Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Oho kiek klausimų gavau biggrin.gif

QUOTE(vasara77 @ 2009 02 01, 18:55)
  Noriu paklausti kur gaminote savo virtuve? Kaip atsidaro dureles? Nuo paspaudimo ar yra pasleptos rankeneles?

Virtuvę gaminome nedidelėje baldų įmonelėje, jei labai reikės, nurodysiu jų puslapį až 4u.gif Viršuje spintelės atsidaro tiesiog darant už apačios, nes durelės padarytos ilgesnės, nei pati spintelė.

QUOTE(ooo @ 2009 02 02, 10:09)
vos nenualpau pamaciusi - mano svajoniu virtuve  bigsmile.gif  gal galima suzinot, kur gaminta ir kiek kainavo  blush2.gif  4u.gif
ir ar galima fotkute uzsisakyti  ax.gif

Kainavo iki 10tūkst, gamintoją, jei dar reikės parašysiu į až 4u.gif
O nuotrauką tai turiu dar vieną mirksiukas.gif kuri buvo kaip variantas, ji gerokai liūdnesnė, šaltesnių spalvų - pieva su daugybe rasos lašelių. Man ji patiko labiau, nei vyrui, bet vyras laimėjo biggrin.gif Dabar džiaugiuosi bigsmile.gif

QUOTE(Toe @ 2009 02 02, 10:16)
Susižavėjusi balta virtuve ir ypač dekoracija po stiklu ir esu neišmanėlė abiejuose dalykuose, pasmalsausiu  ax.gif Nuotrauka specialiai tam ir buvo fotografuojama ar paprasčiausiai išsirinkai vieną iš visų savo darbų? Nuotrauka pagaminta ištisa ar dalimis? Stiklas ištisas dėtas? Ar tas putų kartonas tarp sienos ir fotonuotraukos buvo dedamas specialiai, kad idealiai prisispaustų nuotrauka? Vat kiek klausimų  blush2.gif

Taip, nuotrauka buvo specialiai tam daroma, nes iš vienos apkarpytos (kirpt reikia dėl tokio formato) nuotraukos tiesiog neužtektų kokybės tokio dydžio nuotraukai. Čia yra panoraminė nuotrauka lipdyta iš 16 kadrų mirksiukas.gif Nuotrauka pagaminta iš dviejų dalių vien dėl to, kad paklijuoti ir transportuoti tokio ilgio nuotrauką paprasčiai būtų sudėtinga. Paklijavau dėl to, kad nuotrauka būtų idealiai lygi, buvusioje virtuvėje nuotrauka buvo nepaklijuota, po to labai gailėjomes, nes pritvirtinus prie sienos labai susibangavo.
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 02, 13:16)
JUNDA-va, citata is Pupeliuko posto :Čia ne fototapetas, o nuotrauka, ji buvo atspausdinta ir po to paklijuota ant putų kartono, dėl to ideliai lygi ir jokių susibangavimų, prie sienos pritvirtinta tik kartu su stiklu ir jo varžtais.

Ačiū Naujakurei 4u.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 18:22)
merginos, truputėli nukreipsiu temą...
jau užklausiau to šaldytuvų temoje, bet ten niekas neužsuka.
kas turite šaldytuvuose nulinę zoną, arba "bio fresh" fukciją? ar jums patinka, ar naudojatės, ar verta mokėti daugiau???

Mes turime, dar ne tiek ilgai naudojame, bet daržovės ir mėsa, tikrai geriau išsilaiko, aš patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 02 01, 20:48)
Na, pas mus 6 kv.m., tai va greitai pafotkinau, kaip išsprendėm stalo problemą  ax.gif

user posted image user posted image

kokia gera mintis doh.gif mes jau visa menesi svarstome kaip i virtuve stala iterpti,o cia geneali mintis biggrin.gif Gal galetumet isduoti paslapti kur tokius stalus gamina...prasau...
Atsakyti
Pagaliau ir mes po ilgu kanciu ir nesklandumu turime savo virtuve thumbup.gif
Atiduodu mamyciu teismui:

http://public.fotki....olerna/virtuve/
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 13:49)
o tokią orkaitę galima naudoti nejungiant mikro bangų rėžimo? ji tarnauja lygiai taip pat, kaip ir paprasta tuomet?  g.gif

Taip, mikrobangų režimą jungi tik tada, kai dedi maistą kaip į mikrobanginę 4u.gif

QUOTE(solerna @ 2009 02 02, 19:57)
Pagaliau ir mes po ilgu kanciu ir nesklandumu turime savo virtuve  thumbup.gif

Nors ir ne mano stilius, bet labai graži, jauki ir šilta virtuvė wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 02, 18:57)

niu labai viskas ziurisi wub.gif patinka spalvos
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 02 02, 18:09)
man labai patinka. Šaldytuvą Liebherr turime jau kelis metus. Jeigu būtų galima rinktis, kad biofresh zona būtų visame šaldytuve - taip ir padaryčiau, kiek bekainuotų. Visi produktai žymiai ilgiau išlieka švieži

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 02, 18:16)
Mes turime, dar ne tiek ilgai naudojame, bet daržovės ir mėsa, tikrai geriau išsilaiko, aš patenkinta smile.gif

ačiū abiems už atsiliepimus 4u.gif
o toks keistas klausimas - kai norite staigiai suvalgyt pomidorą ar agurką - ar nenervina, kad jie būna tokie pašalę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 21:40)
ačiū abiems už atsiliepimus  4u.gif
o toks keistas klausimas - kai norite staigiai suvalgyt pomidorą ar agurką - ar nenervina, kad jie būna tokie pašalę?  g.gif

Nervina biggrin.gif taigi jau greit sugalvojus pasidaryti sumuštinį, teks bent kiek palaukti kad vos atšiltų. Bet tas tėra niekai palyginus su privalumais thumbup.gif maistas tikrai ilgiau išsilaiko.

Solerna - puikiai viskas padaryta, na nors nėra mano stilius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 02, 21:03)
Nervina biggrin.gif taigi jau greit sugalvojus pasidaryti sumuštinį, teks bent kiek palaukti kad vos atšiltų. Bet tas tėra niekai palyginus su privalumais thumbup.gif maistas tikrai ilgiau išsilaiko.

dėkui smile.gif
o be daržovių ir mėsos, ką ten dedat? pvz fermentinį sūrį, varškę? ar netinka jau?
pagamintų patiekalų įsivaizduoju ten nededama?

sory, kad klausinėju, tiesiog šaldytuve vis trūksta vietos, tai noriu įsitikinti tos zonos efektyvumu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 02, 20:57)

grazu 4u.gif
Atsakyti
Aciukas visoms rolleyes.gif

Dar del tos long fresh zonos, tai as ten ir pagamintus patiekalus dedu ir desra ir suri, vienu zodziu labai gerai man ten maistukas issilaiko ir neapdziuna krastai, kaip budavo senajame saldytuve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arturiene @ 2009 02 02, 19:25)
kokia gera mintis doh.gif mes jau visa menesi svarstome kaip i virtuve stala iterpti,o cia geneali mintis biggrin.gif Gal galetumet isduoti paslapti kur tokius stalus gamina...prasau...

Tai, manau bet kurie gamintojai pagamins, kai papasakosit, ko norit. mirksiukas.gif Mes darėmės Alante.

QUOTE(solerna @ 2009 02 02, 19:57)

Labai jauki wub.gif Tik tų lempų apačioje kokia funkcija g.gif? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 22:17)
dėkui smile.gif
o be daržovių ir mėsos, ką ten dedat? pvz fermentinį sūrį, varškę? ar netinka jau?
pagamintų patiekalų įsivaizduoju ten nededama?

sory, kad klausinėju, tiesiog šaldytuve vis trūksta vietos, tai noriu įsitikinti tos zonos efektyvumu? smile.gif

Šiaip dedu daug ką - ir pagamintus patiekalus, sūrį, varškę, kai daugiau užsiperkam, tai nemažą dalį produktų ten sukraunu, kad ilgiau išsilaikytų.
Atsakyti