Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(z/d @ 2009 01 30, 14:21)
Kadangi ilgai kartus su jumis ieškojau sprendimu savo virtuvei, tai pamaniau, kad būtų gražu pasidalinti rezultatu smile.gif tiesa, dar trūksta orkaitės, bet neaišku, kada iki jos prieisim, tai nusprendžiau nebelaukti  ax.gif

sėkmės ir kantrybės visoms planuojančioms!!!!!

oi kaip idomu pamatyti nauja virtuve smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nekantriai laukiam rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 01 29, 21:19)
Nebent moteros, jūs ir kepėjos, aš asmeniškai tik kartą į savaitę sugalvoju ką nors orkaitėje kepti  biggrin.gif

Kepam kepam vos ne kasdien mirksiukas.gif Kai augini maza zvirbli ir kasdien sedi namie, tai kepimas tampa kasdienybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 30, 17:04)
Kepam kepam vos ne kasdien  mirksiukas.gif  Kai augini maza zvirbli ir kasdien sedi namie, tai kepimas tampa kasdienybe  biggrin.gif

thumbup.gif kaip pirst u i aki as net nemaniau kadmoku tokius patiekalus gaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 01 29, 23:00)
Pas mano drauge yra taip, kaip tu ir rasai, rastas tas pats, bet toks blizgesys yra.

Kai renkiesi stalvirsi baldams is pavyzduku maziuku, kurie buna pas baldininkus, tai kitoje puseje buna parasyta storiai ir tada jie mato, ar gali padaryti ar ne. bet mazai tokiu, kuriu nera mirksiukas.gif  i temopala verta aplamai nuvaziuoti, kad pamatytum didesnius ploksciu pavyzdzius, visai kitas vaizdas.

Va kaip rašai, kad pas tavo drauge blizga, tai vat taip ir pas tuos mūsų pažystamus - atrodo kaip tos plastikinės dailylentės - negražu man schmoll.gif

Bet va buvom Termopale, gal jau ir išsirinkom stalviršį - toscana smile.gif - toks matinis. To HPL pavyzdžių neturi, bet sakė, kad tokios pačios faktūros kaip ir stalviršis.
Tai ryt derinsim - ar tikrai tinka spalva ir jau gal pagaliau apsispręsim ar stiklas, ar ta plokštė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikuška @ 2009 01 28, 20:04)
Sveikos,
oi kaip sunku apsisręsti su virtuve  doh.gif . Na jau beveik dėl visko apsisprendėm - dėl buitinės, dėl spalvos (tamsi, nors na patyre žmones sako, kad nepraktiška labai  blush2.gif ), dėl spinteliu išmatavimų. Net mikrobangę pagaliau sugalvojom kur įkišti  biggrin.gif  - į vieną uždaromą lentyną, bet apačioje.

Bet va didžiausi bėda dabar dėl stalviršio ir sienos tarp apatiniu ir viršutinių spintelių. Kažkaip nepavyksta suderinti sad.gif
Gal kas turit kokių įdėjų ar norit pasigiri kaip pavyko jums suderinti  blush2.gif .
Mes galvojam deti stavirsi ir tada tokos pacios spalvos plonesne plokste ant sienos - bet sunku rasti plona plokštę, kad atitiktų stalviršį. Dar mąstom apie stiklą, bet gal nepraktiška, o ir su spalvom sudėtinga.
Kažkaip labai nenoriu plytelių ant tos sienos - na atrodo, kad netiks prie mūsų pasirinktos plokštės.  g.gif

pas mus stalviršis buko, o plokštė dėta beveik sienų spalvos (šviesi šviesi smėlio) - tai labai patenkinta, kad ne tokia pat, kaip stalviršis, nes "uždarytų į dėžutę". žmonės net nepastebi, kad ten yra plokštė, mano, kad siena. o valyti lengva 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes virtuviu planuotojos smile.gif
pas mus senai jau yra planelis paruoshtas. Plokshte galvojom det mdf beveik balta spalva derinom su raudona ir vis laukem kol galima bus pradet gamint... tik va jau artejant tam laikui ishkilo klausimas kokio blizgumo ta mdf plokshte gamint??? help.gif help.gif Jis sako kad blizguma gali padarytinuo 50% iki 100%. atvezhe tiek vienokio tiek kitokio blizgumo pavyzdzhius liepe apsispresti.. va ir nezhinau ka dabar daryt g.gif ant 100% blizgios atvaizdas beveik veidrodinis tachiau labai matosi visi pirshtu anspaudai, o ant 50% antspaudu nesimato, tik netaip efektingai atrodo unsure.gif
Merginos, tos kurios daretes ish MDF plokshtes kokio blizgumo plokshtes rinkotes ir ar patenkintos? help.gif
Atsakyti
Kai tevai nusprende nama persitvarkyt (statytas daugiau kaip pries 20 metu), neieskojo dizainerio, tik labai daug skaite ta tema, ieskojo visokiausiu variantu, ka galima butu panaudoti, i ka reikia atsizvelgti. Kadangi dabar gyvena trise (tevai ir mociute), bei suo, nemaza dalis ju kasdieninio gyvenimo prabega virtuveje. Pirmasis aukstas suprojektuotas buvo taip, kad jame yra koridorius, vonios kambarys, virtuve ir svetaine, tai visaip suko galva, ar isgriauti dali sienos, ar palikti su durimis. Vis delto ju atsisake, kaip ir daugybes spinteliu, ir atrodo, nesigaili. kai susijunge erdveles i viena bendra erdve, namas kazkoks naujesnis, medernesnis atrodo, o jaukumo neprarado. Siaip ieskantys sprendimu namuose, ir is draugu girdziu, ir kai savo isirenginejom, susiduria su tuo, kad tenka arba pirkti knygas, zurnalus, arba kreiptis i dizainerius, kuriais ne visad lieka patenkinti (dabar jais vadinasi net ir pradedantys studentai, ir pasiulo ne visad i tema)... Internete itin daug info neradom, daugiausia tik baldu gamintoju reklamu... Nezinau, ar taip galima, bet gal sis straipsnis kam nors pades, radom su drauge neblogu patarimu, kaip susiplanuot, kokios grindys geriau ir pan. http://lt.lt.allcons...ex/article/5040. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(X-iuke @ 2009 01 31, 13:17)
va ir nezhinau ka dabar daryt g.gif  ant 100% blizgios atvaizdas beveik veidrodinis tachiau labai matosi visi pirshtu anspaudai, o ant 50% antspaudu nesimato, tik netaip efektingai atrodo  unsure.gif
Merginos, tos kurios daretes ish MDF plokshtes kokio blizgumo plokshtes rinkotes ir ar patenkintos? help.gif

Siaip, kas labai efektingai atrodo, bet nepraktiska, su laiku gali nusibosti, or pastangu tas efektas reikalaus papildomu... O ir nuo vaiku nenusaugosi, nuvalysi, ziuri, jau vel nuciupineta.. Tokiu atveju maziau prieziuros reikalaujantis variantas galetu buti iseitis (pas mus gartraukis labai tos prieziuros reikalauja, kokia sriuba paverdi, ir blizgink)... Bet aisku, kitam gal savaip atrodo, gal toj virtuvej laiko daug laiko nesugaistat rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 30, 16:04)
Kepam kepam vos ne kasdien  mirksiukas.gif  Kai augini maza zvirbli ir kasdien sedi namie, tai kepimas tampa kasdienybe   biggrin.gif

As nelabai daznai kepu, bet susiduriau su vienu neapgalvotu dalyku: pas mus siena prie virykles neapsaugota jokiu ekranu schmoll.gif O viso namo toks sprendimas, kad sienos betonines paliktos ir senu plytu intarpai. Vienas toks kaip tik prie virykles. Nezinau, ar cia galima foto patalpinti, bet parodyciau, kaip riebaliukai isigere i siena ir plytas (na, as ja pasveiciu su indu plovikliu, ir gerai, bet is naujo apsitasko)... unsure.gif mastom apie koki ekrana is stiklo, nes plyteles negraziai atrodytu, bet stiklas blizgus, kontrastuos su gartraukiu... Tai dar nezinom, kaip ta siena apsaugosim, bet beveik kas savaites sveisti sienas (vien del to indu plovikli turiu pirkti :-) irgi negerai, dar kiaurai pratrinsiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ming: 31 sausio 2009 - 14:47
QUOTE(Lillita @ 2009 01 29, 15:10)
zinokit, nieko cia blogo skalbykle virtuveje, jei didele virtuve, uzsienyje tai labai populiaru (jei nera atskiros laundry-skalbyklos patalpos), svarbu, kad butu ji integruojama ir dar reiketu padaryti atskira skalbiniu krepsi ir spintele skalbikliams, ir visa tai butu geriausia atskirti toliau nuo maisto gaminimo zonos. zinoma, jei skalbykle netelpa vonioje.. apskritai, geriausia butu tureti atskira patalpa skalbyklai smile.gif bet tai jau ne musu isplanavimams, bet jei kas statosi nauja nama, tai tikrai patarciau apie tai pagalvoti smile.gif

Mes darėm atskirą skalbyklę apačioje. Ir taip, aš sutinku, kad neblogas variantas virtuvėje skalbyklė tuo atveju, jei virtuvė didžiulė ir viskas atskirai nuo virtuvinių spintelių, bet tikriausiai daugumos virtuvė toli gražu neprimena kataloguose matomų užsienio virtuvių su 20 kv.m plotu 4u.gif
Aišku, kiekvienas pripranta prie savos erdvės ir susidėlioja viską kuo patogiau.

QUOTE(ikuška @ 2009 01 29, 18:48)
Tas HPL tai arodo kaip plastikas, na tik, kad su raštu stalviršio?  blush2.gif
Kažką panašus mačiau pas vienus draugus - tai man labai neptiko  schmoll.gif - baldai taip prabangiai atrodo (na ištikrųjų ir kaina nemaža), o ta plokštė taip "pigiai"  doh.gif

Bet dar žiūrėsim - man gražu atrodo tas stiklas  ax.gif , tai gal dėsim jį, o tada jei kas keisim. Sutinku, kad gal ir nepraktiška, jei virtuvė intensyviai naudojama smile.gif, bet aš šiaip prasta šeimininkė - su viruve labai nedraugauju, tai gal labai nekepsiu ir nevirsiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif tie hpl ir man baisoki blush2.gif , bet stiklas labai gražu bigsmile.gif Jei reikėtų rinktis iš dviejų šių, tai tik stiklą dėčiau 4u.gif
Atsakyti
Na tikrai galiu pasakyti dėl stiklo praktiškumo, kad nei po kiekvieno valgyt darymo, nei kas dieną jo tikrai nevalau. Valau maždaug kas mėnesį, arba tada, kai matau, kad jau tikrai reikia valyti (tarkim kažką kepiau, kad riebalai daug taškėsi. Daug įtakos turi bendras apšvietimas ir kaip krenta šviesa, tas pats ir dėl blizgios MDF, pirštų antspaudų tikrai neišvengt, bet ar jie matosi, labai priklauso nuo krentančios šviesos. Dabartiniame bute tikrai dėkinga šviesa, nei pirštų antspaudų aš dažnai valau, nei tuo labiau stiklo. Dar labai priklauso nuo to, kas bus po stiklu - jei šviesiai lygiai dažyta siena, tai be abejo visi lašeliai matysis labiau, o jei tarkim fototapetas, nuotrauka ar šiaip ornamentuotas tapetas, tai tų kelių lašelių tikrai nepastebėsi.

Aš tik už stiklą thumbup.gif

O iliustracijai mano virtuvė - kadangi visai neseniai užbaigta, tai ir dedu parodymui - nepabijojau nei blizgios baltos MDF, nei tuo labiau stiklo (tiek blizgią MDF, tiek stiklą turėjau ankstesniame bute). Vat baltas plyteles tai reikia kasdien valyt biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 31, 16:15)

Va čia labai labai mano stiliaus virtuvė wub.gif Pati irgi darysiu iš tokios plokštės, tik stalviršio juodo blizgaus granito noriu.
O tas stiklas labai gražiai atrodo bigsmile.gif
Jei gali, parašyk kiek jums jis kainavo blush2.gif ir ar nėra jokių susibangavimų tapeto po juo? Ar visiškai prisispaudęs prie sienos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 01 31, 18:12)
Va čia labai labai mano stiliaus virtuvė  wub.gif  Pati irgi darysiu iš tokios plokštės, tik stalviršio juodo blizgaus granito noriu.
O tas stiklas labai gražiai atrodo  bigsmile.gif
Jei gali, parašyk kiek jums jis kainavo  blush2.gif  ir ar nėra jokių susibangavimų tapeto po juo? Ar visiškai prisispaudęs prie sienos?  4u.gif

Kainos labai tiksliai nežinau, nes viską vyras tvarkė, bet maždaug apie 600Lt sumoj su nuotrauka, grūdintu stiklu (virtuvės ilgis 3,5m). Čia ne fototapetas, o nuotrauka, ji buvo atspausdinta ir po to paklijuota ant putų kartono, dėl to ideliai lygi ir jokių susibangavimų, prie sienos pritvirtinta tik kartu su stiklu ir jo varžtais. Tapetą jaučiu reikia klijuoti ant sienos, kaip įprastai klijuojami tapetai, na bent aš taip daryčiau.
Su tapetu turbūt būtų gerokai pigiau. Nes didžiąją dalį sumos kainavo nuotrauka ir jos paklijavimas, na tiesiog pati fotografuoju, tai norėjosi savo darbo ant sienos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 31 sausio 2009 - 17:25