Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 17:15)
O iliustracijai mano virtuvė - kadangi visai neseniai užbaigta, tai ir dedu parodymui - nepabijojau nei blizgios baltos MDF, nei tuo labiau stiklo (tiek blizgią MDF, tiek stiklą turėjau ankstesniame bute). Vat baltas plyteles tai reikia kasdien valyt biggrin.gif

user posted image

Kokia virtuvė wub.gif O kad savo hobi panaudojai, išvis thumbup.gif

Niekaip negaliu parsisiųsti Alno programėlės verysad.gif Gal kas pagelbėtų ir atsiųstų per skype? Į až kontaktus atsiųsčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 02 01, 12:58)
Niekaip negaliu parsisiųsti Alno programėlės  verysad.gif Gal kas pagelbėtų ir atsiųstų per skype? Į až kontaktus atsiųsčiau  ax.gif

Galiu atsiųst, parašyk kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 01, 15:43)
Galiu atsiųst, parašyk kontaktus.

Oi, dėkui, bet jau atsiuntė man.
Atsakyti
Pupeliuk na virutvyte tavo tai labai labai thumbup.gif - ypac sienele, taip viskas gyva patampa wub.gif

QUOTE(skarinka @ 2009 01 28, 15:07)
Jei vonioje yra vietos, tai as deciau tik i vonia. Virtuveje skalbimo masina man negraziai atrodo. Nebent imanoma ja paslepti.

Na pas mano mama jau virtuve kisene, o vonia isvis neaisku kaip ten kas telpa doh.gif na zodziu skalbimo masina pas ja virtuvej, bet ji nesimato - "ideta" i spintele...t.y. atejes i virtuve matai normalia spintele su dvigubomis durelemis (kad maziau vietos uzimtu atidarytos) o kai jas atidarai randi skalbiamaja paparsta is priekio dedama, ten dar tarpukai like tarp stavirsio ir sieneliu, tai jei kiek ji pati skalbdama ir vibruoja, tai nelabai ir jauciasi mirksiukas.gif

QUOTE(Temidė @ 2009 01 28, 15:42)
Tai taip, aš tik apie įmontuojamą skalbiamąją mašiną galvojau, kaip ir indaplovę ar kitą techniką.

hmmm.o skalbianku integruojamu buna??? kazkaip neteko matyt blush2.gif na matyt paciai kai tokio poreikio nebuvo tai ir nesusiduriau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolcik: 01 vasario 2009 - 16:21
Oi tikrai jau labai graži virtuvė su nuotraukyte thumbup.gif

Ačiū už pasidalinimą mintimis dėl tos sienutės.

Mes išsrinkom beveik baltą stalviršį su smulkiais taškučiais, o ta sienutę dengsim plošte, tokia irgi beveik balta su dryžiukais smile.gif

Kaip darot su mikrobange, ar slepiat į spinteles?
Girdėjau nuomonių, kad jos ten "dūsta" - tipo išsijungia, nes joms ten oro per mažai veikimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikuška: 01 vasario 2009 - 16:36
Na štai:

user posted image

Čia kur matosi stalviršio kampas, bus spintelė su akvariumu, dalinai pabandysiu virtuvę atskirti nuo svetainės. Už šaldytuvo eina siena, tarp jo ir akvariumo lieka 2,15m tarpas. Manau jame laisvai tilps mažas virtuvinis staliukas. Labiausiai nepatinka spintelės po langu, kažkoks kratinys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 01 vasario 2009 - 16:44
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 17:15)

Labai labai grazi virtuve wub.gif . Pas jau irgi atejo eile virtuvei biggrin.gif Mano svajonese irgi yra balta (arba labai sviesi) virtuve blizgia plokste ir stiklu ant sienos. Nuotrauka atrodo labai graziai, tokia siluma ir amzina vasara thumbup.gif

Noriu paklausti kur gaminote savo virtuve? Kaip atsidaro dureles? Nuo paspaudimo ar yra pasleptos rankeneles?
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kokios grazios tos baltos virtuves wub.gif
Sakykit merginos,kur ir kaip pastatyt stala 5kv/2 m virtuvej g.gif.Gal kokiu pavyzdeliu turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taira: 01 vasario 2009 - 18:21
QUOTE(Ming @ 2009 01 31, 14:42)
mastom apie koki ekrana is stiklo, nes plyteles negraziai atrodytu, bet stiklas blizgus, kontrastuos su gartraukiu...

stiklo būna ir matinio, ir skirtingų laipsnių matiškumas wink.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 16:15)
O iliustracijai mano virtuvė

kooookia wub.gif wub.gif wub.gif
et, gaila, kad pradedančioji fotografijoje... dar kai įdėčiau savo foto, tai paskui nervintų, nes patobulėjusi matyčiau "broką" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 01 vasario 2009 - 18:39
QUOTE(ikuška @ 2009 02 01, 16:36)
Kaip darot su mikrobange, ar slepiat į spinteles?
Girdėjau nuomonių, kad jos ten "dūsta" - tipo išsijungia, nes joms ten oro per mažai veikimui  g.gif

Mes pirkdami orkaitę iškart imsim su integruota mikrobangų funkcija ir problema išspręsta, ir vietos susitaupo 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti kokiu atstumu nuo sienos lubose dėjot apšvietimo lemputes (halogenus)? Planuojam apšvietimą labiau darbastaliui (kamabrio viduryje bus vienas didesnis šviestuvas).
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2009 02 01, 18:20)
Laba 4u.gif
Kokios grazios tos baltos virtuves wub.gif
Sakykit merginos,kur ir kaip pastatyt stala 5kv/2 m virtuvej g.gif.Gal kokiu pavyzdeliu turit?

Na, pas mus 6 kv.m., tai va greitai pafotkinau, kaip išsprendėm stalo problemą ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti