QUOTE(vasara77 @ 2009 02 01, 18:55)
Noriu paklausti kur gaminote savo virtuve? Kaip atsidaro dureles? Nuo paspaudimo ar yra pasleptos rankeneles?
Virtuvę gaminome nedidelėje baldų įmonelėje, jei labai reikės, nurodysiu jų puslapį až Viršuje spintelės atsidaro tiesiog darant už apačios, nes durelės padarytos ilgesnės, nei pati spintelė.
QUOTE(ooo @ 2009 02 02, 10:09)
vos nenualpau pamaciusi - mano svajoniu virtuve gal galima suzinot, kur gaminta ir kiek kainavo
ir ar galima fotkute uzsisakyti
ir ar galima fotkute uzsisakyti
Kainavo iki 10tūkst, gamintoją, jei dar reikės parašysiu į až
O nuotrauką tai turiu dar vieną kuri buvo kaip variantas, ji gerokai liūdnesnė, šaltesnių spalvų - pieva su daugybe rasos lašelių. Man ji patiko labiau, nei vyrui, bet vyras laimėjo Dabar džiaugiuosi
QUOTE(Toe @ 2009 02 02, 10:16)
Susižavėjusi balta virtuve ir ypač dekoracija po stiklu ir esu neišmanėlė abiejuose dalykuose, pasmalsausiu Nuotrauka specialiai tam ir buvo fotografuojama ar paprasčiausiai išsirinkai vieną iš visų savo darbų? Nuotrauka pagaminta ištisa ar dalimis? Stiklas ištisas dėtas? Ar tas putų kartonas tarp sienos ir fotonuotraukos buvo dedamas specialiai, kad idealiai prisispaustų nuotrauka? Vat kiek klausimų
Taip, nuotrauka buvo specialiai tam daroma, nes iš vienos apkarpytos (kirpt reikia dėl tokio formato) nuotraukos tiesiog neužtektų kokybės tokio dydžio nuotraukai. Čia yra panoraminė nuotrauka lipdyta iš 16 kadrų Nuotrauka pagaminta iš dviejų dalių vien dėl to, kad paklijuoti ir transportuoti tokio ilgio nuotrauką paprasčiai būtų sudėtinga. Paklijavau dėl to, kad nuotrauka būtų idealiai lygi, buvusioje virtuvėje nuotrauka buvo nepaklijuota, po to labai gailėjomes, nes pritvirtinus prie sienos labai susibangavo.
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 02, 13:16)
JUNDA-va, citata is Pupeliuko posto :Čia ne fototapetas, o nuotrauka, ji buvo atspausdinta ir po to paklijuota ant putų kartono, dėl to ideliai lygi ir jokių susibangavimų, prie sienos pritvirtinta tik kartu su stiklu ir jo varžtais.
Ačiū Naujakurei
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 18:22)
merginos, truputėli nukreipsiu temą...
jau užklausiau to šaldytuvų temoje, bet ten niekas neužsuka.
kas turite šaldytuvuose nulinę zoną, arba "bio fresh" fukciją? ar jums patinka, ar naudojatės, ar verta mokėti daugiau???
jau užklausiau to šaldytuvų temoje, bet ten niekas neužsuka.
kas turite šaldytuvuose nulinę zoną, arba "bio fresh" fukciją? ar jums patinka, ar naudojatės, ar verta mokėti daugiau???
Mes turime, dar ne tiek ilgai naudojame, bet daržovės ir mėsa, tikrai geriau išsilaiko, aš patenkinta