Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 16:15)
Na tikrai galiu pasakyti dėl stiklo praktiškumo, kad nei po kiekvieno valgyt darymo, nei kas dieną jo tikrai nevalau. Valau maždaug kas mėnesį, arba tada, kai matau, kad jau tikrai reikia valyti (tarkim kažką kepiau, kad riebalai daug taškėsi. Daug įtakos turi bendras apšvietimas ir kaip krenta šviesa, tas pats ir dėl blizgios MDF, pirštų antspaudų tikrai neišvengt, bet ar jie matosi, labai priklauso nuo krentančios šviesos. Dabartiniame bute tikrai dėkinga šviesa, nei pirštų antspaudų aš dažnai valau, nei tuo labiau stiklo. Dar labai priklauso nuo to, kas bus po stiklu - jei šviesiai lygiai dažyta siena, tai be abejo visi lašeliai matysis labiau, o jei tarkim fototapetas, nuotrauka ar šiaip ornamentuotas tapetas, tai tų kelių lašelių tikrai nepastebėsi.

Aš tik už stiklą thumbup.gif

O iliustracijai mano virtuvė - kadangi visai neseniai užbaigta, tai ir dedu parodymui - nepabijojau nei blizgios baltos MDF, nei tuo labiau stiklo (tiek blizgią MDF, tiek stiklą turėjau ankstesniame bute). Vat baltas plyteles tai reikia kasdien valyt biggrin.gif

user posted image

labai grazhi virtuve ir pas mus bus tarp spinteliu ne plyteles ar plokshte o foto tapetas smile.gif dabar galvoju jei musu virtuves langas yra i shiaure, ir tiesiogiai saule patenka tik vasara anksti ryte.. tai gal labai nesimatytu tie antspaudai?

beje zhiuriu pas jus ir rankeneliu nera, kas reishkia kad pastoviai liechiate plokshte ir vaiku yra... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 31 sausio 2009 - 18:18
Na tikrai galiu pasakyti dėl stiklo praktiškumo, kad nei po kiekvieno valgyt darymo, nei kas dieną jo tikrai nevalau. Valau maždaug kas mėnesį, arba tada, kai matau, kad jau tikrai reikia valyti (tarkim kažką kepiau, kad riebalai daug taškėsi. Daug įtakos turi bendras apšvietimas ir kaip krenta šviesa, tas pats ir dėl blizgios MDF, pirštų antspaudų tikrai neišvengt, bet ar jie matosi, labai priklauso nuo krentančios šviesos. Dabartiniame bute tikrai dėkinga šviesa, nei pirštų antspaudų aš dažnai valau, nei tuo labiau stiklo. Dar labai priklauso nuo to, kas bus po stiklu - jei šviesiai lygiai dažyta siena, tai be abejo visi lašeliai matysis labiau, o jei tarkim fototapetas, nuotrauka ar šiaip ornamentuotas tapetas, tai tų kelių lašelių tikrai nepastebėsi.

Aš tik už stiklą thumbup.gif

O iliustracijai mano virtuvė - kadangi visai neseniai užbaigta, tai ir dedu parodymui - nepabijojau nei blizgios baltos MDF, nei tuo labiau stiklo (tiek blizgią MDF, tiek stiklą turėjau ankstesniame bute). Vat baltas plyteles tai reikia kasdien valyt biggrin.gif

user posted image

Super virtuve, kaip tas stiklas is tiesu gerai pas jus atrodo, niekur tokio sprendimo nemaciau....:-) thumbup.gif

Pas mane ant grubios sienos geriau turbut tiks nerudijancio plieno plokste....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ming: 31 sausio 2009 - 18:34
Pupeliukas- virtuvele super wub.gif labai grazu.Grazu stiklas,nuotrauka superine bigsmile.gif Dviratuko ratai labai dera prie nuotraukytes biggrin.gif
O ten gal pasluosciu krepsiukas po desine?
Atsakyti
Pupeliuk, gerai tema isjudinai 4u.gif . Labai gerai ziurisi tavo virtuve, o ypac, nuotrauka toki superini akcenta duoda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 31, 19:57)
Pupeliukas- virtuvele super  wub.gif  labai grazu.Grazu stiklas,nuotrauka superine bigsmile.gif  Dviratuko ratai labai dera prie nuotraukytes  biggrin.gif
  O ten gal pasluosciu krepsiukas po desine?

Ten tiesiog metalinis krepšelis, kurį pritaikiau rankšluosčiam smile.gif
Atsakyti

O tas grožis su pieva tai fototapetai? Nerealiai gražu smile.gif Iškart pakėlė nuotaiką...
Atsakyti
Pupeliukas labai gražus virtuvinis mirksiukas.gif ,stiklas prie tos baltumos ramumos labai tinka,pagyvina,išryškina thumbup.gif thumbup.gif ,mes kaip tik ir stiklą ruošiamės dėtis,jau išsirinkau foto,kai bus visas užbaigtumas gal įdėsiu ir aš savąją mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti

wub.gif labai grazi skononga neperkrauta virtuve smile.gif ir turbut pirma karta patiko kad virtuveje stiklas...turbut del graziu foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 17:22)
Kainos labai tiksliai nežinau, nes viską vyras tvarkė, bet maždaug apie 600Lt sumoj su nuotrauka, grūdintu stiklu (virtuvės ilgis 3,5m). Čia ne fototapetas, o nuotrauka, ji buvo atspausdinta ir po to paklijuota ant putų kartono, dėl to ideliai lygi ir jokių susibangavimų, prie sienos pritvirtinta tik kartu su stiklu ir jo varžtais. Tapetą jaučiu reikia klijuoti ant sienos, kaip įprastai klijuojami tapetai, na bent aš taip daryčiau.
Su tapetu turbūt būtų gerokai pigiau. Nes didžiąją dalį sumos kainavo nuotrauka ir jos paklijavimas, na tiesiog pati fotografuoju, tai norėjosi savo darbo ant sienos blush2.gif

Ačiū už smulkią info 4u.gif Turbūt mes apsisprendėm irgi jau biggrin.gif
O tavo nuotrauka labai graži, amžina vasara virtuvėje wub.gif
Atsakyti
Pupeliuk, prisijungiu prie pagyru tavo virtuvelei thumbup.gif O labiausiai man patiko tai, kad tai - TAVO pacios darbas, hobis wub.gif
Atsakyti
Pupeliuk, nuostabu. Be zodziu pati ideja ir jos ispildymas...
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2009 01 30, 12:15)
user posted image

Nu kaip iš mano planuojamos virtuvės wub.gif Kaip manot, ar praktiškos tokios sieninės plytelės virtuvėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomato: 01 vasario 2009 - 12:49