Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

puikus problemos sprendimo budas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gala: 01 vasario 2009 - 20:59
QUOTE(Betule @ 2009 02 01, 16:40)
Na štai:

user posted image

Čia kur matosi stalviršio kampas, bus spintelė su akvariumu, dalinai pabandysiu virtuvę atskirti nuo svetainės. Už šaldytuvo eina siena, tarp jo ir akvariumo lieka 2,15m tarpas. Manau jame laisvai tilps mažas virtuvinis staliukas. Labiausiai nepatinka spintelės po langu, kažkoks kratinys  g.gif

Daryk po langu stalcius ir visiskai integruota indaplove. Ir viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2009 02 01, 19:32)
Gal kas gali patarti kokiu atstumu nuo sienos lubose dėjot apšvietimo lemputes (halogenus)? Planuojam apšvietimą labiau darbastaliui (kamabrio viduryje bus vienas didesnis šviestuvas).

reikia žiūrėti kokio pločio spintelės viršutinės (jei yra). Man atrodo, kad pas mane jie apie 55 cm nuo sienos sudėti. Nes lubos zemintos pagal stalvirsio plotį (60 cm) tai pagal tai sprendžiu
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 01 31, 18:14)
dabar galvoju jei musu virtuves langas yra i shiaure, ir tiesiogiai saule patenka tik vasara anksti ryte.. tai gal labai nesimatytu tie antspaudai?

Pas mane tokia pat situacija. Ir nesimato jokiu antspaudu thumbup.gif . Nors ir balta ir blizgi su stiklu ir labai intensyviai naudojama virtuve. Bet va vakare, kai isijungiu(nedekinga) sonine sviesa, pasimato visi nuterliojimai doh.gif . Bet valosi lengvai. O sveciai net nepastebi, kad ji nenuvalyta lotuliukas.gif .

QUOTE(Ming @ 2009 01 31, 18:28)
Pas mane ant grubios sienos geriau turbut tiks nerudijancio plieno plokste....

Mes dejom stikla ant relijefinio tinko. Tikrai grubus. Tai man ir patinka, kad jis per ta stikla sviecia.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 01, 18:36)
stiklo būna ir matinio, ir skirtingų laipsnių matiškumas wink.gif
kooookia  wub.gif  wub.gif  wub.gif
et, gaila, kad pradedančioji fotografijoje... dar kai įdėčiau savo foto, tai paskui nervintų, nes patobulėjusi matyčiau "broką"  lotuliukas.gif

Aciu uz minti thumbup.gif as paskaiciusi apie stiklo ekrana, kazkokdel isivaizdavau visoki, tik ne matini... nezinau kodel... O sienos spalvos matinis turbut visai nieko butu...
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 02 01, 22:41)
reikia žiūrėti kokio pločio spintelės viršutinės (jei yra). Man atrodo, kad pas mane jie apie 55 cm nuo sienos sudėti. Nes lubos zemintos pagal stalvirsio plotį (60 cm) tai pagal tai sprendžiu

Pas mus virtuvė L formos ir pakabinamos spintelės bus tik vienoje dalyje, jos siauresnės už darbastalį. Lubos nežemintos, tad turbūt ir reikia planuotis 50-60 cm nuo sienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 17:15)
O iliustracijai mano virtuvė - kadangi visai neseniai užbaigta, tai ir dedu parodymui - nepabijojau nei blizgios baltos MDF, nei tuo labiau stiklo (tiek blizgią MDF, tiek stiklą turėjau ankstesniame bute). Vat baltas plyteles tai reikia kasdien valyt biggrin.gif

user posted image

vos nenualpau pamaciusi - mano svajoniu virtuve bigsmile.gif gal galima suzinot, kur gaminta ir kiek kainavo blush2.gif 4u.gif
ir ar galima fotkute uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 18:22)
Kainos labai tiksliai nežinau, nes viską vyras tvarkė, bet maždaug apie 600Lt sumoj su nuotrauka, grūdintu stiklu (virtuvės ilgis 3,5m). Čia ne fototapetas, o nuotrauka, ji buvo atspausdinta ir po to paklijuota ant putų kartono, dėl to ideliai lygi ir jokių susibangavimų, prie sienos pritvirtinta tik kartu su stiklu ir jo varžtais. Tapetą jaučiu reikia klijuoti ant sienos, kaip įprastai klijuojami tapetai, na bent aš taip daryčiau.
Su tapetu turbūt būtų gerokai pigiau. Nes didžiąją dalį sumos kainavo nuotrauka ir jos paklijavimas, na tiesiog pati fotografuoju, tai norėjosi savo darbo ant sienos blush2.gif

Susižavėjusi balta virtuve ir ypač dekoracija po stiklu ir esu neišmanėlė abiejuose dalykuose, pasmalsausiu ax.gif Nuotrauka specialiai tam ir buvo fotografuojama ar paprasčiausiai išsirinkai vieną iš visų savo darbų? Nuotrauka pagaminta ištisa ar dalimis? Stiklas ištisas dėtas? Ar tas putų kartonas tarp sienos ir fotonuotraukos buvo dedamas specialiai, kad idealiai prisispaustų nuotrauka? Vat kiek klausimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 02 01, 22:39)
Daryk po langu stalcius ir visiskai integruota indaplove. Ir viskas bus ok.

Na ok, padarau stalčius arba jų imitaciją (gaunasi tiesiog stalčinė virtuvė biggrin.gif ), bet ką daryti su ta ūkinės spintos dalimi virš orkaitės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 15:15)

O iliustracijai mano virtuvė - kadangi visai neseniai užbaigta, tai ir dedu parodymui - nepabijojau nei blizgios baltos MDF, nei tuo labiau stiklo (tiek blizgią MDF, tiek stiklą turėjau ankstesniame bute). Vat baltas plyteles tai reikia kasdien valyt biggrin.gif

as kaip prijaucianti fotografijai, tai galiu tamsta tik pagirti, labai viskas vietoj ir laiku, tokia gaivi virtuve wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif labai noreciau, tiesiog svajoju tureti sendintu ar senu plytu siena virtuvej... mano atveju, tai butu ta siena, kur bus virykle, tai galvoju deti stikla iki pat garintuvo ir isspresti valymo problema... ka manot? jauciu ziauriai nepraktiska tos plytos? g.gif
Atsakyti
Tai sakykite man ar ta pieva toje fantastiškoje virtuvėje uždėta ant fototapeto ar ant plastiko ar ant ko? APie nieką kitą dabar negaliu galvot, jau kelios dienos šita virtuvė iš galvos neišeina, jau ir vyrą užparinau negyvai...
Atsakyti