Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(skarinka @ 2009 01 28, 16:07)
Jei vonioje yra vietos, tai as deciau tik i vonia. Virtuveje skalbimo masina man negraziai atrodo. Nebent imanoma ja paslepti.

Esu mačius, lyg į spintelę įdeda, ar maišau kažką g.gif
Atsakyti
Tai taip, aš tik apie įmontuojamą skalbiamąją mašiną galvojau, kaip ir indaplovę ar kitą techniką.
Atsakyti
Sveikos, mamos ir ne tik :-)
Norėjau paklaust, gal kas darėtės virtuvės ar kitokius baldus baldus Diformoje (kaune), ar patenkinti kokybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 01 28, 16:42)
Tai taip, aš tik apie įmontuojamą skalbiamąją mašiną galvojau, kaip ir indaplovę ar kitą techniką.

Na jo, bet tada reikia išsirinkti tokią, kuri visai nevibruotų gręždama. Mes pirkom gorenje, kuri laikoma labai tylia, ir tai jaučiasi kartais, kai vibruoja. o čia po stalviršiu pakišus, nežinau, kaip ta problemą išspręsti.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 01 28, 13:25)
Mamos, pasidalinkite patirtimi, ar dėti skalbimo mašiną į virtuvę? Vonioj kaip ir vietos padaugėtų, bet gal labai nepraktiška?

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 28, 17:27)
Na jo, bet tada reikia išsirinkti tokią, kuri visai nevibruotų gręždama. Mes pirkom gorenje, kuri laikoma labai tylia, ir tai jaučiasi kartais, kai vibruoja. o čia po stalviršiu pakišus, nežinau, kaip ta problemą išspręsti.

8 metus turiu tą pačią skalbyklę virtuvėj. Ji nėra įmontuota (neturi to priekio), bet yra įkišta į specialiai tam paliktą tarpą tarp spintelių po stalviršiu. Iki stalviršio likę apie 4 cm, ten yra ertmė (joje laikau instrukcijas). Skalbyklė vibruoja, bet per tiek metų spintelės aplink ją neišsiklibino ir išvis jokių problemų neturiu. Man labai patogu, bet virtuvė yra atskira, o ne su svetaine. Jei būtų su svetaine, man nebūtų gražu.

Buvau šiandien Nabuke, kad man projektuką sukurtų. Jo neduos, bet gal aš ten nuspręsiu tinka man jų virtuvė ar ne, tinka suma ar ne (žadėjo dideles nuolaidas, bet, kaip vyras sako, pradžioj uždės kosminę, o paskui nuleis). Dirba jie su Blum. Paskui eisiu į kitas firmas, jau poroj susitariau dėl paprojektavimo. Kiek jūs mokėjot už projektus (jei jų jums neatiduoda ir jei atiduoda). Nabuke nemokamai, neatiduoda. Poroj firmų, kur skambinaus, atiduoda, nemokama. Vienoj turbūt atiduoda bet 600 kainuoja, man per daug, nes jei nepatiks ar kaina netenkins, tai kaip ir pinigai į balą. Norėčiau sutilpt į 10 tūkst. (be buitinės tehcnikos, kriauklių ir pan.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 28 sausio 2009 - 19:34
Sveikos,
oi kaip sunku apsisręsti su virtuve doh.gif . Na jau beveik dėl visko apsisprendėm - dėl buitinės, dėl spalvos (tamsi, nors na patyre žmones sako, kad nepraktiška labai blush2.gif ), dėl spinteliu išmatavimų. Net mikrobangę pagaliau sugalvojom kur įkišti biggrin.gif - į vieną uždaromą lentyną, bet apačioje.

Bet va didžiausi bėda dabar dėl stalviršio ir sienos tarp apatiniu ir viršutinių spintelių. Kažkaip nepavyksta suderinti sad.gif
Gal kas turit kokių įdėjų ar norit pasigiri kaip pavyko jums suderinti blush2.gif .
Mes galvojam deti stavirsi ir tada tokos pacios spalvos plonesne plokste ant sienos - bet sunku rasti plona plokštę, kad atitiktų stalviršį. Dar mąstom apie stiklą, bet gal nepraktiška, o ir su spalvom sudėtinga.
Kažkaip labai nenoriu plytelių ant tos sienos - na atrodo, kad netiks prie mūsų pasirinktos plokštės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 01 28, 19:26)
Kiek jūs mokėjot už projektus (jei jų jums neatiduoda ir jei atiduoda).

Na aš kiek apvaikščiojau, tai daugiau kaip 200 Lt už projektą nė viena įmonė nepaprašė. Jei baldai pas juos gaminami - nemokamai. Pigiausiai - 50 Lt už projektą - paprašė Accenta.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 01 28, 20:53)
Na aš kiek apvaikščiojau, tai daugiau kaip 200 Lt už projektą nė viena įmonė nepaprašė. Jei baldai pas juos gaminami - nemokamai. Pigiausiai  - 50 Lt už projektą - paprašė Accenta.

Nu kaip įdomiai, man parašė emailu viena sostinės firma, kad 250 Lt. jei atsinešu buto projektą, o 600 Lt. jei ateina ir išmatuoja bute. Čia dar kainos be PVM. Na, sakykim, palyginimui gali ir nebūti matavę jie buto, bet 250+19 proc. mokėti už šiaip papaišymą pagal išmatavimus tai kažkaip daugoka. Kita vertus, nu blyn negi tas atvažiavimas tikrai kaštuoja 350 Lt + PVM???
Atsakyti
QUOTE(ikuška @ 2009 01 28, 18:04)
Sveikos,
oi kaip sunku apsisręsti su virtuve  doh.gif . Na jau beveik dėl visko apsisprendėm - dėl buitinės, dėl spalvos (tamsi, nors na patyre žmones sako, kad nepraktiška labai  blush2.gif ), dėl spinteliu išmatavimų. Net mikrobangę pagaliau sugalvojom kur įkišti  biggrin.gif  - į vieną uždaromą lentyną, bet apačioje.

Bet va didžiausi bėda dabar dėl stalviršio ir sienos tarp apatiniu ir viršutinių spintelių. Kažkaip nepavyksta suderinti sad.gif
Gal kas turit kokių įdėjų ar norit pasigiri kaip pavyko jums suderinti  blush2.gif .
Mes galvojam deti stavirsi ir tada tokos pacios spalvos plonesne plokste ant sienos - bet sunku rasti plona plokštę, kad atitiktų stalviršį. Dar mąstom apie stiklą, bet gal nepraktiška, o ir su spalvom sudėtinga.
Kažkaip labai nenoriu plytelių ant tos sienos - na atrodo, kad netiks prie mūsų pasirinktos plokštės.  g.gif

As apsisprendeziau, kad ispradziu desiu stikla, o jei nepatiks ar nusibos, va tada plyteles nesunkiai susidesim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2009 01 28, 22:10)
As apsisprendeziau, kad ispradziu desiu stikla, o jei nepatiks ar  nusibos, va tada  plyteles nesunkiai susidesim.  mirksiukas.gif

Aš tai kiek suprantu stiklą geriau dėtis į tas virtuves, kurios nebus intensyviai naudojamos. Nes kai per dieną ten daug visko gamini, tai vis tiek taškos ta vieta ir reiktų dažnai valyti, nes ant stiklo baisiai krenta į akis, o ant kokių plytelių tai bala nematė smile.gif Čia tik šiaip iš asmeninės patirties sakau...
Atsakyti
QUOTE(ikuška @ 2009 01 28, 21:04)

Gal kas turit kokių įdėjų ar norit pasigiri kaip pavyko jums suderinti  blush2.gif .
Kažkaip labai nenoriu plytelių ant tos sienos - na atrodo, kad netiks prie mūsų pasirinktos plokštės.  g.gif

Tai kiek aš žinau,kad tos firmos,kurios prekiauja stalviršiais,turi ir HPL sieneles ,dedamas ant sienos tarp viršutinių ir apatinių spintelių.Bent jau Termopale galima užsisakyt lygiai tokią sienelę kaip ir stalviršis.
Atsakyti