Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ikuška @ 2009 01 29, 19:48)

ikuška, 29 Sau 2009 - 19:48, parašė:

ikuška, 29 Sau 2009 - 19:48, parašė:

Tas HPL tai arodo kaip plastikas, na tik, kad su raštu stalviršio?  blush2.gif
Kažką panašus mačiau pas vienus draugus - tai man labai neptiko  schmoll.gif - baldai taip prabangiai atrodo (na ištikrųjų ir kaina nemaža), o ta plokštė taip "pigiai"  doh.gif

Bet dar žiūrėsim - man gražu atrodo tas stiklas  ax.gif , tai gal dėsim jį, o tada jei kas keisim. Sutinku, kad gal ir nepraktiška, jei virtuvė intensyviai naudojama smile.gif, bet aš šiaip prasta šeimininkė - su viruve labai nedraugauju, tai gal labai nekepsiu ir nevirsiu biggrin.gif

Kažką panašus mačiau pas vienus draugus - tai man labai neptiko  schmoll.gif - baldai taip prabangiai atrodo (na ištikrųjų ir kaina nemaža), o ta plokštė taip "pigiai"  doh.gif

Bet dar žiūrėsim - man gražu atrodo tas stiklas  ax.gif , tai gal dėsim jį, o tada jei kas keisim. Sutinku, kad gal ir nepraktiška, jei virtuvė intensyviai naudojama smile.gif, bet aš šiaip prasta šeimininkė - su viruve labai nedraugauju, tai gal labai nekepsiu ir nevirsiu biggrin.gif

HPL yra plokštė,dengta lygiai tokiu laminatu,kaip ir stalviršis
http://www.termopala...kstes-thermopal
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2009 01 29, 19:00)

Balanda, 29 Sau 2009 - 19:00, parašė:

Balanda, 29 Sau 2009 - 19:00, parašė:

Keli varianai gal ir tiktų, reiks bandyti nuvažiuoti pažiūėti, kaip "gyvai" atrodo.
O gal žinot kokios kainos maždaug - kiek girdėjau pardavinėja taip vadinamais lapai?
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 29, 19:36)

Hoffnung, 29 Sau 2009 - 19:36, parašė:

Hoffnung, 29 Sau 2009 - 19:36, parašė:

Pritariu  drinks_cheers.gif  Is draugu ir pazistamu daug nusiskundimu girdejau del atskirai pastatytos orkaites... Nors mano busima virtuve bus didele vistiek atsisakiau tos minties iskelti ja atskirai nuo kaitlentes  ax.gif  Tradicinis variantas man atrodo ir grazus ir praktiskas  thumbup.gif

Pritariu  drinks_cheers.gif  Is draugu ir pazistamu daug nusiskundimu girdejau del atskirai pastatytos orkaites... Nors mano busima virtuve bus didele vistiek atsisakiau tos minties iskelti ja atskirai nuo kaitlentes  ax.gif  Tradicinis variantas man atrodo ir grazus ir praktiskas  thumbup.gif

Nebent moteros, jūs ir kepėjos, aš asmeniškai tik kartą į savaitę sugalvoju ką nors orkaitėje kepti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 29 sausio 2009 - 19:20
QUOTE(Betule @ 2009 01 29, 19:19)

Betule, 29 Sau 2009 - 19:19, parašė:

Betule, 29 Sau 2009 - 19:19, parašė:

Nebent moteros, jūs ir kepėjos, aš asmeniškai tik kartą į savaitę sugalvoju ką nors orkaitėje kepti  biggrin.gif

Nebent moteros, jūs ir kepėjos, aš asmeniškai tik kartą į savaitę sugalvoju ką nors orkaitėje kepti  biggrin.gif

na aš kepu tikrai dažnai. Man patogiau ax.gif nei virti biggrin.gif
ir beje dar nepaminėjau, kad orkaitė įmontuota šalia stacionaraus šaldytuvo.... No problem schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na kas liecia orkaites tai ispradziu as norejau ja deti aukstai bet del garu ir t.t. persigalvojau plius dar pas 4 podruskes buvau kurios sake ateityje jei detu orkaite aukstai tai tik jei gartraukis salia o dabra tai nepatenkintos keikesi kad ne tradicini varianta pasirinko.
Bet...
pasidariau virtuve, orkaite tradiciskai ir neikiek iki siol nesigailiu nors praejo gal tik svaite smile.gif
bet apie garus, tai jokiu garu pas mane nera o kepu kiekviena diena orkaiteje tai mesa tai vista na man pats paprasciausias budas yra kepti orkaiteje. orakaite tikrai pas mane neperdaugiausia navarocena zanusi uz 750lt kepu pastoviai garuose tai tarpuke tarp kaitlentes ir orkaites kepant eina saltas oras o kai noriu patikrinti ar bulvytes pvz suminkestejo atidarius orkaite tai tik karsta banga nueina ir tiek. tai jei jau laaabai norisi orkaites aukstai tai gal reikia pasidometi perkant kas kaip kur tie garai ir t.t.
sekmes visom apsisprendziant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikuška @ 2009 01 29, 20:48)

ikuška, 29 Sau 2009 - 20:48, parašė:

ikuška, 29 Sau 2009 - 20:48, parašė:

Pas mano drauge yra taip, kaip tu ir rasai, rastas tas pats, bet toks blizgesys yra. Nezinau, kas ten pas juos per daiktas ant tos sienos, bet toks nestoras visai. bet ir ne plevele, nes esu girdejusi, kad dar ir tokias klijavo pas kazka anksciau. Daresi virtuve gal pries kokius penkis metus g.gif , bet tikrai ne maziau.
Mano virtuves plokste ant sienos truputi storesne, negu draugu, ir atrodo tip top, kaip stalvirsis, jokio skirtumo apart storio.

QUOTE(ikuška @ 2009 01 29, 21:06)

ikuška, 29 Sau 2009 - 21:06, parašė:

ikuška, 29 Sau 2009 - 21:06, parašė:

Keli varianai gal ir tiktų, reiks bandyti nuvažiuoti pažiūėti, kaip "gyvai" atrodo.
O gal žinot kokios kainos maždaug - kiek girdėjau pardavinėja taip vadinamais lapai?

atrodo taip pat, kaip stalvirsis, niekuo nesiskiria. Kai renkiesi stalvirsi baldams is pavyzduku maziuku, kurie buna pas baldininkus, tai kitoje puseje buna parasyta storiai ir tada jie mato, ar gali padaryti ar ne. bet mazai tokiu, kuriu nera mirksiukas.gif i temopala verta aplamai nuvaziuoti, kad pamatytum didesnius ploksciu pavyzdzius, visai kitas vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 01 28, 23:28)

Junda, 28 Sau 2009 - 23:28, parašė:

Junda, 28 Sau 2009 - 23:28, parašė:

Aš tai kiek suprantu stiklą geriau dėtis į tas virtuves, kurios nebus intensyviai naudojamos. Nes kai per dieną ten daug visko gamini, tai vis tiek taškos ta vieta ir reiktų dažnai valyti, nes ant stiklo baisiai krenta į akis, o ant kokių plytelių tai bala nematė smile.gif Čia tik šiaip iš asmeninės patirties sakau...

Aš tai kiek suprantu stiklą geriau dėtis į tas virtuves, kurios nebus intensyviai naudojamos. Nes kai per dieną ten daug visko gamini, tai vis tiek taškos ta vieta ir reiktų dažnai valyti, nes ant stiklo baisiai krenta į akis, o ant kokių plytelių tai bala nematė smile.gif Čia tik šiaip iš asmeninės patirties sakau...

Absoliučiai nesutinku schmoll.gif Aš virtuvę labai daug naudoju, ta prasme tikrai daug gaminu, stiklas buvo ir prieš tai buvusioje virtuvėje, ir dabar. Labai puikiai valosi stiklų plovikliu. Netgi manyčiau kad lengviau nei plytelės, nes idealiai lygus paviršius. Stiklas vietoje plytelių tikrai puikus pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Kas liečia orkaites atskirai nuo kaitlentės, tai mūsų baldžius sakė irgi dėti po kaitlente, nes ale bus garų, bet aš dabar mastau garsiai - gyvenom senam bute su sena orkaite dujine garų būdavo tik jei kas prisvildavo, bet čia jau dūmai o ne garai.. O šaiaip tikrai nieko tokio nebuvo. Vat nuo keptuvės kepant tai kažkaip visi langai aprasodavo.. ir net pilak būdavo. Tai manau, kad nieko čia blogo dėti atskirai.

Dėl tų plokščių ant sienos, patys tokią dėsim, tik bėda, kad urie stalviršiai mums tiko tokių plokščių nebuvo, tai teko derinti, skirsis nuo stalvirsio , bet nezymiai.
Atsakyti
Sveikos mamukes manes taip pat laukia virtuves baldai taigi noreciau jusu patarimo.
Nieko cia daug neisgalvosim virtuve nedidele tad kaip jau ilgai puoseletas mano projektelis.

user posted image

Po kriuakle bus pazemintas stalcius . Labai patogu siuklems ir siaip kam toliau susideti. idesim tam skirtus kibirus.
toliau bus indaplove kampine spintele orkaite ir stalciu spintele.

Virsuje pirmas aukstas atsidarines pakeliamai kad nekliutu. o antram aukstui turbut bus varstomos bet vaizdas ( rankeneles ) taip pat bus centre) antram aukste stoves maziau naudojami daiktai .

Db noreciau jusu patarimo del spalvu bendras vaizdas turetu buti toks:

user posted image
tik vietoj sitos tamsesnes rudos ( kur cia padarytas pirmas aukstas virsuje deti tokia

kaip sioje virtuveje
user posted image

Taigi visa virtuve bus balto blizgas laminato o virsutiniu spinteliu pirmas aukstas sviesus rudas. stalvirsisi taip pat sviesus labiau i balta kaip pirmoje foto. Tik db klausimas koki daryti tarpa tarp spinteliu ar toki kaip stalvirsis ar toki kaip spinteles rusva?

lauksiu jusu patarimo del spalvytes tarp spinteliu.

P.S Vakar kaip tik turejau baldininka namuose ir teiravausi kaip galima butu padaryti kad tarpas tarp spinteliu nesiskirtu nuo stalvirsio.
tai stai koki atsakyma gavau.
Anksciau jie priderindavo ir uzlaminuodavo plokste bet sake sis reikalas nepasiteisino buna kad nuo orkaites karscio jis atsoka.
Sake db sprendima toks kad jie suplonina toki pati stalvirsi ir puikiai viskas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 29, 21:35)

Pupeliukas, 29 Sau 2009 - 21:35, parašė:

Pupeliukas, 29 Sau 2009 - 21:35, parašė:

Absoliučiai nesutinku schmoll.gif Aš virtuvę labai daug naudoju, ta prasme tikrai daug gaminu, stiklas buvo ir prieš tai buvusioje virtuvėje, ir dabar. Labai puikiai valosi stiklų plovikliu. Netgi manyčiau kad lengviau nei plytelės, nes idealiai lygus paviršius. Stiklas vietoje plytelių tikrai puikus pasirinkimas thumbup.gif

as irgi nesuvokiu, koks skirtumas ka valysi ar stikla, ar plyteles? vistiek reiks valyti biggrin.gif aisku, jei ruosiates apleisti ta virtuve ir kas pusmeti tik "apsivalyti" tai savaime aisku, kad teks gramdyti, bet jei po kiekvieno gaminimo apvalysi apsitaskiusia siena, tai viskas bus liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 01 30, 11:29)

giedre.v, 30 Sau 2009 - 11:29, parašė:

giedre.v, 30 Sau 2009 - 11:29, parašė:

as irgi nesuvokiu, koks skirtumas ka valysi ar stikla, ar plyteles? vistiek reiks valyti  biggrin.gif  aisku, jei ruosiates apleisti ta virtuve ir kas pusmeti tik "apsivalyti" tai savaime aisku, kad teks gramdyti, bet jei po kiekvieno gaminimo apvalysi apsitaskiusia siena, tai viskas bus liuks  mirksiukas.gif

as irgi nesuvokiu, koks skirtumas ka valysi ar stikla, ar plyteles? vistiek reiks valyti  biggrin.gif  aisku, jei ruosiates apleisti ta virtuve ir kas pusmeti tik "apsivalyti" tai savaime aisku, kad teks gramdyti, bet jei po kiekvieno gaminimo apvalysi apsitaskiusia siena, tai viskas bus liuks  mirksiukas.gif

Na, aš stiklo niekad neturėjau. Jį turi pora draugių, kurios retai gamina. Kai pasiklausiau, kaip jis joms patinka, sakė, kad gerai jog beveik negamina, nes reikėtų dažnai valyti tą stiklą. Aš turiu tokias oranžines plyteles su raštais, tai man ten visokie smulkūs vandens lašeliai visai nesimato ir apskritai beveik nieko nesimato, kas mėnesį pravalau ir atrodo visada gerai. Todėl ir nusprendžiau, kad stiklas man reikštų daugiau darbo, juk ant jo kiekvienas pirštų antspaudas matos...
Atsakyti
Kadangi ilgai kartus su jumis ieškojau sprendimu savo virtuvei, tai pamaniau, kad būtų gražu pasidalinti rezultatu smile.gif tiesa, dar trūksta orkaitės, bet neaišku, kada iki jos prieisim, tai nusprendžiau nebelaukti ax.gif

sėkmės ir kantrybės visoms planuojančioms!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z/d: 30 sausio 2009 - 14:24