QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 16:15)
Na tikrai galiu pasakyti dėl stiklo praktiškumo, kad nei po kiekvieno valgyt darymo, nei kas dieną jo tikrai nevalau. Valau maždaug kas mėnesį, arba tada, kai matau, kad jau tikrai reikia valyti (tarkim kažką kepiau, kad riebalai daug taškėsi. Daug įtakos turi bendras apšvietimas ir kaip krenta šviesa, tas pats ir dėl blizgios MDF, pirštų antspaudų tikrai neišvengt, bet ar jie matosi, labai priklauso nuo krentančios šviesos. Dabartiniame bute tikrai dėkinga šviesa, nei pirštų antspaudų aš dažnai valau, nei tuo labiau stiklo. Dar labai priklauso nuo to, kas bus po stiklu - jei šviesiai lygiai dažyta siena, tai be abejo visi lašeliai matysis labiau, o jei tarkim fototapetas, nuotrauka ar šiaip ornamentuotas tapetas, tai tų kelių lašelių tikrai nepastebėsi.
Aš tik už stiklą
O iliustracijai mano virtuvė - kadangi visai neseniai užbaigta, tai ir dedu parodymui - nepabijojau nei blizgios baltos MDF, nei tuo labiau stiklo (tiek blizgią MDF, tiek stiklą turėjau ankstesniame bute). Vat baltas plyteles tai reikia kasdien valyt
Aš tik už stiklą
O iliustracijai mano virtuvė - kadangi visai neseniai užbaigta, tai ir dedu parodymui - nepabijojau nei blizgios baltos MDF, nei tuo labiau stiklo (tiek blizgią MDF, tiek stiklą turėjau ankstesniame bute). Vat baltas plyteles tai reikia kasdien valyt
labai grazhi virtuve ir pas mus bus tarp spinteliu ne plyteles ar plokshte o foto tapetas dabar galvoju jei musu virtuves langas yra i shiaure, ir tiesiogiai saule patenka tik vasara anksti ryte.. tai gal labai nesimatytu tie antspaudai?
beje zhiuriu pas jus ir rankeneliu nera, kas reishkia kad pastoviai liechiate plokshte ir vaiku yra...