QUOTE(Temidė @ 2009 01 28, 13:25)
Mamos, pasidalinkite patirtimi, ar dėti skalbimo mašiną į virtuvę? Vonioj kaip ir vietos padaugėtų, bet gal labai nepraktiška?
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 28, 17:27)
Na jo, bet tada reikia išsirinkti tokią, kuri visai nevibruotų gręždama. Mes pirkom gorenje, kuri laikoma labai tylia, ir tai jaučiasi kartais, kai vibruoja. o čia po stalviršiu pakišus, nežinau, kaip ta problemą išspręsti.
8 metus turiu tą pačią skalbyklę virtuvėj. Ji nėra įmontuota (neturi to priekio), bet yra įkišta į specialiai tam paliktą tarpą tarp spintelių po stalviršiu. Iki stalviršio likę apie 4 cm, ten yra ertmė (joje laikau instrukcijas). Skalbyklė vibruoja, bet per tiek metų spintelės aplink ją neišsiklibino ir išvis jokių problemų neturiu. Man labai patogu, bet virtuvė yra atskira, o ne su svetaine. Jei būtų su svetaine, man nebūtų gražu.
Buvau šiandien Nabuke, kad man projektuką sukurtų. Jo neduos, bet gal aš ten nuspręsiu tinka man jų virtuvė ar ne, tinka suma ar ne (žadėjo dideles nuolaidas, bet, kaip vyras sako, pradžioj uždės kosminę, o paskui nuleis). Dirba jie su Blum. Paskui eisiu į kitas firmas, jau poroj susitariau dėl paprojektavimo. Kiek jūs mokėjot už projektus (jei jų jums neatiduoda ir jei atiduoda). Nabuke nemokamai, neatiduoda. Poroj firmų, kur skambinaus, atiduoda, nemokama. Vienoj turbūt atiduoda bet 600 kainuoja, man per daug, nes jei nepatiks ar kaina netenkins, tai kaip ir pinigai į balą. Norėčiau sutilpt į 10 tūkst. (be buitinės tehcnikos, kriauklių ir pan.).