Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ikuška @ 2009 01 28, 20:04)
<....> - bet sunku rasti plona plokštę, kad atitiktų stalviršį. <....>

Beveik visi stalviršiai turi HPL(tokios pačios spalvos kaip stalviršis), kuri yra dažniausiai klijuojama ant plokstės ir dedama prie sienos.
Atsakyti
Siam psl yra daug idomiu originaliu variantu.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 01 28, 13:25)
Mamos, pasidalinkite patirtimi, ar dėti skalbimo mašiną į virtuvę? Vonioj kaip ir vietos padaugėtų, bet gal labai nepraktiška?

Nedėčiau skalbimo mašinos į virtuvę schmoll.gif Man kad ir kokia iščiustyta virtuvė būtų, bet vistiek drabužiams skalbti ten ne vieta, nebent nebėra kitos išeities 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 01 29, 12:27)
Nedėčiau skalbimo mašinos į virtuvę  schmoll.gif  Man kad ir kokia iščiustyta virtuvė būtų, bet vistiek drabužiams skalbti ten ne vieta, nebent nebėra kitos išeities  4u.gif

zinokit, nieko cia blogo skalbykle virtuveje, jei didele virtuve, uzsienyje tai labai populiaru (jei nera atskiros laundry-skalbyklos patalpos), svarbu, kad butu ji integruojama ir dar reiketu padaryti atskira skalbiniu krepsi ir spintele skalbikliams, ir visa tai butu geriausia atskirti toliau nuo maisto gaminimo zonos. zinoma, jei skalbykle netelpa vonioje.. apskritai, geriausia butu tureti atskira patalpa skalbyklai smile.gif bet tai jau ne musu isplanavimams, bet jei kas statosi nauja nama, tai tikrai patarciau apie tai pagalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2009 01 28, 22:17)
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

Gražu wub.gif
Vat norisi panašaus varianto ir nors tu ką.
Kitoje temoje mane merginos paprotino, kad jei virtuvėje orkaitė ir kaitlentė skirtingose vietose - reikia 2 gartraukių. Ar teisybė? g.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 01 29, 00:39)
Siam psl yra daug idomiu originaliu variantu.

Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2009 01 29, 00:34)
Tai kiek aš žinau,kad tos firmos,kurios prekiauja stalviršiais,turi ir HPL sieneles ,dedamas ant sienos tarp viršutinių ir apatinių spintelių.Bent jau Termopale galima užsisakyt lygiai tokią sienelę kaip ir stalviršis.

ne visų spalvų yra

QUOTE(Tila @ 2009 01 29, 17:37)
skirtingose vietose - reikia 2 gartraukių. Ar teisybė? g.gif

tikrai labai nepraktiška yra orkaitę statyti atskirai, kad ir kaip man buvo gražu, turėjau atsisakyti tos minties, nes prisižiūrėjau draugės patirties, kai po kiekvieno kepimo (o kepa kiekviena dieną) dar jungia dulkių siurblį pusei valandos, kad garus ištrauktų verysad.gif gartraukis kitam virtuvė gale ir norimo rezultato neduoda

bet aišku priklauso, kokio dydžio virtuvė. Didesnėms tikrai nepatarčiau atskirai orkaitės dėti
Atsakyti
Dėl orkaitės atskirai:

man taip pat buvo toks klausimas, ir čia prieš kurį laiką tariausi su jumis, ar orkaitė be garintuvo praktiška?

Per tą laiką įsigijau orkaitę būsimajai virtuvei, ir ją pasistačiau bei pradėjau naudoti dabartinėje (nors ji turi būti integruota, bet integruoti nėra kur, todėl tiesiog stovi and indaplovės, visa tokia 'gražuolė' biggrin.gif )

Ir ką gi turiu pasakyti -
nėra jokių garų, ir nebematau problemos didis.gif . nežinau kur tie garai dingsta, bet jokių kamuolių nėra. Apsisprendžiau ir naujoje virtuvėje statyti atskirai. Tuo labiau, kad numatyta priverstinė vėdinimo sistema, o blogiausiu atveju galima praverti langą. Bet kolkas stovi atskira, naudoju, ir tikrai viskas super.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 01 29, 12:27)
Nedėčiau skalbimo mašinos į virtuvę  schmoll.gif  Man kad ir kokia iščiustyta virtuvė būtų, bet vistiek drabužiams skalbti ten ne vieta, nebent nebėra kitos išeities  4u.gif

Pas mus senoj virtuvej buvo skalbenke ir visai ji ten netrugde (vonia buvo maza), o dabar atvirkstinis variantas, tai irgi nesiskundziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 01 29, 16:45)
ne visų spalvų yra
tikrai labai nepraktiška yra orkaitę statyti atskirai, kad ir kaip man buvo gražu, turėjau atsisakyti tos minties, nes prisižiūrėjau draugės patirties, kai po kiekvieno kepimo (o kepa kiekviena dieną) dar jungia dulkių siurblį pusei valandos, kad garus ištrauktų  verysad.gif gartraukis kitam virtuvė gale ir norimo rezultato neduoda

bet aišku priklauso, kokio dydžio virtuvė. Didesnėms tikrai nepatarčiau atskirai orkaitės dėti

nežinau, pas mane jokių problemų. orkaitė, kepant ir šiaip ventiliuojasi. Pas mane virtuve nisoj, aisku gartraukis nepertoliausiai, bet kepant orkaitej as ji retai kada ijungiu nes pamirstu blush2.gif
tikrai nevirsta kamuoliais garai ir dregme nesilaiko.
Atsakyti
ne visų spalvų yra

ne visų , bet pasirinkimas tikrai labai didelis, dar nepasitaikė varianto, kad nerastume tinkamo smile.gif

Didesnėms tikrai nepatarčiau atskirai orkaitės dėtitikrai labai nepraktiška yra orkaitę statyti atskirai, kad ir kaip man buvo gražu, turėjau atsisakyti tos minties, nes prisižiūrėjau draugės patirties, kai po kiekvieno kepimo (o kepa kiekviena dieną) dar jungia dulkių siurblį pusei valandos, kad garus ištrauktų  verysad.gif gartraukis kitam virtuvė gale ir norimo rezultato neduoda

pirma karta girdziu toki dalyka, tikrai.. g.gif itariu, kad pas tavo drauge yra brokuota, nesandari arba labai prastos firmos orkaite.. kiekviena normali orkaite turi specialias sieneles, kuriose karstas oras yra atvesinamas, tai igalina netgi montuoti ja salia saldytuvo spintos, ir saldytuvui visai nekenkia (pati turiu toki varianta).. per maza tarpeli, esanti tarp orkaites paneles ir dureliu vos vos siltas (!) oras ir kazkiek kvapu iseina, bet tikrai ne tiek, kad prigaruotu aplink, praktiskai to net nesimato, nekalbu jau, kad sugadintu baldus.. be to, jei yra 3 ar daugiau stiklu durelese ar specialus dureliu stiklo paketas netgi isorinis stiklas visiskai neikaista, kas yra labai saugu del vaiku, kad nenusidegintu. gal tavo draugei reiketu pakeisti orkaite ir viskas susitvarkytu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2009 01 29, 15:37)
Gražu  wub.gif
Vat norisi panašaus varianto ir nors tu ką.
Kitoje temoje mane merginos paprotino, kad jei virtuvėje orkaitė ir kaitlentė skirtingose vietose - reikia 2 gartraukių. Ar teisybė? g.gif
Ačiū už nuorodą 4u.gif

grazu tikrai, tik atkreipkite demesi, kokio dydzio sios virtuves smile.gif suspaudus i musu virtuviu plotus tokiu groziu nesigautu.. g.gif ir dar - atkreipk pati demesi - visur orkaites yra iskeltos - ar kur nors matai 2 gartraukius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 01 29, 18:45)
tikrai labai nepraktiška yra orkaitę statyti atskirai, kad ir kaip man buvo gražu, turėjau atsisakyti tos minties, nes prisižiūrėjau draugės patirties, kai po kiekvieno kepimo (o kepa kiekviena dieną) dar jungia dulkių siurblį pusei valandos, kad garus ištrauktų  verysad.gif gartraukis kitam virtuvė gale ir norimo rezultato neduoda

Pritariu drinks_cheers.gif Is draugu ir pazistamu daug nusiskundimu girdejau del atskirai pastatytos orkaites... Nors mano busima virtuve bus didele vistiek atsisakiau tos minties iskelti ja atskirai nuo kaitlentes ax.gif Tradicinis variantas man atrodo ir grazus ir praktiskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2009 01 28, 23:28)
Beveik visi stalviršiai turi HPL(tokios pačios spalvos kaip stalviršis), kuri yra dažniausiai klijuojama ant plokstės ir dedama prie sienos.

Tas HPL tai arodo kaip plastikas, na tik, kad su raštu stalviršio? blush2.gif
Kažką panašus mačiau pas vienus draugus - tai man labai neptiko schmoll.gif - baldai taip prabangiai atrodo (na ištikrųjų ir kaina nemaža), o ta plokštė taip "pigiai" doh.gif

Bet dar žiūrėsim - man gražu atrodo tas stiklas ax.gif , tai gal dėsim jį, o tada jei kas keisim. Sutinku, kad gal ir nepraktiška, jei virtuvė intensyviai naudojama smile.gif, bet aš šiaip prasta šeimininkė - su viruve labai nedraugauju, tai gal labai nekepsiu ir nevirsiu biggrin.gif

Atsakyti