamintoją ir modeliuką šios orkaitės?

QUOTE(lioliuke @ 2009 02 03, 10:25)
radau dvi
elektroliux EOK 86030x ir wirpool AMW 595IX

mirksiukas.gif

Nu va... atsakė jau 4u.gif 4u.gif Dar kažkoks modelis Siemens yra, tik nepamenu kokį žiūrinėjom... g.gif bet mes kažkaip pamenu tą Siemens ir nužiūrėjom sau, kol kas dar nepirkom, ne ta įrengimo stadija dar namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 02, 21:57)
Pagaliau ir mes po ilgu kanciu ir nesklandumu turime savo virtuve  thumbup.gif
Atiduodu mamyciu teismui:

http://public.fotki....olerna/virtuve/

Ačiū, kad rodotės, man beveik viskas patinka. Iš kokio medžio pagamintos durelės?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 02 03, 14:19)
Nu va... atsakė jau  4u.gif  4u.gif  Dar kažkoks modelis Siemens yra, tik nepamenu kokį žiūrinėjom...  g.gif  bet mes kažkaip pamenu tą Siemens ir nužiūrėjom sau, kol kas dar nepirkom, ne ta įrengimo stadija dar namuose  4u.gif

O cia skaitosi garine orkaite ar kaip ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 02, 20:57)
Pagaliau ir mes po ilgu kanciu ir nesklandumu turime savo virtuve  thumbup.gif
Atiduodu mamyciu teismui:

http://public.fotki....olerna/virtuve/

superinė virtuvytė, man patiko labai. O kur pirkai tą kabyklę rankšluosčiui, prieskoniamsir įrankiams sukabinti? Ar ten atskirai? Labai norėčiau ir aš tokios, tik niekur kažko panašaus nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 03, 15:01)
O cia skaitosi garine orkaite ar kaip ?  g.gif

Tai kad ne, čia skirtingos orkaitės. Kažkaip mano vyras labai skeptiškai atsiliepė apie tas orkaites kur su mikrobangų funkcija.

Nanda, o kodėl nenorite pagalvoti apie garinę orkaitę? Garais labai puikiai pašildo maistą ir tikrai pakankamai greitai. Aš garine orkaite be galo patenkinta rolleyes.gif Gaminu tikrai dažnai. Mėsa sultingesnė gaunasi, mieliniai pyragai iš viso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2009 02 03, 10:36)
turiu jau kokius 4 metus labai džiaugiuosi thumbup.gif  pvz petražolių prisiskyniau dar kokį rugsėjo-spalio mėnesį - vis dar žalios mirksiukas.gif ir apskritai jeigu kalbant apie brangesnius (vokiškus) yra ir daugiau privalumų: jokio kvapo, ant metaliko nelieka pirštų antspaudų... bet gi čia off topic blush2.gif

ne off topic, virtuvės tema gi. iki tų šaldytuvų niekas nebenueina, o info juk reikia prisirinkt biggrin.gif

dėkui merginos, įtikinote.
petruškos kad šviežios tai liuks, tikrai biggrin.gif
Atsakyti